Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation PSP

Sony PSP - Ratchet & Clank Size Matters (greatest hits)

Sony PSP - Ratchet & Clank Size Matters (greatest hits) € 9,99

Geheel in de stijl van de rest van de serie, reis je als Ratchet en Clank door de melkweg. Ontdek en verover nieuwe plekken in hun futuristische universum. Met zowel bekende als nieuwe wapens en gadgets, zoals Blitz Cannon, Agents of Doom en Shrink Ray. In Ratchet & Clank: Size Matters komt alle actie en chaos uit eerdere series terug. Maak je eigen verdedigingssysteem waarmee je upgrades vrijspeelt en iets makkelijker door de uitdagende en hectische stukken van het spel komt.

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Luxor Pharaoh's Challenge

Sony PSP - Luxor Pharaoh's Challenge € 13,99

In deze game is het de bedoeling gekleurde ballen op de juiste plek in de rij te schieten. Als je bijvoorbeeld een rood gekleurde bal in de rij schiet tussen rode ballen lost een klein stukje van de rij op. De rij schuift langzaam naar beneden zodat je haastig ballen op de juiste plek moet blijven afvuren.

€ 13,99 4 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Splinter Cell Essentials

Sony PSP - Splinter Cell Essentials € 2,99

De ooit gerespecteerde geheim agent Sam Fisher, verlaat Third Echelon na de dood van zijn dochter. Niet lang daarna duikt hij op in het gezelschap van terroristen. Is dit een wraakaktie van Sam tegen de overheid? Tot overmaat van ramp wordt Fisher's oude baas vermoord aangetroffen. Fisher heeft een hoop uit te leggen en wordt hardhandig ter verhoor gebracht naar het NSA hoofdkwartier. Fisher's rapporten blijken te zijn vervalst zodat hij overkomt als onstabiel, gewelddadig en als een verrader. Het is duidelijk dat iemand Fisher zwart wil maken, Maar wie?

€ 2,99 4 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Prince of Persia Revelations

Sony PSP - Prince of Persia Revelations € 4,99

De oude man zei tot de prins: "Jou lot staat geschreven. Je zal sterven. " Treed de donkere onderwereld binnen. Trek je zwaard en vecht. De reis die je maakt brengt je naar een vervloekt eiland. Daar kan je nog maar een ding doen vechten voor je leven.

€ 4,99 4 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - WWE Smackdown vs Raw 2006

Sony PSP - WWE Smackdown vs Raw 2006 € 9,99

WWE Smackdown vs Raw 2006 brengt je midden in de strijd van de grote worstelhelden. Kies o.a. Hulk Hogan om de vijanden te verslaan. Krijg het publiek aan jou zijde om zo je tegenstander te indimiteren. Sla je tegenstander tegen het canvas!! Dit deel is realistischer door de toevoeging van in ieder geval twee nieuwe elementen. Het nieuwe "Momentum System" geeft de emotionele pieken en dalen van de speler tijdens een wedstrijd weer. Het nieuwe "Stamina System" dwingt spelers strategischer te spelen door hun energie over de wedstrijd te verdelen om zo het uithoudingsvermogen op pijl te houden. De online mode is sterk verbeterd.

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Tomb Raider Anniversary

Sony PSP - Tomb Raider Anniversary € 13,99

In 1996 werd de allereerste Tomb Raider gelanceerd. Het 3D ontwerp, de controls en de graphics waren voor die tijd zeer vooruitstrevend en uniek. Tevens was het ook het eerste actie avontuur spel met een zelfstandige, vrouwelijke hoofdpersonage, Lara Croft. Uit eerbetoon en viering van het 10 jarig bestaan van Tomb Raider en Lara Croft heeft Crystal Dynamics een geheel nieuw Tomb Raider avontuur ontwikkeld. Dit nieuwe avontuur, Tomb Raider: Anniversary, blijft trouw aan de elementen die de originele Tomb Raider tot een klassieker hebben gemaakt. Tomb Raider volgt de avonturen van Lara Croft nadat zij is ingehuurd door een machtige groepering ...

€ 13,99 4 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Breath of Fire 3 (essentials)

Sony PSP - Breath of Fire 3 (essentials) € 13,99

Deze Capcom RPG serie kwam voor het eerst uit op de playstation one. De PSP-versie brengt de klassieke Breath of Fire terug. Algemeen staat dit deel bekend als het beste deel. Je speelt als Ryu die een draak met verborgen krachten.

