Rustig, lief en geduldig

Provincie Friesland
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 dagen
Gezien:
288 keer
Plaats:
Noordwolde, FR
Adverteerder:
Joset
Activiteit:
10 maanden actief op Marktnet
Positie
52.89058,6.141247
Joset
Rustig, lief en geduldig
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Rustig, lief en geduldig

Ik ben een rustig en geduldig persoon. Ik heb een goed gevoel voor humor. Ik kan niet liegen en mijn vrienden zeggen dat ik eerlijk en betrouwbaar ben. Ik ben een optimist en ik geloof in het geluk. Ik ben serieus en positief! Ik wil graag nieuwe dingen leren. Ik geniet van het gaan naar het theater. En ik wil ook graag theater cursussen volgen.. Ik ben een zeer sportieve dame heb zelfs aan atletiek gedaan. Ik loop elke ochtend. Ik kan ook piano spelen en goed zingen. Een goed boek of goede muziek helpt mij om te ontspannen. Oja en ook ik de keuken kan ik goed mijn weg vinden, ik ben namelijk gek op koken!

Wat mij heeft doen besluiten om hier een advertentie te plaatsen is omdat ik in de liefde nou niet veel geluk heb gekend en mijn hart is ook wel hard gebroken. Ik ben opzoek naar een lieve serieuze man, die samen van het leven wil genieten.

Hierbij nog wat kenmerken van mij : Slim, gevoelige, eerlijk, vrolijk, zacht, serieus, optimistisch, betrouwbaar, flexibel, Humorvol, romantisch, trouw,zelfverzekerd,gezellig, rustig, onafhankelijk, en nu maar hopen dat ik dan een beetje de vrouw zou kunnen zijn waar jij voor zou willen gaan.

Ik heb heel veel zin om dit avontuur aan te gaan, dus hoop ook echt op een leuke reactie van jouw kant.

Liefs Joset

Advertentienummer: 30861173
Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan