Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Xbox 360

Xbox 360 - Bully Scholarship Edition

Xbox 360 - Bully Scholarship Edition € 14,99

Bully: Scholarship Edition beschrijft de hilarische en soms pijnlijke situaties die Jimmy Hopkins, een puberend ettertje van 15, meemaakt op Bullworth Academy, een fictieve kostschool in New England. Baan je een weg door de sociale hierarchie van de slechtste school ooit: versla de sportfanaten met trefbal, haal rotgeintjes uit met de brugklassers, neem het op voor de nerds en kus het meisje.

€ 14,99 3 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes Starter

Xbox 360 - Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes Starter € 19,99

Een superkrachtig nieuw hoofdstuk in de succesvolle Disney Infinity franchise met meer dan twintig Marvel Super Heroes, waaronder Captain America, Iron Man, Black Widow, Thor en vele andere superhelden. Disney Interactive en Marvel Entertainment laten 's werelds meest iconische superhelden verenigen in Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes. Dit wordt de tweede editie van de nieuwe hybride speelgoed/videogame Disney Infinity die sinds de lancering in 2013 een wereldwijde hit is.

€ 19,99 3 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Harry Potter And the Deathly Hallows Part 1

Xbox 360 - Harry Potter And the Deathly Hallows Part 1 € 19,99

In het eerste deel van deze ontknoping uit de Harry Potter reeks leef je toe naar de lang verwachte strijd met Heer Voldermort. In de voorbereiding op deze epische strijd zul je je moeten ontdoen van talloze volgenlingen van Voldermort zoals de dooddoeners, dementors, bloedhonden en vele andere uit de films bekende tegenstanders. Ga de strijd aan met je inmiddels enorme arsenaal aan magische aanvallen, en maak slim gebruik van je omgeving om de soms hordes tegenstanders te slim af te zijn!

€ 19,99 3 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Bioshock 2

Xbox 360 - Bioshock 2 € 4,99

Keer terug naar Rapture City, de mysterieuze stad onder de zeespiegel. In Bioshock 2 stap je opnieuw in een first person action game, waarin een spannend verhaal de draad door een schitterend avontuur vormt. 10 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste game, worden kleine meisjes door een monster, vanaf de Atlantische kustlijn ontvoert en naar Rapture gebracht. Jij bent de allereerste Big Daddy, het prototype waaruit alle andere exemplaren voortvloeiden, wanneer je door de onderwaterstad waart. Je bent op jacht naar een onbekende vijand, in antwoord op vele vragen en om zelf te kunnen overleven.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - NBA 2K16

Xbox 360 - NBA 2K16 € 14,99

De NBA 2K serie is terug met de meest levensechte NBA-ervaring tot nu toe. Begeleid je MyPLAYER door de gehele NBA-reis, beheer een volledige NBA franchise of neem het online op tegen spelers van over de hele wereld. Met vloeiende en realistische animaties, wordt het de meest authentieke NBA gamingervaring tot nu toe.

€ 14,99 3 dagen landelijk, ZH
Xbox 360 - Rapala Fishing Frenzy

Xbox 360 - Rapala Fishing Frenzy € 19,99

In Rapala Fishing Frenzy pak je de vishengel en ga je op zoek naar twintig van de meest bijzondere vissen ter wereld. De game laat je meedoen met bekende competities, op plekken waar de natuur ongestoord zijn gang kan gaan, zoals Clear Lake California, Lake Okeechobee Florida en de Potomac River in Maryland. Rapala Fishing Frenzy bevat in totaal meer dan driehonderd verschillende soorten aas om de vissen mee te lokken, elk met hun eigen specifieke kenmerken. Om alle vijftien comptetities in de game te winnen moet je precies het goede aas op de juiste manier gebruiken, om zo de grootste exemplaren vissen zo snel mogelijk binnen te halen.

€ 19,99 1 week landelijk, ZH
Xbox 360 - Halo 3 ODST (classics)

Xbox 360 - Halo 3 ODST (classics) € 4,99

Exclusief voor de Xbox 360 ontwikkeld door de veelgeroemde ontwikkelaar Bungie - Halo 3: ODST is een nieuwe game in de Halo-saga waarmee je de gebeurtenissen die voorafgaan aan het epische verhaal van Halo 3 kunt beleven. Deze game voegt een nieuwe dimensie toe aan een allesomvattend universum dat door gamers over de hele wereld al bijna acht jaar wordt gekoesterd. Je beleeft dit allemaal door de ogen van een ODST (Orbital Drop Shock Trooper), terwijl je op zoek bent naar aanwijzingen over de verblijfplaats van je uiteengevallen squadron en over de motivaties achter de invasie van de Covenant in New Mombasa.

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
Xbox 360 - Logitech Microphone

Xbox 360 - Logitech Microphone € 14,99

Designed for karaoke games on Nintendo Wii, Xbox 360 and Playstation 3.

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Xbox 360 - Baas in Eigen Bos

Xbox 360 - Baas in Eigen Bos € 19,99

Open Season is een komische game waarin een groep bosdieren de rollen omdraait en achter een stel niets wetende jagers aan gaat. Allemaal om de tamme grizzlybeer Boog te redden. Deze arme beer is door de welbespraakte ezel Elliot overgehaald zijn comfortabele verblijf te verruilen voor het wilde leven in de natuur. Eén minpuntje voor Boog: het jachtseizoen duurt nog drie dagen! Jij kruipt in de huid van Boog of Elliot en haalt de bosdieren over zich tegen de jagers te keren. De meest originele middelen heb je tot je beschikking om het de mensen in hun broek te laten doen. Want hoe banger zij zijn, hoe eerder jij van ze af bent. Dus gooi stink ...

€ 19,99 1 week landelijk, ZH
Xbox 360 - Prototype 2 Blackwatch Collector's Edition

Xbox 360 - Prototype 2 Blackwatch Collector's Edition € 19,99

Wanneer sergeant James Heller vanuit Irak naar New York terugkeert, ontdekt hij dat zijn vrouw en kinderen zijn gedood door het Blacklight-virus. Heller gaat richting het epicentrum van het virus om daar tijdens een zelfmoordmissie zoveel mogelijk mutanten te vermoorden. Heller wordt echter gered door Mercer door hem te infecteren met Blacklight. Heller houdt Mercer verantwoordelijk voor het verspreiden van het virus - en dus voor de dood van zijn gezin - en gaat op zoek naar wraak. Door Mercers toedoen beschikt ook Heller over bovennatuurlijke krachten. hij kan tegen gebouwen oprennen, enorme sprongen maken en zijn armen veranderen in dodeli ...

€ 19,99 1 week landelijk, ZH
Xbox 360 - Call of Duty Black Ops Hardened Edition

Xbox 360 - Call of Duty Black Ops Hardened Edition € 29,99

De grootste firstperson-shooterreeks aller tijden komt op 9 november 2010 weer terug met de opvolger van Modern Warfare 2, het grote succes van vorig jaar: Call of Duty, Black Ops.Call of Duty, Black Ops neemt je mee achter de vijandelijke linies als lid van een speciale elite-eenheid die zich bezighoudt met geheime operaties en explosieve conflicten overal ter wereld. Je hebt de beschikking over exclusieve wapens en uitrusting. Jouw acties zullen de uitkomst bepalen van de gevaarlijkste periode die de mensheid ooit heeft gekend.De Hardened edition van Call of Duty: Black Ops bevat:- Limited Black Ops Medaille met display doosje - 4 extra spe ...

€ 29,99 1 week landelijk, ZH
Xbox 360 - Winter Stars (Kinect)

Xbox 360 - Winter Stars (Kinect) € 14,99

Winter Stars daagt spelers uit om uit hun luie bank te komen en deze geweldige, makkelijk te leren en opwindende game te spelen. Met de unieke familiemodus kan iedere speler zijn of haar eigen moeilijkheidsgraad kiezen, waardoor de multiplayer modus voor iedereen gelijke kansen biedt. In de single player modus biedt Winter Stars een campagne boordevol variatie, waarmee spelers in de huid kunnen kruipenvan een athleet en zijn carriere. Deze game is verfrissend in het genre, waarmee sportfans van alle leeftijden en spelervaring het tegen elkaar of tegen virtuele tegenstanders opnemen in maar liefst elf disciplines: paraskien, curling, snowmobie ...

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Xbox 360 - The Godfather

Xbox 360 - The Godfather € 19,99

Na een leven lang aanmodderen in de kleine criminaliteit ben je nu lid van de beroemdste misdaadorganisatie van Amerika. Het is aan jou om opdrachten tot een goed einde te brengen, respect af te dwingen, in rang te stijgen en de baas te worden in New York. Speel het slim en wie weet ben jij de volgende Don. De vrije gameplay en de authentieke personages (inclusief stemmen) uit de revolutionaire maffiafilms brengen de duistere wereld van de georganiseerde misdaad na de oorlog in al z'n wreedheid tot leven. - Dwing in heel New York respect af door loyaal te zijn en angst te zaaien. Al je beslissingen hebben gevolgen voor de rest van het spel. - ...

€ 19,99 1 week landelijk, ZH
Xbox 360 - Divinity 2 The Dragon Knight Saga

Xbox 360 - Divinity 2 The Dragon Knight Saga € 14,99

Divinity 2: The Dragon Knight Saga bevat Divinity 2: Ego Draconis aangevuld met de uitbreiding Flames of Vengeance. In Divinity 2: The Dragon Knight Saga krijg je een nieuwe epische verhaallijn en sterk verbeterde beelden voor je kiezen! In Divinity 2: The Dragon Knight Saga zijn de beelden uit Divinity 2: Ego Draconis flink bijgewerkt waardoor de actie meer dan ooit van het scherm spat. Daarnaast biedt Flames of Vengeance behalve mooiere beelden ook talloze nieuwe queesten, personages en monsters!

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - Fatal Inertia

Xbox 360 - Fatal Inertia € 14,99

Fatal Inertia is een combat racing game van Koei. Race in futuristische wagens in verschillende prachtig vormgegeven omgevingen. De game speelt zich af in de 23ste eeuw.

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - Perfect Dark Zero (Classics)

Xbox 360 - Perfect Dark Zero (Classics) € 4,99

Joanna Dark keert exclusief op de Xbox 360 terug in Perfect Dark: Zero, de prequel op de internationaal bekroonde, razend populaire first-person shooter Perfect Dark van de befaamde gameontwikkelaar Rare. Er is een geheime strijd ontketend tussen duistere ondernemingen die de wereldmacht in handen willen krijgen. Joanna Dark en haar vader Jack raken verwikkeld in het gevecht om de toekomst van de planeet. Tijdens een jacht op misdadigers stuiten ze op een wereldwijde samenzwering die het lot van Joanna voor altijd zal veranderen. Jij moet Joanna Dark begeleiden op haar weg om de perfecte agent te worden. Perfect Dark: Zero is een spannend, me ...

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - Def Jam Rapstar + Microfoon

Xbox 360 - Def Jam Rapstar + Microfoon € 14,99

Deze bundel bevat naast de game ook een wired microphone. Def Jam Rapstar biedt je de essentie van waar het bij hiphop allemaal om gaat: de muziek, de battles en natuurlijk de grootspraak. Def Jam Rapstar is de ultieme mc-ervaring voor gameconsoles en is het enige muziekspel dat zich exclusief op hiphop richt. Met meer dan 40 van de beste hiphopnummers maakt Def Jam Rapstar een ster van je door te rijmen. Def Jam Rapstar biedt je ook de mogelijkheid om te freestylen op nummers van een aantal van de beste hiphopproducers en om je freestyleprestaties te uploaden, zodat de wereld kan zien hoe goed je werkelijk bent.

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - Medal of Honor Warfighter

Xbox 360 - Medal of Honor Warfighter € 4,99

In 2010 onderging de Medal of Honor-serie een flinke koerswijziging. De game ging niet meer over de Tweede Wereldoorlog, maar over het door oorlog verscheurde Afghanistan, met in de hoofdrol de Tier 1-eenheden van het Amerikaanse leger. Medal of Honor Warfighter gaat nog verder dan Afghanistan: de missies zijn gebaseerd op echte gebeurtenissen van over de hele wereld. Van gijzelaars redden in de Filippijnen tot het uitschakelen van piraten langs de kust van Somalië: de game biedt je een blik achter de schermen bij de conflicten die op dit moment over de hele wereld spelen.

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - Gears of War 3

Xbox 360 - Gears of War 3 € 9,99

In Gears of War 3 vecht je als speler verder als Marcus Fenix, de grijsharige oorlogsheld en leider van Delta Squad. Achttien maanden na de val van de laatste mensenstad raast de oorlog tegen de Locust door. Ondertussen infecteert diep onder het oppervlak een afschrikwekkende nieuwe dreiging de planeet van binnenuit. Met hier en daar overlevenden en een beschaving in puin raakt de tijd op voor Marcus en zijn kameraden terwijl ze vechten om het menselijk ras te redden.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
Xbox 360 - F.E.A.R. 3

Xbox 360 - F.E.A.R. 3 € 9,99

Alma keert terug in F.E.A.R. 3, maar ditmaal voegen haar zonen Point Man en Paxton Fettel een uitgebreide co-op toe, waarmee spelers verschillende vaardigheden krijgen, die zowel hun eigen spel, als de ervaring van hun medespelers beinvloeden. Gamers spelen in de single player of co-op modes als Point Man, een genetisch gemanipuleerde supersoldaat die oorspronkelijk werd geproduceerd in F.E.A.R. of ze kunnen cooperatief spelen als zijn samenzwerende broer Paxton Fettel, wiens ongelooflijke telekinetische macht hem het leven na de dood heeft gegeven.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 50
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 994
RSS Feed