Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Honden - pups

VAKANTIE met uw hond(en) ARDENNEN kajakken abseilen
 • Bieden
 • Foto's

VAKANTIE met uw hond(en) ARDENNEN kajakken abseilen Zie omschrijving

Voor een goedkope vakantie in de Ardennen, verhuren wij stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, verwarming, douche, toilet en t.v. Op kindvriendelijke camping Polleur, in de natuur van de Belgische Ardennen en Eifel, met heel veel recreatie. Goede wandel en fietsvakantie mogelijkheden voor alle leeftijden door België, Duitsland en Luxemburg. Mountainbiken over de Hoge Venen. De barbeque en ook huisdieren zijn bij ons toegestaan. Men spreekt Nederlands. Wifi op de camping. Het circuit van spa/francorchamps op 20 min. Shuttelbus tijdens de formule 1. Forellen vissen op loop afstand. Diverse aanbiedingen in buiten en het hoogseizoen. Camping polleur ...

Zie omschrijving Gisteren Voerendaal, LI
Geregistreerde Labrador Pups te koop.
 • Bieden

Geregistreerde Labrador Pups te koop. € 190

Een mooi nestje van thuis gefokte labs te koop. Wij zijn de trotse eigenaren van zowel de dam & vader die onze liefdevolle familie huisdieren. Alle pups met worden dierenarts gecontroleerd, gechipt, ontwormd & 1ste injectie hebben. Zwarte honden gele honden & teven. Vroeg bekijken aanbevolen om teleurstelling te voorkomen.

€ 190 Gisteren Amsterdam, NH
Volledige Europese regels Rottweilers.
 • Bieden

Volledige Europese regels Rottweilers. € 190

Deze prachtige kleine pups zullen korte een gedrongen met korte neuzen en grote temperamenten zoals het ras moeten worden Opa van de pups is wereldkampioen Alle pups zal komen met Dierenarts controle Ontwormd Flead Injecties Microchip Kennel Hoest injectie Puppy pack Levensduur van ondersteuning.

€ 190 Gisteren Zoetermeer, ZH
Prachtige vrouwelijke Sharpei pups 11 weken.
 • Bieden

Prachtige vrouwelijke Sharpei pups 11 weken. € 200

De pups worden in het hart van het huis, constante zorg en aandacht ontvangen wordt gefokt. Ze worden gebruikt voor de kinderen van toddles aan kinderen en jongeren, en gebruikt alle gebruikelijke huishoudelijke dagelijkse activiteiten en geluiden. Zij zal worden ontwormd regelmatig, micro afgestoken voor vertrek naar hun forever huizen.

€ 200 Gisteren Zoetermeer, ZH
Schattig Shih Tzu pups.
 • Bieden

Schattig Shih Tzu pups. € 250

Shih-tzu pups, 3 meisjes en 2 jongens. Opgegroeid in een gezin met zowel mama en papa. Hebben de pups zijn ontwormd en fleaded omhoog tot nu toe en krijgen gecontroleerd en zal worden gechipt. Bel voor meer informatie.

€ 250 Gisteren Zoetermeer, ZH
Zeer zoete zachte husky.
 • Bieden

Zeer zoete zachte husky. € 190

beide ouders kunnen worden gezien, moeder is dulilute zwart met bruine ogen en papa grijs met beige ondervacht en blauwe ogen, puppys vertrekt met de eerste vaccinatie, micro afgestoken, flead en ontwormd tot nu toe en een puppy-pack en stamboom-papieren ze zijn geregistreerd vandaar prijs , maar zowel mama en papa zijn volledige stamboom en kunnen worden gezien met puppys beide geweldig naturen geweldig met kinderen enz indien geïnteresseerd.

€ 190 Gisteren Zoetermeer, ZH
Prachtige Alaskan Malamute Pups
 • Bieden

Prachtige Alaskan Malamute Pups € 250

We hebben een prachtig nest van 2 raszuivere Alaskan Malamute-pups klaar voor adoptie. Mama en papa zijn huisdieren en zijn opgevoed met onze 4 kinderen en katten. Papa is een mooie, vriendelijke reus, hij is KC Registered. Moeder is een liefhebbend meisje dat Dog Lovers Registered (DLR) is. Puppies komen met papieren, maar mama en papa zijn te zien. Pups zullen worden gevloek en ontwormd en klaar om naar hun nieuwe huizen te gaan.

€ 250 Eergisteren Huizen
Prachtige Cane Corso Puppies
 • Bieden

Prachtige Cane Corso Puppies € 250

We hebben 3 Cane Corso's voor goede huizen. Er zijn 1 mannen en 2 vrouwen. Als ze naar hun nieuwe huis gaan, krijgen ze CKC-registratiedocumenten, hun dauwklauwen gedaan, eerst geschoten en ontwormd. Ouders zijn op het terrein en zijn onze huisdieren.

€ 250 Eergisteren Huizen
Duitse herder pups te koop
 • Bieden

Duitse herder pups te koop € 250

We hebben een mannelijke en een vrouwelijke puppy van de Duitse herder te koop. Ze zijn gecontroleerd door een dierenarts, gechipt en gevaccineerd. Zeer aanhankelijk en liefdevol en we zijn op zoek naar even liefhebbende en prachtige voor altijd huizen voor hen.

