WunderKiss

€ 34,99
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 34,99
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
1 keer
Plaats:
Holten, OV
Adverteerder:
Dermarolling.nl
Telefoon:
0548-546313
Activiteit:
10 maanden actief op Marktnet
Positie
52.27293,6.415292
Dermarolling.nl
WunderKiss
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Vollere, meer volumineuze, en gehydrateerde lippen in minder dan 2 minuten dat zal duren voor uren!LET OP: Dermarolling.nl is de officiële importeur van de WUNDER2 producten voor Nederland en Belgë. Vanwege de populariteit van de wunderbrow zijn er veel fake producten in omloop.

Vollere, meer volumineuze, en gehydrateerde lippen in minder dan 2 minuten dat zal duren voor uren. Geen naalden, geen ongemak. Gewoon mooie lippen om te zoenen!


https://www.dermarolling.nl/wp-content/uploads/2016/08/WUNDERKISS.mp4

 

 

 

 

Wunderkiss is een 2-fasen vollere lippen doorbraak:
Fase 1: Wunderkiss vollere lippen GLOSS is ontworpen met een eigen "DERMAPORTING" technologie voor lipvolume en hydratatie door het leveren van een complex van collageen en hyaluronzuur in het oppervlak van de lippen.
Fase 2: Wunderkiss plumping BOOSTER is een gecontroleerde dosering van een geconcentreerde vollere lippen complex, met vitamine B3 met koeling en verwarming agenten. Deze geavanceerde booster wordt toegediend in de Fase 1: vollere lippen GLOSS, op het niveau dat u wenst (keuze van Low, Medium of High). Hoe meer u trekt, hoe meer "tinteling" sensatie u ervaart, en hoe meer plumping u kunt bereiken.

Dermaporting Technology maakt gebruik van een gepatenteerd complex van penetratie enhancers die de huid in staat stellen grote moleculen te laten passeren. De huid heeft een barrière die van nature alles met een ionische lading afstoot zoals water, collageen en hyaluronzuur. De huid absorbeert materialen die niet-ionisch zijn, zoals lipiden (in hoofdzaak vet). Dermaporting technologie maakt gebruik van een complex van lipiden die door een farmaceutische kwaliteits zuiveringsproces gaan, en zijn ontworpen om grote moleculen te omhullen en te vervoeren in het oppervlak van de huid. Door Dermaporting dat eenmaal in het oppervlak van de huid is geleverd, geven de lipiden deze "micro-fillers vrij," met inbegrip van farmaceutische kwaliteit, hoogmoleculaire collageen en hoogmoleculair hyaluronzuur. Deze micro-fillers activeren binnen het oppervlak van de huid en helpen om het uiterlijk van de lippen voller te maken. Elke keer dat u Lip Plumping Gloss aanbrengt op uw lippen, brengt u collageen en hyaluronzuur in door middel van Dermaporting technologie, dat zal zorgen voor een plumping effect binnen enkele minuten na het aanbrengen.

Voor Wunderkiss Na Wunderkiss

Vitamine B3 verwarming / koeling Booster Complex (te zien in de Fase 2: Wunderkiss plumping booster):
Het booster complex bevat vitamine B3, dat helpt de bloedtoevoer naar de lippen te circuleren en helpt om de poriën te openen voor snellere penetratie. Door het verhogen van de bloedstroom naar de lippen, helpt dit de verschijning van vollere meer volumineuze lippen te geven. Om de effectiviteit te vergroten, wordt de booster geformuleerd met verwarmings- en koelmiddelen, die ook helpen om de bloedtoevoer naar de lippen te brengen en helpen een plumping effect te geven. Dit complex is zeer geconcentreerd en wordt toegediend in de vollere lippen GLOSS door een "soort van injectiespuit" apparaat waarmee u gecontroleerde hoeveelheden kunt toevoegen. Hoe meer u trekt, hoe meer tintelingen en incrementele plumping resultaten u kunt verwachten.

Ingrediënten:
- Wunderkiss Lip Booster: minerale olie (Paraffinum Liquidum), isopropyl palmitaat, Ethyleen / Propyleen / styreencopolymeer, gehydrogeneerde Didecene, Menthoxypropanediol, kamfer, benzylnicotinaat, buteen / ethyleen / styreencopolymeer
- Wunderkiss Lip Plumper Clear: Polybuteen, isononyl isononanoaat, gehydrogeneerde polyisobuteen, Isopropyl Palmitate, Ethyleen / Propyleen / styreencopolymeer, buteen / ethyleen / styreencopolymeer, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Diisostearyl Adipaat, C10-30 alkylacrylaat, Simmondsia

Link: