Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Gevonden en vermist

App Ontwerp Bedrijf in Netherlands Techugo
  • Bieden

App Ontwerp Bedrijf in Netherlands Techugo Gratis

Bereid om de beste app voor mobiele app en app Nederland voor uw app-concept te krijgen ??? Dan moet je vandaag nog contact opnemen met Techugo, we zijn een kudde van perfecte app-ontwerpers en app-ontwikkelaars die de uitgebreide ervaring hebben om de app te ontwikkelen vol met de nieuwste technologieën en de app-trends, om jouw bedrijf te helpen bereik met jouw app te bereiken concept.

Gratis 3 maanden , AW
VERMIST te Walem-Mechelen (B)
  • Foto's

[Gevraagd] VERMIST te Walem-Mechelen (B)

Wannes is vermist Wannes werd opgepakt in de Koning Albertstraat in Walem maar spijtig genoeg kunnen ontsnappen? (omgeving Slachthuislaan Mechelen). Mogelijk op zoek naar zijn huis maar kent omgeving niet. In dien je hem ziet , gelieve alstublieft te bellen naar telnr. 0497/30 58 77 Mensen die in de omgeving wonen van de Slachthuislaan – Galgestraat... kijk alstublieft ook eens in tuinhuis, garage en berging... Iedereen die mee helpt zoeken: alvast bedankt.

3 maanden+ Mechelen, BE
Poes vermist in willebroek (B)
  • Foto's

[Gevraagd] Poes vermist in willebroek (B)

Vermist in Willebroek (B) Garfield, alias Rosse, is een kattinnetje van 10 jaar! Zij is verdwenen de week van 5 augustus 2017. Garfield is niet gechipt. Als u Garfield ergens gezien hebt of u weet waar ze momenteel is, meldt het dan alstublieft aan Gwenny. Bel haar op nummer: 0476/500 170 of mail haar: : Gwenny.muyldermans@telenet.be Bij voorbaat heel erg bedankt. Het Dabbertje HK30105650

3 maanden+ Mechelen, BE
Beauty 13 jaar
  • Foto's

[Gevraagd] Beauty 13 jaar

Heeft kromme zwarte voorpootjes Gele oogjes Wordt heel erg gemist!!! BELONING!!!!

3 maanden+ Heerenveen, FR
Charlie 1 jaar vermist
  • Foto's

[Gevraagd] Charlie 1 jaar vermist

Heel erg gemist!!! Zwart streepje over neusje Groen blauwe oogjes Witte pootjes Chip BELONING!!!

3 maanden+ Heerenveen, FR
Advertenties 1 t/m 5 van totaal 5
RSS Feed