€ 250 Eergisteren Huizen
Mooie Beagle Pups beschikbaar
 • Bieden

Mooie Beagle Pups beschikbaar € 250

Prachtig nestje reg beagle pups. Tri-gekleurd. Deze pups zijn opgevoed in onze familie met al onze aandacht. Ze zijn op de juiste manier ontwormd en worden momenteel gespeend aan het beste voedsel. Ze zijn klaar en worden geleverd met dierenartscontrole, 1e injectie, stamboom van 5 genen, een puppydeken en wat voedsel om u op weg te helpen.

€ 250 Eergisteren Huizen
Great Dane Puppies voor liefdevolle huizen
 • Bieden

Great Dane Puppies voor liefdevolle huizen € 250

Great Dane-puppy's. Ze zijn thuisgetraind en erg speels. Ze zijn goed gesocialiseerd met kinderen en andere huisdieren thuis. AKC geregistreerd, actueel op alle schoten, dierenarts gecontroleerd en beschikken over uitstekende stamboom.

€ 250 Eergisteren Huizen
Family Raised Fawn Vrouwelijke en Zwarte Mannelijke Pugs
 • Bieden

Family Raised Fawn Vrouwelijke en Zwarte Mannelijke Pugs € 250

Schattig, lief, speels en aanhankelijk! Beide ouders hebben geweldige persoonlijkheden. Dit zullen geweldige gezelschapsdieren en appartementgenoten zijn. Momenteel accepteren stortingen. Up-to-date met opnamen en ontwormd.

€ 250 Eergisteren Huizen
West Highland Terrier Puppy geregistreerd voor verkoop
 • Bieden

West Highland Terrier Puppy geregistreerd voor verkoop € 250

Zij is het perfecte voorbeeld van rasstandaarden. Praten over heerlijk! Deze schat heeft alles wat je zou kunnen vragen: uiterlijk, persoonlijkheid en houding! Abe is nu beschikbaar voor haar nieuwe voor altijd thuis.

€ 250 Eergisteren Huizen
Afgestudeerde Boston Terrier Puppies
 • Bieden

Afgestudeerde Boston Terrier Puppies € 250

Gezond nest van zeer speelse, gelukkige mannelijke en vrouwelijke Boston Terrier-puppy klaar voor goedkeuring. Worm en vlo behandeld tot op heden, getraind, geen huidproblemen, zeer goed gesocialiseerd, afgestoken, volledig gevaccineerd, raszuiver, met AKC-registratie.

€ 250

Bod: € 50
Eergisteren Huizen
Stuning Chihuahua-puppy's
 • Bieden

Stuning Chihuahua-puppy's € 250

Twee prachtige liefdevolle chihuahua puppies, mannelijk en vrouwelijk, beschikbaar voor adoptie. De pups hebben prachtige ogen die met zoveel liefde naar je opkijken. Ze zijn op de hoogte van hun opnamen en leren papieren te gebruiken. De puppy's zijn een puppy om mee te nemen overal. Ze zijn klein van formaat en zullen naar verwachting 4 - 5 lbs volgroeid zijn. Deze prachtige pups hebben een geweldige persoonlijkheid, extravert en nieuwsgierig. Houdt ervan dicht bij je te zijn om lekker te liggen!

€ 250 Eergisteren Huizen
Yorkshire Terrier Puppies
 • Bieden

Yorkshire Terrier Puppies € 250

De terriërpuppy van Yorkshire raakte in het huis onder voeten. Goed gesocialiseerd met kinderen en andere huisdieren. Vetonderzoeken, ontwormde en eerste vaccins. Staat gezondheidscertificaten bij elke puppy. Goed gefokt voor uitstekende temperamenten en gezondheid. Maak prachtige huisdieren en persoonlijke metgezellen

€ 250 Eergisteren Huizen
Leuke Rottweiler-puppy
 • Bieden

Leuke Rottweiler-puppy € 250

Te koop is een akc mannelijke rottie puppy. Hij is een goed gemanierde puppy. Zeer rustig en gereserveerd. Niet overdreven actief tot mijn verbazing. Minds heel goed. Hij werd geboren op 13 mei en heeft papieren. Hij heeft zijn eerste worm en schoten gehad. We kunnen hem niet houden omdat we in beweging zijn.

€ 250 Eergisteren Huizen
Zeer gezonde Golden Retriever-puppy's
 • Bieden

Zeer gezonde Golden Retriever-puppy's € 250

Pups zijn 10 weken oud en hebben fantastische persoonlijkheden. Ze zijn volledig gevaccineerd en worden elke twee weken ontwormd. Allemaal uitstekende voorbeelden van dit prachtige ras. Zowel mama als papa zijn geregistreerd

€ 250 Eergisteren Huizen
Home Getrainde Labrador Retriever Puppies
 • Bieden

Home Getrainde Labrador Retriever Puppies € 250

2 gezonde, getrainde Labrador-pups ter adoptie. Deze honden zijn familie opgevoed en getraind papier. Beschikbaar voor weergave. Ze hebben hun eerste foto's gemaakt en zijn gechipt. Alleen serieuze vraagt ??alstublieft.

€ 250 Eergisteren Huizen
Good Looking Pomeranian Puppies beschikbaar
 • Bieden

Good Looking Pomeranian Puppies beschikbaar € 250

Darling theekopje triple coat witte theekopje Pom beschikbaar. Prachtige jas en 3 maanden oud. Ze verwacht 2 tot 2 1/2 pond volgroeid. Ze is geweldig! Bel vandaag nog om deze kleine lieverd de jouwe te maken. Ze is zo lief!

€ 250

Bod: € 50
Eergisteren Huizen
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 24
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 469
RSS Feed