Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Xbox

Xbox - Lego Star Wars

Xbox - Lego Star Wars € 19,99

Speel in Lego Star Wars de onvergetelijke karakters, verhaallijnen en voertuigen van een van de meest succesvolle filmlicenties Star Wars. Ga de strijd aan in prachtige levels uit de Star Wars films The Phantom Menace, Attack of the Clones en de komende Episode III Revenge of the Sith. Bestuur alle bekende karakters uit de film zoals Obi-Wan Kenobi, Yoda, Anakin Skywalker. Unlock nieuwe karakters gedurende het spel en gebruik ze voor het oplossen van puzzels. Het is gedurende het spel mogelijk om via "Drop In" samen met 2 spelers de tegenstanders te verslaan. Lego Star Wars bevat alle originele Lego Toy karakters en brengt avontuur en spannin ...

€ 19,99 3 dagen landelijk, ZH
Xbox - Over the Hedge

Xbox - Over the Hedge € 9,99

Over the Hedge is gebaseerd op de nieuwe film van DreamWorks Animation waar iedereen naar uitkijkt. Dit wilde en avontuurlijke spel neemt je mee op een interactief avontuur dat verder gaat dan het verhaal van de film. In de rol van de wasbeer GJ, de eekhoorn Hammy en het stinkdier Stella, verander je een buitenwijk vol gevaarlijke hindernissen en valstrikken in je eigen speeltuin. Voor de diverse puzzels en mini-spellen kun je wisselen tussen twee van de vier hoofdpersonages, of je kunt samenwerken met een vriend om de obstakels te overwinnen.

€ 9,99 3 dagen landelijk, ZH
Xbox - Ty The Tasmanian Tiger

Xbox - Ty The Tasmanian Tiger € 9,99

Maak kennis met Ty een wilde maar charmante, boemeranggooiende buidelwolf die de speler meeneemt op avontuur door een schitterend geanimeerde 3D omgeving met de ruigheid en pracht van Australie. Ty, die is opgegroeid in een groep buideldassen, kan zich zijn familie en vrienden nog maar vaag herinneren en denkt dat hij de laatste overgebleven buidelwolf is. Als hij toevallig een mystieke oude man tegenkomt, ontdekt Ty dat de andere buidelwolven nog in leven zijn, maar gevangen zitten in een andere wereld genaamd Dreamtime. Ty moet vijf gestolen talismannen vinden waarmee hij de Dreamtimepoort kan openen die zich ergens diep in de Australische ...

€ 9,99 3 dagen landelijk, ZH
Xbox - Fifa World Cup Soccer 2006

Xbox - Fifa World Cup Soccer 2006 € 9,99

2006 FIFA World Cup weet de emotie en passie van de felle concurrentie tussen de landen uitstekend te vangen en stelt de spelers in de gelegenheid de FIFA World Cup te winnen met hun eigen helden. Speel als je thuisland en bestuur je favoriete voetballers door de kwalificatierondes rechtstreeks naar een virtuele herschepping van de grote finale in Duitsland. EA Sports brengt bijna honderd supersterren tot leven door de echte vaardigheden van de herkenbaarste spelers ter wereld te emuleren. Hun typische bewegingen, speelstijlen en flair zijn natuurgetrouw gekopieerd in dit spel. Met de verbeteringen in het passen, schieten en het nemen van str ...

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Xbox - Crash Tag Team Racing

Xbox - Crash Tag Team Racing € 19,99

Het is die grijns. Crash Bandicoot is even aanstekelijk als altijd. Zijn charismatische uitstraling en die grote, maffe grijns zorgen ervoor dat je zelf ook moet lachen terwijl je je klaarmaakt voor nog een dosis kratten kapot rammen, woest gebeuk en stuiteren. Maar wacht eens even. Dat klinkt als een platformgame. Maakt het woordje 'Racing' niet ook deel uit van de titel? Jawel. En daarmee geeft Radical Entertainment geen verkeerde voorstelling van zaken. Het is zelfs zo dat het wat gameplay-typen in Crash Tag Team Racing (CTTR) betreft snel duidelijk wordt dat de naam van onze held nog nooit zo toepasselijk is geweest.

€ 19,99 1 week landelijk, ZH
Xbox - Tony Hawk's Pro Skater 4

Xbox - Tony Hawk's Pro Skater 4 € 9,99

Nollie! Kickflip! Ehm. twisteroo! Zelfs als jouw kennis van skate-termen minder groot is dan die van ons, scheer je met het briljante Tony Hawk's Pro Skater 4 over de stoep als een pro. Net als Tony's 1, 2 en 3, biedt deze vierde game strakke besturing, messcherpe beelden, reusachtige skateparken (ditmaal variërend van San Fransisco tot Alkatraz) en een massa aan levensechte trick-kanjers zoals Bob Burnquist, Elissa Steamer en The Man Himself. En wat is er dan nieuw? Meer dan genoeg. De meest opvallende ommezwaai is de afwezigheid van de tik-tak-tijdklok die begon te tikken bij het betreden van ieder park. Je bent nu dus vrij om alles te ontd ...

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Xbox - Harry Potter en de Geheime Kamer

Xbox - Harry Potter en de Geheime Kamer € 13,99

Kruip achter het stuur van een vliegende auto en zorg dat je niet te laat komt voor je tweede schooljaar op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en HocusPocus in Harry Potter en de Geheime Kamer. In dit spel, dat is gebaseerd op het tweede boek van J.K. Rowlings wereldwijde bestsellerserie, kruipen de spelers wederom in de huid van de beroemde Jongen die bleef leven. Ze krijgen te maken met een heksenketel aan nieuwe uitdagingen en mysteries.

€ 13,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox - Fuzion Frenzy

Xbox - Fuzion Frenzy € 19,99

Fuzion Frenzy is een nonstop partyspel dat een voorsprong heeft op gelijkaardige spellen. Fuzion Frenzy combineert de voortdurende, jachtige actie van een futuristische straatsport met de grappige actie van minispellen in een dynamische, 3D stedelijke omgeving. Met zes arenas en meer dan 45 minispelletjes biedt Fuzion Frenzy uitdagend speelplezier voor maximaal vier spelers.

€ 19,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox - GunGriffon Allied Strike

Xbox - GunGriffon Allied Strike € 9,99

Gun Griffon: Allied Strike vindt plaats in een vijandige futuristische wereld waar de mensheid de hoop heeft opgegeven om te overleven. De grondstoffen zijn zo goed als uitgeput en er wordt onderling een hevige strijd geleverd. De speler neemt de rol aan van een Renegade Soldier, lid van een anti tank squad, en heeft als taak alle tanks te ontmantelen of the vernietigen. Om de talloze legers en het gepantserde wapentuig voor eens en altijd uit de weg te ruimen maakt de De Renegade Soldier gebruik van zijn High Mobility Armored Combat System (High Mac).

€ 9,99 3 weken landelijk, ZH
Xbox - V-Rally 3

Xbox - V-Rally 3 € 9,99

De succesvolle rallygame V-Rally is weer helemaal terug. Na het doorslaande succes van de eerste delen is er nu eindelijk het derde deel. De ontwikkelaar, Eden Studios, heeft de game flink onder handen genomen en voorzien van nieuwe graphics. Het detailniveau van de tracks is aanzienlijk hoger en betekent een nog beter gevoel van snelheid. Naast verbeterde graphics zijn ook de rijeigenschappen van de rallywagens stevig vernieuwd. De besturing is gevoeliger, accurater, makkelijker in gebruik en toch blijft de typische simulatie stijl gehandhaafd, die kenmerkend is voor de V-Rally reeks.

€ 9,99 3 weken landelijk, ZH
Xbox - Jacked

Xbox - Jacked € 9,99

Racen met een twist! In Jacked heb je allerlei wapens tot je beschikking om je tegenstanders van hun motor af te slaan. Je kan dus gewoon winnen door al je tegenstanders uit te schakelen!

€ 9,99 3 weken landelijk, ZH
Xbox - Crash Nitro Kart

Xbox - Crash Nitro Kart € 19,99

Die maffe buideldas Crash Bandicoot is weer terug - maar dan net even anders. Deze keer komt Crash niet op twee benen de Xbox binnen zetten, maar op vier wielen. In Crash Nitro Kart kun je lekker rondscheuren met Crash en bijna alle andere vrienden en vijanden van onze Bandicoot, over meer dan 17 knotsgekke circuits. Wat dit racespel helemaal apart maakt, is dat er zowaar een plot in verweven is. Nadat Crash gekidnapt is door de duivelse Keizer Velo moet hij het al racend opnemen tegen oude en nieuwe vijanden om de aarde te redden. Als hij faalt, gaat onze mooie blauwe planeet naar de haaien.

€ 19,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Ralli Sport Challenge 2 (classics)

Xbox - Ralli Sport Challenge 2 (classics) € 9,99

Het eerste deel van Rallisport was redelijk succesvol te noemen maar kon niet tippen aan de Colin McRae serie. Microsoft hoopt het dit keer beter te doen met Rallisport 2. Rallisport 2 overtreft zijn voorganger op bijna alle vlakken. Niet alleen grafish, maar ook qua gameplay natuurlijk.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Super Monkey Ball Deluxe

Xbox - Super Monkey Ball Deluxe € 19,99

Super Monkey Ball Deluxe heeft 300 locaties: 114 uit Super Monkey Ball, 140 uit Super Monkey Ball 2 en 46 exclusieve Deluxe tafels. Naast nieuwe locaties biedt Super Monkey Ball Deluxe een nieuwe Challenge-modus, waarbij verschillende vaardigheidsinstellingen (Beginner, Advanced en Expert) vloeiend in elkaar overlopen. Ook de story-modus zal extra locaties hebben, en alle twaalf party-games uit Super Monkey Ball 1 en 2 zijn aan het spel toegevoegd. - Meer dan 300 levels om te spelen, waarvan 50 nieuw, - 12 originele mini games voor 4 spelers: Monkey Tennis, Monkey Bowling, Monkey Dog Fight en Monkey Football, - Vier verschillende karakters om ...

€ 19,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Burnout

Xbox - Burnout € 9,99

Burnout is een racegame over typische Amerikaanse en Europese wegen, varierend van snelwegen, via bergwegen tot stadsparcours. Elke race kan met maximaal 4 coureurs verreden worden waarbij elke coureur zo goed mogelijk het overige verkeer moet zien te ontwijken. Als er zich crashes voordoen wordt dit zeer spectaculair vanuit drie verschillende hoeken herhaalt. Burnout is een pure hoge snelheid arcade racegame die voor ieder geschikt is. De verschillende play modes zijn: Championship, Duel, Single Race, Time Attack, Survival en multiplayer Head To Head mode.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Serious Sam

Xbox - Serious Sam € 9,99

Xbox - Serious Sam

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Conflict Desert Storm 2

Xbox - Conflict Desert Storm 2 € 4,99

Volg de activiteiten van de sterkste eenheid van de Special Forces. Conflict Desert Storm 2 neemt je mee 300 km achter de vijandelijke linies. Als eenheid zal je de meest kritische missies moeten uitvoeren. Je doelstellingen: de chemische en scud bedreiging van de vijand elimineren en de Elite Republikeinse Garde neutraliseren.

€ 4,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Indycar Series

Xbox - Indycar Series € 9,99

Het Grootste Spektakel van alle Races de Indianapolis 500 komt als onderdeel van Indy Racing League bij U thuis! De Indy Racing League bestaat uit 15 races, singleseat kampioenschap die je naar circuits in de USA voeren, waaronder CaliforniA en Texas, met als hoogtepunt de wereldberoemde Indy 500.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Antz Extreme Racing

Xbox - Antz Extreme Racing € 9,99

Een kilometer per uur is verschrikkelijk snel, tenminste als je auto net groot genoeg is om een mier te vervoeren! Strijd om de eerste plaats met jou favoriete karakter uit de hitfilm Antz, gebruikmakend van vervoersmiddelen die je normaal niet zo snel tegen komt. Surf op een blad, race in een drinkkan of maaak zelfs gebruik van een wesp!

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Reservoir Dogs

Xbox - Reservoir Dogs € 9,99

Reservoir Dogs is gebasseerd op de gelijknamige film, maar zal hier en daar ook wat evenementen beschrijven die niet in de film te vinden zijn. Wat gebeurde er bijvoorbeeld na de overval en leeft Mr. Pink nog? Alles gebeurt in non-chronologische volgorde, zodat het spel lekker fris blijft. Voor de liefhebbers van de film is het spel helemaal een feest, want veel van de acteurs uit de film hebben hun stem aan het spel verleend. Zo zul je Michael Madsen tegen komen in zijn rol van Mr. Blonde en ook alle andere personages zijn van hun acteurs voorzien. De game is een action/adventure games. Je zult je door verscheidene levels heen moeten knallen ...

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 38
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 742
RSS Feed