Loodgieter Aalsmeer

Provincie Noord-Holland
Prijs:
Nader overeen te komen
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
32 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
Rioolontstoppingsbrigade
Telefoon:
0631302689
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.33251,4.851096
Rioolontstoppingsbrigade
Loodgieter Aalsmeer
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Loodgieter Aalsmeer

De Riool Ontstoppings Brigade is een Amsterdams loodgietersbedrijf met een specialisatie in het verhelpen van verstoppingen. Wij richten ons op het vakkundig en schoon ontstoppen van afvoeren bij particulieren en bedrijven.

Gemiddeld krijgt ieder huishouden in Nederland ééns in de tien jaar te maken met een verstopping in het riool waarvoor de hulp van een loodgieter noodzakelijk is. Sommige huishoudens hebben nooit een rioolprobleem, andere hebben bijna jaarlijks een terugkerend rioolprobleem.

Ieder riool heeft te maken met verontreiniging, en het buitenriool heeft te maken met veroudering. In de omgeving van Aalsmeer hebben we veel te maken met verzakte rioolstelsels, die sneller verontreinigd raken dan rioolstelsels zonder verzakkingen. Hoe dan ook kan ieder riool na verloop van tijd wel een goede reinigingsbeurt gebruiken, en voorkomen is beter dan genezen.

Als u uw riool door onze loodgieter preventief laat reinigen en inspecteren met de rioolcamera, voorkomt u schade door overstroming, en weet u direct hoe het met de technische staat van uw riolering is gesteld.

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Meer advertenties van Rioolontstoppingsbrigade

Link: