Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation PSP

Sony PSP - Anacondas

Sony PSP - Anacondas € 6,99

Een farmaceutisch bedrijf stuurt een groepje wetenschappers naar de jungle van Borneo om te zoeken naar een zeldzame zwarte orchidee. Deze plant bevat volgens de legende de sleutel tot de eeuwige jeugd. Wat de onderzoekers echter niet weten is dat de orchideeen al gebruikt worden door tientallen hongerige anaconda's, die vanwege de krachtige plant zijn uitgegroeid tot onverwoestbare moord- en vreetmachines.

€ 6,99 3 dagen landelijk, ZH
PS Vita - Fifa 14

PS Vita - Fifa 14 € 16,99

Voel de emotie die een wereldgoal losmaakt in FIFA 14. De bekroonde gameplay van deze franchise is opnieuw verbeterd. FIFA 14 biedt een ongekend realistische voetbalervaring. Nieuwe functies bieden je de mogelijkheid om aanvallen op te bouwen over het middenveld, het wedstrijdtempo te dicteren en prachtige kansen te creeren. Dit resulteert in weergaloze voetbalwedstrijden met strategisch opgebouwde en messcherp afgemaakte aanvallen. De nieuwe functie Zuiver schieten en de gloednieuwe balfysica van FIFA 14 zorgen voor een compleet nieuwe schietervaring. Elk schot op doel voelt echt aan en de kick die je krijgt als je de bal erin knalt, is waan ...

€ 16,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Colin McRae Rally 2005 Plus

Sony PSP - Colin McRae Rally 2005 Plus € 9,99

De ultieme rallygame is terug van het ontwikkelteam. Er zijn nu nog meer supergedetailleerde auto's, competities op meer levels. Begin je carriere in een van de lagere rallyklassen en werk je omhoog naar de top in Colin McRae Rally 2005. De nieuwe uit meerdere disciplines bestaande carriere modus vormt de kern van de game - je begint in een van de lagere clubcompetities en perfectioneert je rijkunsten al gaande weg in meer dan 20 verschillende rally-evenementen, waaronder Challenges, Cups, SuperCups, Shields en Championships. Met 300-competitiestadia en een enorme verscheidenheid aan auto's, waaronder 2-Wheel Drive, super 2WD, 4-Wheel-Drive, ...

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Dissidia 012 Final Fantasy SE

Sony PSP - Dissidia 012 Final Fantasy SE € 29,99

Dissidia 012 Duodecim Final Fantasy is het grote vervolg op Dissidia Final Fantasy. Het vorige deel introduceerde het fantastische mix van RPG en Beat 'm Up. Het grote scala aan legendarische vechters 'swerdelds beroemste fantasy game reeks nemen het tegen elkaar op in een van de grootste flitsende games ooit gemaakt voor de PSP. Laat je meeslepen door het verhaal tussen goed en kwaad, elk personage heeft zijn eigen motieven en daardoor zul je uren bezig zijn om elk stukje van verhaal te ontrafelen.

€ 29,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Street Fighter Alpha 3 Max (essentials)

Sony PSP - Street Fighter Alpha 3 Max (essentials) € 9,99

Street Fighter Alpha 3 MAX brengt jou alle brawls en actie van Street Fighter Alpha 3 naar jou Sony PSP! Natuurlijk weer de keiharde Arcade actie maar nu met een aantal nieuwe karakters.

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
PS Vita - LEGO Ninjago Nindroids

PS Vita - LEGO Ninjago Nindroids € 16,99

De razend populaire LEGO Ninjago videogame franchise is terug met spectaculaire actie en avontuur! LEGO Ninjago: Nindroids is gebaseerd op de eerste vijf nieuwe afleveringen van de TV animatieserie. Spelers strijden voor en verdedigen de nieuwe Ninjago stad waar de Ninjas geconfronteerd worden met een technologische dreiging van de kwade Overlord en zijn robotleger van Nindroids. De Ninjas moeten met man en macht strijden om Ninjago te redden en maken daarbij gebruik van snelle combinatieaanvallen, unieke vechtbewegingen, speciale wapens en nieuwe voertuigen.

€ 16,99 2 weken landelijk, ZH
PS Vita - Invizimals the Resistance

PS Vita - Invizimals the Resistance € 22,99

Voor het eerst zal de game gebruik maken van de SmartAR technologie van Sony door de gehele game, de AR markers zijn dus niet meer nodig! Met 20 nieuwe manieren om Invizimals te vangen zal je goed op moeten letten als je alle Invizimals wilt verzamelen. Er zijn er in totaal 150, inclusief 48 van je bekende favorieten!

€ 22,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Crash Tag Team Racing (platinum)

Sony PSP - Crash Tag Team Racing (platinum) € 9,99

Het is die grijns. Crash Bandicoot is even aanstekelijk als altijd. Zijn charismatische uitstraling en die grote, maffe grijns zorgen ervoor dat je zelf ook moet lachen terwijl je je klaarmaakt voor nog een dosis kratten kapot rammen, woest gebeuk en stuiteren. Maar wacht eens even. Dat klinkt als een platformgame. Maakt het woordje 'Racing' niet ook deel uit van de titel? Jawel. En daarmee geeft Radical Entertainment geen verkeerde voorstelling van zaken. Het is zelfs zo dat het wat gameplay-typen in Crash Tag Team Racing (CTTR) betreft snel duidelijk wordt dat de naam van onze held nog nooit zo toepasselijk is geweest.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Ratchet & Clank Size Matters (greatest hits)

Sony PSP - Ratchet & Clank Size Matters (greatest hits) € 9,99

Geheel in de stijl van de rest van de serie, reis je als Ratchet en Clank door de melkweg. Ontdek en verover nieuwe plekken in hun futuristische universum. Met zowel bekende als nieuwe wapens en gadgets, zoals Blitz Cannon, Agents of Doom en Shrink Ray. In Ratchet & Clank: Size Matters komt alle actie en chaos uit eerdere series terug. Maak je eigen verdedigingssysteem waarmee je upgrades vrijspeelt en iets makkelijker door de uitdagende en hectische stukken van het spel komt.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Luxor Pharaoh's Challenge

Sony PSP - Luxor Pharaoh's Challenge € 13,99

In deze game is het de bedoeling gekleurde ballen op de juiste plek in de rij te schieten. Als je bijvoorbeeld een rood gekleurde bal in de rij schiet tussen rode ballen lost een klein stukje van de rij op. De rij schuift langzaam naar beneden zodat je haastig ballen op de juiste plek moet blijven afvuren.

€ 13,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Splinter Cell Essentials

Sony PSP - Splinter Cell Essentials € 2,99

De ooit gerespecteerde geheim agent Sam Fisher, verlaat Third Echelon na de dood van zijn dochter. Niet lang daarna duikt hij op in het gezelschap van terroristen. Is dit een wraakaktie van Sam tegen de overheid? Tot overmaat van ramp wordt Fisher's oude baas vermoord aangetroffen. Fisher heeft een hoop uit te leggen en wordt hardhandig ter verhoor gebracht naar het NSA hoofdkwartier. Fisher's rapporten blijken te zijn vervalst zodat hij overkomt als onstabiel, gewelddadig en als een verrader. Het is duidelijk dat iemand Fisher zwart wil maken, Maar wie?

€ 2,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Prince of Persia Revelations

Sony PSP - Prince of Persia Revelations € 4,99

De oude man zei tot de prins: "Jou lot staat geschreven. Je zal sterven. " Treed de donkere onderwereld binnen. Trek je zwaard en vecht. De reis die je maakt brengt je naar een vervloekt eiland. Daar kan je nog maar een ding doen vechten voor je leven.

€ 4,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - WWE Smackdown vs Raw 2006

Sony PSP - WWE Smackdown vs Raw 2006 € 9,99

WWE Smackdown vs Raw 2006 brengt je midden in de strijd van de grote worstelhelden. Kies o.a. Hulk Hogan om de vijanden te verslaan. Krijg het publiek aan jou zijde om zo je tegenstander te indimiteren. Sla je tegenstander tegen het canvas!! Dit deel is realistischer door de toevoeging van in ieder geval twee nieuwe elementen. Het nieuwe "Momentum System" geeft de emotionele pieken en dalen van de speler tijdens een wedstrijd weer. Het nieuwe "Stamina System" dwingt spelers strategischer te spelen door hun energie over de wedstrijd te verdelen om zo het uithoudingsvermogen op pijl te houden. De online mode is sterk verbeterd.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Tomb Raider Anniversary

Sony PSP - Tomb Raider Anniversary € 13,99

In 1996 werd de allereerste Tomb Raider gelanceerd. Het 3D ontwerp, de controls en de graphics waren voor die tijd zeer vooruitstrevend en uniek. Tevens was het ook het eerste actie avontuur spel met een zelfstandige, vrouwelijke hoofdpersonage, Lara Croft. Uit eerbetoon en viering van het 10 jarig bestaan van Tomb Raider en Lara Croft heeft Crystal Dynamics een geheel nieuw Tomb Raider avontuur ontwikkeld. Dit nieuwe avontuur, Tomb Raider: Anniversary, blijft trouw aan de elementen die de originele Tomb Raider tot een klassieker hebben gemaakt. Tomb Raider volgt de avonturen van Lara Croft nadat zij is ingehuurd door een machtige groepering ...

€ 13,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Breath of Fire 3 (essentials)

Sony PSP - Breath of Fire 3 (essentials) € 13,99

Deze Capcom RPG serie kwam voor het eerst uit op de playstation one. De PSP-versie brengt de klassieke Breath of Fire terug. Algemeen staat dit deel bekend als het beste deel. Je speelt als Ryu die een draak met verborgen krachten.

€ 13,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Lego Indiana Jones

Sony PSP - Lego Indiana Jones € 13,99

Na Lego Star Wars, mogen we nu de avonturen van Indiana Jones beleven in LEGO stijl. Gelijk de eerdere succesvolle Star Wars uitgaven, is ook nu weer gekozen voor een humoristische inslag, waarbij men echter wel heel gedetailleerd het totale verhaal van de trilogie doorneemt. Zowel voor jong als oud zijn deze Lego varianten fun om te spelen. Leuk is vooral ook de iets volwassenere gamer vaak net wat meer uit het spel weet te halen dan de jongere enthousasteling, wiens spelwijze meer op het ronddwalen door de verschillende levels zal liggen. Een schitterende balans in gameplay dus.

€ 13,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Tekken 6

Sony PSP - Tekken 6 € 13,99

Ga het gevecht aan in Tekken 6. Veel bekende gezichten in Tekken 6 maar de nieuwe karakters maakt dat de game de grootste lineup ooit heeft in de reeks. De toch al rijke gaming ervaring is nog beter, diepere karakters met allerlei aanpassingsopties. Bereik jij wereldheerschappij met Tekken 6?

€ 13,99 1 maand landelijk, ZH
USB oplaadkabel PSP

USB oplaadkabel PSP € 9,95

Spelcomputers en Games Spelcomputers Sony PSP - Onderdelen en Toebehoren Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Met deze Sync & Charge kabel kunt u uw PSP opladen en aansluiten op uw computer via 1 USB poort. Deze kabel is ook geschikt voor de Memor32 kaart voor de ps2 (mini USB kabel) Extra kenmerken: Type: Accu of Oplader Adverteerder: Naam: Softmoddedbox

€ 9,95 1 maand Ijmuiden, NH
Sony PSP - Go! Sudoku

Sony PSP - Go! Sudoku € 9,99

Met Go! Sudoku hoef je nooit meer te wachten op een nieuwe puzzel, want dit spel bevat 1.000 nagelnieuwe puzzels en biedt daar bovenop de mogelijkheid om diverse nieuwe puzzels te downloaden. Je kunt jezelf uitdagen met vier spelniveaus, van makkelijk tot duivels moeilijk. Je kunt er rustig in je eentje van genieten of je kunt je wagen aan de allereerste Sudoku-wedstrijden voor meerdere spelers. Dit spelletje, met bewegende achtergronden, tijdsinstellingen, muziek en geluid, wordt de manier bij uitstek om de PSP en de overtuigde mobiele Sudoku-spelers bij elkaar te brengen.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
PS Vita - Everybody's Golf

PS Vita - Everybody's Golf € 14,99

Ga op Playstation Vita met de populairste golfreeks de green op. Sla die waanzinnige hole-in-one dankzij de intuitieve besturing via het touchscreen en het dynamische nieuwe slagsysteem. Stippel je route naar de vlaggenstok uit met het touchscreen en gebruik het achter touchpad om rond te kijken op de baan. Speel online via Playstation Network. Doe mee aan spannende live-toernooien of geniet wanneer het jou uitkomt van een ontspannen potje met vrienden, waarbij je om de beurt speelt.

€ 14,99 1 maand landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 48
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 951
RSS Feed