Sex, Sm en Sm lerares

Provincie Zuid-Holland
Prijs:
Nader overeen te komen
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
1 week
Gezien:
127 keer
Plaats:
Den Haag, ZH
Adverteerder:
Quirine Von M
Activiteit:
2 weken actief op Marktnet
Positie
52.06292,4.292835
Quirine Von M
Sex, Sm en Sm lerares
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Sex, Sm en Sm lerares

hoi iedereen.

ik ben een vlotte heerlijke jonge vrouw van 31 jaar die opzoek is naar spannende mannen en vrouwen die leuke dingen met mij willen doen. of ben je een onderdanige man die opzoek is naar een goede geleerde meesteres dan ben je bij mij ook aan het goede adres.

wat betrefd de sex zoek ik iemand die van lol houd, die mij aan het lachen kan maken, die mij af en toe verrast en mij het hof wil maakt en na de overheerlijke sex weer terug naar zijn/haar eigen leven gaat.

Qua SM zoek ik een mannelijke of vrouwelijke sub die door een volleerde meesteres onder handen genomen wil worden of het nou op therapeutisch basis is of puur ter ontspanning. ik ben dus een volleerde meesteress, dat houdt in dat ik 3 jaar in de leer ben geweest bij een zeer goede meesteres en een certificaat heb hiervoor.

ben je een beginneling en weet je nog niet zo goed wat je grenzen zijn of wat je zoekt dan zoeken wij dit gezamelijk uit, dit alles gebeurd nadat wij kennis hebben gemaakt natuurlijk. en als er een klik is en jij mij vertrouwd maken we samen een "contractje"waarin jou grenzen staan, ons veiligheids woord en andere details die voor ons beide veiligheid van belang zijn.

wil je de klappen van de zweep zo gezegd leren en ook een meesteres of meester worden dan leer ik je dit graag. ik geef graag mijn kennis door aan de volgende generatie.

sm is voor heel veel tot de meeste subs een vlucht uit de dagelijkse sleur of zelfs een therapie voor een trauma. dus kennis is macht. en veiligheid staat altijd op nummer 1. vandaar het zogehete contract. die de leerling en ik ook zullen nemen.

oftewel,

Ben je opzoek naar geile ongebonden maar een super leuke sex partner of zoek je een meesteres die je precies kan geven wat je zoekt of wil je mijn leerling worden.

neem contact met mij op

Advertentienummer: 30861429
Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan