Genelec 8030CP- Kloon

€ 449
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 449
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Key Music Nederland BV
Telefoon:
0858330000
Activiteit:
10 maanden actief op Marktnet
Positie
51.94423,4.473714
Key Music Nederland BV
Genelec 8030CP- Kloon
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Genelec 8030CP- Kloon

Omschrijving:

Combineer kracht met precisie om aan de meest voorkomende eisen te voldoen, allemaal met Genelec's bekende nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Wanneer uw project een krachtige prestatie zonder kwliteitsverlies vereist, is de Genelec 8030C actieve studio monitor ontworpen om uw verwachtingen te overschrijden! De 8030C, die in 2017 werd geïntroduceerd, levert zelfs 4 dB hogere SPL en heeft een lager energieverbruik dan vroegere modellen van 8030.

Opvallend stijlvol. De 8030C heeft afgeronde randen en de stevige aluminium-aluminiumdiffractie-behuizing (MDE ™). Elk element van het ontwerp is gemaakt om uw luisterervaring perfect te maken. Lage frequenties en hoge SPL's worden geleverd met een geoptimaliseerde interne gebogen reflexbuis en een maximaal intern volume. En als je klaar bent, detecteert Genelec Intelligent Signal Sensing (ISS ™) -circuit wanneer je systeem niet langer in gebruik is, en zet deze in een energiebesparende standby-modus.

Van professionele studio's naar buitenuitzendvoertuigen is de 8030C gemaakt om buitengewone kracht met absolute precisie te combineren!

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.

  • 18 muziekwinkels in Benelux.
  • Laagste prijsgarantie.
  • 30 dagen bedenktijd.
  • Professioneel advies van onze specialisten.
  • Gratis verzending vanaf 50 euro. 
Specificaties:
  • Conditie: Zo goed als nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Merk: Genelec
  • SKU (eigen artikel code): 8030CP

http://klik hier om te bestellen Advertentienummer: 37132766

Meer advertenties van Key Music Nederland BV

Link: