Prijs Sinds Locatie
Leningen!! Leningen !! Leningen!!
 • Bieden
 • Foto's

Leningen!! Leningen !! Leningen!!

Leningen!! Leningen !! Leningen!! Is er iemand hier die nog steeds moeite heeft om een ​​lening te krijgen? Heb je een lening nodig voor elk Reden en je weet niet waar je goedkope en betrouwbare leningen kunt krijgen, je hulp is eindelijk hier, omdat we goedkope leningen aanbieden Tegen een lage rente van slechts 2%. Geïnteresseerde leners moeten ons nu contacteren

Gratis Vandaag Delfzijl, GR
Leningen!! Leningen !! Leningen!!
 • Bieden
 • Foto's

Leningen!! Leningen !! Leningen!!

Leningen!! Leningen !! Leningen!! Is er iemand hier die nog steeds moeite heeft om een ​​lening te krijgen? Heb je een lening nodig voor elk Reden en je weet niet waar je goedkope en betrouwbare leningen kunt krijgen, je hulp is eindelijk hier, omdat we goedkope leningen aanbieden Tegen een lage rente van slechts 2%. Geïnteresseerde leners moeten ons nu contacteren

Gratis Vandaag Delfzijl, GR
Leningen!! Leningen !! Leningen!!
 • Bieden
 • Foto's

Leningen!! Leningen !! Leningen!!

Leningen!! Leningen !! Leningen!! Is er iemand hier die nog steeds moeite heeft om een ​​lening te krijgen? Heb je een lening nodig voor elk Reden en je weet niet waar je goedkope en betrouwbare leningen kunt krijgen, je hulp is eindelijk hier, omdat we goedkope leningen aanbieden Tegen een lage rente van slechts 2%. Geïnteresseerde leners moeten ons nu contacteren

Gratis Vandaag Delfzijl, GR
Leningen!! Leningen !! Leningen!!
 • Bieden
 • Foto's

Leningen!! Leningen !! Leningen!!

Leningen!! Leningen !! Leningen!! Is er iemand hier die nog steeds moeite heeft om een ​​lening te krijgen? Heb je een lening nodig voor elk Reden en je weet niet waar je goedkope en betrouwbare leningen kunt krijgen, je hulp is eindelijk hier, omdat we goedkope leningen aanbieden Tegen een lage rente van slechts 2%. Geïnteresseerde leners moeten ons nu contacteren

Gratis Vandaag Delfzijl, GR
Heb je een lening nodig???
 • Bieden

Heb je een lening nodig???

Ik ben een geregistreerde lening verstrekker die toegestaan ​​is om de garantie lening aan particulieren en bedrijf firma uit te geven En ook aan elk lichaam dat financiële hulp nodig heeft. Wat uw leningsbehoeften ook zijn, langlopende of korte termijn leningen, persoonlijk Of hypotheek, zijn we klaar om met u te praten over hoe we uw behoeften kunnen ontmoeten en hoe u deze lening kunt krijgen op lijnoverdracht en toegang tot het account online.

Gratis Vandaag Delfzijl, GR
Heb je een lening nodig???
 • Bieden

Heb je een lening nodig???

Ik ben een geregistreerde lening verstrekker die toegestaan ​​is om de garantie lening aan particulieren en bedrijf firma uit te geven En ook aan elk lichaam dat financiële hulp nodig heeft. Wat uw leningsbehoeften ook zijn, langlopende of korte termijn leningen, persoonlijk Of hypotheek, zijn we klaar om met u te praten over hoe we uw behoeften kunnen ontmoeten en hoe u deze lening kunt krijgen op lijnoverdracht en toegang tot het account online.

Gratis Vandaag Delfzijl, GR
Heb je een lening nodig???
 • Bieden

Heb je een lening nodig???

Ik ben een geregistreerde lening verstrekker die toegestaan ​​is om de garantie lening aan particulieren en bedrijf firma uit te geven En ook aan elk lichaam dat financiële hulp nodig heeft. Wat uw leningsbehoeften ook zijn, langlopende of korte termijn leningen, persoonlijk Of hypotheek, zijn we klaar om met u te praten over hoe we uw behoeften kunnen ontmoeten en hoe u deze lening kunt krijgen op lijnoverdracht en toegang tot het account online.

Gratis Vandaag Delfzijl, GR
Wij kunnen helpen
 • Bieden

Wij kunnen helpen

Ik ben een gecertificeerde kredietverlener, die lening biedt aan mensen die leningen nodig hebben, hier zijn enkele vragen: Heb je een lening nodig? Doe je je rekeningen te betalen? Ben je in een financieel probleem? :, Heb je een financiële oplossing nodig ?. Hier is de oplossing voor al uw financiële problemen. Ik geef leningen uit voor projecten, zaken, belastingen, facturen, en zoveel andere redenen, onze lening is makkelijk, goedkoop. En kuiken. Contacteer ons vandaag voor die lening die u wenst, we kunnen elke lening regelen die u past bij uw lage rentevoet. Als Intersted, vul onderstaande gegevens in: Voor-en achternaam:............... ...

Gratis Vandaag Delfzijl, GR
Wij kunnen helpen
 • Bieden

Wij kunnen helpen

Ik ben een gecertificeerde kredietverlener, die lening biedt aan mensen die leningen nodig hebben, hier zijn enkele vragen: Heb je een lening nodig? Doe je je rekeningen te betalen? Ben je in een financieel probleem? :, Heb je een financiële oplossing nodig ?. Hier is de oplossing voor al uw financiële problemen. Ik geef leningen uit voor projecten, zaken, belastingen, facturen, en zoveel andere redenen, onze lening is makkelijk, goedkoop. En kuiken. Contacteer ons vandaag voor die lening die u wenst, we kunnen elke lening regelen die u past bij uw lage rentevoet. Als Intersted, vul onderstaande gegevens in: Voor-en achternaam:............... ...

Gratis Vandaag Delfzijl, GR
Wij kunnen helpen
 • Bieden

Wij kunnen helpen

Ik ben een gecertificeerde kredietverlener, die lening biedt aan mensen die leningen nodig hebben, hier zijn enkele vragen: Heb je een lening nodig? Doe je je rekeningen te betalen? Ben je in een financieel probleem? :, Heb je een financiële oplossing nodig ?. Hier is de oplossing voor al uw financiële problemen. Ik geef leningen uit voor projecten, zaken, belastingen, facturen, en zoveel andere redenen, onze lening is makkelijk, goedkoop. En kuiken. Contacteer ons vandaag voor die lening die u wenst, we kunnen elke lening regelen die u past bij uw lage rentevoet. Als Intersted, vul onderstaande gegevens in: Voor-en achternaam:............... ...

Gratis Vandaag Delfzijl, GR
Trouillet Container Transport (bj 1999)
 • Bieden
 • Foto's

Trouillet Container Transport (bj 1999)

Trouillet Container Transport Opbouw: Containertransport Bouwjaar: nov 1999 Ledig gewicht: 3.500 kg 20'

€ 2.400 Vandaag Hooglede, BE
Hand_tuin_gereedschap Husqvarna 525RX HAND1067 van-gurp.nl

Hand_tuin_gereedschap Husqvarna 525RX HAND1067 van-gurp.nl

hand_tuin_gereedschap: HAND1067 Husqvarna bosmaaier.NIEUW. 25,4 cm│ 1 kW 5,1 kg Krachtige, lichte en comfortabele motorzeis. bouwjaar: nieuw aandrijving: benzine BTW/Marge: prijs is inclusief BTW, omschrijvingen en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen ten alle tijde worden gewijzigd.Voor meer informatie neem contact op. telefoon:0570-521286 of email: bouwmarkt@van-gurp.nl Winkel open: ma tm vr 8-18, za 8-17 uur

€ 515 Vandaag Wijhe, OV
BMW R 1200 GS (bj 2006)
 • Bieden
 • Foto's

BMW R 1200 GS (bj 2006)

BMW R 1200 GS Segment: All-road Tellerstand: 71.000 km Bouwjaar: 2006 Kleur: Rood Garantie: Garantie Nette motor met topkoffer, abs, handvatverwarming, en handkappen. Doornekamp Motorsport een familiebedrijf met passie. Wij stellen hier onze zaak aan u voor, waarin de familie Doornekamp al twintig jaar met grote passie voor en kennis van motoren werkzaam is. In onze motorzaak, gevestigd in Hoevelaken, bieden wij: - Ruim 300 perfect geselecteerde occasions op voorraad - Professionele werkplaats met gedreven en vakbekwame monteurs - Schadeafhandelingen (eventueel met leenmotor) - 6 dagen per week open - Lid Bovag motorbedrijven - Ruime keus in ...

€ 6.950 Vandaag Hoevelaken, GE
Van Hool Curtainsides (bj 2004)
 • Bieden
 • Foto's

Van Hool Curtainsides (bj 2004)

Van Hool Curtainsides Opbouw: Schuifzeilen Bouwjaar: okt 2004 Afmetingen laadruimte: 1400 x 255 x 410 cm

€ 3.500 Vandaag Hooglede, BE
Cokin Adapter Ring Z-Pro 58 mm

Cokin Adapter Ring Z-Pro 58 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Adapter ring voor 58 mm objectieven, voor de Cokin Z-Pro-series filterhouder Extra kenmerken: Type: Overige typen Adverteerder: Naam: Camerafilterwebshop Tel: 0615444261 Camerafilterwebshop heeft een groot assortiment filters. Neem voor meer keuze gerust een kijkje op onze website Wij rekenen voor verzending binnen Nederland en naar België géén verzendkosten. Niet goed, geld terug! Bij ons kun je betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact, Creditcard en via overschrijving.

€ 24,95 Vandaag Amstelveen, NH
Marumi DHG UV filter 52 mm

Marumi DHG UV filter 52 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: In de bergen en langs de kust kan er door UV straling een blauwe zweem op je foto's komen. Met een UV filter voorkom je dit. Daarnaast beschermt een UV filter je kostbare lens tegen stof en krassen. Een UV filter kun je permanent op je objectief laten zitten. Het Marumi DHG filter heeft een speciale coating tegen reflecties. Daarnaast is de vatting matzwart om weerspiegelingen tegen te gaan. Het DHG filter is een topfilter. Extra kenmerken: Type: UV-filter Adverteerder: N ...

€ 21,95 Vandaag Amstelveen, NH
Hama Filter Nah +2 72 mm
 • Foto's

Hama Filter Nah +2 72 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Met een close-up filter kun je dichter op je onderwerp kruipen dan je lens aangeeft. Je kunt twee filters met elkaar combineren voor meer effect. Dit filter heeft een sterkte van +2 dioptrie. Met de volgende formule kun je berekenen in hoeverre de minimale brandpunt afstand verkleind wordt met dit macrofilter: Deze formule luidt: X : ( D * X + 1) Hierbij is X de minimale brandpuntsafstand van uw objectief in meters, en D het dioptrie getal op de Macro / Close-up lens. Eve ...

€ 42,95 Vandaag Amstelveen, NH
Hama Skylight Filter, gecoat, 62 mm

Hama Skylight Filter, gecoat, 62 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Het skylight filter is zachtroze en vermindert een eventueel blauwzweem op je foto\'s. Daarnaast houdt het UV straling tegen en zorgt het voor een gelijkmatiger kleurweergave. Extra kenmerken: Type: Overige typen Adverteerder: Naam: Camerafilterwebshop Tel: 0615444261 Camerafilterwebshop heeft een groot assortiment filters. Neem voor meer keuze gerust een kijkje op onze website Wij rekenen voor verzending binnen Nederland en naar België géén verzendkosten. Niet goed, geld ...

€ 19,95 Vandaag Amstelveen, NH
B+W Vario MRC Nano XS-Pro 46 mm

B+W Vario MRC Nano XS-Pro 46 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Een variabel grijsfilter dat gebruikt kan worden om watervallen of -oppervlakten te verzachten of mensen die hinderlijk in beeld lopen te laten verdwijnen. Daarnaast kan er met een groter diafragma gefotografeerd worden voor een kleinere scherptediepte. Bij video opnamen wordt dit filter gebruikt om het beeld geleidelijk op zwart te draaien, ofwel, te "faden". Het B+W Vario MRC Nano XS-Pro ND filter is variabel in te stellen van 1 tot 5 stops. Voorzien van de MRC-Nano coa ...

€ 214,95 Vandaag Amstelveen, NH
Marumi Grijsfilter DHG ND64 62 mm
 • Foto's

Marumi Grijsfilter DHG ND64 62 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Het Marumi DHG ND64 grijsfilter houdt zes stops licht tegen en biedt daardoor mogelijkheden om met een langere sluitertijd en/of een groter diafragma te fotograferen. Zo kun je bijvoorbeeld stromend water laten vervagen Het DHG filter is gemaakt van extra sterk gehard glas en voorzien van een multi coating. Hierdoor zijn de filters vuil- en waterafstotend en krasbestendig. Levertijd: 2-3 werkdagen Extra kenmerken: Type: Overige typen Adverteerder: Naam: Camerafilterwebsho ...

