Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation 4

Playstation 4 - Dragon Ball Xenoverse 2 Deluxe Edition

Playstation 4 - Dragon Ball Xenoverse 2 Deluxe Edition € 54,99

DRAGON BALL XENOVERSE 2, ontwikkeld om volledig te profiteren van de kracht van de huidige generatie gaming-consoles en pc's, bouwt voort op de absoluut populaire DRAGON BALL XENOVERSE. De verbeterde graphics laten de gamers helemaal opgaan in de uitgebreidste en meest gedetailleerde Dragon Ball-wereld die ooit werd gemaakt. DRAGON BALL XENOVERSE 2 biedt een nieuw hoofdcentrum en nooit eerder bereikte mogelijkheden om personages aan te passen. Ook kent het allerlei nieuwe karakteristieken en speciale upgrades. De lancering van DRAGON BALL XENOVERSE 2 staat gepland voor 2016.

€ 54,99 6 dagen landelijk, ZH
Playstation 4 - The Last Guardian (steelbook)

Playstation 4 - The Last Guardian (steelbook) € 34,99

¨Een onwaarschijnlijke vriendschap¨, Japan Studio komt met een onvergetelijk verhaal over vriendschap, vertrouwen en fantastische avonturen in een vreemd, mysterieus land. Wanneer een jongen het kolossale, mysterieuze wezen Trico ontmoet, ontstaat er een onbreekbare band die hen helpt te overleven tussen de ruïnen en alle gevaren in de wereld om hen heen. Door samen te werken en te communiceren, durven ze alle uitdagingen aan en ontrafelen ze de geheimen van hun prachtige fantasiewereld. Ga mee op deze ontroerende reis vol emotie.

€ 34,99 2 weken landelijk, ZH
Playstation 4 - Call of Duty Ghosts (Prestige Edition)

Playstation 4 - Call of Duty Ghosts (Prestige Edition) € 49,99

De franchise die een generatie van gaming heeft neergezet, gaat de standaard opnieuw neerzetten met het compleet nieuwe Call of Duty Ghosts. Uitgegeven door Activision en geproduceerd door Infinity Ward, de studio achter de originele Call of Duty en de award-winning Call of Duty Mordern Warfare Serie. Call of Duty Ghosts is de next-generation in de franchise en biedt een compleet vernieuwde gameplay ervaring gebouwd op een compleet nieuw verhaal, setting en cast, allemaal mogelijk gemaakt door een nieuwe &quot.next-generation&quot. Call of Duty engine.

€ 49,99 3 weken landelijk, ZH
Playstation 4 - Until Dawn

Playstation 4 - Until Dawn € 29,99

Om de verdwijning van een vriend te herdenken gaat een groep klasgenoten op de dag van de verdwijning naar de plek van de verdwijning om hun geesten en twijfels te begraven en het een plek te geven. Wat ze niet weten is dat ze in plaats van hun geesten elkaar zullen begraven.

€ 29,99 1 maand landelijk, ZH
Playstation 4 - Call of Duty Ghosts

Playstation 4 - Call of Duty Ghosts € 22,99

De franchise die een generatie van gaming heeft neergezet, gaat de standaard opnieuw neerzetten met het compleet nieuwe Call of Duty Ghosts. Uitgegeven door Activision en geproduceerd door Infinity Ward, de studio achter de originele Call of Duty en de award-winning Call of Duty Mordern Warfare Serie. Call of Duty Ghosts is de next-generation in de franchise en biedt een compleet vernieuwde gameplay ervaring gebouwd op een compleet nieuw verhaal, setting en cast, allemaal mogelijk gemaakt door een nieuwe next-generation Call of Duty engine.

€ 22,99 1 maand landelijk, ZH
Playstation 4 - Fifa 14

Playstation 4 - Fifa 14 € 6,99

Voel de emotie die een wereldgoal losmaakt in FIFA 14. De bekroonde gameplay van deze franchise is opnieuw verbeterd. FIFA 14 biedt een ongekend realistische voetbalervaring. Nieuwe functies bieden je de mogelijkheid om aanvallen op te bouwen over het middenveld, het wedstrijdtempo te dicteren en prachtige kansen te creeren. Dit resulteert in weergaloze voetbalwedstrijden met strategisch opgebouwde en messcherp afgemaakte aanvallen. De nieuwe functie Zuiver schieten en de gloednieuwe balfysica van FIFA 14 zorgen voor een compleet nieuwe schietervaring. Elk schot op doel voelt echt aan en de kick die je krijgt als je de bal erin knalt, is waan ...

