Vonyx ST180 mobiele geluidsinstallatie met Bluetooth, CD en

€ 469
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 469
Sinds:
1 week
Gezien:
9 keer
Plaats:
Almelo, OV
Adverteerder:
MaxiAxi
Telefoon:
0546571934
Activiteit:
9 maanden actief op Marktnet
Positie
52.37129,6.65692
MaxiAxi
Vonyx ST180 mobiele geluidsinstallatie met Bluetooth, CD en
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Gratis verzending vanaf 50,- | Vandaag besteld, morgen al bezorgd | Gratis binnen 30 dagen te retourneren | LaagsteprijsgarantieVonyx ST180, altijd en overal paraat

Met de Vonyx ST180 mobiele geluidsinstallatie met Bluetooth, CD en USB heb je altijd en overal muziek of spraakversterking bij de hand. Het systeem wordt geleverd inclusief twee draadloze UHF microfoons, een bedrade handmicrofoon en een afstandsbediening en is voorzien van een handvat en wieltjes om het gehele systeem eenvoudig mee te nemen. Door de ingebouwde accu is de Vonyx ST180 werkelijk overal inzetbaar, dus ook op plekken waar geen netstroom aanwezig is. Uiteraard is het wel gewoon mogelijk om de ST180 op netstroom te laten werken en wordt hij ook via netstroom weer opgeladen. Daarnaast beschikt hij over een 12V aansluiting zodat hij zelfs op een auto accu nog kan functioneren (mocht de ingebouwde accu bijvoorbeeld een keer leeg zijn).

Ingebouwde versterker

De ST180 beschikt over een krachtige 450W versterker die ervoor zorgt dat muziek en spraak / zang goed hoorbaar zullen zijn. Hoog volumes met een lekkere lage bass zijn voor de ST180 geen probleem. Voor de stroomvoorziening van de versterker is de ST180 uitgerust met een dubbele accu zodat er een speeltijd van enkele uren mogelijk is. De versterker voorziet in een aantal aansluitingen en mogelijkheden waaronder een lijnin- en uitgang, mp3 speler met USB en SD aansluiting, extra microfooningang en een ingebouwde Bluetooth module om draadloos verbinding te maken met bijvoorbeeld een tablet of telefoon. De ingebouwde CD speler maakt het systeem helemaal compleet zodat vrijwel elke moderne geluidsdrager of audiobron met dit systeem gebruikt of verbonden kan worden.

Draadloze microfoons

De ST180 wordt geleverd inclusief twee draadloze handmicrofoons. Deze microfoons werken in de professionele UHF band en niet in de lagere VHF band waardoor de kans op een storing van buitenaf tot een werkelijk minimum wordt beperkt. Naast de beide draadloze microfoons wordt er tevens nog een derde (bekabelde) handmicrofoon meegeleverd die op de microfooningang op de voorzijde aangesloten kan worden. De ST180 is door de drie microfoons ook perfect te gebruiken als mobiele zang- of karaoke installatie of voor het geven van (product)demonstraties of toespraken. Het maakt hierbij niet uit waar je bent, het systeem kan echt overal gebruikt worden vanwege de ingebouwde accu's. Het ingebouwde echo en delay effect zorgen ervoor dat er bij zang een professioneel effect meegegeven kan worden voor extra mooie klank.

Mobiel

De ST180 wordt niet voor niets een 'mobiele geluidsinstallatie' genoemd. Aan de onderkant van de behuizing zijn twee wieltjes gemonteerd en aan de zijkant van de behuizing bevind zich een uitschuifbaar handvat. Door het uitschuifbare handvat en de wieltjes kan de ST180 eenvoudig, net als een bagagetrolley, meegenomen worden zonder dat je je vertilt. Hij rolt eenvoudig en zonder veel krachtinspanning achter je aan.

Breed inzetbaar

De ST180 is voor vele toepassingen te gebruiken. Zingen, presenteren, demonstreren het is allemaal mogelijk. Dit maakt de ST180 perfect voor sporthallen, campings, (dans)scholen, kantines, etc. 

Kenmerken

 • Ingebouwde 450W versterker
 • Bluetooth voor draadloos streamen van muziek
 • USB en SD aansluiting voor afspelen van mp3 muziek van USB stick of SD kaart
 • 3.5mm jack lijningang en RCA lijnuitgang
 • Slot-in CD-speler met anti shock
 • Twee draadloze UFH microfoons meegeleverd
 • Extra bedrade handmicrofoon meegeleverd
 • Microfoons met delay en echo effect
 • Bass en treble regeling
 • Afstandsbediening meegeleverd
 • Ingebouwde accu's en externe 12Vdc ingang
 • LED laadindicatoren voor accu
 • Door uitschuifbare handgreep

http://klik hier voor meer informatie Advertentienummer: 35987565
Link: