Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Katten

Pickels
 • Foto's

Pickels

Haar vachtje is: diep zwart, stralend wit en koenjitkleurige vlekjes. Ze heeft majestueuze witte snorharen. Voor de foto kijkt ze ernstig, maar ze is speels. Pickels is een mooie Torti, een fantastische poes met karakter. Een dame die op haar strepen staat. Pickels is een binnenpoes maar ze zou, na de gebruikelijke gewenningsperiode, graag af en toe naar buiten kunnen. Pickels is +/- 5 jaar en is gesteriliseerd, gechipt en volledig in orde. We zoeken een thuis zonder kleine kindjes voor haar. Meer informatie over Pickels krijg je van Gwenny: 0476/ 500 170 of mail: gwenny.muyldermans@telenet.be Pickels woont in Mechelen (B)

4 dagen Mechelen, BE
Symply Red maar oh zo mooi

Symply Red maar oh zo mooi

Rosse is een jong gecastreerde kater, geboren op 16/12/2013. Hij is een hele lieve kater. Hij is echt een flodderventje, went vrij snel en is sociaal naar andere poezen toe! Rossemans heeft een speels maar zacht karakter. Wordt graag geknuffeld en is zeer sociaal! Rosse woont in Mechelen(B). Dit ideaal maatje adopteren? Contacteer Gwenny voor meer informatie: 0476/500 170 of stuur een mail: gwenny.muyldermans@telenet.be

1 maand Mechelen, BE
Vermist in Vilvoorde (B)
 • Foto's

[Gevraagd] Vermist in Vilvoorde (B)

Wie heeft Adolf gezien? Adolf is een gecastreerde kater, geboren op 01/07/2014. Hij is niet gechipt. Adolf is vermist sinds 1 december 2016 in de Amazonenlaan. Hij woont in 1800 Koningsloo Vilvoorde. Aanvullende kenmerken: Adolf is een grote lieve kat met een kleine vlek naast zijn neus. Hij houdt ervan om veel te eten en te spelen Zowel in het huis en in de tuin. Hij heeft een beige vlekje onderaan zijn kin en is erg vriendelijk. Hij wordt heel erg gemist. Indien u Adolf hebt gezien of weet waar hij is, bel dan alstublieft naar Maria: 0470/87 72 67 of mail naar: MJPHC@yahoo.com Bij voorbaat hartelijk dank.

2 maanden Mechelen, BE
Lieve poes van 9 maanden
 • Bieden
 • Foto's

Lieve poes van 9 maanden n.o.t.k

Door omstandigheden doe ik mijn poes van9 maanden weg ze is wel sociaal maar liever een huis zonder andere dieren . Ze is gesteriliseerd en heeft alle inentingen gehad . Ze is heel lief en aanhankelijk zoek een goed huis voor haar.

n.o.t.k 2 maanden Maastricht, LI
Aangeboden
 • Bieden

Aangeboden n.o.t.k

ik heb een poes van 4 jaar oud en wonen in een flat. onze poes is een echte buitenpoes want zomers ben ik op de camping en dan is ze hele dagen buiten,maar zodra we thuis zijn wil ze naar buiten en gaat dan krabbelen aan deuren en ramen. ik wil ze ook niet naar het asiel brengen.wie heeft een huis met een tuin waar ze een goed leven kan hebben gr.a.anderson

n.o.t.k 2 maanden Rotterdam, ZH
KITTEN(KATERTJE)GEZOCHT

[Gevraagd] KITTEN(KATERTJE)GEZOCHT

hallo,wie kan mij helpen aan een lief maatje? woon 50+ flat maar is ruim genoeg om een kitten/katertje een goed en verzorgd huis te bieden. mijn vriend is helaas plotseling overleden en hadden graag samen er 1 uitgezocht, maar helaas heeft hij het niet meer mogen meemaken. ik ben 55 jaar en zou daarom graag een lief kitten uit nestje kunnen krijgen ik hoop via hier een lief gezelschapsmaatje te vinden woon omgeving oosterflank /rotterdam

2 maanden Rotterdam, ZH
Wie helpt de dieren?

Wie helpt de dieren? Gratis

Wij zoeken mensen die veel om dieren geven en de Dierenbescherming wil helpen . Wat moet ik doen? Plaats een linkje naar de site van de dierenbescherming: http://j.gs/9983815/dierenbescherming-nl - Plaats het op Twitter, je Facebook, je blog, we website, op een forum of mail het naar een vriend! Waarom? - Je steunt de website van Dierenbescherming door een linkje te plaatsen naar de website! Hierdoor krijgen zij veel extra bezoekers en kunnen zij meer dieren helpen! ** Als je een linkje plaatst maak jij kans op een cadeaubon t.w.v 100 euro ** - elke link die jij plaatst geeft je een extra kans op de prijs!

Gratis 2 maanden Utrecht, UT
GESTOLEN Maine Coon, vervolgens AFGEPERST Heerlen
 • Foto's

[Gevraagd] GESTOLEN Maine Coon, vervolgens AFGEPERST Heerlen

GESTOLEN Maine Coon kater Heerlen en vervolgens afgeperst !!! Maine Coon voorzien van tracksysteem welke door de dader is uitgezet. Zie Hart Van Nederland, uitzending gemist SBS6 Hoge beloning voor de gouden tip !!!