€ 6,99 1 maand landelijk, ZH
Te koop PS4 Pro
  • Bieden
  • Foto's

Te koop PS4 Pro Bieden

Wegens omstandigheden te koop PS4 Pro nieuw met controller in doos. Bon aanwezig. 2 jaar garantie

Bieden 1 maand Hilversum, NH
Playstation 4 - Lego Star Wars: The Force Awakens Deluxe

Playstation 4 - Lego Star Wars: The Force Awakens Deluxe € 34,99

LEGO Star Wars: The Force Awakens markeert de triomfantelijke terugkeer van de nummer één LEGO videogame franchise en dompelt fans onder in het nieuwe Star Wars avontuur als nooit tevoren. Spelers beleven de epische actie van de blockbuster opnieuw op een manier die alleen een LEGO game kan bieden. De game bevat alle verhaallijnen uit Star Wars: The Force Awakens, verteld met een slimme, grappige LEGO-twist. Daarnaast introduceert de game nieuwe verhaalcontent, die de spelers meeneemt op avonturen tussen Star Wars: Return of the Jedi en Star Wars: The Force Awakens en geeft extra inzicht in de nieuwe film en personages.

€ 34,99 1 maand landelijk, ZH
Playstation 4 - Madden NFL 15

Playstation 4 - Madden NFL 15 € 19,99

Zet de toon in je verdediging met meer controle dan ooit tevoren en een volledig nieuw arsenaal aan pass rush moves, intuïtieve tackle mechanics en speel als een team met een volledig nieuw ontworpen dekking systeem en player lock camera's. Met Player Sense 2.0 creërt Madden NFL 15 de beste speler emotie en bewegingen uniek aan de speler. Daarnaast is het Playcalling systeem ook onder handen genomen om je nog meer controle te geven over het verloop van de wedstrijd.

€ 19,99 2 maanden landelijk, ZH
Playstation 4 - World of Final Fantasy Limited Edition

Playstation 4 - World of Final Fantasy Limited Edition € 39,99

Ga op avontuur zoals nooit tevoren in een geheel nieuwe World of Final Fantasy. Met mooie en kleurrijke graphics voor zowel de oude bekenden als nieuwe spelers van de serie kan je als speler monsters verzamelen, opvoeden en tegen ze vechten. De legendes van Final Fantasy komen tot leven in deze kleurrijke wereld in een episch verhaal. Inhoud: - World of Final Fantasy Game, - Limited Editon Artbook, - Limited Edition Bonus Content: Lilikin Sephiroth Summon, 3 Exclusive Mirages, Japanese Voice-over DLC

€ 39,99 2 maanden landelijk, ZH
Playstation 4 - NHL 16

Playstation 4 - NHL 16 € 22,99

NHL 16 brengt de game naar een nieuw niveau met unieke arena sferen en de meest realistische spelers tot nu toe. Combineer dit met een 'story-driven commentary package' en je zal de energie van de game beter voelen dan ooit.

€ 22,99 2 maanden landelijk, ZH
Playstation 4 - Lords of the Fallen

Playstation 4 - Lords of the Fallen € 22,99

In een meedogenloze wereld waar geen enkele zonde ooit is vergeten, krijgt Harkyn, een veroordeelde crimineel, een kans op verlossing. Net op het moment dat de heersers des wereld een manier vinden om al het kwaad uit de mensheid te verbannen, slaat het leger van een ooit versagen en verdreven godheid opnieuw toe. Harkyn wordt vrijgelaten uit de gevangenis om samen met zijn mentor deze oorlog te stoppen. Op zijn missie komt Harkyn langs sterke bondgenoten en nog sterkere vijanden. Hij leert de ware kracht van de Rhogar Lords, de bevelhebbers van het leger en bindt zelf de strijd tegen ze aan, onderweg naar het hart van de demonische dimensie. ...

€ 22,99 2 maanden landelijk, ZH
Playstation 4 - Fallout 4 (steelbook)

Playstation 4 - Fallout 4 (steelbook) € 19,99

Fallout 4 begint, in tegenstelling tot zijn voorgangers, nog voor het vallen van de bommen en de vernietiging van de wereld zoals wij hem kennen. Dit is echter maar een klein gedeelte, al snel ontwaak je in de Vault en ga je naar buiten, 200 jaar later, in een verwoest Boston.

