Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo 64

Nintendo 64 - Killer Instinct Gold

Nintendo 64 - Killer Instinct Gold € 49,99

Nintendo 64 - Killer Instinct Gold

€ 49,99 2 dagen landelijk, ZH
Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro
  • Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro De veiling begint elke vrijdagmiddag om 12:00 uur, de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Tijdens deze veiling worden voornamelijk retro of vintage computer games, consoles en computers aangeboden. Alle kavels in de veiling beginnen op € 1,- ! Bekijk de veiling via onderstaande link:

Bieden 3 maanden+ Amersfoort, UT
Nintendo 64 - Mickey Speedway USA (losse cassette)

Nintendo 64 - Mickey Speedway USA (losse cassette) € 15

Die vervelende wezels zijn nu wel heel diep gedaald: ze hebben Pluto gekidnapt en hem op een joyride genomen door Amerika. Helaas voor de Wezels roept Mickey snel de hulp van zijn vriendjes in. Nog sneller dan je plankgas kan zeggen is iedereen, Minnie, Donald, Katrien, Goofy en zelfs Boris Boef, achter het stuur van zijn kart gesprongen voor een achtervolging van kust naar kust op topsnelheid. Mickey en zijn vrienden racen over 16 circuits die er stuk voor stuk prachtig uitzien (plus een aantal verborgen parkoersen) en vier unieke strijdarenas. Omdat dit een spel van Rare is, kent het een zelfde puntgave spelbesturing als die van Diddy Kong ...

€ 15 4 dagen landelijk, ZH
Nintendo 64 - Road Rash 64 (losse cassette)

Nintendo 64 - Road Rash 64 (losse cassette) € 40

Road Rash, betere motorrace-actie heb je nog nooit meegemaakt. Over the top veldslagen op de motor. Crash, beuk en vecht. Zal jij het overleven?

€ 40 1 week landelijk, ZH
Nintendo 64 - Excite Bike 64

Nintendo 64 - Excite Bike 64 € 19,99

Koopt u deze game nieuw? Nintendo Benelux leverde destijds de Nintendo 64 games altijd uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet 'red stripe' sealed. Temidden van de vele concurrenten komt Excitebike 64 glorieus naar voren als de beste motorcrossgame voor de Nintendo 64. Excitebike 64 heeft weliswaar niet de echte coureurs en parkoersen zoals die te vinden zijn in andere Supercross games. Maar dankzij de waarheidsgetrouwe spelbesturing en de schitterende graphics is het wel het meest realistische spel in zijn categorie. De softwaresleutelaars van Left Field hebben met Excitebike 64 een opmerkelijke prestatie afgeleverd. Ze zijn er ...

€ 19,99 2 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Scooby Doo Classic Creep Capers

Nintendo 64 - Scooby Doo Classic Creep Capers € 29,99

Koopt u deze game nieuw? Veel uitgevers leverden destijds de Nintendo 64 games uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed. Scooby Doo! Classic Creep Capers is een single-player avonturengame. Los drie mysteries op, allemaal gebaseerd op afleveringen van de bekende cartoon. Jij speelt als Shaggy maar natuurlijk is Scooby-Doo ook van de partij.

€ 29,99 2 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - WWF Wrestlemania 2000

Nintendo 64 - WWF Wrestlemania 2000 € 19,99

Geweldige graphics, vele karakters en een overweldigend aantal special moves. Je plezier kan niet op! Spring in de ring en maak het leven van je tegenstander zuur.

€ 19,99 2 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Rugrats In Paris The Movie (losse cassette)

Nintendo 64 - Rugrats In Paris The Movie (losse cassette) € 7

Neem de identiteit aan van een van je favoriete Rugrats karakters. Gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm. Werk je een weg door alle 16 levels vol actie en plezier.

€ 7 2 weken landelijk, ZH
NBA Hang Time Nintendo 64

NBA Hang Time Nintendo 64 € 7,99

Spelcomputers en Games Games Nintendo 64 Kenmerken: Conditie: Gebruikt Levering: Ophalen of Verzenden Beschikbaarheid: op voorraad Omschrijving: Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie: NBA Hang Time Nintendo 64 NBA Hang Time Nintendo 64 is een basketbal spel wat is uitgebracht in1999 voor de nintendo 64. Dit product is getest en functioneert volledig. Garantie: 1 maand Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar Bij ons: €7.99 Adverteerder: Naam: Used Products Amersfoort Tel: 0334653721 Klik op de link onderaan de pagina om direct te bestellen Reserveren is mogelijk bij aanbetaling/vooruitbetaling of telefonische afs ...

€ 7,99 1 maand Amersfoort, UT
Nintendo 64 - Space Station Silicon Valley (losse cassette)

Nintendo 64 - Space Station Silicon Valley (losse cassette) € 25

Een wild cyberspace avontuur om het volgende millennium te redden.Silicon Valley was bedoeld het meest technologisch geavanceerde pret park te worden die de beschaving ooit heeft gekend. Vlak na de lancering was het alleen verdwenen. Nu, in het jaar 3000, is het terug en koerst het recht op de aarde af! Het hangt allemaal van jou af om de 30 levels in 4 gigantische omgevingen te overwinnen. Neem controle over de totaal originele, knots gekke en - soms - levends bedrijgende karakters en ontdek de geheimen van de Valley. Het is allemaal erg leuk maar onthoud, het lot van de aarde is in jou handen!

€ 25 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Geel

Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Geel € 29,99

Bij dit artikel is nog geen omschrijving beschikbaar

€ 29,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Disney's Tarzan (losse cassette)

Nintendo 64 - Disney's Tarzan (losse cassette) € 30

Jij bent Tarzan. Jij moet je apenfamilie redden en de vrede in jouw junglewereld weer herstellen. Je zult al je dierlijk instinct en meer nodig hebben om dit wilde avontuur te overleven.

€ 30 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Wargods (losse cassette)

Nintendo 64 - Wargods (losse cassette) € 10

Nintendo 64 - Wargods (losse cassette)

€ 10 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Turok 3

Nintendo 64 - Turok 3 € 89,99

Acclaim haalt alles uit de kast voor het laatste deel in deze successerie voor de N64. Ervaren gamers weten dat de grootste en beste spellen vaak laat in de levenscyclus van een platform worden uitgebracht, als de ontwikkelaars alle trucjes die ze kennen gebruiken voor een grandioze finale. Dit is ook het geval met Turok 3, een spel boordevol enorme omgevingen, talloze spraakfragmenten, vele multiplayeropties en natuurlijk een aantal indrukwekkende wapens.Turok 3 heeft acht multiplayerspeltypen naast een Adventure Mode die uit vijf levels bestaat en die, in de stijl van Castlevania, twee bestuurbare characters heeft. Joseph Fireseed, de jonge ...

€ 89,99 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - WCW Mayhem

Nintendo 64 - WCW Mayhem € 39,99

Nintendo 64 - WCW Mayhem

€ 39,99 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Mortal Kombat 4 (losse cassette)

Nintendo 64 - Mortal Kombat 4 (losse cassette) € 30

Nintendo 64 - Mortal Kombat 4 (losse cassette)

€ 30 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Army Men Sarge's Heroes (losse cassette)

Nintendo 64 - Army Men Sarge's Heroes (losse cassette) € 15

Tan-troepen hebben de Bravo Company Commando's veroverd. Generaal Plasto heeft nieuwe wapens met grote vernietigingskracht: een vergrootglas, M-80 torpedo's jachtgeweren, bazooka's, vlammenwerpers, granaten, sluipschuttergeweren, mortieren, mijnenvegers en een berd munitie. Succes, soldaat.

€ 15 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo AV Cable

Nintendo 64 - Nintendo AV Cable € 9,99

Nintendo AV kabel te gebruiken voor o.a. Nintendo 64, Nintendo Gamecube en Super Nintendo.

€ 9,99 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Mario Golf (losse cassette)

Nintendo 64 - Mario Golf (losse cassette) € 20

Sinds Mario de beeldschone Princess Peach heeft gered in Super Mario 64, heeft hij met volle teugen genoten van zijn vrije tijd. Bowser gedroeg zich redelijk rustig, en dus kwamen Mario en zijn vrienden op het idee om zich eens op de golfbaan te wagen. Mario Golf 64 bevat een allstar rolbezetting van 16 beroemdheden uit de Nintendostal, waaronder Mario, Luigi en Princess Peach. Elke golfer heeft zijn eigen sterke punten en zwakheden. De kleine Baby Mario heeft bijvoorbeeld geen echt harde swing, maar zijn slagen zijn wel een stuk rechtlijniger dan die stevige bananenschoten van Donkey Kong. Een van de hoogtepunten van Mario Golf 64 is een spe ...

€ 20 3 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Rampage 2, Universal Tour (losse cassette)

Nintendo 64 - Rampage 2, Universal Tour (losse cassette) € 40

Oh Nee! Jou drie favoriete mutanten George, Lizzy en Ralph zijn gevangen genomen! Natuurlijk zijn er geheel nieuwe mutanten uitgezonden om hun te redden. Ontmoet Rubby de Kreeft, Boris de Neushoorn, en Curtis de Rat en laat hun de steden slopen op hun Wereld reis. Nieuwe bewegingen en bonus ronden. Je kan het opnemen tegen je vrienden in een Wrok Match, Verpletter Contest, King of the Hill of een van de vijf spannende bonus ronden! Gebruik ook je Rumble Pak en voel de trillingen als je karakter zich door de wereld heen slaat.

€ 40 3 maanden landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 18
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 344
RSS Feed