Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation PSP

PS Vita - Asphalt Injection

PS Vita - Asphalt Injection € 14,99

De gerenommeerde race franchise keert terug met veel betere graphics dan ooit daarvoor. De game maakt volop gebruik van de functionaliteiten van de PlayStation Vita. De game bevat allerlei officiële automerken. Neem bijvoorbeeld de Ferrari, of de Lamborghini, Aston Martin, Mercedes, enzovoorts. Het zijn er meer dan vijftig. De game bevat meer dan honderd verschillende races in meer dan tien verschillende type events.

€ 14,99 5 dagen landelijk, ZH
PS Vita - Sony USB Cable

PS Vita - Sony USB Cable € 9,99

Een officiele Sony USB kabel voor de Playstation Vita.

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Toy Story 3 (essentials)

Sony PSP - Toy Story 3 (essentials) € 9,99

Woody en Buzz maken hun comeback in Toy Story 3, the Videogame. In de game ga je met Woody en al zijn vriendjes op pad en volg je nauw het verhaal van de bioscoopfilm. Naast de story-mode kent Toy Story 3 ook een unieke Toy Box mode. Hiermee kan je in Andy's kamer met al zijn speelgoed spelen zonder verplichtingen.

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
PS Vita - WRC FIA World Rally Championship 3

PS Vita - WRC FIA World Rally Championship 3 € 22,99

Neem deel aan het FIA Wereldkampioenschap Rally 2012 met de officiële game! Ontdek de gloednieuwe career mode die racen met managementelementen combineert: pas je auto aan en stel je team samen om een avontuur rond de hele wereld te beleven! Naast de klassieke races word je ook met verschillende uitdagingen tijdens je carrière geconfronteerd: doelwitten raken, op topsnelheid racen, speciale manoeuvres uitvoeren…, Alle wagens, locaties en effecten zijn volledig opnieuw ontworpen om een maximaal niveau van realisme te realiseren: nieuw fysicamodel, nieuwe stof- en sneeuweffecten, weersomstandigheden, live opnamen van de auto's, nieuwe voice-ove ...

€ 22,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Tekken 6 (platinum)

Sony PSP - Tekken 6 (platinum) € 9,99

Ga het gevecht aan in Tekken 6. Veel bekende gezichten in Tekken 6 maar de nieuwe karakters maakt dat de game de grootste lineup ooit heeft in de reeks. De toch al rijke gaming ervaring is nog beter, diepere karakters met allerlei aanpassingsopties. Bereik jij wereldheerschappij met Tekken 6?

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Monster Kingdom Jewel Summoner

Sony PSP - Monster Kingdom Jewel Summoner € 29,99

Er was een tijd dat de mensheid samen kon leven met de monsters, maar 'The Great Disaster' heeft hier een eind aan gemaakt. De wereld veranderde drastisch. Alle monsters verdwenen in een klein moment en lieten allemaal gloeiende juwelen achter die enorm veel energie uitstralen.

€ 29,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Ben 10 Protector of Earth

Sony PSP - Ben 10 Protector of Earth € 9,99

In Ben 10 speel je de tien jaar oude Ben Tennyson die een vreemd buitenaards horloge vindt. Dit horloge, de Omnitrix, stelt hem in staat te veranderen in verschillende buitenaardse wezens. Elk wezen heeft unieke krachten en vaardigheden. Ben 10 bevat veertien verschillende levels op Amerikaans grondgebied waar je allerlei verschillende vijanden en personages tegenkomt. De vijanden kun je te lijf gaan met meer dan tachtig verschillende aanvalscombinaties. Bovendien kun je samen met een vriend strijden in de coöperatieve multiplayermodus. Daarnaast kun je tegen diezelfde vriend strijden in de Battle Mode.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Mercury Meltdown

Sony PSP - Mercury Meltdown € 9,99

Mercury Meltdown is een originele puzzlegame. Bestuur een vloeibare bel door ingewikkelde doolhoven. Deze ultieme party-puzzle actie game is goed voor uren speelplezier. Kijk uit: Een verslaving ligt op de loer.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Transformers the Game (platinum)

Sony PSP - Transformers the Game (platinum) € 9,99

Transformers the game is gebaseerd op de DreamWorks Picterus Movie Transformers. Het lot van de aarde ligt in jou handen. Bescherm de aarde tegen de Autobots met jou ongekende kracht. Lukt het je niet dan wordt de aarde vernietigd. Je kan van het ene op het andere moment veranderen van een robot naar een auto, straaljager of helikopter. Blijft de aarde bestaan? Het is aan jou!

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Soul Calibur Broken Destiny

Sony PSP - Soul Calibur Broken Destiny € 13,99

In de absurde wereld van Soulcalibur is altijd een strijd voor de macht gaande. Deze heerschappij kan alleen worden behaald wanneer iemand beschikt over het machtigste zwaard, Soulcalibur. In Soulcalibur: Broken Destiny voor de PlayStation Portable wordt het wederom vechten geblazen. Soulcalibur: Broken Destiny is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op de PlayStation Portable. Er wordt dan ook gesproken over de zogenaamde 'on the go' ervaring. Het is in Soulcalibur: Broken Destiny makkelijk om even snel (in de bus of tram) een potje te knokken.

€ 13,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Space Invaders Evolution

Sony PSP - Space Invaders Evolution € 19,99

Taito's bekendste licentie komt eindelijk terug. De beroemste videogame aliens maken hun comeback op sony's next gen handheld. Speel zowel het originele speel als de herwerkte 3D versie. Space Invaders evolution is ook het eerste spel op de PSP waar men met z'n tweeen op 1 console kan gamen.

€ 19,99 3 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Gottlieb Pinball Classics

Sony PSP - Gottlieb Pinball Classics € 13,99

Gebasseerd op de wereldberoemde Gottlieb Pinball Tables komt System 3 terug met een geweldige game met 10 van de beste Pinball Tables ooit gemaakt door Gottlieb. Gottlieb Pinball Classics is de beste Pinball Simulatie ooit. State-of-the-art programmeerwerk, prachtige visuele en audio effecten maken deze game een ervaring.

€ 13,99 3 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Blade Dancer Lineage of Light

Sony PSP - Blade Dancer Lineage of Light € 19,99

Als de jonge en dappere avonturier Lance raak je verzeild in de eeuwenoude strijd tussen de Evil Demon Lord en de Guardian of Light aEUR" de Blade Dancer. - Verken de driedimensionale wereld van Lunadia in real-time, - Deel vaardigheden met vrienden en bondgenoten in levensechte gevechten, - Gebruik van meer dan 650 voorwerpen

€ 19,99 3 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Crash Tag Team Racing (essentials)

Sony PSP - Crash Tag Team Racing (essentials) € 9,99

Het is die grijns. Crash Bandicoot is even aanstekelijk als altijd. Zijn charismatische uitstraling en die grote, maffe grijns zorgen ervoor dat je zelf ook moet lachen terwijl je je klaarmaakt voor nog een dosis kratten kapot rammen, woest gebeuk en stuiteren. Maar wacht eens even. Dat klinkt als een platformgame. Maakt het woordje 'Racing' niet ook deel uit van de titel? Jawel. En daarmee geeft Radical Entertainment geen verkeerde voorstelling van zaken. Het is zelfs zo dat het wat gameplay-typen in Crash Tag Team Racing (CTTR) betreft snel duidelijk wordt dat de naam van onze held nog nooit zo toepasselijk is geweest.

€ 9,99 4 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Warriors of the Lost Empire

Sony PSP - Warriors of the Lost Empire € 19,99

Warriors of the Lost Empire is een actie-RPG die zich afspeelt in een land dat lang geleden is gebouwd door de keizer Hadrianus voor zijn beeldchone vrouw Antinos. Als Hadrianus zichzelf echter om mysterieuze redenen opsluit in de tempel, beginnen de stedelingen te vluchten.

€ 19,99 4 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Petz My Puppy Family (essentials)

Sony PSP - Petz My Puppy Family (essentials) € 9,99

Adopteer een puppy uit het adoptiecentrum, zorg goed voor hem en speel met hem tot hij zich bij jou veilig voelt. Hoe jij hem opvoedt bepaald hoe hij met andere huisdieren omgaat. Breng een hele familie tot stand en wie weet ben jij wel diegene die een nieuw hondenras op de wereld zet.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
PS Vita - Lumines Electronic Symphony

PS Vita - Lumines Electronic Symphony € 14,99

De koning van de muziek puzzel games keert terug met een geheel nieuwe symphonie. verslavende puzzel actie, een geheel nieuwe 3D graphics engine en grote namen uit de muziekindustrie 30 nummers van grote namen, zoals The ChemicalBrothers en Kaskade, geven een diverse line-up die meer diepte geeft aan Lumines dan ooit tevoren. Krijg steeds meer items en visuele effecten door het geheel nieuwe experiencesysteem. Beleef Lumines als nooit eerder dankzij het gebruik van beide touchscreens van de PS Vita.

€ 14,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - FIFA Street 2 (essentials)

Sony PSP - FIFA Street 2 (essentials) € 9,99

Neem het op tegen je rivalen in de ultieme straatvoetbalgame FIFA Street 2 van EA Sports. Deze keer heb je meer moves dan ooit tot je beschikking om je reputatie mee op te bouwen. Ruim je tegenstanders uit de weg, laat iedereen versteld staan van je kunsten in Skills Battles en activeer de vermenigvuldiger. Leer alle geheimen van de Trick-Stick om te overleven tegen de beste straatvoetballers in FIFA Street 2. Ga de straat op en neem het in 1-tegen-1-partijtjes op tegen de beste profspelers ter wereld. Of speel tegen echte straatsterren, die hun legendarische status overal op de wereld hebben verdiend in de underground. De Trick-Stick is je u ...

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
Sony PSP - Little Big Planet (essentials)

Sony PSP - Little Big Planet (essentials) € 9,99

In LittleBigPlanet speel je met een Sackboy. Een guitig popje dat volledig gepersonaliseerd kan worden met grappige hoofddeksels, vrolijke kleding, snorren, baarden en brilletjes. Sackboy kan springen, objecten verplaatsen en verslepen, slingeren aan lianen, rondscheuren in grappige voertuigen, trampolines gebruiken, in vrije val naar beneden tuimelen, schakelaars bedienen en dat allemaal met een zeer eenvoudige en intuitieve besturing. Wie na het voltooien van enkele levels voldoende bouwstenen, objecten en onderdelen heeft verzameld, kan aan de slag in de bijgeleverde editor om zijn eigen uitdagingen, voertuigen en puzzels te ontwerpen.

€ 9,99 1 maand landelijk, ZH
PS Vita - God Eater 2: Rage Burst

PS Vita - God Eater 2: Rage Burst € 16,99

Drie jaar na de gebeurtenissen van God Eater: Resurrection veroorzaakt een mysterieuze rode regen een fatale epidemie die de Zwarte Plaag word genoemd. Met geen zicht op medicijnen tegen de ziekte heeft deze plaag een sterftecijfer van 100% als je de ziekte oploopt. Leden van de speciale ¨Blood¨ eenheid, onderdeel van Fenrir, worden erop uit gestuurd om het te onderzoeken.

€ 16,99 1 maand landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 47
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 928
RSS Feed