PS4 game: Saints Row IV Re'elected

€ 19,99
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 19,99
Sinds:
2 weken
Gezien:
8 keer
Plaats:
Zwolle, OV
Adverteerder:
Used Products Zwolle
Telefoon:
0387501679
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.50996,6.09423
Used Products Zwolle
PS4 game: Saints Row IV Re'elected
Versturen

Alle velden zijn verplicht

PS4 game: Saints Row IV Re'elected

Spelcomputers en Games > Games > Sony PlayStation 4

Kenmerken:

  • Conditie: Zo goed als nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Beschikbaarheid: op voorraad
Omschrijving:
Saints Row IV - Re-Elected & Saints Row - Gat out of Hell

Saints Row IV - Re-Elected en Saints Row - Gat out of Hell, samen in één verpakking!

De First Edition bevat het Devil's Workshop pack en het Plague of Frogs pack:

- Shakespeare's Schedelwapen in Gat out of Hell

- Saints vleugelskin voor Gat en Kinzie in Gat out of Hell

- Laat met de Lil Croaker een amfibieënplaag neerregenen op Steelport in Saints Row IV

- Grenadier-harnas en Jezebels kleren in Saints Row IV

Saints Row IV - Re-Elected

Saints Row IV - Re-Elected is veel meer dan alleen een game. Het is een paspoort voor lol en rare fratsen. Spring over gebouwen, zing liedjes, vecht in een 2D side-scroller, genees kanker, red de Kerstman dat en nog veel meer staat je te wachten in Saints Row IV - Re-Elected, een speciale bundel die de bekroonde kaskraker Saints Row IV en alle bijbehorende downloadbare content bevat.

"Saints Row IV? Nooit van gehoord. Waar gaat dat over?" O, wat goed dat je dat vraagt. Nadat hij de wereld heeft gered van een terroristische aanslag, wordt de leider van de 3rd Street Saints verkozen tot president van de Verenigde Staten. Het gaat allemaal vrij goed met de president tot de buitenaardse krijgsheer Zinyak het Witte Huis aanvalt en het voltallige kabinet ontvoert. De president en de Saints komen vast te zitten in een realiteitveranderende simulatie en moeten knokken om zichzelf, de aarde en de hele melkweg te redden En als je denkt dat dat gestoord is, neem dan maar van ons aan: dit is nog maar het begin.

- Stem van het volk - Schakel je maten in voor meer vuurkracht, kies krachten, navigeer in menu's en zorg dat je Zinyak een stapje voor blijft met geïntegreerde spraakcommando's.

- Mis het niet - deel al je bijzondere Saints Row IV-momenten - Zinyak die Biz Markie zingt, je eerste ontmoeting met Paul, Saints of Rage, vreselijk mislukte plastische chirurgie, dood door wub en buitenaardse slachtingen in het algemeen met nieuwe, verbeterde tools voor screenshots, gameclips en livestreaming.

- Speel waar je wilt - Je kunt Saints Row IV Re-Elected overal mee naartoe nemen en spelen wanneer je wilt via PS Vita Remote-play (alleen bij PlayStation 4).

- Belachelijke hoeveelheid content - Het pakket bevat naast de basisgame, beide downloadbare missiepakketten, meer dan 25 DLC-wapens, 15 nieuwe voertuigen, meer dan 60 kledingstukken, 15 nieuwe maten die je kunnen helpen en 6 nieuwe superkrachen.

- Visuele verbeteringen - Beleef Saints Row IV in de hoogste resolutie ooit, met een realistischere weergave van vijanden, omgevingen en schaduwen.

Saints Row - Gat out of Hell

Na de buitenaardse capriolen van Saints Row IV vroegen veel fans zich af wat we nu weer zouden bedenken... Het antwoord? De duivel op zijn bek slaan. Speel als Johnny Gat of Kinzie Kensington en zet de hel op zijn kop om de ziel van de leider van de Saints te redden. Historische figuren, oude vrienden, nog oudere vijanden, een pratend geweer, een volledige muzikale act en nog veel meer waanzin staat je te wachten in de zelfstandig te spelen open wereld-speeltuin van Saints Row: Gat Out Of Hell.

- Speel als Johnny Gat of Kinzie Kensington - Voor de allereerste keer kun je spelen als de fanfavorieten Johnny Gat en Kinzie Kensington, alleen of met zijn tweeën in de online coöp.

- Een helse open wereld - Trek ten strijde tegen de prins van het duister in de vijf unieke districten van de hel. Doe wat je wilt: bondgenoten redden, de gruwelijke Arch-Dukes uitdagen voor een gevecht, de

http://www.usedproductszwolle.nl/ Advertentienummer: 27627786

Meer advertenties van Used Products Zwolle

Link: