Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Gevonden en vermist

Vermist in Heffen (Mechelen-B)

[Gevraagd] Vermist in Heffen (Mechelen-B)

Moeke is ontsnapt op haar nieuw adres in de Fabiolalaan te Heffen op 13/11/2017 Ze kent de omgeving niet want ze komt van Bonheiden en is op de eerste dag van de verhuis ontsnapt. Moeke is een dikke tijger kattin van 6 jaar, gesteriliseerd. Als ze geen eten vindt, zal ze ondertussen vermoedelijk vermagerd zijn. Ze is als klein zwerfkatje door Nancy opgevangen. Ze is lief maar wat angstig voor vreemden. Hebt u Moeke gezien of weet u waar ze rondzwerft, geef haar wat te eten en bel dan asjeblieft naar Nancy: 0499 63 93 40 Alvast heel erg bedankt.

2 weken Mechelen, BE
VERMIST te Walem-Mechelen (B)
  • Foto's

[Gevraagd] VERMIST te Walem-Mechelen (B)

Wannes is vermist Wannes werd opgepakt in de Koning Albertstraat in Walem maar spijtig genoeg kunnen ontsnappen? (omgeving Slachthuislaan Mechelen). Mogelijk op zoek naar zijn huis maar kent omgeving niet. In dien je hem ziet , gelieve alstublieft te bellen naar telnr. 0497/30 58 77 Mensen die in de omgeving wonen van de Slachthuislaan – Galgestraat... kijk alstublieft ook eens in tuinhuis, garage en berging... Iedereen die mee helpt zoeken: alvast bedankt.

3 weken Mechelen, BE
Poes vermist in willebroek (B)
  • Foto's

[Gevraagd] Poes vermist in willebroek (B)

Vermist in Willebroek (B) Garfield, alias Rosse, is een kattinnetje van 10 jaar! Zij is verdwenen de week van 5 augustus 2017. Garfield is niet gechipt. Als u Garfield ergens gezien hebt of u weet waar ze momenteel is, meldt het dan alstublieft aan Gwenny. Bel haar op nummer: 0476/500 170 of mail haar: : Gwenny.muyldermans@telenet.be Bij voorbaat heel erg bedankt. Het Dabbertje HK30105650

3 maanden+ Mechelen, BE
Beauty 13 jaar
  • Foto's

[Gevraagd] Beauty 13 jaar

Heeft kromme zwarte voorpootjes Gele oogjes Wordt heel erg gemist!!! BELONING!!!!

3 maanden+ Heerenveen, FR
Charlie 1 jaar vermist
  • Foto's

[Gevraagd] Charlie 1 jaar vermist

Heel erg gemist!!! Zwart streepje over neusje Groen blauwe oogjes Witte pootjes Chip BELONING!!!

3 maanden+ Heerenveen, FR
Advertenties 1 t/m 5 van totaal 5
RSS Feed