Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation PSP

Sony PSP - Patapon 3

Sony PSP - Patapon 3 € 19,99

Er was eens. een stam die zich wende tot de goden om hulp. En opeens was jij daar, met behulp van Pata, Pon, Chaka en Don. Door middel drummen op het ritme leide je deze moedige stam door embarmelijke omstandigheden, en verdedigden ze hun land tegen hun rivaal de Hatapon. In deel 3 gaat het compleet mis terwijl ze een de brug oversteken wordt er een mysterieuze kist gevonden. Nadat de Patapon stam deze opent komt het kwaad van de 7 slechte geesten vrij. Jij zult als god dit kwaad moeten bestrijden.

€ 19,99 Gisteren landelijk, ZH
Sony PSP - Ace Combat X Joint Assault

Sony PSP - Ace Combat X Joint Assault € 13,99

Ace Combat Joint Assault zet de Ace Combat-serie voort. De game laat je weer spannende gevechten in de lucht beleven, waar je met jouw vliegtuig dogfights moet overleven. Het spel speelt zich af in het luchtruim boven echte steden als bijvoorbeeld Tokio, Londen en San Fransisco.

€ 13,99 Gisteren landelijk, ZH
PS Vita - Spy Hunter

PS Vita - Spy Hunter € 14,99

In Spy Hunter rij je rond in de Interceptor, deze auto transformeert naadloos van een supersnelle auto in een off-road aanvalsvoertuig of speedboat, waardoor spelers in de game overal op missie kunnen gaan. Spelers kunnen ervoor kiezen om in de loop van het spel de Interceptor te upgraden met een van de vele wapens en high tech gadgets. Voor de eerste keer krijgt de Agent extra ondersteuning in de vorm van een onbemande vliegende drone die spelers in staat stelt om vernietigingen aan te richten wanneer ze vijandelijke bolwerken willen aanvallen.

€ 14,99 Gisteren landelijk, ZH
Sony PSP - Dragon Ball Z Shin Budokai 2

Sony PSP - Dragon Ball Z Shin Budokai 2 € 13,99

Dragon Ball Z Shin Budokai 2 is het vervolg op Dragon Ball Z: Shin Budokai, een titel die eerder op de PSP is verschenen. De game geeft je de mogelijkheid om te spelen met helden van Dragon Ball, Dragon Ball Z en Dragon Ball GT. Deze game heeft een nieuwe verhaallijn die Future Trunks helpt met de strijd tegen zijn aartsrivaal Majin Buu.

€ 13,99 Gisteren landelijk, ZH
Sony PSP - Metal Slug Anthology

Sony PSP - Metal Slug Anthology € 49,99

Deze geweldige shoot 'm up klassieker is een verzameling van zeven geweldige Metal Slug games: Metal Slug, Metal Slug 2, Metal Slug X, Metal Slug 3, Metal Slug 4, Metal Slug 5, and Metal Slug 6. Multiplayer gamen is mogelijk via de wi-fi verbinding.

€ 49,99 1 week landelijk, ZH
Sony PSP - Ultimate Ghosts 'n Goblins

Sony PSP - Ultimate Ghosts 'n Goblins € 19,99

Ultimate Ghosts' n Goblins is een exclusieve PSP-editie van Capcom's legendarische platform spel. Het spel maakt gebruik van een 3-D grafische engine, wat diepte geeft aan de visuals. Je speelt in een side-scrolling perspectief, de game blijft daarmee trouw aan het origineel.

€ 19,99 1 week landelijk, ZH
Puyo Pop Fever (Nieuw en Geseald)

Puyo Pop Fever (Nieuw en Geseald) € 9,95

Omschrijving: PSP Game: Puyo Pop Fever -Nieuw en geseald -PAL Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Merk: SEGA

€ 9,95 1 week Groningen, GR
Sony PSP - Invizimals The Lost Tribes

Sony PSP - Invizimals The Lost Tribes € 4,99

Let op: om deze game te kunnen spelen heb je de PSP camera nodig. Koopt u deze game nieuw? Sony Benelux leverde de PSP games vaak uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed. Reis over de hele wereld en voorkom dat de unieke krachten van de Invizimals in de verkeerde handen vallen.

€ 4,99 2 weken landelijk, ZH
Gamesellers.nl: UMD behuizing / case

Gamesellers.nl: UMD behuizing / case € 2,95

Omschrijving: Is de behuizing van je PSP game kapot? Vervang deze met een nieuwe transparante behuizing. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 2,95 3 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: PSP airform pouch blauw

Gamesellers.nl: PSP airform pouch blauw € 6,95

Omschrijving: Mooie beschermhoes voor alle PSP's behalve PSP go. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 6,95 3 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: OTB oplader voor PSP / PSP Slim & Lite

Gamesellers.nl: OTB oplader voor PSP / PSP Slim & Lite € 4,95

Omschrijving: Oplader voor vrijwel alle types Sony PSP. Geschikt voor 1000, 2000 en 3000 serie. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 4,95 3 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: PSP 2 in 1 USB oplaadkabel

Gamesellers.nl: PSP 2 in 1 USB oplaadkabel € 3,95

Omschrijving: USB oplaad- én datakabel voor Sony PSP 1000, 2000 en 3000 series. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 3,95 3 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: OTB autolader voor PSP / PSP Slim &

Gamesellers.nl: OTB autolader voor PSP / PSP Slim & € 4,95

Omschrijving: OTB autolader met gekrulde kabel geschikt voor: Sony PlayStation Portable (PSP) Sony PSP-1000 / PSP-1004 (1e generatie) Sony PSP-2000 / PSP-2004 / PSP Slim & Lite (2e generatie) Sony PSP-3000 / PSP-3004 / PSP Slim & Lite / PSP Brite (3e generatie) Sony PSP-E1000 / PSP-E1004 / PSP Street (5e generatie) Sony e-Readers Sony PRS-300 / PRS300 Sony PRS-600 / PRS600 TomTom - TomTom 1 (1e generatie) - TomTom Go 300 - TomTom Go 500 - TomTom Go 510 - TomTom Go 700 - TomTom Go 710 - TomTom Go 910 - TomTom Rider (1e generatie) - TomTom Rider (2e generatie) Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 4,95 3 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: PSP airform pouch wit

Gamesellers.nl: PSP airform pouch wit € 6,95

Omschrijving: Mooie beschermhoes voor alle PSP's behalve PSP go. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 6,95 3 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: PSP airform pouch zilver

Gamesellers.nl: PSP airform pouch zilver € 6,95

Omschrijving: Mooie beschermhoes voor alle PSP's behalve PSP go. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 6,95 3 weken Leiderdorp, ZH
Gamesellers.nl: PSP screen protector

Gamesellers.nl: PSP screen protector € 3,95

Omschrijving: Screen protector voor je PSP 1000, 2000 of 3000 serie. Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden

€ 3,95 3 weken Leiderdorp, ZH
Sony PSP - Miami Vice

Sony PSP - Miami Vice € 9,99

In Miami Vice: The Game ga je undercover als NARC officers Sonny Crockett en Ricardo Tubbs. Reis naar Miami en wordt een ruige agent. Infiltreer de onderwereld van drugs. Co-op play kan via Wi-Fi.

€ 9,99 3 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Geronimo Stilton

Sony PSP - Geronimo Stilton € 9,99

Stort je op een episch avontuur op PSP. Maak kennis met Geronimo Stilton, uitgever van de de Wakkere Muis, de belangrijkste krant van Muizeneiland. Begeleid Geronimo Stilton op zijn kleurrijke zoektocht door het Fantasia terwijl hijpuzzels en breinbrekers oplost en allerlei spannende uitdagingen overwint. Geniet van een fascinerend en boeiend verhaal dat zowel kinderen als ouders zalbetoveren en op de populaire boekenreeks is geinspireerd.

€ 9,99 4 weken landelijk, ZH
Sony PSP - Spider-man 2

Sony PSP - Spider-man 2 € 2,99

Nieuwe avonturen van Peter Parker, sympathieke student, part-time fotograaf en superheld. Nadat hij in de vorige film geslaagd is voor zijn high-school diploma besluit Peter colleges te volgen aan de New Yorkse Empire State Universiteit. Terwijl hij met diverse persoonlijke problemen zit wordt hij geconfronteerd met de briljante Dr. Otto Octavius, die door een wetenschappelijk ongeluk met enkele mechanische tentakels in de slechte Doctor Octopus is veranderd.

€ 2,99 1 maand landelijk, ZH
PS Vita - The Wolf Among Us

PS Vita - The Wolf Among Us € 22,99

The Wolf Among Us is een serie van 5 episodes die zijn gebaseerd op de comic serie Fables van DC Comics/Vertigo. Fables is een bekroonde comic book serie van Bill Willingham, het is een geweldadige thriller waarin de karakters van mythes echt zijn, en gewoon onder de normale mensen leven. Net als in de Walking Dead game van Telltale zullen hier je keuzes een grote invloed hebben op het verhaal en het verloop hiervan.

€ 22,99 1 maand landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 47
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 924
RSS Feed