Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Sony Playstation 4

Playstation 4 - Playstation VR

Playstation 4 - Playstation VR € 169

Bestel je de PlayStation VR? Vergeet dan niet een PlayStation 4 Camera mee te bestellen. Deze heeft de VR nodig om jouw bewegingen waar te nemen. PlayStation VR represents a transformative experience in gaming, and we wanted to take the time needed to launch with a broad variety of content and a sufficient supply of hardware. We are beyond excited to deliver to consumers the amazing experience that PS VR offers. I'm also pleased to reveal the final consumer version of PS VR, including all of the contents that will come in the package. Today, more than 230 developers are building content for PlayStation VR, from smaller independent teams to la ...

€ 169 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 4 - Minecraft Story Mode

Playstation 4 - Minecraft Story Mode € 22,99

Minecraft fans kunnen dit najaar op een ongekend nieuw avontuur gaan dat ze zelf vormgeven! Alle keuzes die zij maken, bepalen het verloop van hun eigen spel en dit allemaal in de ongelooflijke wereld van Minecraft. Speel de rol van Jesse, die samen met zijn vrienden een spannend avontuur onderneemt om de Order van de Steen te vinden en daarmee de wereld van vergetelheid redden. Met Minecraft: Story Mode beleven fans een uniek, persoonlijk en meeslepend verhaal dat ze zelf vormgeven, net als de wereld in Minecraft.

€ 22,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 4 - Uncharted the Nathan Drake Collection

Playstation 4 - Uncharted the Nathan Drake Collection € 22,99

Van de creatievelingen bij Naughty Dog komt nu een collectie van hun genre bepalende franchise die de game-wereld op zijn kop heeft gezet met zijn unieke story-telling en gameplay. We hebben het uiteraard over Uncharted! Nu kan je de Uncharted games nogmaals beleven in volledig updated graphics. Volg Nathan Drake over de hele wereld en ontmoet de kleurrijke cast uit de games en ontdek de meest unieke verborgen schatten ter wereld.

€ 22,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 4 - Air Conflicts Vietnam Ultimate Edition

Playstation 4 - Air Conflicts Vietnam Ultimate Edition € 22,99

Beleef het spannende verhaal van Joe Thompson, een moedige US Air Force piloot tijdens de oorlog in Vietnam. Air Conflicts: Vietnam Ultimate Edition neemt je mee in de heftige strijd. Ervaar de oorlog in Vietnam. Deze behoort tot de meest explosieve en gewelddadige conflicten aller tijden!

€ 22,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 4 - Nier Automata

Playstation 4 - Nier Automata € 29,99

Buitenaardse machines vallen zonder waarschuwing de aarde aan. Geconfronteerd met deze schijnbaar onoverwinnelijke dreiging vlucht de mensheid van de aarde naar een veilig heenkomen op de maan. Daar ontwikkelt de mensheid een leger androidsoldaten om terug te strijden tegen de mechanische horde, maar het lukt ze alleen hun opmars te vertragen. Om de impasse te doorbreken is een nieuw soort androidinfanterie de strijd in gestuurd: de YoRHa squad. In de verlaten woestenij op aarde woedt de oorlog tussen machines en androids voort. Een oorlog die binnenkort de lang vergeten waarheid over deze wereld zal blootleggen.

€ 29,99 Eergisteren landelijk, ZH
Playstation 4 - MXGP 3

Playstation 4 - MXGP 3 € 44,99

MXGP is terug! Het derde deel in de serie is van de grond af opnieuw opgebouwd om de spelervaring naar een hoger niveau te tilllen. De geweldige graphics en verbeterde gameplay zorgen dat je helemaal opgaat in de wereld van MXGP. Beleef het complete seizoen van begin tot eind met alle banen, coureurs en motors van het seizoen 2016 en 2016 Monster. Waan je een ware MXGP-coureur met de Career Mode. Deze meest gevraagde feature van onze community zit nu in de game.

€ 44,99 2 dagen landelijk, ZH
Playstation 4 - South Park the Fractured But Whole

Playstation 4 - South Park the Fractured But Whole € 74,99

Beleef de ultieme Fractured But Whole ervaring met deze Collector's Edition! Hierin zit een 15 cm Coon figurine, een figurine van Cartman vermomd als half man en half wasbeer, die exclusief verkrijgbaar is in deze Collector's Edition. Ook zit er extra fysieke en digitale content bij. Fysieke Content: - South Park: The Fractured But Whole game, - De 15 cm Coon Figurine, - 3 kaarten met artwork van de South Park Studios, Digitale Content: - South Park: Stick of Truth volledige digitale game, - Towelie: jouw game maatje, - Kostuum & Perk pack, Het doorgaans rustige bergdorpje dat South Park heet, wordt gehuld in duisternis. Een nieuwe kracht ...

€ 74,99 1 week landelijk, ZH
Playstation 4 - Uncharted 4: A Thief's End (steelbook)

Playstation 4 - Uncharted 4: A Thief's End (steelbook) € 22,99

Drie jaar na de gebeurtenissen van Uncharted 3: Drake's Deception heeft Nathan Drake besloten zijn dagen als schattenjager achter zich te laten. Maar al snel klopt het lot op de deur. Sam, de broer van Nate, is in levensgevaar en heeft dringend hulp nodig. Hij biedt Drake een avontuur waartegen hij geen nee kan zeggen. Sam en Drake gaan op zoek naar de verloren schat van kapitein Henry Avery. Ze zoeken naar Libertalia, het piratenparadijs in de bossen van Madagaskar. Uncharted 4: A Thief's End neemt je mee op een reis om de wereld door jungles, verre steden en besneeuwde bergtoppen, op zoek naar het fortuin van Avery.

€ 22,99 1 week landelijk, ZH
Playstation 4 - Infamous First Light

Playstation 4 - Infamous First Light € 14,99

Kruip in de huid van Abigail 'Fetch' Walker en gebruik haar enorme neonkracht om het verhaal te spelen van een van de sterkste conduits ter wereld. Versterk haar vaardigheden om zich te wreken en word een superieure killer. Ga naar de trainingsruimte voor conduits en ga daar uitdagingen aan of vecht online en versla zo andere supermensen uit de hele wereld.

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Sony PlayStation 4 Pro Console - 1TB - PS4
  • Bieden

Sony PlayStation 4 Pro Console - 1TB - PS4 Zie omschrijving

Productbeschrijving Sony PlayStation 4 Pro Console 1TB + 1 Wireless Dualshock 4 Controller V2 - Zwart PS4 Het PlayStation®4-systeem opent de deur naar een ongelooflijke reis door meeslepende nieuwe gamewerelden en een sterk verbonden game-community. PS4 Pro zet gamers op de eerste plaats. Door ontwikkelaars, voor gamers. Inhoud Sony PlayStation 4 Pro Console 1TB + 1 Wireless Dualshock 4 Controller V2 - Zwart PS4 - Sony PlayStation 4 Console (CUH-7000 model) - Wireless Dualshock 4 Controller - Sony PlayStation Chat Headset - Ac power adapter - HDMI kabel - USB-kabel - Handleiding Sony PlayStation camera + verticale stand niet inbegrepen. De ca ...

Zie omschrijving 1 week Almelo, NH
Playstation 4 - Digimon Story Cyber Sleuth (verpakking

Playstation 4 - Digimon Story Cyber Sleuth (verpakking € 19,99

Deze game zit verpakt in een Duits-talig doosje maar is in-game in het Engels speelbaar. De game zal meer dan 250 Digimon uit de animatie serie bevatten. Het is aan jou om de detective te spelen en het digitale mysterie te ontrafelen. De gevechten verlopen via een Turn-Based systeem, je kan ook allerlei aanvallen combineren voor meer schade en spectaculaire combo´s! Door te vechten train je ook je Digimon, waardoor ze sterker en misschien ook nieuwe vormen unlocken!

€ 19,99 2 weken landelijk, ZH
Bitcoin, Ethereum, Zcash, Monero en andere Alt coins miner

Bitcoin, Ethereum, Zcash, Monero en andere Alt coins miner € 145

H110 Pro BTC + is speciaal ontworpen voor crypto mining, de revolutionaire digitale crypto-valuta die overal ter wereld gebruikt kan worden. De 13 onboard PCIe slots garanderen snelle GPU-mijnbouw, terwijl de extra stroomverbindingen geavanceerde stabiliteit van het systeem bieden tijdens het minen. ASRock H110 Pro BTC + is klaar om direct uit de doos te komen, geen extra bios setup nodig om multi GPU-mining mogelijk te maken. Hybrid GPU-systeem is erg populair bij hardcore-miners. Dit moederbord is klaar voor maximaal 13 gemengde AMD + NVIDIA GPU-minen onder Windows10. Niet alleen dat, de H110 Pro BTC + is ook volledig compatibel met het pro ...

€ 145 2 weken Westernieland, GR
Playstation 4 - Infamous Second Son

Playstation 4 - Infamous Second Son € 14,99

Personen met bovenmenselijke krachten worden opgejaagd en opgesloten door het Department of Unified Protection in een samenleving waarin ze worden gevreesd. Als Delsin Rowe zijn krachten ontdekt, moet hij vluchten. Hij gaat op zoek naar anderen met bovenmenselijke krachten om degenen waarvan hij houdt te redden van de tirannieke D.U.P. die hem nu op zijn hielen zit. De keuzes die hij gaandeweg moet maken, bepalen de toekomst van iedereen om hem heen.

€ 14,99 2 weken landelijk, ZH
Playstation 4 - The Wolf Among Us

Playstation 4 - The Wolf Among Us € 22,99

The Wolf Among Us is een serie van 5 episodes die zijn gebaseerd op de comic serie Fables van DC Comics/Vertigo. Fables is een bekroonde comic book serie van Bill Willingham, het is een geweldadige thriller waarin de karakters van mythes echt zijn, en gewoon onder de normale mensen leven. Net als in de Walking Dead game van Telltale zullen hier je keuzes een grote invloed hebben op het verhaal en het verloop hiervan.

€ 22,99 2 weken landelijk, ZH
Playstation 4 - The Last Guardian (steelbook)

Playstation 4 - The Last Guardian (steelbook) € 22,99

"Een onwaarschijnlijke vriendschap", Japan Studio komt met een onvergetelijk verhaal over vriendschap, vertrouwen en fantastische avonturen in een vreemd, mysterieus land. Wanneer een jongen het kolossale, mysterieuze wezen Trico ontmoet, ontstaat er een onbreekbare band die hen helpt te overleven tussen de ruïnen en alle gevaren in de wereld om hen heen. Door samen te werken en te communiceren, durven ze alle uitdagingen aan en ontrafelen ze de geheimen van hun prachtige fantasiewereld. Ga mee op deze ontroerende reis vol emotie.

€ 22,99 3 weken landelijk, ZH
Playstation 4 - Star Wars Battlefront

Playstation 4 - Star Wars Battlefront € 16,99

De dreigende dreun van een stampende AT-AT op de bevroren toendra van Hoth. Rebellerende strijdkrachten die hun wapens vuren terwijl keizerlijke speedermotoren door de weelderige bossen van Endor zoeven. Intense gevechten tussen eskadrons met X-Wings en TIE Fighters die het luchtruim vullen. Ga volledig op in de epische Star WarsTM-gevechten waarvan je altijd al hebt gedroomd en creëer je eigen nieuwe heroïsche momenten in Star Wars Battlefront. Vecht voor de opstand of het Keizerrijk in talloze multiplayer-matches voor maximaal 40 spelers, of in gave uitdagingen die zijn geïnspireerd door de films. Dit alles solo, op split-screen of via onli ...

€ 16,99 3 weken landelijk, ZH
Playstation 4 - Godzilla

Playstation 4 - Godzilla € 22,99

Godzilla, de koning der Monsters werd als eerste gesignaleerd in 1954. Wetenschappers bestudeerde Godzilla en kwamen er achter dat ze energie van het monster konden generen. Ze noemde dit G-Energy, een onuitputtelijke bron van energie te gebruiken om de mensheid te helpen. 60 jaar later, net wanneer de herinnering aan het beest vervaagd is komt Godzilla weer tevoorschijn. Godzilla vernietigd alles wat in zijn pad komt op zoek naar meer G-Energy. Het is ironisch dat de energie die de mensheid zoveel goeds heeft gebracht er ook voor heeft gezorgt dat het beest weer wakker is geworden. Kan de G-Force, de laatste hoop van de mensheid, Godzilla st ...

€ 22,99 3 weken landelijk, ZH
Playstation 4 - NHL 15

Playstation 4 - NHL 15 € 22,99

NHL 15 brengt dit jaar naast verbeterde graphics en een nieuwe physics engine, ook de anniversary mode uit NHL 14 is weer aanwezig. Hiermee kan je terug naar de old school NHL actie volledig gebouwd in de NHL 15 engine. Ook word er gebruik gemaakt van Fight Night technology om de gevechten nog echter te maken. NHL 15 is de meest autentieke hockey ervaring tot nu toe!

€ 22,99 4 weken landelijk, ZH
Playstation 4 - Fallout 4 (steelbook)

Playstation 4 - Fallout 4 (steelbook) € 19,99

Fallout 4 begint, in tegenstelling tot zijn voorgangers, nog voor het vallen van de bommen en de vernietiging van de wereld zoals wij hem kennen. Dit is echter maar een klein gedeelte, al snel ontwaak je in de Vault en ga je naar buiten, 200 jaar later, in een verwoest Boston.

€ 19,99 1 maand landelijk, ZH
Playstation 4 - The Evil Within (Limited Edition)

Playstation 4 - The Evil Within (Limited Edition) € 14,99

De Limited Edition bevat: - Lensvormige 3d-artkaart, - Sebastians dagboek - met afbeeldingen uit het spel, - The Fighting Chance Pack - met 5 ingame goodies, Wanneer de detective Sebastian Castellanos en zijn partners, Joseph Oda en Julie "Kid" Kidman, aankomen bij de scene van een gruwelijke massa moord blijkt er een mysterieuze kracht hen op te wachten. Ze zijn getuige van moord na moord op hun collega's van de politie door deze mysterieuze kracht, waarna Sebastian zijn bewustzijn verliest. Wanneer hij wakker word lijkt het wel een totaal andere wereld, een wereld des doods. Monsters lopen los en zijn vrienden zijn krankzinnig. Sebastian mo ...

€ 14,99 1 maand landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 72
RSS Feed