Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo Gameboy en DS

Wekelijkse Retro computer veiling - Gameboy vanaf 1 euro
  • Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Gameboy vanaf 1 euro Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Gameboy vanaf 1 euro De veiling begint elke vrijdagmiddag om 12:00 uur, de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Tijdens deze veiling worden voornamelijk retro of vintage computer games, consoles en computers aangeboden. Alle kavels in de veiling beginnen op € 1,- ! Bekijk de veiling via onderstaande link:

Bieden 3 maanden+ Amersfoort, UT
Nintendo 3DS - Shin Megami Tensei Devil Survivor 2 Record

Nintendo 3DS - Shin Megami Tensei Devil Survivor 2 Record € 29,99

Een nieuwe invasie begint! Sluit contracten met demonen en ga tegen de heilige orde in! SMT Devil Survivor 2 Record Breaker bevat twee complete RPG's die verder gaan bij de originele game. Je vind zowel een verbeterde versie van de originele Devil Survivor 2 en een compleet nieuwe game die zich afspeelt na de gebeurtenissen uit de eerste game.

€ 29,99 Eergisteren landelijk, ZH
Nintendo DS - Meteos

Nintendo DS - Meteos € 4,99

Nooit eerder heb je zo'n razendsnelle en explosieve puzzelgame beleefd! Het Melkwegstelsel wordt gebombardeerd met meteorieten vanaf de duistere planeet Meteo en alleen jij en je Stylus kunnen ze stoppen. Probeer de verwoestende blokken die naar beneden vallen naar type en kleur te rangschikken om ze linea recta terug de ruimte in te schieten. Speel op 30 verschillende planeten (elk met een eigen zwaartekracht die de manier van spelen beïnvloedt) in Star Trip Mode, overleef de nimmer aflatende storm van Deluge Mode of speel draadloos tegen maximaal drie anderen met slechts één Game Card. Hoe meer je speelt, hoe meer extra's beschikbaar komen. ...

€ 4,99 Eergisteren landelijk, ZH
Nintendo DS - Guitar Hero On Tour Decades Bundle (boxed)

Nintendo DS - Guitar Hero On Tour Decades Bundle (boxed) € 4,99

De Guitar Hero Grip werkt enkel op de Nintendo DS en DS Lite. Wordt een rockster! Speel klassieke songs uit de '70s, '80s, '90s maar ook populaire songs van vandaag. De grootste collectie muziek op je Nintendo DS ooit. Inclusief onder andere: Fall Out Boy, Linkin Park, Red Hot Chili Peppers, Bon Jovi, REM, Queen en veel meer. Deze bundel is los verpakt maar nog volledig nieuw.

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - Guitar Hero On Tour Bundle (boxed)

Nintendo DS - Guitar Hero On Tour Bundle (boxed) € 4,99

De Guitar Hero Grip werkt enkel op de Nintendo DS en DS Lite. Guitar Hero: On Tour laat je waar je maar wilt genieten van het fenomeen Guitar Hero. Het spel wordt geleverd met de revolutionaire Guitar Hero Guitar Grip die je in de spelcassette-opening van de Nintendo DS kunt steken. Guitar Hero: On Tour laat gitaarliefhebbers waar en wanneer ze maar willen meespelen met hun favoriete nummers. De soundtrack biedt de meest diverse lijst muziektracks ooit in een Guitar Hero-spel, met hits in de genres classic rock, alternative en pop. Voor het eerst zijn de geweldige muziek, gameplay en graphics uit de tv-consoleversies gecombineerd in een porta ...

€ 4,99 3 dagen landelijk, ZH
Nintendo 3DS - Harvest Moon 3D a New Beginning

Nintendo 3DS - Harvest Moon 3D a New Beginning € 29,99

Ooit een bloeiende stad, Echo Village is nu bijna leeg nadat de inwoners alles verloren in een slechte economie. Je ouders geven je de kans om de verlaten boerderij te renoveren, maar de heropleving van een succesvolle ranch vereist de wederopbouw van de stad. Kun jij de materialen en blauwdrukken die je toelaten om de beste gemeenschap in het land te creeren vinden?

€ 29,99 4 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - Pictionary (losse cassette)

Nintendo DS - Pictionary (losse cassette) € 2

Een compleet nieuwe manier om Pictionary te spelen. Op uw plaatsen. Klaar voor de start? Tekenen.Welkom bij Pictionary. Raad woorden aan de hand van tekeningen die andere leden van je team of je Nintendo DS maken. Verzamel je vrienden en familie voor de ultieme spelletjesavond en teken je een weg naar de overwinning in de multiplayermodus.

€ 2 6 dagen landelijk, ZH
Nintendo 3DS - Need for Speed The Run

Nintendo 3DS - Need for Speed The Run € 14,99

In Need for Speed The Run doe je mee aan een bloedstollende race van de Golden Gate-bug tot het Empire State Building, waarbij alles op het spel staat en je geen seconde veilig bent. Je moet het opnemen tegen honderden van de beruchtste racers uit de hele wereld. Iedereen heeft het op je voorzien en overal schuilt gevaar.

€ 14,99 6 dagen landelijk, ZH
Gameboy Color - The Fish Files (losse cassette)

Gameboy Color - The Fish Files (losse cassette) € 5

Gameboy Color - The Fish Files (losse cassette)

€ 5 6 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - Rainbow Islands Revolution

Nintendo DS - Rainbow Islands Revolution € 13,99

Een DS interpretatie van Rainbow Island, het klassieke platform game uit 88 en het vervolg op Bubble BobbleSchakel jouw vijanden uit dmv regenboogjes te vuren die tevens een soort van brugjes vormen waardoor je verder kan klimmen. De nieuwe versie maakt gebruik van het touchscreen en de game is dual screen.

€ 13,99 6 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - Advance Wars Dark Conflict (losse cassette)

Nintendo DS - Advance Wars Dark Conflict (losse cassette) € 15

In een wereld die wordt geteisterd door de ene na de andere catastrofe, zijn de spaarzame overlevenden verdeeld in ruziënde partijen die strijden om het lot van een nieuwe samenleving. Meteorenregens, aardbevingen en overstromingen hebben de aarde verwoest, en slechts 10 procent van de wereldbevolking heeft dit overleefd. De lucht ziet zwart van de as, waardoor zonlicht de aarde nog maar nauwelijks bereikt. De strijd om de heerschappij over de nieuwe wereld wordt gestreden in verschroeide woestenijen en vergane steden. Sommige troepen vechten om de macht, andere vechten om mensen te helpen die zichzelf niet kunnen verdedigen. Weer een andere ...

€ 15 6 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - Puyo Pop Fever

Nintendo DS - Puyo Pop Fever € 13,99

Puyo Pop is het populairste puzzelspel in Japan. Nu komt het spel ook eindelijk naar het westen met Puyo Pop Fever. het spel is simpel, maar zeer verslavend en erg vermakelijk. De nieuwe Fever mode geeft de gamers net die extra spanning waardoor men de controllers niet meer zal wegleggen. - Kleurrijke graphics in Manga stijl, - Single player & two player mode, - Verschillende karakters / eigenschappen om mee te spelen, - Verschillende game varianten, waaronder: Fever Mode, - Japanse puzzel klassieker, meer dan 3 miljoen verkocht wereldwijd, - Gemaakt door Sonic team, - Voor alle leeftijden.

€ 13,99 6 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - Major League Baseball 2K12

Nintendo DS - Major League Baseball 2K12 € 9,99

Nintendo DS - Major League Baseball 2K12

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - Anno 1701 Dawn of Discovery (losse cassette)

Nintendo DS - Anno 1701 Dawn of Discovery (losse cassette) € 10

In de drie verschillende spelstanden kruip je in de huid van een ontdekkingsreiziger, militaire strateeg, handelaar, organisator en stadsplanner, en daarbij worden je vaardigheden flink op de proef gesteld. De volledige campagnestand bevat 15 missies en leidt je door een verhaallijn die via tussenscènes aan je getoond wordt. Je kan onbeperkt verkennen, je kolonies uitbreiden en het opnemen tegen computergestuurde tegenstanders in de stand waarin je eindeloos door kunt spelen. In de stand voor meerdere spelers kun je tegen maximaal drie spelers strijden, waarbij je zelf de vereisten voor de overwinning vooraf kunt bepalen.

€ 10 6 dagen landelijk, ZH
GameBoy Advance - Columns Crown + ChuChu Rocket (losse

GameBoy Advance - Columns Crown + ChuChu Rocket (losse € 10

GameBoy Advance - Columns Crown + ChuChu Rocket (losse cassette)

€ 10 6 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - Mechanic Master 2

Nintendo DS - Mechanic Master 2 € 9,99

Mechanic Master 2 is een puzzelgame voor de Nintendo DS die je brein laat breken over meer dan honderd verschillende uitdagingen. De game laat zich volledig besturen met de stylus en geeft je mogelijkheden om zelfs puzzels te ontwerpen en daarna te spelen.Mechanic Master bevat in totaal drie verschillende modi. In de Classic Mode hou je je bezig met het oplossen van één van de vele puzzels die het spel rijk is. Heb je deze uitgespeeld, dan kun je aan de slag in de Drawing Mode en de Level Editor, waar jouw creativiteit centraal staat. Alle zelfgemaakte puzzels kun je delen met je vrienden, om te kijken of zij ook zo goed zijn in het oplossen ...

€ 9,99 6 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - Donkey Kong Jungle Climber

Nintendo DS - Donkey Kong Jungle Climber € 19,99

Donkey Kong: Jungle Climber is in de kern een 2D-platformer. Het spel volgt DE wereldberoemde aap op zijn avontuurlijke zoektocht om te voorkomen dat koning K. Rool en zijn Kremling-bende het universum veroveren. Ze hebben Crystal Bananas gestolen van een bezoekend ruimtewezen en DK is de enige aap die hen kan stoppen. Om hierin te slagen moet hij slingeren, véél slingeren, van het touchscreen naar de top, door de jungle en andere werelden. Net als in voorganger DK: King of Swing voor Game Boy Advance, is DK constant in beweging in Donkey Kong: Jungle Climber. Om hem te helpen zijn bestemming op het bovenste scherm te bereiken, moet je de tim ...

€ 19,99 6 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - Baby Pals (losse cassette)

Nintendo DS - Baby Pals (losse cassette) € 7

Nintendo DS - Baby Pals (losse cassette)

€ 7 6 dagen landelijk, ZH
GameBoy Advance - Final Fantasy V Advance

GameBoy Advance - Final Fantasy V Advance € 69,99

Final Fantasy V werd oorspronkelijk in 1992 in Japan uitgebracht voor de Super Nintendo en in een recent onderzoek van het gerespecteerde Japanse tijdschrift Famitsu eindigde de game op de 15e plaats in een lijst van 100 beste videospellen aller tijden. Vanaf nu zul je alle heldendaden, al het drama, alle intriges, de geweldige muziek en alle memorabele personages uit deze terechte klassieker overal met je mee kunnen nemen dankzij Final Fantasy V ADVANCE. Vergezel jonge held Bartz en een groep mysterieuze avonturiers op hun zoektocht naar de geheimen achter de vier elementaire kristallen die de wereld beschermen tegen het kwaad. FFV bevat bij ...

€ 69,99 6 dagen landelijk, ZH
Nintendo DS - Bubble Bobble Revolution

Nintendo DS - Bubble Bobble Revolution € 13,99

Nintendo DS - Bubble Bobble Revolution

€ 13,99 6 dagen landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 190
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 3.789
RSS Feed