€ 13,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Fifa 13

Sony PSP - Fifa 13 € 13,99

Ervaar de onvoorspelbaarheid en spanning van het echte voetbal in FIFA 13. Vijf baanbrekende vernieuwingen zorgen voor revolutionaire verbeteringen in de AI, dribbelen, balcontrole en fysieke confrontaties. Het nieuwste deel uit de FIFA-reeks beschikt over de grootste en meest uitgebreide verzameling functies ooit. Deze vernieuwingen staan garant voor een nog realistischere game-ervaring. Strijd om balbezit op elk deel van het veld en geniet van de complete vrijheid en creativiteit bij de aanvallen. De levensechte emotie en onvoorspelbaarheid van het voetbal spatten van het scherm.

€ 13,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Lego Indiana Jones

Sony PSP - Lego Indiana Jones € 13,99

Na Lego Star Wars, mogen we nu de avonturen van Indiana Jones beleven in LEGO stijl. Gelijk de eerdere succesvolle Star Wars uitgaven, is ook nu weer gekozen voor een humoristische inslag, waarbij men echter wel heel gedetailleerd het totale verhaal van de trilogie doorneemt. Zowel voor jong als oud zijn deze Lego varianten fun om te spelen. Leuk is vooral ook de iets volwassenere gamer vaak net wat meer uit het spel weet te halen dan de jongere enthousasteling, wiens spelwijze meer op het ronddwalen door de verschillende levels zal liggen. Een schitterende balans in gameplay dus.

€ 13,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - PSP Slim & Lite -Turquoise-

Sony PSP - PSP Slim & Lite -Turquoise- € 89

Slim &Lite staat niet alleen voor lichter en slanker, maar voegt ook nieuwe features toe, zoals een video-out poort, waarmee je games en UMD-videos op je tv kunt bekijken, extra interne geheugencapaciteit om de laadtijden van games te verminderen en de mogelijkheid om het systeem via een USB-kabel en een PLAYSTATION 3 of pc op te laden. In combinatie met het aanbod aan spraak- en videochatmogelijkheden, de gps-navigatieproducten in de Go!-portfolio en de vele nieuwe games die in de winkel liggen, betekent dit dat de mogelijkheden voor entertainment en communicatie met PSP nog nooit zo uitgebreid zijn geweest. Kenmerken: - Sluit de PSP aan ...

€ 89 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Kingdom Hearts Birth by Sleep Collectors Edition

Sony PSP - Kingdom Hearts Birth by Sleep Collectors Edition € 69,99

Lang voor Sora gekozen werd door zijn Keyblade, lag de veiligheid van de planeet in de handen van de zogenaamde Keyblade Masters. Een van hen, Master Eraqus, waakt over drie jonge mensen die lang en hard trainen om te bewijzen dat zij ook het Mark of Mastery bezitten: Terra, Ventusen Aqua.De drie vrienden raken al snel verzeild in een crisis die een invloed heeft op werelden buiten de hunne, terwijl een andere Keyblade Master, Xehanort, op mysterieuze wijze vermist wordt. Drie vrienden, drie doeleinden. eenzelfde vreselijk noodlot dat hen allen te wachten staat.

€ 69,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Tekken 6

Sony PSP - Tekken 6 € 13,99

Ga het gevecht aan in Tekken 6. Veel bekende gezichten in Tekken 6 maar de nieuwe karakters maakt dat de game de grootste lineup ooit heeft in de reeks. De toch al rijke gaming ervaring is nog beter, diepere karakters met allerlei aanpassingsopties. Bereik jij wereldheerschappij met Tekken 6?

€ 13,99 2 weken landelijk, ZH
USB oplaadkabel PSP

USB oplaadkabel PSP € 9,95

Spelcomputers en Games Spelcomputers Sony PSP - Onderdelen en Toebehoren Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Met deze Sync & Charge kabel kunt u uw PSP opladen en aansluiten op uw computer via 1 USB poort. Deze kabel is ook geschikt voor de Memor32 kaart voor de ps2 (mini USB kabel) Extra kenmerken: Type: Accu of Oplader Adverteerder: Naam: Softmoddedbox

€ 9,95 2 weken Ijmuiden, NH
PS Vita - Rayman Origins

PS Vita - Rayman Origins € 14,99

Wanneer de 'Glade of Dreams' wordt overvallen door de slechte Darktoons roept de Feeenraad Rayman op om het rijk te redden. Maar deze held kan het niet alleen. Samen met zijn beste vriend Globox en twee prettig gestoorde tovenaars, de Teensies, vormt hij een hilarisch heldenteam dat samen de vrede terug moet brengen voordat hun geliefde thuis een nachtmerrie wordt.

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Go! Sudoku

Sony PSP - Go! Sudoku € 9,99

Met Go! Sudoku hoef je nooit meer te wachten op een nieuwe puzzel, want dit spel bevat 1.000 nagelnieuwe puzzels en biedt daar bovenop de mogelijkheid om diverse nieuwe puzzels te downloaden. Je kunt jezelf uitdagen met vier spelniveaus, van makkelijk tot duivels moeilijk. Je kunt er rustig in je eentje van genieten of je kunt je wagen aan de allereerste Sudoku-wedstrijden voor meerdere spelers. Dit spelletje, met bewegende achtergronden, tijdsinstellingen, muziek en geluid, wordt de manier bij uitstek om de PSP en de overtuigde mobiele Sudoku-spelers bij elkaar te brengen.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
PS Vita - Crystal Stand Case - Clear (KMD)

PS Vita - Crystal Stand Case - Clear (KMD) € 9,99

Protect your PlayStation® Vita with the specifically engineered Crystal Stand Case by KMD®. This expert-grade Cyrstal Stand Case will save your valuable handheld console from chips, drops, bumps, and breaks. The crystalline surface deflects damage while you still have full access and control for non-stop gaming! Features: - Custom-designed for and compatible with PlayStation® Vita, - Expert-Grade Construction, - Quick, Hassle-Free Attachment, - Protection, Full Control and Style in one! - Built-in stand for video viewing comfort

€ 9,99 4 weken landelijk, ZH
PS Vita - Everybody's Golf

PS Vita - Everybody's Golf € 14,99

Ga op Playstation Vita met de populairste golfreeks de green op. Sla die waanzinnige hole-in-one dankzij de intuitieve besturing via het touchscreen en het dynamische nieuwe slagsysteem. Stippel je route naar de vlaggenstok uit met het touchscreen en gebruik het achter touchpad om rond te kijken op de baan. Speel online via Playstation Network. Doe mee aan spannende live-toernooien of geniet wanneer het jou uitkomt van een ontspannen potje met vrienden, waarbij je om de beurt speelt.

€ 14,99 4 weken landelijk, ZH
Sony PSP - MegaMan Powered Up

Sony PSP - MegaMan Powered Up € 19,99

De classic original Mega Man is terug op een geheel nieuwe manier. Deze PSP-remake heeft een nieuwe stijl. Mega man, zijn vijanden en de levels zijn opnieuw ontworpen. Nieuw is ook dat je een eigen Mega man kan ontwerpen.

€ 19,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Crash Bandicoot Mind over Mutant (essentials)

Sony PSP - Crash Bandicoot Mind over Mutant (essentials) € 9,99

In Crash Bandicoot: Mind over Mutant is de aartsvijand van Crash, Neo Cortex, druk bezig de wereld brein voor brein over te nemen. Dit doet Neo Cortex dankzij een kwaadaardig wapen, een tekstuele verzender die de breinen van mutanten en van Crash kan beheersen. Crash en zijn vrienden gaan niet bij de pakken neerzitten en trekken ten strijde tegen de Neo Cortex. Crash Bandicoot: Mind over Mutant brengt de bekende Crash Bandicoot-stijl en kent tevens enkele nieuwe mogelijkheden voor Crash. Zo kan hij nu onder de grond graven om zo bonus-items te scoren en kan hij tegen muren op klimmen om hoger gelegen gedeeltes te bereiken. Het is ook mogelijk ...

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Gurumin a Monstrous Adventure

Sony PSP - Gurumin a Monstrous Adventure € 29,99

In de originele fantasy-wereld Gurumin help je het meisje Parin bij het redden van vriendelijke monsters en het herbouwen van hun stad.Het spel speelt zich af in prachtig vormgegeven gebieden, waaronder mysterieuze wouden, eeuwenoude ruines, bedompte grotten en gevaarlijke bergen. Gurumin is een role-playing game en bevat vier verslavende minispellen, vijf niveaus en verschillende eindes.

€ 29,99 1 maand landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 49
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 961
RSS Feed