3 maanden Heerlen, LI
Turkse witte
 • Bieden

Turkse witte Bieden

Fijn en klein spierwit Kattinnetje van 3j, gestereliseerd en ontwormd, luisterd naar de naam snowy, is lief en zindelijk, mag enkel binnenshuis worden gehouden is op zoek naar een nieuw thuis wegens allergie dochter. De benodigdheden krijg je er gratis bij.

Bieden 3 maanden Ham, BE
Gezocht: Volwassen poes/kater

[Gevraagd] Gezocht: Volwassen poes/kater

Te koop gevraagd: Volwassen aanhankelijke langharige poes/kater die binnen blijft. Mag kruising pers zijn.

3 maanden Zeist, UT
2 lieve katertjes aangeboden
 • Bieden
 • Foto's

2 lieve katertjes aangeboden Gratis

Helaas moet ik mijn twee katertjes herplaatsen. ik woon op de vijfde verdieping en Bassie&Adriaan willen niets liever dan buiten spelen. het nieuwe baasje moet daarom over een tuin beschikken waar Bassie en Adriaan lekker kunnen spelen. Bassie en Adriaan zijn broertjes en hele goede vrienden. ze vullen elkaar echt aan. Bassie is de held van de twee en Adriaan vertrouwd hem blind. het liefst liggen ze samen bij me op schoot, ze zijn dan ook erg aanhankelijk. toch zijn ze ook erg eenkennig. vreemde mensen vinden ze in het begin maar eng maar Bassie komt dan al snel de boel verkennen en als hij het oke vind dan komt Adriaan er snel ook bij.

Gratis

Bod: € 30
3 maanden+ Harderwijk, GE
Cyperse kater
 • Bieden

Cyperse kater Gratis

Cyperse kater zoekt een ander baasje. Kat is gewend om veel buiten te zijn. Kater is 8 jaar.

Gratis 3 maanden+ Heerenveen, FR
Binnenkat gezocht voor oude mevrouw

[Gevraagd] Binnenkat gezocht voor oude mevrouw

Ik zoek voor een oude mevrouw in Breda een lieve schootkat. Ze heeft altijd katten gehad. Kat moet zindelijk zijn en kan niet naar buiten. Ze heeft wel een ruim appartement.

3 maanden+ Breda, NB
Gezocht baasje voor luna
 • Bieden

Gezocht baasje voor luna Gratis

Gezocht baasje voor luna,vanwegen omstandigheden kan ze niet overweg met de kater,ze is3 jaar oud en heel lief

Gratis 3 maanden+ Lelystad, FL
Bengaal/Munchkin
 • Bieden
 • Foto's

Bengaal/Munchkin € 300

Met spijt in ons hart verkopen wij onze 1-jarige kater (geboren augustus 2015), het is een kruising tussen een Bengaal en een Munchkin. Hij is gecastreerd, ingeënt en ontwormd. Wij moeten hem wegdoen omdat deze kat heel veel speelruimte en loopruimte nodig heeft, en deze kunnen wij hem helaas niet meer aanbieden (onlangs verhuisd en minder ruimte nu voor de poes). Het is een hele lieve kater, kan met kindjes en andere poezen om. Af te halen in Hulst.

€ 300 3 maanden+ Hulst, ZE
Liefe Perzische kat , een jaar oud
 • Bieden

Liefe Perzische kat , een jaar oud € 350

Een mooi , liefe perzisch kat te koop , is gecastreerd en heeft paspoort., bij intresse na 18 uur bellen aub 0655115623

€ 350 3 maanden+ Heemskerk, NH
Guus zoekt nieuw baasje
 • Bieden
 • Foto's

Guus zoekt nieuw baasje Gratis

Guus is 15 maanden oud. Met 6 maanden is huis gecastreerd. Lieve kater, gezelschapsdier echt een lieverd. Kan goed met kinderen opschieten en doet geen vlieg kwaad. We zijn gaan samenwonen sinds een paar maanden en toen waren er drie katten. Dit werkt niet. Met pijn in ons hart zoeken we een goed baasje voor guus. Hij is gechipt en worden met regelmaat ontwormt.

Gratis 3 maanden+ Niawier, Fr
Lieve kater
 • Bieden
 • Foto's

Lieve kater € 20

Graag met spoed ophalen 2 jaar lief gezond

€ 20 3 maanden+ Lage Zwaluwe, NB
De Sophia KattenBond voorkomt kattenleed. Help je mee?

De Sophia KattenBond voorkomt kattenleed. Help je mee? Zie omschrijving

Steun de Sophia KattenBond en word lid. Voor nog geen 50 cent per week help je katten in nood aan een beter leven! Met jóuw hulp kunnen wij: Voorlichting geven over de aanschaf en de natuurlijke behoeften van katten. Zwerfkatten helpen aan een beter bestaan, door de populaties onder controle te brengen. Ons inzetten voor beschermende wetgeving rondom kattenhandel en -fokkerij. Als dank ontvang je nu: Een gratis bioscoopbon of een korting van €7,50 Vier keer per jaar het blad Dierenhulp Ga verder met onderstaande link naar de website en schrijf je direct in.

Zie omschrijving 3 maanden+ Steenbergen, NB
Pers gezocht die bij hond kan

[Gevraagd] Pers gezocht die bij hond kan

Voor een oudere dame zoek ik een Pers die goed bij haar hond kan. Ze heeft altijd een Pers gehad, maar die is overleden, dus zijn we op zoek naar een lieve Pers. Liefst niet zo ver uit de buurt van Ede (Nederland)

3 maanden+ Ede, GE
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 62
RSS Feed