Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Xbox One

Xbox One - Dishonored 2

Xbox One - Dishonored 2 € 22,99

Dishonored 2 neemt plaats 15 jaar na The Dunwall Plague. Corvo heeft nu Emily onder zijn hoede als leerling Assassin om samen de corruptie achter The Dunwall Plague te onthullen. Dit tweede deel neemt plaats op het eiland van Serkonos, een van de 4 grote eilanden van het Emperium, het eiland waar Corvo is geboren.

€ 22,99 2 dagen landelijk, ZH
Xbox One - Megaman Legacy Collection

Xbox One - Megaman Legacy Collection € 22,99

Mega Man Legacy Collection is a celebration of 8-bit history. The collection features six classic games in one, including a new Challenge Mode that remixes levels for a whole new gaming experience. Includes: - Megaman, - Megaman 2, - Megaman 3, - Megaman 4, - Megaman 5, - Megaman 6

€ 22,99 6 dagen landelijk, ZH
Xbox One - 7 Days to Die

Xbox One - 7 Days to Die € 29,99

7 Days to Die is een post-apocalyptische wereld die is overspoeld met zombies. Het is een open wereld die qua gameplay een unieke mix is van een first person shooter, survival horror, tower defense en role-playing elementen. Het brengt alles in een mooi geheel dat word geloofd door fans over de hele wereld. Speel de definitieve zombie survival sandbox RPG. Navezgane wacht op je!

€ 29,99 1 week landelijk, ZH
Xbox One - Tekken 7 Steelbook Edition

Xbox One - Tekken 7 Steelbook Edition € 44,99

Liefde, Wraak, Trots. Elk van ons heeft een reden om te vechten. Waarden bepalen ons mens-zijn en maken ons menselijk, ongeacht onze krachten en zwakheden. Er zijn geen verkeerde motivaties, alleen het pad dat wij kiezen. Beleef het epische slot van de Mishima-clan en ontrafel de bedoelingen achter elke stap van hun eindeloze gevecht. TEKKEN 7 wordt aangedreven door Unreal Engine 4 en wordt gekenmerkt door verbluffende op verhalen gebaseerde filmtechnische gevechten en intense duels. Je kunt dit allemaal beleven met zowel vrienden als rivalen via innovatieve vechtmechanieken. De legendarische franchise vechtgame komt begin 2017 terug!

€ 44,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox One - Yooka-Laylee

Xbox One - Yooka-Laylee € 29,99

Yooka-Laylee is een splinternieuw open wereld-spel van platformveteraan Playtonic! Ga met vriendenduo Yooka (de groene) en Laylee (de vleermuis met de grote neus) op een episch avontuur om de zakelijke engerd Capital B te dwarsbomen en verken onderweg prachtige werelden, ontmoet onvergetelijke personages en vind gave verzamelbare voorwerpen!

€ 29,99 3 weken landelijk, ZH
Xbox One - State of Decay Year-One Survival Edition

Xbox One - State of Decay Year-One Survival Edition € 22,99

Het einde is hier. Je vertrouwde leventje is voorbij na de grootste zombie uitbraak ooit. Nu moet je samen met andere mensen die de uitbraak hebben overleeft zien te herbouwen, en te blijven overleven. Jij kiest zelf vanaf waar je dit doet, waar je je basis bouwt en hoe je deze basis verdedigd en verstevigd. Ga mee met gevaarlijke zoektochten naar eten, drinken en munitie en red andere overlevende met unieke talenten.

€ 22,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox One - Halo Wars 2 (Ultimate Edition)

Xbox One - Halo Wars 2 (Ultimate Edition) € 44,99

Bereid je voor op oorlog met de Halo Wars 2: Ultimate Edition. Download en speel Halo Wars 2 vier dagen vóór het spel van de standaard editie. Een geheel nieuwe vijand bedreigt het Halo universum en het enige dat tussen Armageddon en de mensheid staat is de dappere bemanning aan boord van de Spirit of Fire. Real-time strategy maakt een explosieve terugkeer naar het Halo-universum in Halo Wars 2. Leidt legers van Spartans en andere Halo strijdkrachten als Warthogs, Scorpions en spannende nieuwe eenheden in een brute oorlog tegen een angstaanjagende nieuwe vijand op het grootste Halo-slagveld ooit. Inhoud, - Speel Halo Wars 2 vier dagen eerder, ...

€ 44,99 1 maand landelijk, ZH
Xbox One - Assassin's Creed 4 Black Flag

Xbox One - Assassin's Creed 4 Black Flag € 16,99

Het jaar is 1715. Piraten heersen over het Caribische gebied en hebben hun eigen, wettenloze Republiek gestart waar corruptie, hebzucht en wreedheden de orde van de dag zijn. Tussen deze verstotelingen zit de jonge kapitein Edward Kenway. Zijn strijd voor glorie heeft hem het respect van legendes als Blackbeard gekregen. Maar diezelfde strijd heeft hem ook in de eeuwenoude oorlog tussen de Assassins en Templars gebracht, een oorlog die wellicht alles wat de piraten hebben opgebouwd, weer kan vernietigen. Welkom in de Gouden Eeuw van de Piraterij.

€ 16,99 2 maanden landelijk, ZH
Xbox One - Destiny (Limited Edition)

Xbox One - Destiny (Limited Edition) € 39,99

Destiny Limited Edition bevat: - De Game: Destiny Vanguard Edition (Xbox One), - Limited Edition Steelbook, - Arms and Armament guide, - Postcards, Hoog boven de stad, in de Hall of Guardians, waakt de Vanguard over de Guardians in de wildernis, zij bewapenen hun beste strijders met verbeterde wapens die zij nodig hebben om de meest gevaarlijke vijanden te kunnen verslaan. Van de makers van Halo en de uitgever van Call of Duty komt Destiny. Alles veranderde toen de Traveler arriveerde. Hij veroorzaakte een Golden Age en onze beschaving sloeg haar vleugels uit naar de rest van het zonnestelsel, maar lang duurde het niet. We werden ergens door ...

€ 39,99 2 maanden landelijk, ZH
Xbox One - The Witcher 3 Wild Hunt

Xbox One - The Witcher 3 Wild Hunt € 22,99

Het verhaal van The Witcher 3 Wild Hunt draait wederom om Geralt. Deze mannelijke heks met bovennatuurlijke krachten moet in het derde deel zijn geliefden en de wereld tegen zijn aartsvijand beschermen. Naast het verslaan van het kwaad speelt jagen ook een grote rol in game. De spelwereld van The Witcher 3, Wild Hunt is twintig procent groter dan concurrent Skyrim. Het kost spelers meer dan dertig minuten om het complete landschap te doorkruisen. Net als in Skyrim kunnen spelers zelf kiezen of ze op queesten gaan die hun personage sterker maken of het verhaal verder helpen.

€ 22,99 2 maanden landelijk, ZH
Xbox One - Battlefield 4 (verpakking Duits, game Engels)

Xbox One - Battlefield 4 (verpakking Duits, game Engels) € 19,99

Deze game zit verpakt in een Duits-talig doosje maar is in-game in meerdere talen in te stellen, waaronder Engels. Battlefield 4 is het toonaangevende actiespel bestaande uit een aaneenschakeling van momenten die de grens tussen spel en glorie doet vervagen. Dankzij de geavanceerde, krachtige en realistische Frostbite 3 engine, biedt Battlefield 4 een ongeëvenaard intense en dramatische spelervaring. Alleen in Battlefield kun je de gebouwen verwoesten die de vijand beschermen. Alleen in Battlefield kun je een aanval leiden vanaf een aanvalsboot, -tank, of -vliegtuig. Battlefield laat je toe om meer te doen en meer te zijn door jou de vrijheid ...

€ 19,99 3 maanden landelijk, ZH
Xbox One 500GB en Gaming Headset en meer dan 50 spellen
  • Bieden
  • Foto's

Xbox One 500GB en Gaming Headset en meer dan 50 spellen Bieden

Xbox One Compleet. 1 Controller Alle Kabels 1 Officiele Xbox Gaming Headset Battlefield 1 Call of Duty Black Ops 3 FIFA17 The Division Grand Theft Auto 5 Teveel spellen om te benoemen maar veel meer dan 50 zie foto's. Alles in prima staat. De spellen zijn allemaal gedownload . Doe een leuk bod en hij is voor jou! Of te ruilen tegen een Playstation 4 Kan opgehaald of verzonden worden.

Bieden 3 maanden , ZH
Xbox One - Final Fantasy XV (Special Edition steelbook)

Xbox One - Final Fantasy XV (Special Edition steelbook) € 39,99

Prince Noctis is samen met vrienden op een road trip, onderweg naar zijn verloofde Luna. Tijdens de reis krijgt Noctis te horen dat zijn thuisland is binnengevallen onder het mom van vrede en dat hij, zijn verloofde en zijn vader Koning Regis zijn omgekomen in gevechten met de vijand. Noctis en vrienden verzamelen zetten alles op alles om de waarheid te achterhalen en hun thuisland weer te heroveren. Ze krijgen allerlei tegenslagen te verduren in een enorme open wereld gevuld met gigantische wezens, prachtige wonderen en culturen en niet te vergeten, gevaarlijke monsters.

€ 39,99 3 maanden landelijk, ZH
Xbox One - Shape Up

Xbox One - Shape Up € 14,99

Natuurlijk wil je fit worden, maar wie heeft er nou zin om naar de sportschool te gaan? Dezelfde saaie fitness apparaten, dezelfde workout, andere mensen die over het apparaat dat je wilt gebruiken zitten te zweten. De sportschool is saai, dus hebben we wat beters gemaakt. Ubisoft presenteert, Shape Up. Dit is hoe het werkt, wanneer je plezier hebt krijg je een betere workout omdat je harder werkt. Shape Up heeft leuke, en grappige 90 seconden durende oefeningen die je workout veranderd naar een ervaring die gewoon leuk is! Simpel. Effectief. Leuk. Take the work out of the workout, en probeer Shape Up zelf!

€ 14,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Xbox One - Rare Replay (Arabisch/Engels)

Xbox One - Rare Replay (Arabisch/Engels) € 14,99

Deze game is het hoesje en de game te spelen in het Arabisch en het Engels. Rare viert zijn 30e verjaardag met een unieke verzameling avonturen van geliefde personages uit de geschiedenis van Rare. Rare Replay bevat verschillende games voor zowel ervaren als beginnende gamers. van de eerste 2D-klassiekers tot Xbox 360-blockbuster. Vecht met de Battletoads, grijp Jiggies in Banjo-Kazooie en ga de strijd aan in Perfect Dark. Je kunt bovendien bonuscontent en exclusief beeldmateriaal vrijspelen over het ontstaan van de gamehits in Rare Replay. Leer alle basis-skills of perfectioneer je vaardigheden met compleet nieuwe snapshot-uitdagingen en 10. ...

€ 14,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Xbox One - Battlefield 4 Premium Edition

Xbox One - Battlefield 4 Premium Edition € 29,99

Battlefield 4 is het toonaangevende actiespel bestaande uit een aaneenschakeling van momenten die de grens tussen spel en glorie doet vervagen. Dankzij de geavanceerde, krachtige en realistische Frostbite 3 engine, biedt Battlefield 4 een ongeëvenaard intense en dramatische spelervaring. Alleen in Battlefield kun je de gebouwen verwoesten die de vijand beschermen. Alleen in Battlefield kun je een aanval leiden vanaf een aanvalsboot, -tank, of -vliegtuig. Battlefield laat je toe om meer te doen en meer te zijn door jou de vrijheid te geven om jouw sterke punten uit te spelen, zodat je een weg naar de overwinning kan banen. Naast de kenmerkende ...

€ 29,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Xbox One - Wolfenstein the New Order (Occupied Edition)

Xbox One - Wolfenstein the New Order (Occupied Edition) € 16,99

De Occupied Edition van Wolfenstein: The New Order bevat: - De game Wolfenstein: The New Order, - 20-Pagina's tellende reisgids van bezet Groot-Brittannië, - Wolfenstein reiskaarthouder, - Een set van drie ansichtkaarten met opdruk van de game, Europa, 1946. WW2 woedt in heel Europa. Waar ooit de geallieerden een voordeel hadden, hebben de nazi's het tij gekeerd op dramatische wijze met de technologisch geavanceerde oorlogsmachine van Generaal Wilhelm Strasse - Deathshead. Wanneer een laatste poging op de basis van Deathshead mislukt, zakt de hoop van de geallieerden naar een dieptepunt waar ze niet meer uit kunnen komen. Europe, 1960. De oor ...

€ 16,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Xbox One - Hasbro Family Fun Pack

Xbox One - Hasbro Family Fun Pack € 29,99

In deze samenstelling van Hasbro games vind je een viertal leuke familie spellen vooral bekent als bordspel. In de Hasbro Family Fun Pack krijg je ze digitaal voorgeschoteld voor enorm veel familieplezier! De Hasbro Family Fun Pack bevat: - Monopoly Plus, - Boggle, - Trivial Pursuit Live! - Risk

€ 29,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Xbox One - Fifa 16 Deluxe Edition

Xbox One - Fifa 16 Deluxe Edition € 19,99

Let op: de bijgeleverde DLC code voor de deluxe content is inmiddels verlopen (21 februari). De prijs van Fifa 16 Deluxe is daarom gelijk aan de normale versie van Fifa 16. Nieuw jaar, nieuwe Fifa! Dit keer is het voor het eerste mogelijk om met de 12 internationale vrouwen teams te spelen. Naast deze nieuwe feature zijn er natuurlijk de nodige gameplay updates en graphics die nog dichter bij de realiteit komen.

€ 19,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Xbox One - LEGO Hobbit

Xbox One - LEGO Hobbit € 17,99

De game speelt zich af rond de twee eerste films van Peter Jackson's The Hobbit trilogie, An Unexpected Journey en Desolation of Smaug. In de game kan je spelen als Bilbo Baggins, Gandalf the Grey en alle dwergen uit de film: Thorin, Fli, Kli, in, Glin, Dwalin, Balin, Bifur, Bofur, Bombur, Dori, Nori, and Ori. Elke dwerg zal ook zijn eigen unieke vaardigheid hebben, bijvoorbeeld Bombur die zijn buik kan gebruiken als een trampoline.

€ 17,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 34
RSS Feed