Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Xbox

Xbox 2 maal
  • Bieden

Xbox 2 maal € 25

xbox 2 maal en 4 controller div kabel ontbreken

€ 25 Gisteren Eindhoven, NB
Xbox - Tony Hawk's American Wasteland

Xbox - Tony Hawk's American Wasteland € 9,99

Wie aan skaten denkt, denkt aan Tony Hawk. De man is immers een levende legende voor iedereen die ooit op het board heeft gestaan. Bovendien is hij niet enkel bekend van al zijn stuntbrekende tricks en waaghalzerij, maar ook van de immens populaire Tony games. American Wasteland is alweer de jongste telg in deze succesvolle rij en laat je kennis maken met een massa aan nieuwigheden. Time to hit the board. Meer vrijheid, daar gaat het in deze game om. In plaats van levels, krijg je nu een volledige stad als speelterrein. Je komt aan in deze stad als beginnende skater, zorg nu zelf dat je een ware ster wordt!

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
Xbox - Mashed

Xbox - Mashed € 9,99

De racegame Mashed, dat ontwikkeld wordt door Supersonic, kan al rekenen op veel lof van de gamepers en wordt al omschreven als 'the most addictive game of the year' volgens het Amerikaanse Official PlayStation 2 Magazine die het spel reeds opgenomen heeft in hun 'Could be a Classic' section. Mashed is een racegame, die je van boven af bekijkt, waarbij vier spelers het tegen elkaar opnemen in een soort plankgassende gladiatorenstrijd. Concurrerend in 13 diverse en uitdagende omgevingen gebruiken spelers ieder middel om je medecoureurs van de weg te duwen, te schieten of in een afgrond te laten rijden A(C)n zelf als eerste over de finish het k ...

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Xbox - Dead to Rights

Xbox - Dead to Rights € 4,99

Soms komt er een spel langs dat je donkere kanten laat zien. In Death to Rights ben je Jack Slate die vals beschuldigd wordt van de moord op zijn vader, je probeert er achter te komen wie die veroorzaakt heeft. Het spel geeft je de mogelijkheid om je tegenstanders te gijzelen, de wapens van je tegenstanders af te pakken en zelfs een optie om je hond Shadow op ze af te sturen. Denk daarnaast aan enkele minigames, een gigantische voorraad aan vette guns, veel gescheld en een helikopterachtervolgings scene.

€ 4,99 3 weken landelijk, ZH
Xbox - Psychonauts

Xbox - Psychonauts € 29,99

Psychonauts is een adventure action game waarin je de rol aanneemt van Raz, een jongetje dat deelneemt aan een kamp voor kinderen met speciale, psychologische gaven. Het gros van de tijd zul je in Psychonauts doorbrengen in het brein van verschillende geschifte personages uit het spel, zoals de kampleider met een oorlogsverleden of iemand die helemaal fan is van Black Velvet. De levels in deze breinen bevatten diverse elementen uit het verleden van deze personen.

€ 29,99 3 weken landelijk, ZH
Xbox - Harry Potter en de Steen der Wijzen

Xbox - Harry Potter en de Steen der Wijzen € 13,99

Speel als Harry Potter als je begint aan een mysterieus avontuur vol plezier en mysterie! Ontdek de vele geheimen van Zweinstein terwijl je leert hoe je moet vliegen op je bezemsteel, Zwerkbal moet spelen en doe mee aan allerlei spannende spreukuitdagingen. Zorg ervoor dat je je lessen bijwoont om te leren hoe je de toverspreuken het beste kunt uitspreken en een goede tovenaar wordt. Bereid je samen met vrienden zoals Ron en Hermelien voor op de confrontatie met Jeweetwel!

€ 13,99 3 weken landelijk, ZH
Xbox - Indiana Jones and the Emperor's Tomb

Xbox - Indiana Jones and the Emperor's Tomb € 13,99

Midden jaren dertig gaan er geruchten dat The Heart of the Dragon begraven ligt in de crypte van de eerste keizer van China waar het al meer dan 2000 jaar veilig opgeborgen ligt. Dit krachtige voorwerp, een zwarte parel, geeft de eigenaar de beangstigende mogelijkheid om de gedachten en de wil van anderen aan de zijne te onderwerpen. Een ondergrondse beweging The Black Dragon is samen met de duitse huurling Albrecht Von Beck op zoek naar de parel. Indy wordt ingehuurd door een Aziatische zakenman om de parel als eerste te bemachtigen en over te dragen aan de Chinese regering. Om de keizerlijke tombe te kunnen betreden, moet hij echter eerst d ...

€ 13,99 3 weken landelijk, ZH
Xbox - Spikeout Battle Street

Xbox - Spikeout Battle Street € 29,99

Keer terug naar jouw geboortegrond en doe de oorlog tussen de legendarische bendes van Diesel Town terug opflakkeren. Deze strijd tussen Team Spike en Team Inferno zal voor een 2e maal in de straten worden uitgevochten.

€ 29,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Robotech Battlecry

Xbox - Robotech Battlecry € 19,99

Je speelt de rol van gevechtsvlieger Jack Archer op zijn wanhopige missie om de Robotech Defense Force te helpen de planet Aarde te redden van de wrede buitenaardse krachten van de Zentraedi Armada. Robotech Battlecry is gebaseerd op de klassieke animatie tv-serie, nu als real-time 3D game.

€ 19,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Ford Racing 2

Xbox - Ford Racing 2 € 6,99

Ford Racing 2 kent een aantal verschillende races, zoals een elimineerrace waarbij de laatsten steeds afvallen, een close race waarbij je op de staart van een computertegenstander moet blijven hangen en een race waarbij je zo goed mogelijk de (aangegeven) ideale racelijn van een circuit moet volgen. Hoe beter je gaat rijden, hoe meer circuits en Fordjes er beschikbaar komen om op of mee te rijden.Naast het autoracen is er ook de mogelijkheid om te kiezen uit een reeks Ford-modellen. Ford Collection, heet dat onderdeel en het is de plus van dit spel.

€ 6,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Need for Speed Most Wanted

Xbox - Need for Speed Most Wanted € 9,99

Ruik het gloeiende asfalt in de wereld van het illegaal racen. De makers van de populaire Need for Speed Underground-serie (wereldwijd al meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren) zijn terug met Need for Speed Most Wanted, waarin je een even beruchte als ongrijpbare straatracer wordt. Door de combinatie van illegale straatraces, tuning en politieachtervolgingen die zelfs Hollywood niet voor elkaar krijgt, staat Need for Speed Most Wanted rond de feestdagen op ieders verlanglijstje. Geef je rivalen het nakijken, ontwijk de politie en ontdek honderden kilometers vrij toegankelijke wegen. Uiteindelijk kom je steeds hoger op de Blacklist (zwarte ...

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Tomb Raider Legend

Xbox - Tomb Raider Legend € 13,99

Tomb Raider Legend is zelfs voor de meest bedreven grafplunderaar een fantastische uitdaging. Onze erfgename annex ontdekkingsreizigster is bovendien weer helemaal in vorm. Met een berg nieuwe apparatuur, zoals magnetische grijphaken, verrekijkers, fragmentatiegranaten, een persoonlijk belichtingsapparaat en communicatiemiddelen wordt het plunderen van graven een volledig nieuwe ervaring. De nieuwe animaties en besturing stellen je in staat Lara gracieus en met precisie door de verbluffende omgevingen te leiden. Tegelijkertijd is de game trouw aan het verkennen-en-puzzels-oplossen uit de vorige delen.

€ 13,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Capcom Fighting Jam

Xbox - Capcom Fighting Jam € 19,99

Capcom Fighting Jam stopt de beste vechters van vijf klassieke Capcom vechtspellen samen in één game. Legendes van de klassieke games, met inbegrip van Streetfighter II, Streetfighter III, Streetfighter Alpha en Darkstalkers duiken op in hun eigen stijl. En nu, voor het eerst ooit, kies karakters van de ongelooflijke Red Earth. Welke stijl bewijst het meeste te verwoesten? Darkstalkers Chain Combo system? Of Streetfighter III blocking system? Welke vechter zal zegevieren? De keus is aan jou!

€ 19,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - MotoGP 3

Xbox - MotoGP 3 € 13,99

De MotoGP franchise heeft zichzelf bewezen als de ultieme motorracegame voor de Xbox gameconsole en de pc. MotoGP 3 biedt sensatie in het kwadraat en overtreft daarin de eerste twee games ruimschoots. Deze game gaat verder dan de snelle wereld van de Grand Prix, met straatraces die de adrenaline door je lichaam doen gieren in Extreme Mode. Verbeter je rijvaardigheden bij het straatracen en stort je in het feestgedruis rond het Grand Prix-circus, overal ter wereld.Extreme Mode biedt 16 nieuwe tracks, 16 nieuwe motoren, een geldsysteem en de mogelijkheid om je motor helemaal zelf aan te passen. Er zijn 17 originele MotoGP-racecircuits en een ge ...

€ 13,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Need For Speed Hot Pursuit 2

Xbox - Need For Speed Hot Pursuit 2 € 9,99

Need for Speed is terug en beter dan ooit met Need For Speed Hot Pursuit 2! Stort je in de spanning van het allernieuwste op het gebied van arcade-racing met de waardige opvolger van het befaamde en bekroonde Need for Speed III Hot Pursuit. Need For Speed Hot Pursuit 2 gaat verder waar zijn bekroonde voorganger was gebleven en levert een opwindende, intense arcade-racing ervaring. De game bevat een groot aantal openbare weg-omgevingen die echt tot leven komen, met oversteekplaatsen bij rivieren, watervallen, stranden, vulkanen en bosbranden. Meer dan 20 parkoersen, waarvan sommige zo'n 25 km lang zijn, bieden de grootst mogelijke variatie in ...

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Otogi 2 Immortal Warriors

Xbox - Otogi 2 Immortal Warriors € 49,99

Otogi 2 speelt zich af direct na de gebeurtenissen die zijn opgetekend in het Otogi, Myth of Demons. Net als zijn voorloper speelt Otogi 2 zich af in Japan en is het spel ruim voorzien van oorspronkelijke folklore en mystiek. Raikoh, de beroemde, tijdelijk uit de dood opgestane krijger, is er in geslaagd om de bevolking van Japan voorlopig te redden van een slachting door demonen, maar het is hem niet gelukt die allemaal te verslaan voor hij terugkeert naar zijn graf. De demonen zijn nu tevoorschijn gekomen uit hun schuilplaatsen in de heilige hoofdstad van Japan, ze hebben zich opnieuw gegroepeerd en zijn klaar om nog eens te proberen de hee ...

€ 49,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Tony Hawk's Pro Skater 4 (classics)

Xbox - Tony Hawk's Pro Skater 4 (classics) € 9,99

Nollie! Kickflip! Ehm. twisteroo! Zelfs als jouw kennis van skate-termen minder groot is dan die van ons, scheer je met het briljante Tony Hawk's Pro Skater 4 over de stoep als een pro. Net als Tony's 1, 2 en 3, biedt deze vierde game strakke besturing, messcherpe beelden, reusachtige skateparken (ditmaal variërend van San Fransisco tot Alkatraz) en een massa aan levensechte trick-kanjers zoals Bob Burnquist, Elissa Steamer en The Man Himself. En wat is er dan nieuw? Meer dan genoeg. De meest opvallende ommezwaai is de afwezigheid van de tik-tak-tijdklok die begon te tikken bij het betreden van ieder park. Je bent nu dus vrij om alles te ontd ...

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Manhunt

Xbox - Manhunt € 9,99

In Amerika is het niet moeilijk om een vergeten, gebroken stadje te vinden waar niemand nog om iets geeft. Carcer City is zo'n stadje. Alles kan er door de beugel. zolang je maar betaalt. Geld koopt er elk gewenst pleziertje. De ultieme kick is de macht om iemand het leven terug te schenken en hem dan op te jagen als een beest. Vandaag ben jij de prooi. Ze gaven jou je leven terug en nu zullen ze op je jagen tot je levenskaars opnieuw is uitgedoofd.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox - Robots

Xbox - Robots € 9,99

In de game speel je de rol van de held uit de film, Rodney Copperbottom. Hij beleeft een adembenemend avontuur in de levensechte wereld uit de film. Robots bevat onderdelen uit de film, zoals personages, graphics en animaties. Op deze manier lijkt het net alsof je je echt in het film-universum bevindt. De wereld van Robots word bedreigd door een boosaardige tiran en het is jouw taak je mede-robots te redden van de tragische ondergang. Je maakt een treinrit naar een mechanische metropool vol radarwerken en bewegende onderdelen. Verder maak je kennis met een aantal onvergetelijke personages en vecht je tegen kwaadaardige machines. En onderweg m ...

€ 9,99 2 maanden landelijk, ZH
Xbox - Monopoly Party

Xbox - Monopoly Party € 13,99

Monopoly Party is een feest voor iedereen. Speel dit traditionele familie spel alleen of met zijn vieren. Je hoeft nu niet meer op je beurt te wachten maar speel in een keer door. Speel slim en snel om je tegenstander uit te chakelen. Party on!

€ 13,99 2 maanden landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 38
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 743
RSS Feed