Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek
Diensten
Agrarisch
Antiek & kunst
Audio, video & film
Auto's
Auto onderdelen
Boeken
Bouwmateriaal
Brommers & scooters
Caravans & tenten
CD's & LP's
Computer
Dieren
Diversen
Fietsen & accessoires
Fotografie
Huis & inrichting
Huishoudelijk
Huizen - huur
Huizen - koop
Kantoor
Kinderen & baby's
Kleding
Motoren
Muziek
Sieraden & horloges
Speelgoed
Sport
Telecom
Tuin
Vacatures
Vakantie & reizen
Verzamelen
Watersport
Zaken & transacties
Alle rubrieken

Cursussen, Workshops en Coaching

Mindfulness training

Mindfulness training € 25

Verminderd stress, verhoogd je focus en concentratie, helpt je om minder te laten leiden door je emoties, helpt bij angst, vergroot je creativiteit, verbetert je relaties, verlicht pijntjes, verbetert je beslissingen, verbetert je humeur en geeft je meer mentale veerkracht. Minder piekeren, meer genieten, minder gedoe, meer plezier, minder stress en meer leven. Mindfulness is er voor jou en ik Anna em sylvia helpen je dat graag te ontdekken. Onze therapie is uitgebreid, persoonlijk en oplossingsgericht in zowel individueel als groepen van max. 8 deelnemers. Een individuele persoonlijk gesprek, een groepswandeling en een terugkom moment horen ...

€ 25 Eergisteren Alkmaar, NH
Zou jij graag met iemand willen praten?
 • Foto's

Zou jij graag met iemand willen praten? Zie omschrijving

Voel jij je onbegrepen? Heb jij het gevoel dat niemand jou ziet? Zou jij graag gehoord willen worden? Boek dan nu jouw persoonlijke sessie op www.ascoltami.nl Ik zal naar jou luisteren en zonder te oordelen je steun en advies geven. Samen zullen wij opzoek gaan naar een oplossing. ''Alles begint met een goed gesprek en eindigt met een nog beter antwoord''

Zie omschrijving 6 dagen Amsterdam, NH
Hulp bij spaans leren

Hulp bij spaans leren € 10

Mijn Naam is Guadalupe voor vrienden Lupe. Ik woon in Lima, Peru. Vanuit daar geef ik via een Skype verbinding hulp bij het leren van spaans aan Nederlanders en Engelse mensen. Dit doe ik al ruim 10 jaar en met deze ervaring kan ik jou ook helpen bij je studie Spaans. De hulp kan zijn bij grammatica, spreken of schrijven. Ook is het goed om na de studie je spaans te blijven spreken om het niet weg te laten zakken. Peru Spaans lijkt het meest op Spaans Spaans meer dan andere zuid Amerikaanse Spaans. Hoeveel uur en het tijdstip gaat in overleg

€ 10 1 week , PE
Percussie workshop Drenthe
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop Drenthe n.o.t.k

Beleef een knallende percussie workshop in Drenthe! Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Percussie workshop Utrecht
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop Utrecht n.o.t.k

Beleef een knallende percussie workshop in Utrecht! Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Percussie workshop Zeeland
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop Zeeland n.o.t.k

Beleef een knallende percussie workshop in Zeeland! Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Percussie workshop Flevoland
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop Flevoland n.o.t.k

Beleef een knallende percussie workshop in Flevoland! Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Percussie workshop Overijssel
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop Overijssel n.o.t.k

Beleef een knallende percussie workshop in Overijssel! Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Percussie workshop Groningen
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop Groningen n.o.t.k

Beleef een knallende percussie workshop in groningen! Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Percussie workshop Gelderland
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop Gelderland n.o.t.k

Beleef een knallende percussie workshop in Gelderland! Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Percussie workshop Friesland
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop Friesland n.o.t.k

Beleef een knallende percussie workshop in Friesland! Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Percussie workshop Limburg
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop Limburg n.o.t.k

Beleef een knallende percussie workshop in Limburg! Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Percussie workshop Zuid-Holland
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop Zuid-Holland n.o.t.k

Beleef een knallende percussie workshop in Zuid-Holland! Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Percussie workshop Noord-Holland
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop Noord-Holland n.o.t.k

Beleef een knallende percussie workshop in Noord-Holland! Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Percussie workshop op locatie
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop op locatie n.o.t.k

Beleef een knallende percussie workshop!. Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Percussie workshop Teambuilding
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop Teambuilding n.o.t.k

Beleef een knallende teambuilding percussie workshop!. Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Percussie workshop
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop n.o.t.k

Beleef een knallende percussie workshop!. Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Percussie workshop Brabant
 • Video
 • Foto's

Percussie workshop Brabant n.o.t.k

Beleef een knallende percussie workshop in Brabant. Brapewo verzorgt een swingende Braziliaanse percussie workshop op elke locatie voor groepen tot 120 personen. Een inspirerende teambuilding? Bekijk de mogelijkheden op onze website. De percussie workshop staat onder leiding van en ervaren workshopleider die er met veel humor voor zorgt dat uw bedrijfsuitje, teambuilding of personeelsfeest onvergetelijk wordt. Brapewo heeft 15 jaar ervaring in het verzorgen van de percussie workshop. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle invulling van uw evenement. Tot ziens, tot SAMBA!

n.o.t.k 1 week Valkenswaard, NB
Laag zelfvertrouwen?

Laag zelfvertrouwen? n.o.t.k

Twintig jaar geleden had ik een laag zelfvertrouwen en angsten, wat ik toen deed was uniek, en bracht mij een beter zelfbeeld. Wil je weten wat ik deed en hoe me dat nu nog helpt? Dit kan jou ook helpen! Waag de sprong en neem contact met me op.

n.o.t.k 1 week Eindhoven, NB
Studiekeuzehulp en persoonlijke ontwikkeling
 • Bieden

Studiekeuzehulp en persoonlijke ontwikkeling Op aanvraag

Als je deelneemt aan het studiekeuzeprogramma van Intermijn in Utrecht, kun je rekenen op een onvergetelijk, avontuurlijk en zinvol tussenjaar . Samen met andere studenten ga je drie maanden aan de slag om meer over jezelf en de wereld om je heen te ontdekken. Het is een programma waarin je veel tijd besteedt aan persoonlijke ontwikkeling met als resultaat een passende studiekeuze . Het programma van Intermijn is intensief: vier dagen per week. Je kunt het programma alleen volgen in een tussenjaar of wanneer je een aantal vakken op de Vavo volgt. De studiekeuzeprogramma's starten (in het jaar 2017 en 2018) op: 11 september 2017 (VOL) 4 decemb ...

Op aanvraag 3 weken Utrecht, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 17
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 340
RSS Feed