€ 19,99 2 maanden landelijk, ZH
Playstation 4 - Game of Thrones - A Telltale Games Series

Playstation 4 - Game of Thrones - A Telltale Games Series € 29,99

Set in the world of HBO's award-winning TV show, this is the tale of House Forrester, a noble family from the north of Westeros, loyal to the Starks of Winterfell. Caught up in the events surrounding the War of the Five Kings, they are thrown into a maelstrom of bloody warfare, revenge, intrigue, and horror as they fight to survive while the seven kingdoms tear themselves apart. You play as different members of the Forrester household, interacting with characters from the TV show in locations including King's Landing, and the wall. Your decisions will change the story around you, so choose carefully, because when you play the game of thrones, ...

€ 29,99 2 maanden landelijk, ZH
Playstation 4 - EA Sports UFC

Playstation 4 - EA Sports UFC € 16,99

EA Sports UFC is het debuut van Electronic Arts in de Ultimate Fighting Championship! De vechtcompetitie staat bekend om haar bikkelharde gevechten. De Ultimate Fighting Championship is een vechttoernooi waarin vechtsporters uit verschillende takken van de vechtsport het tegen elkaar opnemen. Zo vechten worstelaars tegen kickboksers of karateka's. Dankzij de krachtige Ignite Engine komt de actie en de emotie van de UFC daadwerkelijk tot leven. Deze nieuwe generatie van computer emotie laat niet alleen nauwkeurige bewegingen zijn, maar ook gezichtsuitdrukkingen zoals nooit tevoren. Stap in de Octagon met de meest realistische kijk op deze vech ...

€ 16,99 2 maanden landelijk, ZH
Fifa 17 coins te koop
  • Bieden

Fifa 17 coins te koop Zie omschrijving

Fifa coins 2017 te koop op coinsfifakopen.nl

Zie omschrijving 2 maanden Rotterdam, ZH
Playstation 4 - Battlefield 4

Playstation 4 - Battlefield 4 € 16,99

Battlefield 4 is het toonaangevende actiespel bestaande uit een aaneenschakeling van momenten die de grens tussen spel en glorie doet vervagen. Dankzij de geavanceerde, krachtige en realistische Frostbite 3 engine, biedt Battlefield 4 een ongeëvenaard intense en dramatische spelervaring. Alleen in Battlefield kun je de gebouwen verwoesten die de vijand beschermen. Alleen in Battlefield kun je een aanval leiden vanaf een aanvalsboot, -tank, of -vliegtuig. Battlefield laat je toe om meer te doen en meer te zijn door jou de vrijheid te geven om jouw sterke punten uit te spelen, zodat je een weg naar de overwinning kan banen. Naast de kenmerkende ...

€ 16,99 2 maanden landelijk, ZH
Playstation 4 - OneChanbara Z2 Chaos

Playstation 4 - OneChanbara Z2 Chaos € 22,99

Onechanbara Z2: Chaos is het laatste deel uit de Onechanbara series met in de hoofdrol 's werelds meest sexy zombiejagers. Met vele levels volgepropt met monsters en over-the-top zwaard gevechten zal je nog wel even bezig zijn. De hordes monsters terroriseren het land en jij moet ze stoppen samen met de Bikini Zombie Squad. De Bikini Zombie Squad bestaat uit vier unieke leden, elk met hun eigen speciale vaardigheden. Als je het goed doet ontvang je orbs die je weer kan uitwisselen voor betere uitrusting en unieke kostuums voor het team.

€ 22,99 2 maanden landelijk, ZH
Playstation 4 - Le Tour de France 2016

Playstation 4 - Le Tour de France 2016 € 22,99

In Tour de France 2016 neem je als professioneel wielrenner deel aan de 'Grande Boucle'. Dompel jezelf onder in deze ultieme uitdaging en voel de adrenaline zoals ook de grootste kampioenen van de wielersport deze ervaren! Selecteer een van de officiële, deelnemende teams en ga de vele uitdagingen van de Tour de France 2016 aan : van de 'grand départ' aan de voet van Mont Saint-Michel, over de routes doorheen de Pyreneeën tussen Frankrijk en Spanje, de mythische hellingen van de Mont Ventoux en het Mont Blanc massief tot de spanning van de grote finale op de Champs Elysées. Doseer je inspanningen, selecteer de beste racelijn en kies voor de j ...

€ 22,99 2 maanden landelijk, ZH
Playstation 4 - Sony PS4 Play & Charge USB Cable

Playstation 4 - Sony PS4 Play & Charge USB Cable € 4,99

USB oplaadkabel te gebruiken voor onder andere de PS4.

€ 4,99 3 maanden landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 64
RSS Feed