Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation PSP

Sony PSP - Lumines 2

Sony PSP - Lumines 2 € 9,99

De verslavende en stijlvolle puzzelgame is terug op je PSP. Verplaats vierkanten van vier kleinere blokken die op het speelveld vallen en maak rechthoeken van dezelfde kleur. Blokken die je niet gebruikt, stapelen zich op. Het spel is afgelopen als deze stapel de bovenkant van het scherm bereikt. De vele levels hebben allemaal hun eigen muziekthema en geluidseffecten, met songs en muziek van onder andere: Beck, Black Eyed Peas en Fatboy Slim.

€ 9,99 Eergisteren landelijk, ZH
Sony PSP - Sony PSP AC Power Adapter

Sony PSP - Sony PSP AC Power Adapter € 13,99

Officiële Sony stroom adapter, te gebruiken met de Sony PSP console. - ingangsvoltage: 100-240V, - spanning 5V, Geschikt voor gebruik met de volgende modellen: - PSP-1000 / PSP-1004, - PSP-2000 / PSP-2004 / PSP Slim & Lite, - PSP-3000 / PSP-3004 / PSP Slim & Lite / PSP Brite, - PSP-E1000 / PSP-E1004 / PSP Street

€ 13,99 3 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Resistance Retribution (platinum)

Sony PSP - Resistance Retribution (platinum) € 4,99

Resistance: Retribution speelt zich af tijdens de nasleep van Resistance: Fall of Man en volgt het verhaal van de voormalige Britse marinier James Grayson. Hij is op een persoonlijke missie om alle mutatiecentra te vernietigen die hij kan vinden. Als hij beseft dat zijn werk voor niets is omdat de Chimera in West-Europa een nieuwe manier hebben ontwikkeld om mensen te muteren, sluit hij zich aan bij het Europese verzet. Samen met Cartwright en Parker neemt hij deel aan Operatie Overstrike.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 5

Sony PSP - Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 5 € 29,99

Er zijn zes maanden voorbijgegaan sinds het gevecht met de Dark Signers. New Domino City en Satellite zijn eindelijk verenigd en leven nu in vrede en harmonie. Tot de komst van 3 mysterieuze personen die beweren uit Yliaster te komen, en van een nieuwe mysterieuze Turbo Duelist, genaamd Ghost. Nu kan alleen Yusei hem tegenhouden. Vecht je door de Story Mode, dompel je helemaal onder in de wereld van de Yu-Gi-Oh! 5D-animatieserie en ga om met meer dan 100 personages.

€ 29,99 3 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Metal Slug Anthology

Sony PSP - Metal Slug Anthology € 49,99

Deze geweldige shoot 'm up klassieker is een verzameling van zeven geweldige Metal Slug games: Metal Slug, Metal Slug 2, Metal Slug X, Metal Slug 3, Metal Slug 4, Metal Slug 5, and Metal Slug 6. Multiplayer gamen is mogelijk via de wi-fi verbinding.

€ 49,99 3 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Monty Python and the Holy Grail

Sony PSP - Monty Python and the Holy Grail € 4,99

Koning Arthur gaat met zijn trouwe kokosnotenklapper Patsy (als goedkoop substituut voor een edel ros) op zoek naar ridders die de Ronde Tafel waardig zijn. Sir Launcelot, Sir Bedevere en Sir Galahad sluiten zich bij de koning aan, maar ook de minder bekende, en zoals zijn minstreel graag benadrukt, iets minder dappere Sir Robin sluit zich aan. Op een bepaald moment verschijnt God aan Arthur en zijn gevolg, en hij geeft hen de opdracht de Heilige Graal te zoeken. De ridders gaan elk apart op zoek naar de graal, maar hun queeste is niet zonder moeilijkheden.

€ 4,99 1 week landelijk, ZH
PS Vita - Farming Simulator 2014

PS Vita - Farming Simulator 2014 € 22,99

Farming Simulator 14 nodigt je uit in de uitdagende wereld van een moderne boer. Neem het op tegen alle uitdagingen van de landbouw leven, waaronder veehouderij (koeien), gewassen, verkoop. het is aan jou om alles te beheren en te groeien in een enorme open wereld. In loop van de tijd krijg je toegang tot een enorme selectie van landbouw voertuigen en machines, nagebouwd van de grootste namen in de industrie. Farming Simulator 2014 levert een diepe en krachtige simulatie-ervaring, een grote open wereld en een enorme vloot voertuigen.

€ 22,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Gran Turismo (platinum)

Sony PSP - Gran Turismo (platinum) € 9,99

Race in een van de meer dan 800 auto's in Gran Turismo voor de PSP. Race over meer dan dertig circuits. Natuurlijk vind je ook in deze editie de diepte die je van eerdere delen gewend bent. Gran Turismo is een echte next-gen game voor de PSP. Voor het eerst is het mogelijk om auto's met anderen online te ruilen.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Exit 2

Sony PSP - Exit 2 € 19,99

Mr. ESC keert terug op de PSP. Net als het eerste deel is Exit 2 een puzzle game waarin je mensen naar de uitgang moet leiden. In meer dan 110 levels is het jou taak om de controle over Mr. Esc. te nemen en de missies succesvol af te ronden!

€ 19,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Crash of the Titans (essentials)

Sony PSP - Crash of the Titans (essentials) € 14,99

Vecht als een acrobaat. Klim, spring, vecht, surf en skate. Crash kan nu echt alles. Je moet Neo en Nina Cortex bestrijden, zij hebben de wezens op het eiland Crash veranderd in monsters. Je kan je ook in de monsters verplaatsen en als de monsters vechten. Spuw vuur en laat de aarden trillen met je enorme kracht. Samen spelen kan ook in de cooperatieve modus. De een speelt als Crash Bandicot de ander kruipt in de huid van Carbon-Crash.

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Gamesellers.nl: PSP airform pouch wit

Gamesellers.nl: PSP airform pouch wit € 6,95

Omschrijving: Mooie beschermhoes voor alle PSP's behalve PSP go. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 6,95 2 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: PSP airform pouch zilver

Gamesellers.nl: PSP airform pouch zilver € 6,95

Omschrijving: Mooie beschermhoes voor alle PSP's behalve PSP go. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 6,95 2 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: UMD behuizing / case

Gamesellers.nl: UMD behuizing / case € 2,95

Omschrijving: Is de behuizing van je PSP game kapot? Vervang deze met een nieuwe transparante behuizing. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 2,95 2 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: PSP screen protector

Gamesellers.nl: PSP screen protector € 3,95

Omschrijving: Screen protector voor je PSP 1000, 2000 of 3000 serie. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 3,95 2 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: OTB autolader voor PSP / PSP Slim &

Gamesellers.nl: OTB autolader voor PSP / PSP Slim & € 4,95

Omschrijving: OTB autolader met gekrulde kabel geschikt voor: Sony PlayStation Portable (PSP) Sony PSP-1000 / PSP-1004 (1e generatie) Sony PSP-2000 / PSP-2004 / PSP Slim & Lite (2e generatie) Sony PSP-3000 / PSP-3004 / PSP Slim & Lite / PSP Brite (3e generatie) Sony PSP-E1000 / PSP-E1004 / PSP Street (5e generatie) Sony e-Readers Sony PRS-300 / PRS300 Sony PRS-600 / PRS600 TomTom - TomTom 1 (1e generatie) - TomTom Go 300 - TomTom Go 500 - TomTom Go 510 - TomTom Go 700 - TomTom Go 710 - TomTom Go 910 - TomTom Rider (1e generatie) - TomTom Rider (2e generatie) Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 4,95 2 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: PSP airform pouch blauw

Gamesellers.nl: PSP airform pouch blauw € 6,95

Omschrijving: Mooie beschermhoes voor alle PSP's behalve PSP go. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 6,95 2 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: PSP 2 in 1 USB oplaadkabel

Gamesellers.nl: PSP 2 in 1 USB oplaadkabel € 3,95

Omschrijving: USB oplaad- én datakabel voor Sony PSP 1000, 2000 en 3000 series. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 3,95 2 weken Leiderdorp, ZH
Sony PSP - The King of Fighters Collection The Orochi Saga

Sony PSP - The King of Fighters Collection The Orochi Saga € 14,99

King of Fighters: The Orochi Saga is een verzameling van vijf verschillende King of Fighters-games, namelijk elk deel van King of Fighters '94 tot en met '98. De King of Fighters-serie bestaat uit een reeks arcade vechtgames en heeft door de jaren heen een enorme hoeveelheid verschillende vechters geïntroduceerd. King of Fighters: The Orochi Saga bevat in total meer dan zestig verschillende van deze personages. De outfits van al deze vechters zijn naar jouw eigen wensen aan te passen in de speciaal voor deze collectie toegevoegde Colour Edit-modus.

€ 14,99 3 weken landelijk, ZH
PS Vita - Shiren the Wanderer: The Tower of Fortune and the

PS Vita - Shiren the Wanderer: The Tower of Fortune and the € 34,99

- Loads of precious items, vile monsters, epic quests and Vita exclusive dungeons await in Shiren's most epic tale to date! - Beautiful 2D graphics bring Shiren's world to life in high resolution! - Multiplayer: Battle your friends or work together to beat challenging dungeons! - Rescue: Help your fallen friends by reviving them via ad hoc mode!

€ 34,99 3 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Samurai Shodown Anthology

Sony PSP - Samurai Shodown Anthology € 14,99

Samurai Shodown Anthology is een compilatie van de SNK weapon-based fighting games. Zeven verschillende avonturen op een disk: Samurai Shodown, I, II, III, IV, V, V Special and VI.

€ 14,99 3 weken landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 45
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 894
RSS Feed