Speelgordijn Pink Horse

€ 59,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 59,95
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
19 keer
Plaats:
Veen, NB
Adverteerder:
De Beddenkoning
Telefoon:
0631229130
Activiteit:
5 jaar actief op Marktnet
Positie
51.77643,5.094537
De Beddenkoning
Speelgordijn Pink Horse
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Huis, Tuin en Inrichting > Slaapkamer > Beddengoed

Kenmerken:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Beschikbaarheid: op voorraad
Omschrijving:

Speelgordijn Pink Horse

TX70078

Een leuk speelgordijn om de Pino bedden aan te kleden. De tentenzijn geschikt en passend voor de Pino halfhoogslaper, Pino halfhoogslaper met glijbaan en Pino stapelbed laag. Ze zijn gemaakt van katoen en gemakkelijk te wassen. Ze zijn er verschillende thema's alle Pino bedden worden standaard geleverd met klitteband aan de binnenzijde waardoor de gordijnen hier gemakkelijk aan vast te maken zijn. De maten van de gordijnen zijn hoog 75cm en breed 87cm voor de kopse kanten en 196cm breed voor de lange kant. De lange zijde bestaat altijd uit 2 of 3 gordijnen zodat ze makkelijk onder het bed kunnen spelen. De gordijnen zijn ook los te bestellen en kunnen per post opgestuurd worden.

Compleet set bestaande uit 1 zijkant en 1 voorzijde en 1 achterzijde.

Normaal 69,95 nu 59,95 per setAdverteerder:
Naam: De Beddenkoning
Tel: 0631229130

Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!

Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130

http://www.debeddenkoning.nl/ Advertentienummer: 27143353

Meer advertenties van De Beddenkoning

Link: