Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Piercings

Septum piercing
 • Bieden

Septum piercing € 1

septum piercing stainless steel met acryl balletjes in verschillende kleuren verkrijgbaar. 1 euro per stuk 3 voor 2, 50

€ 1 3 maanden+ Papendrecht, ZH
Neusknopjes
 • Bieden
 • Foto's

Neusknopjes € 1

neusknopjes stainless steel in verschillende kleuren verkrijgbaar. 1 euro per stuk 3 voor 2, 50

€ 1 3 maanden+ Papendrecht, ZH
Wenkbrauw piercing
 • Bieden

Wenkbrauw piercing € 1

wenkbrauw piercing stainless steel met acryl puntjes in verschillende kleuren verkrijgbaar. 1 euro per stuk 3 voor 2, 50

€ 1 3 maanden+ Papendrecht, ZH
Tongpiercing
 • Bieden

Tongpiercing € 1

tongpiercing stainless steel met acryl balletjes in verschillende kleuren verkrijgbaar. 1 euro per stuk 3 voor 2, 50

€ 1 3 maanden+ Papendrecht, ZH
Navelpiercing
 • Bieden

Navelpiercing € 1

navelpiercing stainless steel met acryl balletjes in verschillende kleuren verkrijgbaar. 1 euro per stuk 3 voor 2, 50

€ 1 3 maanden+ Papendrecht, ZH
Stainless-steel ring maat 21, Nr 2 -GEEN VERZENDKOSTEN.
 • Foto's

Stainless-steel ring maat 21, Nr 2 -GEEN VERZENDKOSTEN. € 7,95

IN DE UITVERKOOP NU OF NOOIT € 7,95 Materiaal Stainless-Steel Maat 21 Breedte 8 m/m Gewicht 4 gram Zie foto's Nr 2 WIJ VERZENDEN IN KADO VERPAKKING GRATIS VERZENDKOSTEN ZIJN OOK VOOR ONZE REKENING DUS OOK GRATIS MAAR DIT IS WEL OP EIGEN RISICO. ALS U HET ANDERS VERZONDEN WILT HEBBEN LAAT DIT DAN WEL EVEN AAN ONS WETEN, DIE KOSTEN KOMEN WEL VOOR UW EIGEN REKENING.

€ 7,95 3 maanden+ Zutphen, GL
Navel piercing nr 196 - GEEN VERZENDKOSTEN.
 • Foto's

Navel piercing nr 196 - GEEN VERZENDKOSTEN. € 3,45

gloed nieuwe navel piercing, navelpiercing met bloemvorm kleur lichtgroen, het materiaal is van chirurgischstaal, zie foto's. nr 196. wij verzenden in kado verpakking gratis verzendkosten zijn ook voor onze rekening dus ook gratis maar dit is wel op eigen risico. als u het anders verzonden wilt hebben laat dit dan wel even aan ons weten, die kosten komen wel voor uw eigen rekening.

€ 3,45 3 maanden+ Zutphen, GL
Mooie nieuwe navel piercing, nr 210.-GEEN VERZENDKOSTEN.
 • Foto's

Mooie nieuwe navel piercing, nr 210.-GEEN VERZENDKOSTEN. € 3,45

gloed nieuwe navel piercing, navelpiercing met bloemvorm in de kleur licht blauw, het materiaal is van chirurgischstaal, zie foto's. nr 210. wij verzenden in kado verpakking gratis verzendkosten zijn ook voor onze rekening dus ook gratis maar dit is wel op eigen risico. als u het anders verzonden wilt hebben laat dit dan wel even aan ons weten, die kosten komen wel voor uw eigen rekening.

€ 3,45 3 maanden+ Zutphen, GL
Gloed nieuwe navel piercing NR 213-GEEN VERZENDKOSTEN.
 • Foto's

Gloed nieuwe navel piercing NR 213-GEEN VERZENDKOSTEN. € 3,45

gloed nieuwe navel piercing, navelpiercing met bloemvorm kleur paars, het materiaal is van chirurgischstaal, zie foto's. nr 213. wij verzenden in kado verpakking gratis verzendkosten zijn ook voor onze rekening dus ook gratis maar dit is wel op eigen risico. als u het anders verzonden wilt hebben laat dit dan wel even aan ons weten, die kosten komen wel voor uw eigen rekening

€ 3,45 3 maanden+ Zutphen, GL
Navelpiercing spikey koosh, nr 170-GEEN VERZENDKOSTEN.
 • Foto's

Navelpiercing spikey koosh, nr 170-GEEN VERZENDKOSTEN. € 3,45

gloed nieuwe navel piercing, navelpiercing met spikey koosh, in verschillende kleuren, deze in de kleur rosé-geel de kleuren wijken iets af op de foto. het materiaal is van chirurgischstaal. zie foto's. nr 170. wij verzenden in kado verpakking gratis verzendkosten zijn ook voor onze rekening dus ook gratis maar dit is wel op eigen risico. als u het anders verzonden wilt hebben laat dit dan wel even aan ons weten, die kosten komen wel voor uw eigen rekening.

€ 3,45 3 maanden+ Zutphen, GL
Navelpiercing spikey koosh, nr 171-GEEN VERZENDKOSTEN.
 • Foto's

Navelpiercing spikey koosh, nr 171-GEEN VERZENDKOSTEN. € 3,45

gloed nieuwe navel piercing, navelpiercing met spikey koosh, in verschillende kleuren, deze in de kleur geel-groen-paars, de kleuren wijken iets af op de foto. het materiaal is van chirurgischstaal. zie foto's. nr 171. wij verzenden in kado verpakking gratis verzendkosten zijn ook voor onze rekening dus ook gratis maar dit is wel op eigen risico. als u het anders verzonden wilt hebben laat dit dan wel even aan ons weten, die kosten komen wel voor uw eigen rekening.

€ 3,45 3 maanden+ Zutphen, GL
Navelpiercing spikey koosh - nr 173-GEEN VERZENDKOSTEN.
 • Foto's

Navelpiercing spikey koosh - nr 173-GEEN VERZENDKOSTEN. € 3,45

gloed nieuwe navel piercing, navelpiercing met spikey koosh, in verschillende kleuren, deze in de kleur blauw-geel, de kleuren wijken iets af op de foto. het materiaal is van chirurgischstaal. zie foto's nr 173. wij verzenden in kado verpakking gratis verzendkosten zijn ook voor onze rekening dus ook gratis maar dit is wel op eigen risico. als u het anders verzonden wilt hebben laat dit dan wel even aan ons weten, die kosten komen wel voor uw eigen rekening

€ 3,45 3 maanden+ Zutphen, GL
Navelpiercing spikey koosh nr 178-
 • Foto's

Navelpiercing spikey koosh nr 178- € 3,45

gloed nieuwe navel piercing, navelpiercing met spikey koosh, in verschillende kleuren, deze in de kleur geel-groen-paars, de kleuren wijken iets af op de foto. het materiaal is van chirurgischstaal. zie foto's. nr 178. wij verzenden in kado verpakking gratis verzendkosten zijn ook voor onze rekening dus ook gratis maar dit is wel op eigen risico. als u het anders verzonden wilt hebben laat dit dan wel even aan ons weten, die kosten komen wel voor uw eigen rekening.

€ 3,45 3 maanden+ Zutphen, GL
Navelpiercing NR 180-GEEN VERZENDKOSTEN.
 • Foto's

Navelpiercing NR 180-GEEN VERZENDKOSTEN. € 3,45

gloed nieuwe navel piercing, navelpiercing met spikey koosh, in verschillende kleuren, deze in kleur wit-blauw-groen, de kleuren wijken iets af op de foto. het materiaal is van chirurgischstaal. zie foto's. nr 180. wij verzenden in kado verpakking gratis verzendkosten zijn ook voor onze rekening dus ook gratis maar dit is wel op eigen risico. als u het anders verzonden wilt hebben laat dit dan wel even aan ons weten, die kosten komen wel voor uw eigen rekening.

€ 3,45 3 maanden+ Zutphen, GL
Navelpiercing spikey koosh nr 182-GEEN VERZENDKOSTEN.
 • Foto's

Navelpiercing spikey koosh nr 182-GEEN VERZENDKOSTEN. € 3,45

gloed nieuwe navel piercing, navelpiercing met spikey koosh, in verschillende kleuren, deze in de kleur blauw-rood, de kleuren wijken iets af op de foto. het materiaal is van chirurgischstaal. zie foto's. nr 182. wij verzenden in kado verpakking gratis verzendkosten zijn ook voor onze rekening dus ook gratis maar dit is wel op eigen risico. als u het anders verzonden wilt hebben laat dit dan wel even aan ons weten, die kosten komen wel voor uw eigen rekening.

€ 3,45 3 maanden+ Zutphen, GL
Navelpiercing spikey koosh, nr 209-GEEN VERZENDKOSTEN.
 • Foto's

Navelpiercing spikey koosh, nr 209-GEEN VERZENDKOSTEN. € 3,45

gloed nieuwe navel piercing, navelpiercing met spikey koosh, in verschillende kleuren, deze in de kleur groen-geel-oranje-zwart de kleuren wijken iets af op de foto. het materiaal is van chirurgischstaal. zie foto's. nr 209. wij verzenden in kado verpakking gratis verzendkosten zijn ook voor onze rekening dus ook gratis maar dit is wel op eigen risico. als u het anders verzonden wilt hebben laat dit dan wel even aan ons weten, die kosten komen wel voor uw eigen rekening.

€ 3,45 3 maanden+ Zutphen, GL
Navel piercing, nr 31. - oranje -GEEN VERZENDKOSTEN.
 • Foto's

Navel piercing, nr 31. - oranje -GEEN VERZENDKOSTEN. € 2,45

oranje met doorzichtige streepjes van chirurgisch staal. zie foto, nr 31. wij verzenden in kado verpakking gratis verzendkosten zijn ook voor onze rekening dus ook gratis maar dit is wel op eigen risico. als u het anders verzonden wilt hebben laat dit dan wel even aan ons weten, die kosten komen wel voor uw eigen rekening.

€ 2,45 3 maanden+ Zutphen, GL
NAVELPIERCING NR 10-GEEN VERZENDKOSTEN.
 • Foto's

NAVELPIERCING NR 10-GEEN VERZENDKOSTEN. € 2,45

navel piercing in de kleur geel van chirurgisch staal. zie foto, nr 10. wij verzenden in kado verpakking gratis verzendkosten zijn ook voor onze rekening dus ook gratis maar dit is wel op eigen risico. als u het anders verzonden wilt hebben laat dit dan wel even aan ons weten, die kosten komen wel voor uw eigen rekening.

€ 2,45 3 maanden+ Zutphen, GL
NAVEL PIERCING, NR 20-GEEN VERZENDKOSTEN.
 • Foto's

NAVEL PIERCING, NR 20-GEEN VERZENDKOSTEN. € 2,45

een prachtige nieuwe navel piercing in een waanzinnig mooie kleur paars met witte streepjes. het materiaal is van chirurgisch staal. zie foto. nr 20. wij verzenden in kado verpakking gratis verzendkosten zijn ook voor onze rekening dus ook gratis maar dit is wel op eigen risico. als u het anders verzonden wilt hebben laat dit dan wel even aan ons weten, die kosten komen wel voor uw eigen rekening.

€ 2,45 3 maanden+ Zutphen, GL
Navel piercing, nr 30. - GEEN VERZENDKOSTEN.
 • Foto's

Navel piercing, nr 30. - GEEN VERZENDKOSTEN. € 2,45

navel piercing geel met wit streepje van chirurgisch staal. nr 30. wij verzenden in kado verpakking gratis verzendkosten zijn ook voor onze rekening dus ook gratis maar dit is wel op eigen risico. als u het anders verzonden wilt hebben laat dit dan wel even aan ons weten, die kosten komen wel voor uw eigen rekening.

€ 2,45 3 maanden+ Zutphen, GL
Toon per pagina
Vorige 1 2 3
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 48
RSS Feed