Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Gevonden en vermist

Verhoog de veiligheid van uw hond of kat
  • Bieden
  • Foto's

Verhoog de veiligheid van uw hond of kat € 9,95

Heeft u een hond of kat? In 2017 zijn naar schatting meer dan 47.000 huisdieren weggelopen. Hiervan is een groot gedeelte niet meer teruggevonden of nog erger gewond of overleden. Met de bestaande chip kunnen alleen beperkte hulpdiensten en de dierenartsen de eigenaar met de juiste eigenaar achterhalen. De politie, de brandweer of particulieren die u huisdier al of niet in leven terug vinden hebben dus meestal geen mogelijkheden snel en zonder verdere belemmeringen u als huisdiereigenaar te kunnen bereiken. Mede hierom hebben wij de landelijke database QR hanger ontwikkeld. Vanaf nu is de kans dus aanmerkelijk groter dat u tijdig en sneller h ...

€ 9,95 6 dagen Emmen
App Ontwerp Bedrijf in Netherlands Techugo
  • Bieden

App Ontwerp Bedrijf in Netherlands Techugo Gratis

Bereid om de beste app voor mobiele app en app Nederland voor uw app-concept te krijgen ??? Dan moet je vandaag nog contact opnemen met Techugo, we zijn een kudde van perfecte app-ontwerpers en app-ontwikkelaars die de uitgebreide ervaring hebben om de app te ontwikkelen vol met de nieuwste technologieën en de app-trends, om jouw bedrijf te helpen bereik met jouw app te bereiken concept.

Gratis 3 maanden+ , AW
VERMIST te Walem-Mechelen (B)
  • Foto's

[Gevraagd] VERMIST te Walem-Mechelen (B)

Wannes is vermist Wannes werd opgepakt in de Koning Albertstraat in Walem maar spijtig genoeg kunnen ontsnappen? (omgeving Slachthuislaan Mechelen). Mogelijk op zoek naar zijn huis maar kent omgeving niet. In dien je hem ziet , gelieve alstublieft te bellen naar telnr. 0497/30 58 77 Mensen die in de omgeving wonen van de Slachthuislaan – Galgestraat... kijk alstublieft ook eens in tuinhuis, garage en berging... Iedereen die mee helpt zoeken: alvast bedankt.

3 maanden+ Mechelen, BE
Beauty 13 jaar
  • Foto's

[Gevraagd] Beauty 13 jaar

Heeft kromme zwarte voorpootjes Gele oogjes Wordt heel erg gemist!!! BELONING!!!!

3 maanden+ Heerenveen, FR
Charlie 1 jaar vermist
  • Foto's

[Gevraagd] Charlie 1 jaar vermist

Heel erg gemist!!! Zwart streepje over neusje Groen blauwe oogjes Witte pootjes Chip BELONING!!!

3 maanden+ Heerenveen, FR
Advertenties 1 t/m 5 van totaal 5
RSS Feed