Penthouse in Guardamar met prachtig zicht over duinen en zee

€ 145.000
Provincie Flevoland
Prijs:
€ 145.000
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
32 keer
Plaats:
Swifterbant, FL
Adverteerder:
UwCasa
Telefoon:
0031 620 597 549
Activiteit:
12 jaar actief op Marktnet
Positie
52.5648,5.636567
UwCasa
Penthouse in Guardamar met prachtig zicht over duinen en zee
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Penthouse in Guardamar met prachtig zicht over duinen en zee

WONING: UwCasa-1774NBA

Dit nieuwe penthouse in Guardamar biedt u een prachtig uitzicht over de duinen, en de zee. Voorzieningen zoals de supermarkt, winkels en restaurants zijn gemakkelijk te bereiken. In dit penthouse beschikt u over een woon/eetkamer, keuken, wasruimte, een master bedroom met een badkamer en-suite, een gasten slaapkamer met een aparte badkamer, een balkon terras en een dakterras met buitendouche en barbecue. Tevens is er een privé parkeerplaats voor u bij het complex aanwezig. Er is een gemeenschappelijk zwembad, jacuzzi, tuin en kinderzone. Er zijn drie penthouses met elk een andere indeling, wij verwijzen u graag naar de afbeeldingen. De genoemde prijs is een vanaf prijs.

EXTRA FACILITEITEN: Balkon, Dakterras, Keuken, Koel/vries combi, Ligbad, Parkeerplaats privé, Separate douche, Vaatwasser, Zeezicht, Zwembad gezamenlijk.

Vindt u dit ook de beste investering? Kom dan snel uw keuze maken, voordat een ander…..

Dit penthouse van 66-77 m2, met 2 slaap en 2 badkamers, kost u maar € 145.000,-.

UwCasa biedt u meer dan 1.600 woningen aan en rond de Costa Blanca.

LOCATIE: GUARDAMAR

De witte schuimkoppen op de branding van het azuurblauwe water van de Middellandse zee laten op ieder een onvergetelijke indruk achter. Het glasheldere water van het met de blauwe vlag uitgeruste strand, nodigt uit tot zwemplezier. Het natuurpark van pijnbomen en palmen biedt de nieuwe jachthaven van Guardamar en de boten een natuurlijk bescherming. Op de kade, die tot ver in de zee door loopt, kunt u fantastisch vissen. Het strand is van wit zand met daarachter mooie duinen.

UW CASA
U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan de Costa Blanca of Calida, dat het beste bij u past. Bij een huis kopen in Spanje kunt u uzelf veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het zoeken en overdragen van heel wat woningen in het meest aantrekkelijke gebied van Spanje, vanaf een Appartement tot aan de meest luxueuze Villa; kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden. Dus, alles met minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Speciaal voor u zoeken wij dan een voorselectie uit ons assortiment met inmiddels meer dan 1.600 verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen in meer dan 50 verschillende plaatsen, welke we eventueel ook renderend voor u kunnen verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen.

Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg?

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

http://www.uwcasa.nl/vakantiehuis-spanje/ Advertentienummer: 27143587
Link: