Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation PSP

Sony PSP - Dragon Ball Z Shin Budokai 2 (essentials)

Sony PSP - Dragon Ball Z Shin Budokai 2 (essentials) € 9,99

Dragon Ball Z Shin Budokai 2 is het vervolg op Dragon Ball Z: Shin Budokai, een titel die eerder op de PSP is verschenen. De game geeft je de mogelijkheid om te spelen met helden van Dragon Ball, Dragon Ball Z en Dragon Ball GT. Deze game heeft een nieuwe verhaallijn die Future Trunks helpt met de strijd tegen zijn aartsrivaal Majin Buu.

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Dragon Ball Z Shin Budokai

Sony PSP - Dragon Ball Z Shin Budokai € 13,99

Dragon Ball Z: Shin Budokai, dat is supersnelle actie! Daag de meest gevaarlijke karakters uit voor een gevecht. Wordt de meest gevreesde strijder ooit!

€ 13,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - The Mask of Zorro

Sony PSP - The Mask of Zorro € 6,99

Het is twintig jaar geleden sinds Don Diego De La Vega zijn laatste heldendaad als Zorro heeft verricht. Maar de onderdrukking duurt voort en hij zal een opvolger moeten vinden die wil vechten voor het Mexicaanse volk. Hij neemt Alejandro Murietta onder zijn hoede, een struikrover met een 'vaag' verleden. Samen met Murietta wordt Zorro de grootste held die De La Vega eens was. Samen strijden ze voor de vrijheid van het volk en de waarheid omtrent de afkomst van de mooie Elena.

€ 6,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Virtua Tennis World Tour (platinum)

Sony PSP - Virtua Tennis World Tour (platinum) € 9,99

Test je vaardigheden tegen de beste internationale tennissterren en speel overal ter wereld in nauwkeurig nagebootste stadions met verschillende soorten ondergrond. Speel als, of tegen, de beste tennisspelers ter wereld, of maak je eigen speler. Fantastische draadloze wedstrijden voor maximaal 4 spelers. Daag je vrienden uit, waar en wanneer je maar wilt.

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Monster Hunter Freedom Unite

Sony PSP - Monster Hunter Freedom Unite € 13,99

Dit derde deel van Monster Hunter op de PSP levert meer dan 500 uur gameplay en meer dan 400 missies. Draadloos kan je met drie vrienden het avontuur aangaan. Gebruik je tactische vermogen maar ook een stevige aanval moet je niet vermijden.

€ 13,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Lego Star Wars 2 the Original Trilogy

Sony PSP - Lego Star Wars 2 the Original Trilogy € 13,99

LEGO Star Wars II: The Original Trilogy brengt het plezier en de eindeloze bouwmogelijkheden van LEGO bij elkaar en combineert deze met het bekende ruimte-epos, de helden en de spannende actie van het Star Wars-universum. In deze vervolggame, waar reikhalzend naar is uitgekeken, volg je de licht spottende actie met bouwstenen aan de hand van de drie films van de originele Star Wars-trilogie. De Rebel Alliance is vastbesloten om het Galactic Empire af te breken, al moet het steen voor steen. Bouw en vecht je door de meest gedenkwaardige scenes uit de originele trilogie, van de gevangenneming van Prinses Leia's Blockade Runner tot en met de sla ...

€ 13,99 2 weken landelijk, ZH
PS Vita - Moe Moe Daisensou Genshi ban ++

PS Vita - Moe Moe Daisensou Genshi ban ++ € 22,99

Is alleen in het Japans te spelen en Japanse schermteksten. "Moe Moe Daisensou Genshi Ban ++" is een oorlogssimulatiespel waar een groot aantal wapens actief in de wereld na de Tweede Wereldoorlog als schattige meisjes verschijnen. Als commandant manipuleert de speler elk karakter en gebruikt hij speciale technieken en andere technieken om de strijd naar de overwinning te begeleiden.

€ 22,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Formula 1 2009

Sony PSP - Formula 1 2009 € 9,99

Op de verpakking is de spectaculaire nachtelijke race afgebeeld die tijdens de FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP in 2008 voor het eerst in Singapore werd gereden. Met alle teams, coureurs, auto's en circuits uit het spectaculaire seizoen 2009 zorgt F1 2009 voor een zeer waarheidsgetrouwe ervaring van het FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP(TM). De PSP-versie geeft fans de kans om te genieten van 's werelds spannendste en aantrekkelijkste sport, die nog steeds aan populariteit weet te winnen.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Buzz Master Quiz

Sony PSP - Buzz Master Quiz € 9,99

Duizenden vragen over onderwerpen op het gebied van muziek, beroemdheden, TV, sport, wetenschap, natuur, films en algemene kennis, allemaal beschikbaar op je PSP. Buzz! Master Quiz is speciaal ontworpen voor de PSP met zes nieuwe rondes, zoals de snelheid-is-essentieel - Snelvuuruitdaging, de plaatjespuzzel - Uitdaging Plaatjes kijken en de verbazingwekkende - Virusuitdaging.

€ 9,99 3 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Star Ocean First Departure

Sony PSP - Star Ocean First Departure € 19,99

Ruimtedatum 346. Tijdens een galactische oorlog straalt de bemanning van het sterrenschip Calnus naar de planeet Roak. Er is weinig bekend over deze wereld, maar al gauw blijkt dat de bevolking wordt uitgeroeid door een mysterieuze plaag. Vanaf dat moment is het een race tegen de klok om de Roakianen te redden en voor vrede in het universum te zorgen. Het eerste hoofdstuk uit de STAR OCEAN-reeks is voor het eerst in Europa exclusief op PSP beschikbaar. Het spel ziet er geweldig uit en bevat spannende real-time gevechten.

€ 19,99 3 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Bad Boys

Sony PSP - Bad Boys € 6,99

Een partij heroine met een straatwaarde van 100 miljoen dollar wordt uit een politiebureau gestolen. Mike en Marcus, twee undercover agenten, hebben 72 uur om de zaak op te lossen voordat de FBI zich ermee gaat bemoeien. Ze moeten elkaar identiteit overnemen omdat ze in eerste instantie denken dat een corrupte ex-agent het brein is achter de brutale diefstal. Maar gaandeweg blijkt de waarheid heel anders in elkaar te steken.

€ 6,99 3 weken landelijk, ZH
PS Vita - Little Deviants

PS Vita - Little Deviants € 14,99

Laat de pret beginnen op PS Vita. De Little Deviants worden achtervolgd door de kwaadaardige Botz en storten neer op de Whoman-wereld. Jij mag ze redden. Speel met de Little Deviants in waanzinnige minigames met behulp van onder andere het scherm (touchscreen), achter-touchpad en microfoon van het Playstation Vita systeem. De game zit vol vrij te spelen spullen en kan vaak opnieuw gespeeld worden zonder hetzelfde te zijn. Je zult al je trucjes en vaardigheden nodig hebben om de listige uitdagingen te voltooien. Zet je topscores online via het Playstation Network en daag je vrienden uit om ze te verbeteren.

€ 14,99 3 weken landelijk, ZH
PS Vita - Zero Time Dilemma

PS Vita - Zero Time Dilemma € 34,99

December 31, 2028. Nevada desert. Nine people have been living and performing experiments for the past five days in the Dcom facility. On the sixth day, they discover they are trapped in confinement rooms, an unfamiliar black bracelet strapped to their left wrists. A mysterious figure in a mask appears before them, demanding that they play the “Decision Game.” “The lives of you, me, and the human race hang in the balance.” Transported to a shelter underground, they are divided into 3 teams and left in separate wards. Which team will manage to stay alive…? The fate of all mankind rests on their decision!

€ 34,99 3 weken landelijk, ZH
PS Vita - Metal Gear Solid HD Collection

PS Vita - Metal Gear Solid HD Collection € 16,99

De PlaySation Vita collection bevat de verbeterde versies van de veelgeprezen titels Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Beide games hebben een grafische metamorfose ondergaan, daarnaast zijn de trofeeen en de veelbesproken control systems zo ontworpen om het meeste uit de mogelijkheden van het PlayStation Vita's touch-screen te halen. Daarnaast is de gebruikersinterface in evenwicht gebracht met Kojima Productions' unieke Transferring systeem om zo de gegevens uit te wisselen met de PlayStation 3.

€ 16,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Sony Memory Stick Pro Duo 32MB

Sony PSP - Sony Memory Stick Pro Duo 32MB € 6,99

Wil je meer dan alleen het saven van je games? Muziek afspelen op je PSP? Dan is deze memory card voor jou een must.

€ 6,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - James Cameron's Avatar the Game (essentials)

Sony PSP - James Cameron's Avatar the Game (essentials) € 9,99

James Cameron's Avatar: The Game is een Third Person Shooter gebaseerd op de gelijknamige film van regisseur James Cameron. Zowel de film als de game spelen zich af op de lichtjaren ver gelegen planeet Pandora. Pandora wordt door de mens gebruikt als mijnkolonie. Wanneer de originele bewoners van de planeet zich bedreigt voelen geeft dat grote problemen. Er volgt een grote oorlog. Jij strijd aan de kant van de RDF, het leger van de mensen. Of kies de zijde van de Na'vi, de originele bewoners van Pandora.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Need for Speed Carbon Own the City

Sony PSP - Need for Speed Carbon Own the City € 9,99

De spanning begint in de stad en komt tot een ontknoping in de canyons. Need for Speed Carbon Own the City neemt je op in de gevaarlijkste vorm van straatraces. Samen met je team race je in een complete oorlog om de stad te veroveren. Je zet alles op het spel om de wijken van je tegenstanders een voor en over te nemen.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Black Hawk Down

Sony PSP - Black Hawk Down € 6,99

Black Hawk Down is het zeer aangrijpende, waargebeurde verhaal over een missie van het Amerikaanse leger in Mogadishu, Somalie. In het kader van een vredesmissie van de Verenigde Naties wordt een groep jonge elite-soldaten naar Mogadishu gestuurd. Hun opdracht is om een aantal topofficieren van een Somalische krijgsheer te ontvoeren om zo een einde te maken aan de burgeroorlog die het land kapot maakt.

€ 6,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Winx Club Join de Club

Sony PSP - Winx Club Join de Club € 9,99

In Winx Club: Join the Club moet je proberen de gevaarlijke Lord Darkar te dwarsbomen. De Winx Club moet in actie komen om een complot van Darkar te voorkomen. Veel leuke actie en mini-games geven uren speelplezier.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Silent Hill Shattered Memories

Sony PSP - Silent Hill Shattered Memories € 19,99

Het verhaal volgt Harry Mason, die wakker wordt na een auto-ongeluk en ontdekt dat zijn dochter, Cheryl, vermist wordt. Harry zwerft door de besneeuwde straten van Silent Hill op zoek naar antwoorden over haar verdwijning, maar in de bevroren wereld moet hij zien te ontsnappen aan de demonen die hem op zijn hielen volgen. Harry moet door beide werelden navigeren om de waarheid te achterhalen. niet alleen over zijn vermiste dochter, maar ook over wat voor persoon hij eigenlijk is.

€ 19,99 1 maand landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 47
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 931
RSS Feed