Dermasyis Slakkenslijm Crème 50 ml.

€ 19,99
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 19,99
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
1 keer
Plaats:
Holten, OV
Adverteerder:
Dermarolling.nl
Telefoon:
0548-546313
Activiteit:
10 maanden actief op Marktnet
Positie
52.27293,6.415292
Dermarolling.nl
Dermasyis Slakkenslijm Crème 50 ml.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Dermasyis Slakkenslijm Crème 50 ml.

Omschrijving:

Dermasyis Slakkenslijm Crème wordt speciaal aanbevolen voor een acne gevoelige huid, huid gevoelig voor verkleuring, huid die hydratatie, voeding en vooral regeneratie nodig heeft.Dermasyis Slakkenslijm Crème wordt speciaal aanbevolen voor een acne gevoelige huid, huid gevoelig voor verkleuring, huid die hydratatie, voeding en vooral regeneratie nodig heeft. De crème versnelt de regeneratie van beschadigde huid, heeft een antibacteriële en antiseptische werking en scrubt zachtjes. Het helpt in de strijd tegen het opkomen van acne, littekens, rimpels en hyperpigmentatie. Dermasyis Slakkenslijm Crème verzacht, verheldert, voedt en hydrateert de huid diep voor een gezonde uitstraling. Ontworpen voor alle huidtypen.

Slak Serection Filtrae
Extract van slak slijm Helix Aspersa of Kryptozyna omvat:

Allantoïne
Allantoïne - ureumderivaat heeft een sterk hydraterende, kalmerende en anti-inflammatoire werking. Het verzacht de huid, beschermt tegen schadelijke externe factoren en versnelt wondgenezing.

Glicolic Acid
Glycolzuur is primair verantwoordelijk voor het vertragen van het verouderingsproces en verhoogt de waterretentie in de huid. Het versnelt de celvernieuwing, verzacht de huid en verbetert de structuur ervan. Het vermindert ook de rimpels, verzacht littekens en verlicht pigmentvlekken. Glycolzuur reguleert de secretie van talg en verkleint de talgklieren.

Oplosbare Collageen
Collageen is verantwoordelijk voor het handhaven van een passende mate van hydratatie van de huid en verbetert de elasticiteit. TEWL (transepidermaal waterverlies) wordt verminderd. De gebroken moleculen dringen diep in de huid, waar ze het bouwmateriaal worden van de natuurlijke collageen. Collageen vermindert de tekenen van veroudering, tonen en verzacht de huid.

 
Gehydrolyseerde elastine
Elastine geeft de huid elasticiteit, regenereert en herstelt de huid vitaliteit.

Vitamines A, C en E
Hebben tal van voedingswaarde en regenereren de huid.

Andere actieve stoffen:
Ureum
Ureum versnelt de regeneratie van de huid, hydrateert, helpt water te binden door keratine en verzacht de huid. Het exfolieert en verhoogt de permeabiliteit van de hoornlaag, waardoor de werkzame bestanddelen gemakkelijker de huid binnendringen. Ureum heeft ook een antimicrobiële werking en is dan ook zeer nuttig zijn bij acne huidverzorging. Het maakt de huid glad en soepel.

Enteromorpha Compressa Extract
Algen extract van groene algen heeft een hoge anti-oxidant activiteit. Vanwege de overvloed aan B-vitaminen heeft het een aanzienlijk effect op het metabolisme van vetten en eiwitten en heeft het de mogelijkheid om de huid te vernieuwen. Het bevat vitamine E, C en β-caroteen voor versterking van de wanden van de bloedvaten, activeert processen in de huid. Het stimuleert de microcirculatie en regenereert de huid.

Natrium hyaluronaat
Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende component in het lichaam. Het verhoogt de flexibiliteit van de weefsels (huid, collageen en elastine vezels). Het stimuleert de regeneratie van het epitheel en dermis. Afname van de hoeveelheid hyaluronzuur is één van de oorzaken voor een droge huid en rimpels. De unieke eigenschap is het hoog bindend vermogen en het vasthouden van water. Het zorgt voor een goed gehydrateerde huid die glad, stevig en flexibel is en verhoogt de penetratie van de werkzame stoffen in de huid.

Inhoud:
50 mlNaast deze aanbieding heeft Dermarolling.nl nog veel meer aanbiedingen en Beauty artikelen.
Uw voordeel bij Dermarolling.nl:

- GRATIS verzending vanaf €40.-
- Voor 15:00 Besteld, Morgen

Link: