Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation PSP

Sony PSP - NFL Street 3

Sony PSP - NFL Street 3 € 4,99

Speel jouw spel volgens jouw regels met NFL Street 3. Stel een team samen van NFL-atleten en domineer de straten. Gebruik hier voor een arsenaal aan supermoves om doelwitten te raken en bonussen te activeren. Creëer vervolgens een thuisvoordeel door de regels tijdens het spelen te veranderen. Of je je nu vanaf een vuilnisbak de lucht in lanceert of een zelf samengestelde Gamebreaker activeert, zorg dat je het respect verdient van je NFL-kompanen en verover de straten in NFL street 3.

€ 4,99 Gisteren landelijk, ZH
Sony PSP - Guilty Gear Judgement

Sony PSP - Guilty Gear Judgement € 9,99

In Guilty Gear Judgment volop adrenaline. Arcade fighting voor gevorderden. Guilty Gear Judgment is een beat-em-up, side-scrolling, action mode mogelijk. Kies uit 20 Guilty Gear characters strijdend door 18 levels. Met de wireless multi-player connectivity kan je tegen elkaar spelen. - 20 verschillende karakters zoals Sol-Badguy, Potemkin, May, Dizzy en anderen, - Story Mode: Elk karakters heeft zijn eigen verhaal, - VS Mode: Players dagen elkaar uit in verschillende multiplayer games, - Survival Mode: Overleef zoveel mogelijk battles

€ 9,99 Gisteren landelijk, ZH
Sony PSP - Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 4

Sony PSP - Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 4 € 29,99

Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 4 is de eerste keer dat de nieuwe animatieserie van TV op PSP verschijnt en bevat plotelementen van de 'Dark Signers' afleveringen in de Story modus. De graphics van de nieuwe game werden ontworpen om de characters en settings uit de tv-serie zo precies mogelijk na te bootsen, met geweldige anime gelijkenissen van 14 duellisten en een grote schare figuranten die de game tot leven brengen. Dezelfde visuals zijn gebruikt om de vele vallen, vloeken en monsters die in battles gebruikt worden te verbeelden, met in-game camera's om de gevechten vanuit verschillende camerastandpunten in beeld te brengen.

€ 29,99 Gisteren landelijk, ZH
Sony PSP - Sony Memory Stick Pro Duo 2 GB

Sony PSP - Sony Memory Stick Pro Duo 2 GB € 9,99

Wil je meer dan alleen het saven van je games? Muziek afspelen, filmpjes bekijken op je PSP? Dan is deze memory card voor jou een must.

€ 9,99 Gisteren landelijk, ZH
Sony PSP - Untold Legends Brotherhood of the Blade

Sony PSP - Untold Legends Brotherhood of the Blade € 4,99

Reis door een wereld die je fantasie te boven gaat. Strijd om Aven te redden, deze stad is de laatste veilige plek in een wereld vol kwaad. Jou onbekende krachten worden steeds sterker. De Brotherhood of the Blade is samen geroepen om de wereld te redden.

€ 4,99 Gisteren landelijk, ZH
Sony PSP - Ocean's Eleven

Sony PSP - Ocean's Eleven € 6,99

De vakkundigheid van Oscar-winnend regisseur Steven Soderbergh in combinatie met een stel steracteurs levert genoeg power om de hele boulevard van Las Vegas te verlichten in deze klassieke gangsterkomedie. George Clooney speelt Danny Ocean, leider van een slimme bende die een knap staaltje uit wil halen: het gelijktijdig beroven van drie casino's in Las Vegas - die allemaal het eigendom zijn van een magnaat die een relatie heeft met de ex-vrouw van Danny. Een valsspeler, een zakkenroller, een blackjackdealer, een fraudeur en anderen, elk met hun eigen rol, doen mee met Danny. En jij?

€ 6,99 Gisteren landelijk, ZH
PS Vita - Tetris Ultimate

PS Vita - Tetris Ultimate € 14,99

Misschien wel 's werelds meest geliefde puzzle game komt weer naar de nieuwe consoles met Tetris Ultimate. Met zes spannende modes, leuke nieuwe features, en unieke graphics is de evolutie van deze game compleet, en een echte must-have voor de next-gen consoles en handhelds.

€ 14,99 2 dagen landelijk, ZH
PS Vita - Resistance Burning Skies

PS Vita - Resistance Burning Skies € 16,99

Resistance: Burning Skies zal zich afspelen in het jaar 1951, waarna de Chimera (buitenaards gespuis) de oostkust van de Verenigde Staten aanvalt. Je kruipt in de huid van Tom Riley, een brandweer, die zich staande moeten houden tussen al het geweld en de invasie moet stoppen.

€ 16,99 2 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Blazing Souls Accelate

Sony PSP - Blazing Souls Accelate € 4,99

Blazing Souls Accelate is een strategische Role-Playing Game. De gevechten in de game vinden plaats op gerasterde strijdvelden. Het verhaal begint met Zero, de hoofdpersoon, die gewoon aan het werk is als een onafhankelijke bouwvakker. Op een dag is hij een mogelijke plek voor een klus aan het bekijken. Hier vind hij een mysterieuze steen die de krachtige Core Elemental magie bevat. Als hij steeds meer klussen aanneemt om andere locaties te inspecteren vind hij steeds meer van deze Core Elemental Stones. Op zijn reis komt hij plots de Human Genomes tegen, dit zijn nieuwe wezens gemaakt door god om de mensheid te vervangen.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Sony PSP - Lemmings

Sony PSP - Lemmings € 9,99

De Lemmings gaan aan de wandel en dat betekent moeilijkheden! Het gevaar ligt altijd op de loer voor de schattige, groenharige knaagdieren. - Mep, graaf, bouw, klim en mijn je weg door meer dan 150 levels en red de Lemmings! - Ontwerp je eigen levels en wissel ze draadloos uit met andere Lemmings-fans.

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Final Fantasy Tactics War of Lions (greatest

Sony PSP - Final Fantasy Tactics War of Lions (greatest € 13,99

Na de Vijftigjarige Oorlog is het opnieuw chaos in het koninkrijk Ivalice. Duke Larg en Duke Goltanna bestrijden elkaar voor zeggenschap over de tweejarige prins-regent en de troon, terwijl de adel en de vrije ridders partij kiezen. Square Enix brengt de veelgeprezen Final Fantasy Tactics-serie naar het PSP-systeem met een episch avontuur uit het Final Fantasy-universum. Ga terug naar Ivalice, een wonderlijke wereld vol politieke spanningen waarin twee jonge mannen de loop van de geschiedenis proberen te veranderen.

€ 13,99 1 week landelijk, ZH
PS Vita - Shinobido 2 Revenge of Zen

PS Vita - Shinobido 2 Revenge of Zen € 22,99

Shinobido 2 is de opvolger van de eerder verschenen "Tales of the Ninja" en "Way of the Ninja" games die voor de Playstation 2 en Playstation Portable verschenen. Met de nieuwe functies van de Playstation Vita en de haarscherpe resolutie van het apparaat waan jij jezelf een ware ninja. Beleef een spannend verhaal dat zich afspeelt in de traditionele Japanse cultuur, waarbij jij het opneemt tegen vijanden en gebruik moet maken van diverse ninja technieken.

€ 22,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Tekken Dark Resurrection

Sony PSP - Tekken Dark Resurrection € 4,99

Tekken Dark Resurrection brengt op de PSP meer dan 30 zelf te ontwikkelen karakters uit, inclusief de nieuwe tegenstanders Dragunov en Lili, de favorieten van de arcadeversie en de lang verwachte terugkomst van Armor King. Je hebt niet alleen de verschillende karakters in de palm van je hand, maar ook een grote keuze aan gamemodes. Je kunt zowel op tijd spelen als met multiplayer dankzij de Ad Hoc Wireless Mode.

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Fifa 13

Sony PSP - Fifa 13 € 9,99

Ervaar de onvoorspelbaarheid en spanning van het echte voetbal in FIFA 13. Vijf baanbrekende vernieuwingen zorgen voor revolutionaire verbeteringen in de AI, dribbelen, balcontrole en fysieke confrontaties. Het nieuwste deel uit de FIFA-reeks beschikt over de grootste en meest uitgebreide verzameling functies ooit. Deze vernieuwingen staan garant voor een nog realistischere game-ervaring. Strijd om balbezit op elk deel van het veld en geniet van de complete vrijheid en creativiteit bij de aanvallen. De levensechte emotie en onvoorspelbaarheid van het voetbal spatten van het scherm.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Fifa 14

Sony PSP - Fifa 14 € 9,99

Voel de opwinding van het maken van een wereldgoal in FIFA 14. De game speelt zoals echte voetbalwedstrijden worden gespeeld. De bekroonde gameplay is vernieuwd met functies voor spelopbouw via het middenveld en het dicteren van het wedstrijdtempo. Voel de spanning als de kansen worden gecreëerd en ervaar de opwinding als je de bal het net injaagt.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
PS Vita - New Little Kings Story

PS Vita - New Little Kings Story € 29,99

New Little King's Story speelt zich af in een prachtige virtuele wereld waarin de speler in de rol van de koning stapt om het koninkrijk terug te winnen van 'The Nightmare'. Koning Corobo, een dappere 14-jarige, regeert over het getroffen land. De kwaadaardige Nightmare zorgt voor chaos en aast op de bevolking, waardoor zij in angst leven. Als jonge koning moet de speler zich verenigen met zijn onderdanen om terug te vechten en zo het koninkrijk terug te winnen. New Little King's Story is een game in de vorm van een reizend rollenspel, waarbij de speler de geïsoleerde groepjes onderdanen verenigt in een leger. Het spel laat de speler vrij doo ...

€ 29,99 3 weken landelijk, ZH
PS Vita - Lost Dimension

PS Vita - Lost Dimension € 14,99

Om de dreiging van The End tegen te houden bundelen enkele landen hun krachten en stellen ze een special forces groep samen, de SEALED. SEALED bestaat uit elf mensen met 'superhuman' krachten. Elke soldaat heeft zijn eigen talenten en vaardigheden om in een gevecht te gebruiken welke je nog verder kan uitbreiden door ervaring in het veld op te doen. Vriendschappen ontstaan tussen de SEALED leden maar let op met wie je bevriend word, The End betekent dat je ook je teamleden moet gaan uitschakelen. Als je iemand aanwijst als een verader zorg dan dat je het zeker weet, ander sta je in het gevecht tegen The End samen met een of meerdere veraders ...

€ 14,99 3 weken landelijk, ZH
PS Vita - Football Manager Classic 2014

PS Vita - Football Manager Classic 2014 € 14,99

De populaire, ontzettend realistische voetbalmanagement simulator trapt wederom af met meer dan 1000 aanpassingen en toevoegingen in Football Manager 2014. De 3D match engine is ditmaal flink verbeterd met onder andere slimmere AI, betere lighting, vloeiende speleranimaties, speler modellen en meer realistische reacties wat betreft gebeurtenissen op het veld. Al deze dingen samen maken dit de mooiste, snelste en meest realistische voetbal simulator tot dusver. Op het veld maken de herontworpen managementsystemen van tactieken en rollen de strategische keuzes van de speler nog belangrijker. Door verbeteringen in de AI van de tegenstander kunne ...

€ 14,99 4 weken landelijk, ZH
PS Vita - Dragon's Crown

PS Vita - Dragon's Crown € 29,99

George Kamitani's adembenemende homage aan klassieke fantasy games bevat fantastische character designs, weelderig gerenderde achtergronden en snelle side-scrollende beat 'em up gevechten. Neem het op tegen hordes monsters, ontdek waardevolle schatten en vernietig imposante bazen in je zoektocht naar de ultieme schat - de Dragon's Crown.

€ 29,99 4 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Super Monkey Ball Adventure

Sony PSP - Super Monkey Ball Adventure € 9,99

De apen gaan weer op pad! Voor het eerst in de geschiedenis van de serie biedt Super Monkey Ball Adventure een complete Story Mode met een echt platformavontuur waarin gebruik wordt gemaakt van de gameplay van voorgaande Monkey Ball spellen, maar met nieuwe skills voor een spelervaring waar je apenkreten bij uit zult slaan van plezier - en dat alles in de naam van echte liefde. Twee rivaliserende koninkrijken zijn in een bittere strijd verwikkeld, maar een verliefde prins en prinses hebben jouw hulp nodig om hun koninkrijken bij elkaar te brengen en zo de weg vrij te maken voor hun huwelijk. met jouw hulp overwint de liefde alles! Kies Aiai, ...

€ 9,99 4 weken landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 48
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 952
RSS Feed