Yamaha YZF-R6R (bj 2017)

€ 15.999
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 15.999
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
2 maanden
Gezien:
18 keer
Plaats:
Hengelo ov, OV
Adverteerder:
Motoport Hengelo
Telefoon:
074-2438376
Activiteit:
4 maanden actief op Marktnet
Positie
52.26056,6.828231
Motoport Hengelo
Yamaha YZF-R6R (bj 2017)
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Yamaha YZF-R6R (bj 2017)

Yamaha YZF-R6R
Segment: Sport
Bouwjaar: 2017
Nieuw: Ja
Kleur: Blauw

De YZF-R6 is een levende legende! Zowel op de weg als op het circuit, want deze extreme supersport wist de laatste jaren nog drie Supersport 600 wereldtitels te winnen. Eén rit op deze uit de MotoGP afkomstige racer brengt u in de sensationele wereld van Yamaha. R WORLD!
De nieuwe YZF-R6 is eindelijk daar, met zijn grensverleggende aerodynamische waarden en agressieve uitstraling die alle kenmerken van Yamaha's volbloed R-serie DNA heeft.
De geavanceerde elektronica en extreme aerodynamica van de YZF-R6 geven u maximale supersport prestaties en daarnaast volledige controle.

Motoport Hengelo is jou Yamaha dealer voor Twente. Laat voor een voordelige motorverzekering een vrijblijvende offerte maken. Liever een kleiner bedrag per maand betalen? Vraag naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk de garantie op nieuwe en gebruikte motoren te verlengen. Altijd minimaal 70 gebruikte motoren http://www.motoporthengelo.nl ! In de World of Helmets vind je altijd minimaal 500 verschillende helmen voor de motor en ook voor de bromscooter. De kledingshop is de grootste in heel Twente en biedt voor iedereen een enorme keuze in Gore-tex, leer, en textiel voor dames, heren en kinderen. Volg ons op Facebook: http://www.facebook.com/motoporthengelo

Meer advertenties van Motoport Hengelo

Link: