Morning after pil.

€ 13,01
Prijs:
€ 13,01
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
823 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
Njoyromance
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
52.36852,4.916603
Provincie Noord-Holland
Njoyromance
Morning after pil.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Morning after pil.

De morning-afterpil wordt gebruikt als noodmaatregel bij onbeschermde geslachtsgemeenschap of, als de anticonceptie heeft gefaald, om een zwangerschap te voorkomen.

Morning after of nood anticonceptie is nodig als; de pil is vergeten in de eerste week van de pilstrip, er een normale stopweek aan vooraf is gegaan en er geslachtsgemeenschap is geweest zonder aanvullende bescherming in de 7 dagen voorafgaande aan het vergeten van de pil, ook al was dit in de stopweek. (N.B. Als er geen stopweek is geweest, dus als de pil gewoon werd doorgeslikt, is geen morning after anticonceptie nodig). Of als tijdens de vruchtbare dagen; Geen anticonceptie is gebruikt, of een 'condoom-ongeval' heeft plaatsgevonden: het condoom is afgegleden ( wordt later in de vagina teruggevonden) of is gescheurd.

De noodpil (of morning-afterpil) is een manier om te voorkomen dat je zwanger wordt nadat je seks hebt gehad. Als een vrouw binnen drie dagen na onbeschermde seks de noodpil slikt, dan is de kans dat ze zwanger wordt veel kleiner.

De noodpil verkleint de kans op een zwangerschap na onbeschermd seksueel contact. Dit komt door het hormoon levonorgestrel. Dit hormoon zorgt ervoor dat de eisprong uitgesteld wordt. De noodpil is echter niet 100% betrouwbaar en werkt het beste als je hem zo snel mogelijk (uiterlijk 72 uur na het onbeschermde contact) inneemt.

De morning-afterpil bevat dezelfde hormonen als de 'gewone' pil, maar dan in een aanzienlijk hogere dosis. Deze hoge dosis hormonen voorkomt dat de bevruchte eicel zich in kan nestelen. Waarschijnlijk komt dit, doordat het traject naar de baarmoeder veel sneller afgelegd wordt dan normaal. De baarmoeder is dan nog niet klaar om de eicel te ontvangen en er ontstaat geen zwangerschap. De bevruchte eicel wordt met het menstruatiebloed weggespoeld.
De morning-afterpil moet gedurende vijf dagen genomen worden, waarvan de eerste dosis binnen 24 uur na de geslachtsgemeenschap. Ook tussen 24 en 48 uur na de geslachtsgemeenschap kan een eerste dosis nog werken, maar de betrouwbaarheid neemt dan af.

De morning-afterpil met levonorgestrel bestaat uit twee tabletten. Voor een juiste werking is het nodig de tabletten zo snel mogelijk na de onbeschermde geslachtsgemeenschap in te nemen. Het liefst binnen 24 uur, maar in elk geval binnen 72 uur (drie dagen). U kunt beide tabletten tegelijk innemen. Neem tot de eerstvolgende menstruatie, of totdat u de gewone anticonceptiepil weer zeven dagen achter elkaar heeft geslikt, extra anticonceptieve maatregelen. Gebruik bijvoorbeeld een condoom.

De werkzame stof in Norlevo is levonorgestrel. Levonorgestrel is sinds 1966 internationaal op de markt. Deze morning-afterpil met levonorgestrel is sinds 2000 in Nederland verkrijgbaar onder de merknaam Norlevo. Dit middel is sinds begin 2005 verkrijgbaar zonder recept. De morning-afterpil wordt ook wel de 'noodpil' genoemd.

Lees voor gebruik zorgvuldig de bijsluiter!

Indien je de morningafterpil direct nodig hebt, dan adviseren wij je naar de drogisterij of apotheek te gaan. Wij leveren doorgaans de bestelling één dag na ontvangst van de betaling uit, maar kunnen niet garanderen dat deze door TNT Post ook die dag daarna geleverd wordt. Koop bij ons de morning afterpil uit voorzorg, voor het geval dat je deze een keer nodig hebt. Ook raden wij aan deze mee te nemen op reis.

RUBRIEK DROGISTERIJ PAGINA 5

njoy-romance

http://www.njoy-romance.nl/ Advertentienummer: 8943956
Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan