Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation PSP

PS Vita - WipEout 2048

PS Vita - WipEout 2048 € 16,99

De toekomst van racegames is binnen handbereik. Racefans kunnen zich nu helemaal uitleven met exclusieve circuits, races en gamemodes, uitgebreide communityfeatures en multiplayer-wedstrijden via gelijktijdige gameverbinding met PlayStation 3. Behaal de overwinning in stijl, kantel het systeem om te sturen, gebruik het achter touchpad om gas te geven en praat met de boordcomputer om zo wapens af te vuren. Scheur je een weg door de uitgebreide campagnemode om het vervolgens via Playstation Network online in nieuwe, op doelstellingen gebaseerde wedstrijden om het tegen je vrienden op te nemen.

€ 16,99 6 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Star Wars Battlefront Elite Squadron

Sony PSP - Star Wars Battlefront Elite Squadron € 9,99

Star Wars Battlefront: Elite Squadron gaat verder waar de gameplay van het klassieke Star Wars Battlefront ophield. Nog nooit waren de interacties en het spektakel in een game voor handhelds van zo'n hoog niveau. Voor de eerste keer in de Star Wars Battlefront-serie lever je strijd op verschillende gevechtsfronten, zowel op de grond als in de ruimte. Je begint het gevecht in Star Wars Battlefront: Elite Squadron als grondsoldaat. Vervolgens kun je een schip proberen te bemachtigen voor een gevecht in de ruimte en met dat schip in een kolossaal sterrenschip landen om verder te vechten. Het verloop van de gevechten op elk front wordt direct beï ...

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
Sony PSP Model 2004 In gebruikte staat
  • Foto's

Sony PSP Model 2004 In gebruikte staat € 49,99

Spelcomputers en Games Spelcomputers Sony PSP Kenmerken: Conditie: Gebruikt Levering: Ophalen of Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Omschrijving: Nu te koop bij Used Products Den Helder: Sony Playstation 3 - Conditie:Gebruikt - Kleur: Zwart - Model: 2004 - Inclusief oplader - Inclusief 1 Game : Grand treft auto Liberty city Garantie: 1 Maand Adverteerder: Naam: Used Products Den Helder Tel: 0223860500 Nu ook bereikbaar op WhatsApp: 06-20415615 Inruil is mogelijk, kom langs in de winkel voor een taxatie. Tip: Kijk ook eens bij onze andere advertenties voor meer producten Garantiebepaling: U heeft op vrijwel al onze producten minimaal e ...

€ 49,99 1 week den helder, NH
USB oplaadkabel PSP

USB oplaadkabel PSP € 9,95

Spelcomputers en Games Spelcomputers Sony PSP - Onderdelen en Toebehoren Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Met deze Sync & Charge kabel kunt u uw PSP opladen en aansluiten op uw computer via 1 USB poort. Deze kabel is ook geschikt voor de Memor32 kaart voor de ps2 (mini USB kabel) Extra kenmerken: Type: Accu of Oplader Adverteerder: Naam: Softmoddedbox

€ 9,95 1 week Ijmuiden, NH
Sony PSP - Sandisk 2 GB Pro Duo Memory Stick

Sony PSP - Sandisk 2 GB Pro Duo Memory Stick € 9,99

Wil je meer dan alleen het saven van je games? Muziek afspelen, filmpjes bekijken op je PSP? Dan is deze memory card voor jou een must.

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Def Jam the Takeover

Sony PSP - Def Jam the Takeover € 13,99

Bereid je voor om de straten van New York onveilig te maken met EA GAMES en Def Jam. De ultieme strijd om de macht in de hiphop-underground barst los in Def Jam Fight For NY.

€ 13,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Socom Fireteam Bravo 3

Sony PSP - Socom Fireteam Bravo 3 € 9,99

Met SOCOM, Fireteam Bravo 3 breidt de reeks verder uit op PSP(TM). Het niveau van realisme wordt met deze episode alweer een stukje hoger. De focus ligt verder ook op het indrukwekkende multiplayer-gedeelte. Naast de spannende solocampagne en de Co-op mode kunnen maar liefst 16 spelers het online tegen elkaar opnemen via de Infrastructure mode. De ondersteuning van clan ladders en leader boards zal als muziek in de oren klinken van de miljoenen SOCOM-fans.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Stuart Little

Sony PSP - Stuart Little € 6,99

George Little is in de wolken: zijn ouders hebben besloten een broertje te adopteren. In het weeshuis bezwijken Mr. en Mrs. Little echter voor de charmes van een witte muis. Ze adopteren het beestje en dopen het Stuart. George is ontgoocheld met zijn nieuwe vriendje. Snowbell, de angorakater van het gezin, ziet Stuart wel zitten en beraamt met de katten uit de buurt een duivels plan om voorgoed met hem af te rekenen.

€ 6,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Behind Enemy Lines

Sony PSP - Behind Enemy Lines € 6,99

Spannende en spectaculaire actiefilm die zich afspeelt tijdens de burgeroorlog van de jaren negentig in het voormalig Joegoslavie. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal! Wanneer luitenant van de Amerikaase marine Chris Burnett tijdens een verkenningsvlucht over Bosnie wordt neergeschoten, moet hij vechten om te overleven, uit handen van vijandelijke Servische strijdkrachten te blijven en alleen terug te keren. Ondertussen probeert de baas van Burnett, tegen de strikte NAVO-richtlijnen in, een rebelse bevrijdingsactie op touw te zetten om de Amerikaanse held weer veilig thuis te brengen.

€ 6,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Stuart Little 2

Sony PSP - Stuart Little 2 € 6,99

Nu George zoveel tijd doorbrengt met zijn nieuwe vriend Will, voelt Stuart zich eenzaam. Wanneer hij in zijn rode sportautootje naar huis rijdt, wordt hij opgeschrikt door een uit de lucht vallende vogel. Haar naam is Margalo, ze is gewond aan haar vleugel en ze wordt achtervolgd door een grote valk. Stuart neemt haar mee naar huis. Wanneer Margalo spoorloos verdwijnt, ontdekt Stuart dat ze door de Valk wordt bedreigd en dat hij haar gemene dingen laat doen. Met de hulp van de kat Snowbell, probeert hij Margalo te redden.

€ 6,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Stuart Little 3

Sony PSP - Stuart Little 3 € 6,99

De familie Little gaat kamperen in de wildernis en George en Stuart melden zich aan bij de padvinders. Stuart ontdekt al gauw dat hij door zijn lengte toch niet zo goed mee kan komen met de groep, maar hij ontmoet hierdoor wel een nieuw vriendje: Reeko. Van Reeko hoort Stuart over het grote beest dat de bossen onveilig maakt. Als Snowbell op een nacht verdwaalt en gevangen wordt door het beest, gaan Stuart en Reeko er samen op uit om Snowbell te redden. Zo wordt onze kleine vriend de grootste held van de vakantie.

€ 6,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Second in Command

Sony PSP - Second in Command € 6,99

Sam Keenan is een beambte die uitgekozen is als 2de bevelhebber voor de ambassadeur van de V.S. bij een Amerikaanse ambassade in een kleine, turbulente Oost-Europese natie. Wanneer plaatselijke organisaties een staatsgreep proberen te plegen, neemt het hoofd van de natie toevlucht in de ambassade. Vervolgens wordt de ambassade door de goed bewapende organisaties aangevallen. Door deze aanval wordt de ambassadeur van de V.S. vermoord. Nu is het aan Keenan en het kleine leger van de ambassade, bestaande uit mariniers van de V.S. om de aanvallers te weren.

€ 6,99 2 weken landelijk, ZH
PS Vita - Tetris Ultimate

PS Vita - Tetris Ultimate € 22,99

Misschien wel 's werelds meest geliefde puzzle game komt weer naar de nieuwe consoles met Tetris Ultimate. Met zes spannende modes, leuke nieuwe features, en unieke graphics is de evolutie van deze game compleet, en een echte must-have voor de next-gen consoles en handhelds.

€ 22,99 4 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Pro Cycling Manager 2008

Sony PSP - Pro Cycling Manager 2008 € 9,99

Pro Cycling Manager laat jou een team van wielrenners managen en ze zo naar de victorie te leiden! Je kunt uit een van de tientallen al bestaande clubs kiezen of een eigen team starten, waarna je te maken krijgt met alle problemen die een coach van een team ondervindt. Het in conditie houden van je renners, vinden van sponsers, vergaren van fans en nog veel meer leuke activiteiten vormen je dagelijkse routine in Pro Cycling Manager.

€ 9,99 4 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Lego Indiana Jones 2 The Adventure Continues

Sony PSP - Lego Indiana Jones 2 The Adventure Continues € 13,99

LEGO Indiana Jones 2, The Adventure Continues combineert avontuur met de creativiteit van het bouwen met LEGO-stenen. De game is Gebaseerd op de bekende bioscoopfilm. Jij bent de held in LEGO-stijl.

€ 13,99 4 weken landelijk, ZH
PS Vita - Touch my Katamari

PS Vita - Touch my Katamari € 22,99

Touch My Katamari maakt ondermeer gebruik van de touchscreen en -pad functies van de Playstation Vita. Hierdoor beleef je voor het eerst in de geschiedenis van deze knotsgekke Japanse puzzel game een interactieve ervaring. Net zoals in de voorgaande Katarmari games is het de bedoeling om zo veel mogelijk spullen in je omgeving op te rollen, met als resultaat een steeds grotere bal te maken.

€ 22,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - TMNT Teenage Mutant Ninja Turtles (essentials)

Sony PSP - TMNT Teenage Mutant Ninja Turtles (essentials) € 9,99

Vier handen op een schild. Zo luidde eens het credo van vier dappere, groene helden levend in de riolen van New York. Raphael, Donatello en Michelangelo verliezen echter langzaam maar zeker het geloof in hun ninjavaardigheden. Het is aan hun grote broer Leonardo en meester Splinter om het eliteteam van schilpadden op tijd te herenigen en de stad van de ondergang te behoeden.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - De Sims 2 (essentials)

Sony PSP - De Sims 2 (essentials) € 9,99

Neem de touwtjes in handen in een nieuwe wereld die je zelf ontwerpt en aanpast in The Sims 2. Bouw je vorstelijke landgoed op terwijl je diep in de mysteries van Strangetown duikt en de geheimen van deze vernieuwde Simstad aan het licht brengt. Let op je Wants (verlangens) en Fears (angsten) en hou je Sanity Meter (gektemeter) in de smiezen, want een zenuwinzinking komt altijd ongelegen.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Williams Pinball Classics

Sony PSP - Williams Pinball Classics € 9,99

Pinball op zijn best. WPC bevat een aantal van de meest leuke en succesvolle pinballmachines van de vorige eeuw. Helaas is Williams niet meer actief in de flipperbranche, en is dit je kans om kennis te maken met Black Night, Funhouse en vele andere klassiekers die je uren zullen boeien. Beleef de meest realistische flipperevaring op een console tot nu toe!

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
PS Vita - MLB 14 The Show

PS Vita - MLB 14 The Show € 22,99

MLB: The Show is de beste honkbal franchise ooit. De graphics waren al zeer goed bij de voorganger, maar de graphics en animatie in MLB 14 The Show zullen dat zeker overtreffen!

€ 22,99 1 maand landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 49
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 964
RSS Feed