Halsband LIGHT, 2 maten

€ 5,75
Provincie Flevoland
Prijs:
€ 5,75
Sinds:
1 week
Gezien:
6 keer
Plaats:
Almere, FL
Adverteerder:
Trollshop B.V.
Telefoon:
0365259835
Activiteit:
2 weken actief op Marktnet
Positie
52.39622,5.263327
Trollshop B.V.
Halsband LIGHT, 2 maten
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Halsband LIGHT, 2 maten

Omschrijving:

Extra reflecterende hondenhalsband.

Deze reflecterende halsband maakt je hond zichtbaar in het donker. De halsband is in grootte verstelbaar en heeft een beveiligde sluiting. De wasbare halsband is van licht maar duurzaam nylon vervaardigd en staat dus voor optimaal draagcomfort. Te verkrijgen in twee maten en twee kleuren.
 

  • Afmeting: ca. 40-55 cm / 35-55 cm.
  • Kleuren: Oranje / Groen
  • Materiaal: Nylon

 

Hoe bepaal ik de maat voor een halsband?

De afmeting voor de halsband meet je op door een meetlint (of een ander lintje wat je daarna langs een rolmaat legt) om de nek van je dier heen te leggen. Dit doe je op het breedste gedeelte van de nek van je viervoeter. Ook bij het opmeten van de hals geldt dat er één tot twee vingers tussen de halsband moeten kunnen. Als er bij de halsband een afmeting staat van 30-45 cm dan betekent dit dat de halsband past bij een nekomtrek tussen de 30-45 cm.

Hoe bepaal ik de maat voor een tuig?

Vaak staan er bij elk tuig afmetingen weergegeven. Om de afmetingen op te meten bij je hond meet je de borstband bij je hond op. Dit doe je door met een meetlint (of een ander lintje wat je daarna langs een rolmaat legt) de omtrek van de borst van je hond op te meten. De borstomtrek meet je vlak achter de voorpoten van je hond. Om ervoor te zorgen dat het tuigje niet te strak zit bij je hond moeten er één tot twee vingers tussen de band van het tuigje kunnen. Als er bij het tuigje bijvoorbeeld de maten 72-95 x 3,8 cm staan, dan is 3,8 cm de breedte van de band, 72 cm de kleinste afmeting van de borstband en 95 cm de grootste afmeting van de borstband.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Type: Overige typen

http://www.trollshop.nl/ Advertentienummer: 30110014

Meer advertenties van Trollshop B.V.

Link: