Bedrijfspand Bavel, Nijverheidsweg 3 - Beleggingspanden.nl

Provincie Utrecht
Sinds:
2 weken
Gezien:
15 keer
Plaats:
Bilthoven, UT
Adverteerder:
Beleggingspanden.nl
Activiteit:
11 jaar actief op Marktnet
Positie
52.13001,5.200812
Beleggingspanden.nl
Bedrijfspand Bavel, Nijverheidsweg 3 - Beleggingspanden.nl
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Bedrijfspand Bavel, Nijverheidsweg 3 - Beleggingspanden.nl

Een bedrijfspand van circa 510 m² VVO in totaal, gelegen op een perceel van circa 798 m² gelegen op bedrijventerrein De Bunder. Het pand beschikt over twee huurders met beiden een expiratiedatum tot en met 31 december 2022.
Het object verkeert aan zowel de binnen- als buitenzijde in goede staat van onderhoud. Het dak en de cv-installaties zijn in goede conditie en worden jaarlijks onderhouden. Het gehele object beschikt over dubbel glas. Het bedrijfspand is gelegen op industrieterrein De Bunder, gelegen in het noorden van Bavel.
Het object is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed te bereiken. De Rijksweg A27 (Breda - Almere) is binnen zes autominuten te bereiken. Het stadscentrum van Breda is op circa 6,5 km afstand. Het is mogelijk om met circa zes auto's op eigen terrein te parkeren. De dichtstbijzijnde bushalte is op 290 m afstand gelegen.
Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

http://www.beleggingspanden.nl/ Advertentienummer: 34386757

Meer advertenties van Beleggingspanden.nl

Link: