Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo Gameboy en DS

Wekelijkse Retro computer veiling - Gameboy vanaf 1 euro
  • Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Gameboy vanaf 1 euro Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Gameboy vanaf 1 euro De veiling begint elke vrijdagmiddag om 12:00 uur, de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Tijdens deze veiling worden voornamelijk retro of vintage computer games, consoles en computers aangeboden. Alle kavels in de veiling beginnen op € 1,- ! Bekijk de veiling via onderstaande link:

Bieden 3 maanden+ Amersfoort, UT
GameBoy Advance - Monster Force

GameBoy Advance - Monster Force € 9,99

Monster Force dompelt je onder in een uiterst origineel scenario. De hoofdpersonages zijn aEUR~FrankaEUR(TM), aEUR~DracaEUR(TM) en aEUR~WolfieaEUR(TM), de vedettes uit de horror klassiekers Frankenstein, Dracula en Weerwolf, maar dan wel in hun jeugdjaren. De jonge helden moeten het opnemen tegen een kwade kracht die hun thuisland Monsterland heeft overgenomen.

€ 9,99 Gisteren landelijk, ZH
Nintendo DS - Megaman ZX Advent (losse cassette)

Nintendo DS - Megaman ZX Advent (losse cassette) € 10

Nintendo DS - Megaman ZX Advent (losse cassette)

€ 10 Eergisteren landelijk, ZH
Gameboy - Sensible Soccer (losse cassette)

Gameboy - Sensible Soccer (losse cassette) € 10

Gameboy - Sensible Soccer (losse cassette)

€ 10 Eergisteren landelijk, ZH
Nintendo DS - Contact

Nintendo DS - Contact € 19,99

De professor is met zijn ruimtechip neergestort en hij ontdekt dat de krachtbronnen van zijn schip, de Cells, zijn verspreidt over de vreemde wereld waarop hij is terecht gekomen. Om de Cells terug te vinden neemt hij twee mensen in dienst, een dappere jongeman genaamd Terry en een dappere gamer, jou dus. Contact biedt allerlei verschillende soorten gameplay zoals het trainen van dieren, het verzamelen van dingen, het jagen op monsters en allerlei minigames.

€ 19,99 3 dagen landelijk, ZH
GameBoy Advance - James Bond Everything or Nothing

GameBoy Advance - James Bond Everything or Nothing € 9,99

Meer dan 20 levels vol Bond-bravoure, waarin je op reis gaat van Egypte naar Moskou op een missie om de wereld te redden van minuscule robots terwijl je slimme grapjes maakt en je strikje fatsoeneert. Wilde shootouts, spannende stealth en razende ritten komen samen in een spionage avontuur boordevol actie waarin je vele trucs en locaties uit de 007-films zult tegenkomen.

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
GameBoy Advance - Galidor

GameBoy Advance - Galidor € 9,99

GameBoy Advance - Galidor

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
GameBoy Advance - Butt Ugly Martians

GameBoy Advance - Butt Ugly Martians € 9,99

GameBoy Advance - Butt Ugly Martians

€ 9,99 5 dagen landelijk, ZH
Nintendo 3DS - Skylanders Giants Starter Pack

Nintendo 3DS - Skylanders Giants Starter Pack € 22,99

Bevroren in onze wereld, Levend in hun wereld. Duizenden jaren geleden vochten de Skylanders Giants epische gevechten maar werden verbannen naar onze planeet. Met een nieuwe dreiging is het tijd om hen terug te brengen. Alleen jij kan ze op de Portal of Power zetten om hun krachten los te laten in de Skylands. De Skylanders Giants Starter Pack bevat: - De game Skylanders Giants, - Portal of Power, - 3 Skylanders figuren, - 1 Karakter collectie poster*, - 3 Sticker vellen met geheime codes*, - 3 Trading Cards*, *deze items zijn bij een gebruikt exemplaar niet altijd aanwezig.

€ 22,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo DS - Littlest Pet Shop Jungle (losse cassette)

Nintendo DS - Littlest Pet Shop Jungle (losse cassette) € 7

Littlest Pet Shop Jungle is een game voor de allerkleinste in het gezin en stelt de speler in staat zijn of haar eigen dierenwinkel stap voor stap te ontdekken. Ook kun je tijdens het spelen Kibbelmuntjes vinden of meedoen aan van de zestien puzzels en minigames. De magische wereld van Littlest Pet Shop Jungle zit vol met leuke, grappige en schattige huisdiertjes die op magische wijze tot leven komen in een spannende digitale wereld. Verzamel alle nieuwe junglediertjes en verken de verschillende omgevingen!

€ 7 1 week landelijk, ZH
Gameboy - Pac-Man (losse cassette)

Gameboy - Pac-Man (losse cassette) € 10

Gameboy - Pac-Man (losse cassette)

€ 10 1 week landelijk, ZH
GameBoy Advance - Glory Days

GameBoy Advance - Glory Days € 14,99

GameBoy Advance - Glory Days

€ 14,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo 3DS - Rollercoaster Tycoon 3D

Nintendo 3DS - Rollercoaster Tycoon 3D € 22,99

Bereid je voor op hoge snelheden en ijzingwekkend gegil, want de wereld van achtbanen en pretparken landt binnenkort in de palm van je hand met Rollercoaster Tycoon 3D voor Nintendo 3DS. In dit spel kun je de ruigste achtbanen ontwerpen en bouwen, om deze attracties vervolgens zelf in adembenemend 3D te beleven! Dankzij Rollercoaster Tycoon 3D's intuïtieve bediening is het bijzonder gemakkelijk om de achtbaan van je dromen te bouwen. Je kunt elke achtbaan ontwerpen en bouwen in een eerste- of derdepersoons perspectief en wanneer je maar wilt tussen deze twee aanzichten wisselen. Blijf net zo lang rails toevoegen tot je tevreden bent over het ...

€ 22,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo DS - Tetris DS (losse cassette)

Nintendo DS - Tetris DS (losse cassette) € 15

Tetris maakt een keiharde comeback op de Nintendo DS. Er zijn vijf nieuwe spelstanden, elk met een bekend Nintendo thema (zoals Mario, Zelda en Metroid) en unieke gameplay. Zo biedt de spelstand 'Push' een soort omgekeerd touwtjetrekken, waarbij beide spelers ljinen naar het scherm van de andere speler toe duwen. 'Touch' geeft je meer tijd om te puzzelen, zodat je met de stylus de blokken op de juiste plek kunt plaatsen. Met zoveel verschillende mogelijkheden is Tetris DS met afstand de meest complete Tetris game ooit.

€ 15 1 week landelijk, ZH
Nintendo DS - How To Train Your Dragon

Nintendo DS - How To Train Your Dragon € 9,99

Vecht tegen je vrienden in dit geheel nieuwe avontuur in de wereld van How to Train Your Dragon. Vlieg, vecht en vlam je weg door spannende missies en word uitgeroepen tot Viking Hero!

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
GameBoy Advance - The Legend of Zelda (NES Classics) (losse

GameBoy Advance - The Legend of Zelda (NES Classics) (losse € 30

Ontdek waar het allemaal begon met The Legend of Zelda. Door velen gezien als een van de beste adventure games aller tijden, legde The Legend of Zelda de basis voor vele andere inmiddels klassieke Zelda avonturen en was tevens de inspratiebron voor honderden andere adventure games. Jij bestuurt Link en je moet de acht stukken van de krachtige Triforce zien te vinden om Princess Zelda te redden en de duivelse Ganon te verslaan. Dankzij deze NES Classic kunnen nieuwkomers hun voeten in een oceaan van mogelijkheden dompelen, terwijl veteranen die prachtige herinneringen kunnen herbeleven. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt.

€ 30 1 week landelijk, ZH
Nintendo DS - Lingo voor Kinderen

Nintendo DS - Lingo voor Kinderen € 9,99

Naast de Lingo game voor volwassenen is er nu de game ´Lingo voor Kinderen´. Deze versie van Lingo wordt gespeeld met 4 en 5 letter woorden in plaats van 6 en 7 letter woorden. Op deze manier kunnen kinderen vanaf 6 jaar spelenderwijs leren en hun woordenschat vergroten. Ook dit spel wordt geleid door Lucille Werner met steun van de echte JP.

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
Nintendo DS - Phoenix Wright Ace Attorney Justice for All

Nintendo DS - Phoenix Wright Ace Attorney Justice for All € 49,99

Ace Attorney Phoenix Wright keert terug om de onschuldigen te beschermen en de schuldigen te straffen in dit vervolg op een van de meest verrassende en originele Nintendo DS-toppers van 2006. In Justice for All onderzoek je vier nieuwe zaken die stuk voor stuk bijzonder ingewikkeld zijn en bomvol zitten met kleurrijke figuren. Wederom is elke zaak in twee fases opgesplitst. In de onderzoeksfase bezoek je de plaats van de misdaad, interview je getuigen en verzamel je bewijsmateriaal. In de rechtszaalfase moet je resultaten laten zien, de getuigen aan een kruisverhoor onderwerpen en zorgen dat feiten en fictie gescheiden worden. Alleen zo kun j ...

€ 49,99 1 week landelijk, ZH
Gameboy - Kuifje en de Zonnetempel (losse cassette)

Gameboy - Kuifje en de Zonnetempel (losse cassette) € 20

Gameboy - Kuifje en de Zonnetempel (losse cassette)

€ 20 1 week landelijk, ZH
Pokemon Diamond Version

Pokemon Diamond Version € 19,95

Omschrijving: Nintendo DS Game: Pokemon Diamond Version -Gebruikt -NTSC -Losse cart Specificaties: Conditie: Nieuw Levering: Verzenden Merk: Nintendo

€ 19,95 1 week Groningen, GR
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 195
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 3.886
RSS Feed