Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo 64

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro
  • Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro De veiling begint elke vrijdagmiddag om 12:00 uur, de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Tijdens deze veiling worden voornamelijk retro of vintage computer games, consoles en computers aangeboden. Alle kavels in de veiling beginnen op € 1,- ! Bekijk de veiling via onderstaande link:

Bieden 3 maanden+ Amersfoort, UT
Nintendo 64 - Mortal Kombat 4 (losse cassette)

Nintendo 64 - Mortal Kombat 4 (losse cassette) € 30

Nintendo 64 - Mortal Kombat 4 (losse cassette)

€ 30 5 dagen landelijk, ZH
Nintendo 64 - Turok 3 (losse cassette)

Nintendo 64 - Turok 3 (losse cassette) € 35

Sinds mensen heugenis hebben de aardbewoners te vrezen van een wreed kosmisch volk, Oblivion genaamd, dat slechts leeft met een doel: totale vernietiging. Twee nieuwe Turok strijders, Danielle en Joseph Fireseed, moeten de strijd aangaan met deze boosaardige entiteit. Hun succes of falen zal het lot van alle uitverkoren Turok strijders en de gehele mensheid voorgoed bepalen. Join the Legancy.

€ 35 3 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Pokemon Stadium 2

Nintendo 64 - Pokemon Stadium 2 € 119,99

De strijd om de master Trainer duurt voort, en Pokémon Stadium 2 biedt alles - en meer - dat een Pokéfan in een vervolgspel zou willen zien. Met zwaardere gevechten, scherpere beelden en een stadium vol extra's is Pokémon Stadium 2 de zware favoriet van Pokéfans. Met de Transfer Pak (niet meegeleverd) kun je persoonlijke getrainde Pokémon uploaden uit Pokémon Gold, Silver, Yellow, Red of Blue. Het is een must je eigen Pokémon te gebruiken - je gaat een zware strijd tegemoet als je alleen vertrouwt op de Rental Pokémon die zijn meegeleverd met het Pak in het gevecht met de ervaren Trainers. Pokémon Stadium 2 barst van de nieuwe aanvallen, nieu ...

€ 119,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Hydro Thunder

Nintendo 64 - Hydro Thunder € 39,99

Nintendo 64 - Hydro Thunder

€ 39,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Zwart

Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Zwart € 29,99

Bij dit artikel is nog geen omschrijving beschikbaar

€ 29,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Kirby 64 The Crystal Shards

Nintendo 64 - Kirby 64 The Crystal Shards € 149,99

Kirby's Nintendo 64 avontuur brengt het roze pluizenbolletje van Dream Land naar de sterren, terwijl hij vecht om zijn vrienden te redden van een gevaarlijke nieuwe vijand: Dark Matter. Dit schattige en kleurrijke platformspel barst van de Kirby-actie. Slik vijanden door om hun vaardigheden over te nemen (bijvoorbeeld vuur, ijs of elektriciteit) of combineer verschillende vaardigheden om nog effectievere uitwerkingen te creëren. Probeer ze allemaal uit voor verrassende resultaten! Tijdens je avontuur zul je planeten bestaande uit lava, water en zelfs snoepjes verkennen, en het opnemen tegen reusachtige eindbazen, terwijl je zoekt naar de verl ...

€ 149,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Snowboard Kids

Nintendo 64 - Snowboard Kids € 49,99

De meest hilarische snowboard-game met coole cartoon figuren op halsbrekende snowboard-pistes!

€ 49,99 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Tonic Trouble (losse cassette)

Nintendo 64 - Tonic Trouble (losse cassette) € 15

De wereld staat op zijn kop! Ed het kleine paarse buitenaardse wezentje, moet de rotzooi die hij heeft gemaakt opruimen. Actie en avontuur in 3D real time, meer dan 40 uur spanning en fun, 50 te gekke figuren en niet het minst belangrijk. Ed het ruimtewezentje die meer dan 10 hilarische transformaties moet doorstaan, vliegt met zijn vlinderdas, zwemt met zijn vissenkom en schiet met zijn blaaspijp.

€ 15 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Chopper Attack (losse cassette)

Nintendo 64 - Chopper Attack (losse cassette) € 15

Nintendo 64 - Chopper Attack (losse cassette)

€ 15 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Worms Armageddon (losse cassette)

Nintendo 64 - Worms Armageddon (losse cassette) € 40

In Worms Armageddon zijn de wapens zo krachtig, het spel zo extreem en de landschappen zo bizar dat je het ergste kan verwachten! Begin maar alvast sluwe en ingenieuze strategieen te bedenken zodat jouw wormenleger HUN wormenleger van de aardbol kan vegen. Worms Armageddon is het perfecte strategische spel met ongeevenaarde actie en uitgebreide spelmogelijkheden voor meerdere spelers.

€ 40 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Blauw/Transparant

Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Blauw/Transparant € 29,99

Een transparant blauwe N64 controller, je kan het binnenwerk van de controller door de shell heen zien!

€ 29,99 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - The New Tetris (losse cassette)

Nintendo 64 - The New Tetris (losse cassette) € 15

De puzzel klasieker in een nieuw jasje! Met nieuwe moves en nieuwe manieren om te scoren is deze verslavende puzzel klasieker nu nog beter!

€ 15 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Vigilante 8 (losse cassette)

Nintendo 64 - Vigilante 8 (losse cassette) € 20

Nintendo 64 - Vigilante 8 (losse cassette)

€ 20 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Roadsters

Nintendo 64 - Roadsters € 13,99

Koopt u deze game nieuw? Veel uitgevers leverden destijds de Nintendo 64 games uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed. Van 0 tot 100 km/u in 4 seconden, dat is roadsters. Dus gesp je gordel vast en geef gas, scheur weg! 10 circuits met strategische pits stops en variabele weersomstandigheden. 8 wagens op een piste die in 4 verschillende richtingen gevolgd kan worden.

€ 13,99 3 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Daffy Duck Starring As Duck Dodgers (losse

Nintendo 64 - Daffy Duck Starring As Duck Dodgers (losse € 40

Nintendo 64 - Daffy Duck Starring As Duck Dodgers (losse cassette)

€ 40 3 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Mario Party 3 (losse cassette)

Nintendo 64 - Mario Party 3 (losse cassette) € 100

Niemand kan zo feesten als Mario. De lijvige loodgieter heeft al twee wilde partys gegeven op de Nintendo 64, en met Mario Party 3 zet hij hoger in dan ooit tevoren. Met 70 splinternieuwe minigames en waanzinnige nieuwe interactieve spelborden is dit een feest dat je niet mag missen!Deze keer probeert de Mushroom Kingdomcrew al swingend uit te maken wie de Millennium Star mag houden die zojuist op de binnenplaats van Princess Peach is neergekomen. Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Wario en DK besluiten dat er maar A(C)A(C)n logische manier is om dit probleem op te lossen: door het spelen van bordspellen vol spannende minigames voor vier spelers. Je ...

€ 100 3 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Mario Party 2 (losse cassette)

Nintendo 64 - Mario Party 2 (losse cassette) € 60

Wat doe je als je eerste Party een overdonderend succes is geworden? Dan geef je er natuurlijk nog eentje! Mario en zijn beroemde vrienden nodigen je uit voor Mario Party 2, dus je zou wel gek zijn als je dit festijn zou missen. Net als in het originele Mario Party kunnen in deze opvolger vier spelers het tegen elkaar opnemen in spannende interactieve bordspellen vol verrassingen. Mario Party 2 bevat zes volledig nieuwe multiplayer Avonturenborden, plus een speciale Quest Mode voor spelers die liever in hun eentje feesten. Er zijn 64 minigames vol actie in Mario Party 2. De meeste van deze spellen bieden splinternieuwe uitdagingen, andere zij ...

€ 60 3 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Hexen

Nintendo 64 - Hexen € 29,99

Nintendo 64 - Hexen

€ 29,99 3 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Lode Runner 3-D (losse cassette)

Nintendo 64 - Lode Runner 3-D (losse cassette) € 10

Jaren geleden werd Lode Runner geintroduceerd. Dat veranderde de puzzlegame voor altijd. Nu is de klassieker terug op de Nintendo 64. Nu in 3d. Los de puzzles op en versla de evil Emperor Monk.

€ 10 3 maanden+ landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 17
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 328
RSS Feed