Hair Bell Shampoo + Conditioner + Masker

€ 39,99
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 39,99
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
1 keer
Plaats:
Holten, OV
Adverteerder:
Dermarolling.nl
Telefoon:
0548-546313
Activiteit:
10 maanden actief op Marktnet
Positie
52.27293,6.415292
Dermarolling.nl
Hair Bell Shampoo + Conditioner + Masker
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Hair Bell Shampoo + Conditioner + Masker

Omschrijving:

Laat je haar drie keer sneller groeien met HairBell!Laat je haar drie keer sneller groeien met HairBell! HairBell Shampoo is een voorbereidende haargroeiversnellende shampoo en is van wezenlijk belang voor de doeltreffendheid van de HairBell haargroeiversnellende Conditioner. HairBell Masker wordt gebruikt als aanvulling op de HairBell Shampoo en Conditioner voor zachter, soepeler en eenvoudiger te behandelen haar, intensieve hydratatie en draagt bij aan de haargroei. HairBell Masker heeft een extra grote inhoud voor langdurig gebruik.

 

Resultaten HairBell: 
- uw haar groeit sneller ,
- uw haar wordt soepeler en glanzender
- uw haar wordt voller,
- Rendement op alle haartypes,

De resultaten houden enkele weken/maanden aan. (Wanneer u stopt met het gebruik van hairBell, groeit uw haar binnen enkele weken weer normaal). De meeste gebruikers merken na enkele weken gebruik van HairBell een zichtbare vermindering in haarverlies.

HairBell is een hooggecontreerde mix van natuurlijk voorkomende proteïnen die essentieel zijn voor de structuur van de haarschacht en de ondersteuning van de haargroei. De effectiviteit van deze herstructurerende cocktail wordt verder versterkt door de aanwezigheid van vitamine B6 (waarvan de rol essentieel is bij het metabolisme van proteïnen), gehydrolyseerde keratine, sojaproteïne, extracten van eierschalen.

Klinische tests uitgevoerd door het onafhankelijk laboratorium Spincontrol hebben bewezen dat het haar sneller groeit, grondig gevoed is, mooier, sterker en glanzender is. Uitgevoerd op 60 proefpersonen representatief voor de Franse populatie over een periode van 28 dagen, volgens een werkwijze voor het meten van de haargroei vanaf de wortel. 30 personen gebruikten het product dagelijks en 30 personen pasten geen enkel haarproduct toe. De resultaten lieten een maximale groei van 4,5 cm zien en een gemiddelde groei van 2,9 cm bij proefpersonen. Normaal haar groeit gemiddeld 1,5 cm per maand!

Consumenten testen, uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium, laten zien:
- Sterker haar: +83%
- Haargroei: +76%
- Effectiviteit haargroei: +80%
- Tevredenheid over behandeling: 90%
95% van de mensen die Hairbell klinisch getest hebben, bleven het product gebruiken!

Hairbell Gebruiksaanwijzing:

Breng elke 2 of 3 dagen een hoeveelheid ter grootte van een walnoot van de shampoo aan op nat haar. Laat het schuimen door zachtjes de hoofdhuid met de vingertoppen te masseren zonder te wrijven. Laat 3-4 minuten inwerken en spoel na met warm water. Breng na het wassen, een dosis HairBell conditioner aan op nat haar, masseer zachtjes met de vingertoppen en bedek het gehele haar. Laat een paar minuten inwerken en spoel daarna uit. Breng het masker royaal aan op de uiteinden van het haar, na gebruik van HairBell Shampoo en Conditioner. Laat 3 minuten inwerken en spoel uit.

Ingrediënten Shampoo:
AQUA, natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, cocamide DEA, gehydrolyseerd soja-eiwit, gehydrolyseerd keratine, EISHELL extract, ALCOHOL, kamfer, METHYLISOTHIAZOLINONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, pyridoxine HCL PARFUME, citroenzuur, carboxymethyl chitine, Propyleen Glycol, 5-Broom -5 NITRO-dioxaan 1.3, CI 42090, ALPHA AMYL CINNAMAL, linalool.
Ingrediënten Conditioner:
AQUA, Paraffinum Liquidum, gehydrolyseerd soja-eiwit, cetearylalcohol, ceteareth-20 gehydrolyseerde keratine, EISHELL extract, ALCOHOL, kamfer, METHYLISOTHIAZOLINONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, pyridoxine HCL PARFUME, DIPALMITOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM methosulfaat, citroenzuur, propyleen Glycol, 5- broom-5-nitro-1,3-dioxaan, ALPHA AMYL CINNAMAL, linalool.
Ingrediënten Masker:

AQUA (Water), Dimethicone, CETEARYL, cetylalcohol, Paraffinum Liquidum, BENZYLALCOHOL, Butyrospermum Parkii BOTER (Shea

Link: