Slavendag maandag 30 januari! VOL=VOL

€ 80
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 80
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
2 dagen
Gezien:
87 keer
Plaats:
Tilburg, NB
Adverteerder:
Mrs. Charisma Gold
Activiteit:
9 maanden actief op Marktnet
Positie
51.56793,5.088381
Mrs. Charisma Gold
Slavendag maandag 30 januari! VOL=VOL
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Slavendag maandag 30 januari! VOL=VOL

Deze slavendag op maandag 30 januari is voor iedereen met interesse in BDSM, ervaring is niet nodig (dit is voor beginnende en ervaren slaven).

En we doen het even totaal anders als dat we op de andere slavendagen doen. Er dient gereserveerd te worden voor deze dag, daar er maar een klein groepje wordt uitgenodigd per sessie deel. Door deze kleine groepjes kunnen we nog langer met de slaven spelen en heb je alleen te maken met pauzes als je slavenlijf dat nodig heeft.

Er zijn twee Meesteressen, Mrs. Charisma Gold en Mrs. Sarah Jane, aanwezig die deze dag zullen spelen met degene die zich hebben aangemeld en gereserveerd. Ten allen tijde wordt er binnen elkaars grenzen gespeeld. Er wordt niets gedaan wat je niet wilt.

Respect, wederzijds vertrouwen en hygiëne staan in hoog vaandel. Ook vinden we gezelligheid, beetje humor en een leuke speelsessie voor beide kanten erg belangrijk.

De Meesteressen begeleiden ook nieuwelingen en er zijn ook altijd slaven aanwezig die je vanuit slaafs oogpunt wegwijs in deze spannende wereld willen maken.

Er is veel mogelijk, gewoon aangeven waar je interesses liggen en wat je evt. nog zou willen uitproberen.

Je kunt voor ochtends, smiddags of savonds aanmelden/reserveren via mistress@live.nl van 11.00 tot 14.00 uur of van 15.00 tot 18.00 uur of van 19.00 tot 22.00 uur in:

Studio Alchemy te Tilburg. Als je je aangemeld hebt, krijg je meerdere details omtrent waar de locatie is. Let wel op VOL = VOL.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en de studio is ook met het ov goed bereikbaar.

Entree prijs is € 80,00 ALL-INN (incl. drank, hapjes) . Meedoen? Stuur een berichtje.

Geen opnames toegestaan. Op de dag zelf reserveren is niet mogelijk. Reserveer pas als je zeker weet dat je ook kunt komen. Niet op komen dagen of met een kutsmoes last minut afzeggen = geen tweede kans meer.

http://www.charismagold.xxx/blog Advertentienummer: 27683370

Meer advertenties van Mrs. Charisma Gold

Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan