Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek
Diensten
Agrarisch
Antiek & kunst
Audio, video & film
Auto's
Auto onderdelen
Boeken
Bouwmateriaal
Brommers & scooters
Caravans & tenten
CD's & LP's
Computer
Dieren
Diversen
Fietsen & accessoires
Fotografie
Huis & inrichting
Huishoudelijk
Huizen - huur
Huizen - koop
Kantoor
Kinderen & baby's
Kleding
Motoren
Muziek
Sieraden & horloges
Speelgoed
Sport
Telecom
Tuin
Vacatures
Vakantie & reizen
Verzamelen
Watersport
Zaken & transacties
Alle rubrieken

Boekhouders en Administrateurs

Collect Online

Collect Online

CollectOnline CollectOnline gelooft dat incasso processen, zowel sociaal, operationeel en financieel, veel meer weloverwogen, transparanter en duidelijker opgezet kunnen worden. Vanuit die visie hebben wij software ontwikkeld voor debiteurenbeheer, creditmanagement, incasso bedrijven en deurwaarders. Waarmee wij uw partner zijn om incasso processen te automatiseren & te optimaliseren. Hierbij maken wij gebruik van alle moderne en beschikbare technologieën.

Gisteren Woerden
Integere boekhouders

Integere boekhouders

Als je in zee wilt gaan met een boekhouder, let je waarschijnlijk ook op de integeriteit. Immers wil je graag dat je zo lang mogelijk met degene samenwerken. Integer betekent vaak ook duurder. Boekhouder Offertes helpt je graag bij het vinden van een integere boekhouder.

Eergisteren Amsterdam
Kosten boekhouder voor ZZP'ers

Kosten boekhouder voor ZZP'ers

Voor ZZP'ers vallen de kosten voor een boekhouder doorgaans lager uit. Simpelweg doordat de omvang van de administratie kleiner is. Desalniettemin kan de ZZP'er voor een duurdere boekhouder kiezen. Goedkope of dure boekhouders, bij Boekhouder Offertes is het beide mogelijk. Neem eens contact met ons op!

Eergisteren Amsterdam
Loonadministratie uitbesteden

Loonadministratie uitbesteden

Als bedrijf wilt je je werk zoveel mogelijk zelf doen. Soms, is het slimmer om dit toch uit te besteden. Loonadministratie bijvoorbeeld. Het bedrijf aan wie het uitbesteedt wordt, kan hier over ook ondersteunen. Wilt u in contact komen met zo'n loonbedrijf? Boekhouder Offertes helpt u graag.

Eergisteren Amsterdam
Payrolling

Payrolling

Weinig tijd om je bezig te houden, met alles financiëel-administratiegericht? Overweeg dan eens een payroller. Zij nemen graag de taken van u over: Arbeidsoverkeenkomsten, salarisadministratie, jaaropgaves etc. Een payroller verlicht zo aanzienlijk uw werk. Boekhouder Offertes helpt je graag aan een payroller.

Eergisteren Amsterdam
Advies en kansen

Advies en kansen

Ieder bedrijf heeft eigenlijk wel baat aan goed belastingadvies. Want advies biedt ook kansen: Het biedt bijvoorbeeld inzicht in de beste momenten voor investeringen. Wilt u ook voorzien worden van advies en kansen? Neem dan contact op met Boekhouder Offertes.

Eergisteren Amsterdam
Bedrijfsadministratie voor starters

Bedrijfsadministratie voor starters

Ook starters zijn verplicht de bedrijfsadministratie bij te houden. Zoals de facturen, declaraties etc. Dat soort werk kan, zeker voor starters, voor problemen zorgen. Handig is dan om het werk over te laten aan een administrateur. Boekhouder Offertes kan je makkelijk en snel aan zo'n iemand koppelen.

Eergisteren Amsterdam
Wees voorzichtig met uw keuze voor een administratiekantoor

Wees voorzichtig met uw keuze voor een administratiekantoor

Een administratiekantoor openen is eigenlijk best simpel. 'Goed gedrag' is niet verplicht. Net als het hebben van veel kennis. Daarom is het zaak, om op uw hoede te zijn bij het kiezen van een kantoor. Als u een boekhouder via Boekhouder Offertes kiest, dan weet u dat u goed zit.

Eergisteren Amsterdam
De resultatenrekening

De resultatenrekening

Een vast onderdeel van de jaarrekening is de resultatenrekening. Simpel gezegd: hier komt alles aan inkomsten en uitgaven, over een periode x. Het is handiger, om de resultatenrekening over te laten aan een boekhouder van Boekhouder Offertes: via een offerte op onze site , komt u in contact met zo'n boekhouder.

Eergisteren Amsterdam
Meer zekerheid met een tussentijdse financiële rapportage

Meer zekerheid met een tussentijdse financiële rapportage

Als zzp'er heeft u misschien de tijd en de mankracht niet, om tussentijds de balans op te maken: Hoe staan we er halverwege het jaar ervoor? Wat u geheid er bij kan helpen, is een boekhouder in de arm te nemen. Met de hulp van een offerte aan https://boekhouder-offertes.com, kiezen we voor u de juiste mannetje.

Eergisteren Amsterdam
Het huishoudboekje

Het huishoudboekje

Iemand nodig die een beeld kan brengen in de financiën van uw gezin? Ook daarvoor kunt u bij Boekhouder Offertes terecht! Vraag nu een offerte aan.

Eergisteren Amsterdam
Hulp bij administratie en belasting

Hulp bij administratie en belasting n.o.t.k

Hulp nodig bij inrichten of voeren van de administratie en indienen van belastingaangiften? Vind hier uw specialist voor: - advies voor starters - inrichten en bijhouden boekhouding - omzetbelasting (BTW) - inkomstenbelasting (ook voor particulieren) Bel 06-46133334 voor meer informatie.

n.o.t.k 1 week Gouda
Administratie en excel
  • Bieden

Administratie en excel n.o.t.k

Hebt u een kleine administratie en/of een probleem met excel? Ik help u graag verder. Grote ervaring en niet te duur.

n.o.t.k 2 weken Rijssen
Thuis werk
  • Bieden

Thuis werk € 2.000

Thuiswerk Verdien thuis veel euro's met je webcam of telefoon Webcammen en/of bellen is heel eenvoudig! Via IsLive.nl heb je online contact met voornamelijk mannen waarmee je (erotisch) kunt chatten, cammen en/of bellen. Je kunt dit vanzelfsprekend ook anoniem doen, dat bepaal je helemaal zelf. Aan jou de keuze hoeveel uur je camt, chat en/of belt. 1 uur per week? 5 uur per dag? Alleen in het weekend? Alles mag! We zijn super flexibel! Je werkzaamheden via ThuisVerdienen.nl zijn geheel vrijblijvend. Wil je, om welke reden dan ook, stoppen met cammen, chatten of bellen, dan log je gewoon niet meer in. Zo simpel is het! Oh ja, ook belangrijk: j ...

€ 2.000 1 maand Sneek, FR
Online boekhouden België
  • Bieden

Online boekhouden België

Yoursminc is een online boekhoudprogramma. Hiermee is het makkelijk boekhouden in België. Wil jij hier meer over weten, bekijk de website en zie wat hier de mogelijkheden zijn.

1 maand Arnhem, GE
Professionele boekhouder
  • Bieden

Professionele boekhouder n.o.t.k

Naast mijn vaste baan bied ik financiele ondersteuning voor ondernemers. Ik ben werkzaam in de financiele sector waardoor u verzekerd bent van professionele diensten. Ik kan u helpen om uw complete financiele administratie te verzorgen. Daarnaast kan ik ook de Btw-aangiften verzorgen. Overige diensten in overleg. Mocht u geintereseerd zijn, of nog vragen hebben dan zie ik uw reactie graag tegemoet.

n.o.t.k 2 maanden Leidschendam
Uw factuur maken online

Uw factuur maken online

Uw factuur maken via het internet? Bij Yoursminc bent u aan het juiste adres wanneer u hier naar op zoek bent. Dit bedrijf weet als geen ander dat via het internet het allemaal een stuk eenvoudiger gemaakt wordt.

2 maanden Arnhem, GE
Gratis crm systeem
  • Bieden

Gratis crm systeem

Via Yoursminc is het mogelijk om een gratis crm systeem aan te schaffen. Hierdoor is het makkelijker om het klant bestand op te slaan en in gebruik te nemen. Om meer te weten over de mogelijkheden, kijk op de website.

2 maanden Arnhem, GE
Hulp bij uw btw aangifte

Hulp bij uw btw aangifte

Voor hulp bij uw btw aangifte bent u aan het juiste adres bij Yoursminc. Met handige tools die makkelijk in gebruik zijn, kunnen wij u helpen.

3 maanden Arnhem, GE
Een franchise administratiekantoor beginnen

Een franchise administratiekantoor beginnen

Een franchise administratiekantoor beginnen? Nieuwe stap in je carriere welke je met dit bedrijf kunt gaan realiseren. Neem snel een kijkje op de bovenstaande website voor meer informatie.

3 maanden Arnhem, GE
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 71
RSS Feed