€ 44,95 Vandaag Amstelveen, NH
Green.L Step-down Ring van Lens 72 mm naar Filter 62 mm

Green.L Step-down Ring van Lens 72 mm naar Filter 62 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Verloopring om een filter/accessoire van 62 mm op een lens van 72 mm te kunnen gebruiken. Door het gebruik van een verloopring kun je een filter op meerdere lenzen gebruiken zodat je niet voor iedere lens een apart filter nodig hebt. Houdt er wel rekening mee dat er vignetting kan optreden als je filter kleiner is dan de lensdiameter. Levertijd: 1-2 werkdagen Artikel is op voorraad Extra kenmerken: Type: Overige typen Adverteerder: Naam: Camerafilterwebshop Tel: 061544426 ...

€ 6,95 Vandaag Amstelveen, NH
B+W UV Filter 010 72 mm
 • Foto's

B+W UV Filter 010 72 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Het B+W 010 UV filter is een filter uit de professional serie van B+W. Een filter van Duitse topkwaliteit. Deze kwaliteit geldt zowel voor het glas, de vatting als ook de manier waarop het glas in de vatting gemonteerd wordt. Het glas is voorzien van een multi-coating en kwalitatief vergelijkbaar met het glas in een professioneel merkobjectief. Het 010 UV filter heeft een F-Pro vatting met schroefdraad aan beide zijden. Het filter blokkeert het UV licht. Normaal zie je da ...

€ 49,95 Vandaag Amstelveen, NH
Hoya Pro1D UV Filter 72 mm
 • Foto's

Hoya Pro1D UV Filter 72 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: In de bergen en langs de kust kan er door UV straling een blauwe zweem op je foto\'s komen. Met een UV filter voorkom je dit. Daarnaast beschermt een UV filter je kostbare lens tegen stof en krassen. Een UV filter kun je permanent op je objectief laten zitten. De Pro1 Digital serie van Hoya is speciaal ontwikkeld voor de digitale fotografie. De coating van vier lagen beperkt reflecties tot een minimum. De Pro1D filters van Hoya hebben een lichtdoorlaatbaarheid van 98%. He ...

€ 49,95 Vandaag Amstelveen, NH
Marumi Slim Fit UV Filter 67 mm
 • Foto's

Marumi Slim Fit UV Filter 67 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: In de bergen en langs de kust kan er door UV straling een blauwe zweem op je foto\'s komen. Met een UV filter voorkom je dit. Daarnaast beschermt een UV filter je kostbare lens tegen stof en krassen. Een UV filter kun je permanent op je objectief laten zitten. Het Marumi Slim Fit UV Filter heeft een multicoating. Door de extra dunne vatting is het filter uitstekend geschikt voor het gebruik op groothoekobjectieven. Levertijd: 2-3 werkdagen Extra kenmerken: Type: UV-filter ...

€ 29,95 Vandaag Amstelveen, NH
B+W Grijsfilter 103ND 48 mm

B+W Grijsfilter 103ND 48 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: 3 stops grijsfilter met F-Pro vatting met schroefdraad aan beide zijden, gemaakt van zeer helder glas. Grijsfilters worden onder andere gebruikt om stromend water te vervagen of gewoon om met een langere sluitertijd te kunnen fotograferen. Stel, je wil midden op de dag met een groot diafragma werken voor minder scherptediepte, dan kun je een grijsfilter gebruiken om licht tegen te houden. Extra kenmerken: Type: Overige typen Adverteerder: Naam: Camerafilterwebshop Tel: 06 ...

€ 52,95 Vandaag Amstelveen, NH
NiSi Pro Nano GND16 Grijsverloopfilter 67 mm

NiSi Pro Nano GND16 Grijsverloopfilter 67 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Grijsverloopfilter waarbij het donkerste deel vier stops licht tegenhoudt. Ideaal voor het fotograferen van landschappen. Bij landschapsfotografie is het contrast tussen lucht en land vaak te groot. Je ziet vaak dat het landschap goed belicht is, maar dat de lucht dan uitgebeten is. Of de lucht ziet er goed uit, maar de rest van je foto is te donker. Dit kun je oplossen door het gebruik van een grijsverloopfilter (ook wel gradual ND filter genoemd). Het filter is aan de e ...

€ 69,95 Vandaag Amstelveen, NH
Green.L Slim MRC UV Filter 49 mm
 • Foto's

Green.L Slim MRC UV Filter 49 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Green.L Slim MRC UV Filter 49 mm Dit Green.L UV filter heeft een dubbelzijdige coating en een extra dunne vatting van 4,5 mm. De coating bestaat uit 16 lagen. Deze houdt reflecties tegen en zorgt ervoor dat het filter vuil- en waterafstotend is. Door het dunne frame is het filter geschikt voor groothoekobjectieven. Je kunt dan fotograferen zonder dat je last krijgt van vignettering. In de bergen en langs de kust kan er door UV straling een blauwe zweem op je foto's komen. ...

€ 19,95 Vandaag Amstelveen, NH
B+W CPOL HTC MRC Nano F-Pro Digital 39

B+W CPOL HTC MRC Nano F-Pro Digital 39

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Een circulair polarisatiefilter verhoogt de verzadiging en het contrast en vermindert daarnaast de reflectie in glas en waterpartijen. Met name de laatste effecten zijn niet met Photoshop te bereiken. Het filter heeft een F-Pro vatting met aan beide zijden schroefdraad. HTC betekent High Transmission Circular. Dit filter heeft een hoge lichtdoorlaatbaarheid. Ieder filter zorgt voor lichtverlies, maar bij de HTC is dit tot een minimum beperkt. Waar het lichtverlies bij and ...

€ 99,95 Vandaag Amstelveen, NH
Hama Filter Nah +3 58 mm

Hama Filter Nah +3 58 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Met een close-up filter kun je dichter op je onderwerp kruipen dan je lens aangeeft. Je kunt twee filters met elkaar combineren voor meer effect. Dit filter heeft een sterkte van +3 dioptrie. Met de volgende formule kun je berekenen in hoeverre de minimale brandpunt afstand verkleind wordt met dit macrofilter: Deze formule luidt: X : ( D * X + 1) Hierbij is X de minimale brandpuntsafstand van uw objectief in meters, en D het dioptrie getal op de Macro / Close-up lens. Eve ...

€ 23,95 Vandaag Amstelveen, NH
Marumi UV Filter 58 mm
 • Foto's

Marumi UV Filter 58 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: In de bergen en langs de kust kan er door UV straling een blauwe zweem op je foto\'s komen. Met een UV filter voorkom je dit. Daarnaast beschermt een UV filter je kostbare lens tegen stof en krassen. Een UV filter kun je permanent op je objectief laten zitten. Levertijd: 1-2 werkdagen Filter is op voorraad Extra kenmerken: Type: UV-filter Adverteerder: Naam: Camerafilterwebshop Tel: 0615444261 Camerafilterwebshop heeft een groot assortiment filters. Neem voor meer keuze g ...

€ 13,95 Vandaag Amstelveen, NH
Hama Filter Nah +3 49 mm

Hama Filter Nah +3 49 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Met een close-up filter kun je dichter op je onderwerp kruipen dan je lens aangeeft. Je kunt twee filters met elkaar combineren voor meer effect. Dit filter heeft een sterkte van +3 dioptrie. Met de volgende formule kun je berekenen in hoeverre de minimale brandpunt afstand verkleind wordt met dit macrofilter: Deze formule luidt: X : ( D * X + 1) Hierbij is X de minimale brandpuntsafstand van uw objectief in meters, en D het dioptrie getal op de Macro / Close-up lens. Eve ...

€ 18,95 Vandaag Amstelveen, NH
B+W Grijsfilter 101ND 62 mm

B+W Grijsfilter 101ND 62 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: 1 stop grijsfilter met F-Pro vatting met schroefdraad aan beide zijden, gemaakt van zeer helder glas. Grijsfilters worden onder andere gebruikt om stromend water te vervagen of gewoon om met een langere sluitertijd te kunnen fotograferen. Stel, je wil midden op de dag met een groot diafragma werken voor een kleinere scherptediepte, dan kun je een grijsfilter gebruiken om licht tegen te houden. Extra kenmerken: Type: Overige typen Adverteerder: Naam: Camerafilterwebshop Te ...

€ 39,95 Vandaag Amstelveen, NH
B+W CPOL HTC MRC Nano XS-Pro Digital 52

B+W CPOL HTC MRC Nano XS-Pro Digital 52

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Een circulair polarisatiefilter verhoogt de verzadiging en het contrast en vermindert daarnaast de reflectie in glas en waterpartijen. Met name de laatste effecten zijn niet met Photoshop te bereiken. Het filter heeft een F-Pro vatting met aan beide zijden schroefdraad. HTC betekent High Transmission Circular. Dit filter heeft een hoge lichtdoorlaatbaarheid. Ieder filter zorgt voor lichtverlies, maar bij de HTC is dit tot een minimum beperkt. Waar het lichtverlies bij and ...

€ 124,95 Vandaag Amstelveen, NH
Green.L ND8 (3 stops) grijsfilter 55 mm
 • Foto's

Green.L ND8 (3 stops) grijsfilter 55 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Het Green.L ND8 grijsfilter houdt drie stops licht tegen, waardoor er minder licht op je sensor komt. Een grijsfilter wordt gebruikt om met langere sluitertijden of een groter diafragma te kunnen fotograferen. Landschapsfotografen gebruiken vaak een grijsfilter om water mooi te laten vervagen. Daarnaast biedt het je de mogelijkheid om met een kleinere scherptediepte te fotograferen omdat je met een groter diaframa kunt werken. Levertijd: 1-2 werkdagen Artikel is op voorra ...

€ 18,95 Vandaag Amstelveen, NH
Hama Filter Pol- Circulair 49 mm Coated
 • Foto's

Hama Filter Pol- Circulair 49 mm Coated

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: CPL filter voor het vergroten van het contrast. Zorgt voor blauwere luchten en mooiere contrasten in wolkenluchten. Daarnaast vermindert een polafilter de weerspiegeling in water- en glasoppervlakken. Dit Hama polarisatiefilter heeft een enkellaags coating aan iedere kant voor het verminderen van reflecties. Levertijd: 1-2 werkdagen. Filter is op voorraad Extra kenmerken: Type: Overige typen Adverteerder: Naam: Camerafilterwebshop Tel: 0615444261 Camerafilterwebshop heeft ...

€ 32,95 Vandaag Amstelveen, NH
Hama Skylight Filter 1a, AR coated, 72 mm

Hama Skylight Filter 1a, AR coated, 72 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Het skylight filter is zachtroze en vermindert een eventueel blauwzweem op je foto\'s. Daarnaast houdt het UV straling tegen en zorgt het voor een gelijkmatiger kleurweergave. Levertijd: 1-2 werkdagen Artikel is op voorraad Extra kenmerken: Type: Overige typen Adverteerder: Naam: Camerafilterwebshop Tel: 0615444261 Camerafilterwebshop heeft een groot assortiment filters. Neem voor meer keuze gerust een kijkje op onze website Wij rekenen voor verzending binnen Nederland en ...

€ 29,95 Vandaag Amstelveen, NH
Green.L Step-up Ring van Lens 67 mm naar Filter 77 mm

Green.L Step-up Ring van Lens 67 mm naar Filter 77 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Verloopring om een filter/accessoire van 77 mm op een lens van 67 mm te kunnen gebruiken. Door het gebruik van een verloopring kun je een filter op meerdere lenzen gebruiken zodat je niet voor iedere lens een apart filter nodig hebt. Extra kenmerken: Type: Overige typen Adverteerder: Naam: Camerafilterwebshop Tel: 0615444261 Camerafilterwebshop heeft een groot assortiment filters. Neem voor meer keuze gerust een kijkje op onze website Wij rekenen voor verzending binnen Ne ...

€ 6,95 Vandaag Amstelveen, NH
Marumi Grijsfilter ND4x 58 mm
 • Foto's

Marumi Grijsfilter ND4x 58 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Het ND4x filter is een grijsfilter dat twee stops licht tegenhoudt. Grijsfilters worden bijvoorbeeld gebruikt om stromend water te vervagen of gewoon om met een langere sluitertijd te kunnen fotograferen. Stel, je wil midden op de dag met een groot diafragma werken voor minder scherptediepte, dan kun je een grijsfilter gebruiken om licht tegen te houden. Dit filter is ook geschikt voor supergroothoekobjectieven. Levertijd: 2-3 werkdagen Extra kenmerken: Type: Overige type ...

