Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Katten - kittens

Siamese kittens De kittens zijn geb.
 • Bieden

Siamese kittens De kittens zijn geb. € 250

Siamese kittens De kittens zijn geb.oze mogen het nest verlaten,worden gechipt,gekastreert,ingéent,

€ 250 Gisteren Utrecht, UT
Vip Prachtige Bengaal kittens
 • Bieden

Vip Prachtige Bengaal kittens € 250

Prachtige Bengaal kittens Cattery wild asian heeft 5 schitterende bengaal kittens deze zijn geboren .het zijn 3 poesjes en 2 kat..

€ 250 Gisteren Utrecht, UT
Maine coon Kitten met stamboom
 • Bieden

Maine coon Kitten met stamboom € 250

Maine coon Kitten met stamboom Ik ben thor 8 weken oud en zoek een gouden mandje!!! mijn mama en papa zijn allebij getest op erfelijkheid en fiv fel..

€ 250 Gisteren Utrecht, UT
BK A Exotic kittens
 • Bieden

BK A Exotic kittens € 250

BK A Exotic kittens Super lieve raskatjes, exotic is de kortharige variant van de pers wij heb..

€ 250 Gisteren Utrecht, UT
Wij hebben regelmatig ragdoll kittens beschikbaar.
 • Bieden

Wij hebben regelmatig ragdoll kittens beschikbaar. € 250

Ragdoll kittens Wij hebben regelmatig ragdoll kittens beschikbaar. voor meer info kunt u contact met ons opnemen. de eeste kittens wo..

€ 250 Gisteren Utrecht, UT
Prince Dekkater sphynx (niet te koop)
 • Bieden

Prince Dekkater sphynx (niet te koop) € 250

Dekkater sphynx (niet te koop) Bij deze bied ik onze mooie sphynx kater aan om beperkte buiten dekkingen te doen . hij is deze week opnieuw ..

€ 250 Gisteren Utrecht, UT
Britse korthaar zoekt lieve dekkater Onze
 • Bieden

Britse korthaar zoekt lieve dekkater Onze € 250

Lieve krolse Britse korthaar zoekt lieve dekkater Onze lieve krolse britse korthaar zoekt een lief mannetje, zelf is ze een kruising van een silver tabby mama en cinam..

€ 250 Gisteren Utrecht, UT
Norwegian Forest kittens. Van boven winnen van ouders.
 • Bieden

Norwegian Forest kittens. Van boven winnen van ouders. Gratis

-Silver tabby en blanke man -Blauw zilver tabby en witte mannelijke verkocht Elk kitten wordt geleverd met volledige stamboom, FIFE registratie, contact, dieet sheet, voedsel en speelgoed Alle kittens worden ontwormd, geënt, gechipt en gecastreerd.

Gratis

Bod: € 50
Gisteren Oss, NB
Gouden Perzisch Kittens te koop.
 • Bieden

Gouden Perzisch Kittens te koop. € 200

Chinchilla babys voor reserveren. Niet zeker van de seksen nog. Moeder is golden chinchilla en papa is open gezichtscrème punt, zowel kunnen worden gezien. Kittens zijn liefdevol opgeworpen binnenshuis. Ze zal worden dierenarts gecontroleerd, vlo behandeld als een voorzorgsmaatregel, ontwormd, opgeleid en volledig gespeend strooisel voor het vertrek op tien weken. Liefdevolle indoor woningen alleen.

€ 200 Gisteren Oss, NB
Kampioen Ragdoll Kittens
 • Bieden

Kampioen Ragdoll Kittens € 225

Wij zijn zeer verheugd te hebben een prachtig nestje van volledige stamboom gccf reg ragdoll baby's veilig aangekomen, ik ben het bijhouden van twee terug mezelf, Er zullen twee zegel toegelaten jongens beschikbaar om te reserveren, ook een zegel colourpoint jongen blijven. Kittens zijn meer dan 12 weken en hun vaccinatie cursus voltooid.

€ 225 Gisteren Oss, NB
Scottish Fold katjes te koop.
 • Bieden

Scottish Fold katjes te koop. Gratis

Zij zullen worden gecontroleerd door de dierenarts en krijgen vlo en worm behandeling hun vaccinaties voor vertrek naar een nieuwe thuis. Ze zullen worden opgeleid om gebruik van de kattenbak en krabben post.

Gratis

Bod: € 50
Gisteren Oss, NB
Prachtige stamboom Siamees Kittens jongens en meisjes
 • Bieden

Prachtige stamboom Siamees Kittens jongens en meisjes € 190

Deze kleine baby's zijn gewoon tonen hun type en begint te verkennen uit hun nest. Zij zal worden geknuffeld en gespeeld met in onze familie thuis, en aangemoedigd om zo actief en ondeugend mogelijk! Bijzondere huizen voor deze zoete weinig baby's gezocht.

€ 190 Gisteren Oss, NB
Maine Coons te koop.
 • Bieden

Maine Coons te koop. € 200

Ze zijn heel goed gesocialiseerd en zijn gewend aan kinderen en honden. Onze kittens verlaten op 12-13weeks richtsnoeren en komen met de volgende: Castratie van Contract Twee dierenarts controles Afstammingsbewijs Gevaccineerd tegen kat griep en Feline Enteritis Vaccinatie kaarten Flead en ontwormd.

€ 200 Gisteren Oss, NB
Verbazingwekkend bloedlijnen exotische Kittens.
 • Bieden

Verbazingwekkend bloedlijnen exotische Kittens. € 200

Verbazingwekkend bloedlijnen hebben we 2 korte haired exoten alle vrouwtjes. Moeder is onze geweldige kampioen stoeterij voor huisdier, vader. Allemaal opgevoed met kinderen, nest opgeleid, geweldige huisdieren. Laat nu beschikbaar zijn.

€ 200 Gisteren Oss, NB
Ik heb een mooie nestje van 3 Britse blue kittens.
 • Bieden

Ik heb een mooie nestje van 3 Britse blue kittens. € 250

1 meisje de Lila met meer blauw op haar en 2 jongens een blauwe en een lila. Ze zijn dagelijks rond de andere dieren en kinderen. Ze zullen flead en vóór het verlaten van ontwormd en ze komen ook met 4 weken gratis verzekering.

€ 250 Gisteren Oss, NB
Dierenarts gecontroleerd en Bengalen Kittens ingeënt.
 • Bieden

Dierenarts gecontroleerd en Bengalen Kittens ingeënt. € 250

2 absoluut mooi bruin marmer jongens, dat ideaal wil thuis samen (korting wordt toegepast als gekocht als een paar) ze hebben de meest prachtige zijdeachtige vacht, en prachtige persoonlijkheid. Moeder Misty is bekend om de mooiste kittens van de bovenste regels van de stamboom. Zij zullen komen tweemaal dierenarts gecontroleerd, volledig ingeënt.

€ 250 Gisteren Oss, NB
Witte, langharige vrouwelijke munchkin-kittens
 • Bieden

Witte, langharige vrouwelijke munchkin-kittens n.o.t.k

mooie kat. Ze is een microchip, van een goede gezondheid en tot nu toe met vaccinaties. Ze heeft een heerlijk temperament, geniet van aaien, krabt niet en is goed met andere katten en kinderen. Alleen verkopen omdat ik op dit moment te veel huisdieren heb. ze is bij mij geboren.

n.o.t.k Eergisteren Zoutkamp, GR
Pure Siberische neva-maskerade kittens
 • Bieden

Pure Siberische neva-maskerade kittens n.o.t.k

2 jongens en 2 meisjes Neva Masquerade-kittens. Vader is nationaal kampioen. Kittens laten gevaccineerd, gevloeid, ontwormd met stamboomcertificaat. Kittens krabben post en zindelijk. Kittens leven bij ons en hebben de hele tijd gehandeld. Kittens beveiligen

n.o.t.k Eergisteren Zoutkamp, GR
Prachtige scottish fold katjes
 • Bieden

Prachtige scottish fold katjes n.o.t.k

prachtige Schotse vouwkoningin is bevallen van 4 prachtig gemarkeerde pedigree Schotse vouwkittens. Moeder is een grijze en witte Schotse vouw en vader is een prachtige Britse korthaar. Alle kittens zijn gecontroleerd, gevlucht, ontwormd en gesekst door een dierenarts. We hebben momenteel 2 kittens beschikbaar voor de verkoop. 2 rechte jongens? 350 elk. Kittens zijn erg vriendelijk en goed gesocialiseerd, en werden vroeger zowel door kleine kinderen als door volwassenen behandeld. Alle kittens

n.o.t.k Eergisteren Zoutkamp, GR
Russische blauwe kittens
 • Bieden

Russische blauwe kittens n.o.t.k

Onze prachtige russische blauwe katten hebben prijzen gewonnen in shows en zijn opgenomen in reclamecampagnes. Nu hebben we geweldige kitten 1 reu voor altijd liefdevol thuis. beschikbaar volgend nest van 1 meisje en 3 jongens van 12 weken oud, klaar om naar een nieuw huis te gaan. Al onze kittens hebben een microchip, alle vaccinaties actueel, hadden worm- en vlooienbehandeling, duidelijke gezondheidscontrole. kittens

n.o.t.k Eergisteren Zoutkamp, GR
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 75
RSS Feed