€ 19,95 Vandaag Amstelveen, NH
B+W CPOL HTC MRC Nano F-Pro Digital 46

B+W CPOL HTC MRC Nano F-Pro Digital 46

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Een circulair polarisatiefilter verhoogt de verzadiging en het contrast en vermindert daarnaast de reflectie in glas en waterpartijen. Met name de laatste effecten zijn niet met Photoshop te bereiken. Het filter heeft een F-Pro vatting met aan beide zijden schroefdraad. HTC betekent High Transmission Circular. Dit filter heeft een hoge lichtdoorlaatbaarheid. Ieder filter zorgt voor lichtverlies, maar bij de HTC is dit tot een minimum beperkt. Waar het lichtverlies bij and ...

€ 99,95 Vandaag Amstelveen, NH
Green.L 720 nm infrarood filter 77 mm
 • Foto's

Green.L 720 nm infrarood filter 77 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Met een Green.L Infrarood filter kun je infrarood opnamen maken. Het infrarood filter laat alleen het infrarood licht boven de 720 nm door. Het blokkeert dus het zichtbare licht en laat het onzichtbare licht door. Daardoor krijg je hele andere beelden dan met 'gewone' fotografie. Door het gebruik van een infrarood filter kun je op een hele creatieve manier fotograferen. Het filter lijkt op het eerste gezicht zwart te zijn, maar als je goed kijkt, zie je dat het donkerrood ...

€ 79,95 Vandaag Amstelveen, NH
Benro Step-Down Ring 82-72 mm

Benro Step-Down Ring 82-72 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Met de Benro Step-Down Ring 82-72 mm kun je de Benro HF100 en FH100 Filterhouders gebruiken op een objectief met filtermaat 72 mm. Levertijd: 2-3 werkdagen Extra kenmerken: Type: Overige typen Adverteerder: Naam: Camerafilterwebshop Tel: 0615444261 Camerafilterwebshop heeft een groot assortiment filters. Neem voor meer keuze gerust een kijkje op onze website Wij rekenen voor verzending binnen Nederland en naar België géén verzendkosten. Niet goed, geld terug! Bij ons kun ...

€ 13,95 Vandaag Amstelveen, NH
Green.L MC Circulair Polarisatiefilter 72 mm
 • Foto's

Green.L MC Circulair Polarisatiefilter 72 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Multi-coated polarisatiefilter. De coating zorgt er voor dat reflecties geminimaliseerd worden. Een polarisatiefilter vergroot het contrast en de verzadiging in je foto's. Zo wordt bijvoorbeeld de lucht blauwer, waardoor wolken beter uitkomen. Daarnaast vermindert een polafilter de weerspiegeling in water- en glasoppervlakken. Hierdoor kun je in het water kijken of door ramen heen fotograferen. Een polarisatiefilter werkt het beste als je het zonlicht van opzij hebt. Houd ...

€ 42,95 Vandaag Amstelveen, NH
Marumi Macro Achro 330 + 3 Filter DHG 72 mm

Marumi Macro Achro 330 + 3 Filter DHG 72 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Met een macro filter kun je dichter op je onderwerp kruipen dan je lens aangeeft. Je kunt twee macro filters met elkaar combineren voor meer effect. Dit filter is gemaakt van extra hard sterk glas met een DHG coating. Deze coating is vuil- en waterafstotend en krasbestendig. Bovendien levert een achromatische voorzetlens extra scherpte en meer detail bij moeilijke objecten zoals glas en sieraden. Dit filter heeft een sterkte van +3 dioptrie. Met de volgende formule kun je ...

€ 129,95 Vandaag Amstelveen, NH
Hoya Fusion Antistatic Protector 49 mm

Hoya Fusion Antistatic Protector 49 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Het Hoya Fusion Antistatic Protector Filter is een beschermfilter met een anti-statische multi-coating. Hierdoor wordt stof als het ware afgestoten waardoor het minder snel aan je lens hecht. Ook is het filter vuil- en waterafstotend. Daardoor is het filter makkelijk te reinigen. Daarnaast is het filter gemaakt van gehard glas en krasbestendig. De filtervatting is zo dun dat deze geschikt is voor gebruik op groothoekobjectieven. Een fusion filter laat 99,8% van het invall ...

€ 44,95 Vandaag Amstelveen, NH
Hama Adapter Ring 17772, lens 77 mm; filter 72 mm

Hama Adapter Ring 17772, lens 77 mm; filter 72 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Verloopring om ervoor te zorgen dat je een filter met een andere maat dan je objectief toch kunt gebruiken. Als je meerdere lenzen gebruikt, hoef je niet voor iedere lens een apart filter te kopen, maar kun je gewoon een passende verloopring kiezen. Deze verloopring zorgt ervoor dat je je filter van 72 mm op een objectief van 77 mm kunt schroeven. Extra kenmerken: Type: Overige typen Adverteerder: Naam: Camerafilterwebshop Tel: 0615444261 Camerafilterwebshop heeft een gro ...

€ 14,95 Vandaag Amstelveen, NH
B+W Grijsfilter 110ND MRC 82 mm
 • Foto's

B+W Grijsfilter 110ND MRC 82 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: 10 stops grijsfilter met F-Pro vatting met schroefdraad aan beide zijden, gemaakt van zeer helder glas. Daarnaast is het voorzien van de bekende MRC coating. Grijsfilters worden onder andere gebruikt om stromend water te vervagen of gewoon om met een langere sluitertijd te kunnen fotograferen. Stel, je wil midden op de dag met een groot diafragma werken voor meer scherptediepte, dan kun je een grijsfilter gebruiken om licht tegen te houden. Extra kenmerken: Type: Overige ...

€ 229,95 Vandaag Amstelveen, NH
Green.L Step-up Ring van Lens 43 mm naar Filter 46 mm

Green.L Step-up Ring van Lens 43 mm naar Filter 46 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Verloopring om een filter/accessoire van 46 mm op een lens van 43 mm te kunnen gebruiken. Door het gebruik van een verloopring kun je een filter op meerdere lenzen gebruiken zodat je niet voor iedere lens een apart filter nodig hebt. Extra kenmerken: Type: Overige typen Adverteerder: Naam: Camerafilterwebshop Tel: 0615444261 Camerafilterwebshop heeft een groot assortiment filters. Neem voor meer keuze gerust een kijkje op onze website Wij rekenen voor verzending binnen Ne ...

€ 6,95 Vandaag Amstelveen, NH
Green.L Square Filter Adapterring 77 mm

Green.L Square Filter Adapterring 77 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Adapter ring voor 77 mm objectieven, voor de Green.L filterhouder. Ook geschikt voor de BP-400 filterhouder van Cokin. Levertijd: 1-2 werkdagen Artikel is op voorraad Extra kenmerken: Type: Overige typen Adverteerder: Naam: Camerafilterwebshop Tel: 0615444261 Camerafilterwebshop heeft een groot assortiment filters. Neem voor meer keuze gerust een kijkje op onze website Wij rekenen voor verzending binnen Nederland en naar België géén verzendkosten. Niet goed, geld terug! B ...

€ 6,95 Vandaag Amstelveen, NH
B+W Grijsfilter 102ND MRC 86 mm
 • Foto's

B+W Grijsfilter 102ND MRC 86 mm

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: 2 stops grijsfilter met F-Pro vatting met schroefdraad aan beide zijden, gemaakt van zeer helder glas. Daarnaast is het voorzien van de bekende MRC coating. Grijsfilters worden onder andere gebruikt om stromend water te vervagen of gewoon om met een langere sluitertijd te kunnen fotograferen. Stel, je wil midden op de dag met een groot diafragma werken voor meer scherptediepte, dan kun je een grijsfilter gebruiken om licht tegen te houden. Extra kenmerken: Type: Overige t ...

€ 99,95 Vandaag Amstelveen, NH
B+W CPOL HTC MRC Nano F-Pro Digital 122

B+W CPOL HTC MRC Nano F-Pro Digital 122

Audio, Tv en Foto Fotografie Filters Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Verzendkosten €: 0 Levertijd (in dagen): 2 Omschrijving: Een circulair polarisatiefilter verhoogt de verzadiging en het contrast en vermindert daarnaast de reflectie in glas en waterpartijen. Met name de laatste effecten zijn niet met Photoshop te bereiken. Het filter heeft een F-Pro vatting met aan beide zijden schroefdraad. HTC betekent High Transmission Circular. Dit filter heeft een hoge lichtdoorlaatbaarheid. Ieder filter zorgt voor lichtverlies, maar bij de HTC is dit tot een minimum beperkt. Waar het lichtverlies bij and ...

€ 529,95 Vandaag Amstelveen, NH
RSS Feed