Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Spelcomputer - Nintendo 64

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro
  • Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro Bieden

Wekelijkse Retro computer veiling - Nintendo 64 vanaf 1 euro De veiling begint elke vrijdagmiddag om 12:00 uur, de kavels in de veiling lopen donderdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Tijdens deze veiling worden voornamelijk retro of vintage computer games, consoles en computers aangeboden. Alle kavels in de veiling beginnen op € 1,- ! Bekijk de veiling via onderstaande link:

Bieden 3 maanden Amersfoort, UT
Nintendo 64 - Kirby 64 The Crystal Shards

Nintendo 64 - Kirby 64 The Crystal Shards € 149,99

Kirby's Nintendo 64 avontuur brengt het roze pluizenbolletje van Dream Land naar de sterren, terwijl hij vecht om zijn vrienden te redden van een gevaarlijke nieuwe vijand: Dark Matter. Dit schattige en kleurrijke platformspel barst van de Kirby-actie. Slik vijanden door om hun vaardigheden over te nemen (bijvoorbeeld vuur, ijs of elektriciteit) of combineer verschillende vaardigheden om nog effectievere uitwerkingen te creëren. Probeer ze allemaal uit voor verrassende resultaten! Tijdens je avontuur zul je planeten bestaande uit lava, water en zelfs snoepjes verkennen, en het opnemen tegen reusachtige eindbazen, terwijl je zoekt naar de verl ...

€ 149,99 5 dagen landelijk, ZH
Nintendo 64 - Snowboard Kids

Nintendo 64 - Snowboard Kids € 49,99

De meest hilarische snowboard-game met coole cartoon figuren op halsbrekende snowboard-pistes!

€ 49,99 2 weken landelijk, ZH
Nintendo 64 - Tonic Trouble (losse cassette)

Nintendo 64 - Tonic Trouble (losse cassette) € 15

De wereld staat op zijn kop! Ed het kleine paarse buitenaardse wezentje, moet de rotzooi die hij heeft gemaakt opruimen. Actie en avontuur in 3D real time, meer dan 40 uur spanning en fun, 50 te gekke figuren en niet het minst belangrijk. Ed het ruimtewezentje die meer dan 10 hilarische transformaties moet doorstaan, vliegt met zijn vlinderdas, zwemt met zijn vissenkom en schiet met zijn blaaspijp.

€ 15 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Chopper Attack (losse cassette)

Nintendo 64 - Chopper Attack (losse cassette) € 15

Nintendo 64 - Chopper Attack (losse cassette)

€ 15 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Worms Armageddon (losse cassette)

Nintendo 64 - Worms Armageddon (losse cassette) € 40

In Worms Armageddon zijn de wapens zo krachtig, het spel zo extreem en de landschappen zo bizar dat je het ergste kan verwachten! Begin maar alvast sluwe en ingenieuze strategieen te bedenken zodat jouw wormenleger HUN wormenleger van de aardbol kan vegen. Worms Armageddon is het perfecte strategische spel met ongeevenaarde actie en uitgebreide spelmogelijkheden voor meerdere spelers.

€ 40 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Blauw/Transparant

Nintendo 64 - Nintendo 64 Controller Blauw/Transparant € 29,99

Een transparant blauwe N64 controller, je kan het binnenwerk van de controller door de shell heen zien!

€ 29,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - The New Tetris (losse cassette)

Nintendo 64 - The New Tetris (losse cassette) € 15

De puzzel klasieker in een nieuw jasje! Met nieuwe moves en nieuwe manieren om te scoren is deze verslavende puzzel klasieker nu nog beter!

€ 15 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Vigilante 8 (losse cassette)

Nintendo 64 - Vigilante 8 (losse cassette) € 20

Nintendo 64 - Vigilante 8 (losse cassette)

€ 20 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Roadsters

Nintendo 64 - Roadsters € 13,99

Koopt u deze game nieuw? Veel uitgevers leverden destijds de Nintendo 64 games uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed. Van 0 tot 100 km/u in 4 seconden, dat is roadsters. Dus gesp je gordel vast en geef gas, scheur weg! 10 circuits met strategische pits stops en variabele weersomstandigheden. 8 wagens op een piste die in 4 verschillende richtingen gevolgd kan worden.

€ 13,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Mario Party (losse cassette)

Nintendo 64 - Mario Party (losse cassette) € 50

Met meer dan 50 minigames is Mario Party een megaspelcassette die uitpuilt van multiplayer plezier. Mario is niet de hele dag bezig met rondspringen en het van hier naar de maan schoppen van Bowsers achterste hij is ook het grootste feestbeest dat op de aarde rondloopt. Kijk hoe Mario al zijn overwinningen viert, die hij gedurende de jaren heeft behaald in Mario Party. Een spel dat samen met alle vervolgen een uniek spel voor de N64 is, want het heeft enkele van de meest geweldige multiplayer spellen die het systeem te bieden heeft. Mario Party is ontworpen voor 1 tot en met 4 spelers, maar het wordt pas echt een feest als je het met je vrien ...

€ 50 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Daffy Duck Starring As Duck Dodgers (losse

Nintendo 64 - Daffy Duck Starring As Duck Dodgers (losse € 40

Nintendo 64 - Daffy Duck Starring As Duck Dodgers (losse cassette)

€ 40 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Mario Party 3 (losse cassette)

Nintendo 64 - Mario Party 3 (losse cassette) € 100

Niemand kan zo feesten als Mario. De lijvige loodgieter heeft al twee wilde partys gegeven op de Nintendo 64, en met Mario Party 3 zet hij hoger in dan ooit tevoren. Met 70 splinternieuwe minigames en waanzinnige nieuwe interactieve spelborden is dit een feest dat je niet mag missen!Deze keer probeert de Mushroom Kingdomcrew al swingend uit te maken wie de Millennium Star mag houden die zojuist op de binnenplaats van Princess Peach is neergekomen. Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Wario en DK besluiten dat er maar A(C)A(C)n logische manier is om dit probleem op te lossen: door het spelen van bordspellen vol spannende minigames voor vier spelers. Je ...

€ 100 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Mario Party 2 (losse cassette)

Nintendo 64 - Mario Party 2 (losse cassette) € 60

Wat doe je als je eerste Party een overdonderend succes is geworden? Dan geef je er natuurlijk nog eentje! Mario en zijn beroemde vrienden nodigen je uit voor Mario Party 2, dus je zou wel gek zijn als je dit festijn zou missen. Net als in het originele Mario Party kunnen in deze opvolger vier spelers het tegen elkaar opnemen in spannende interactieve bordspellen vol verrassingen. Mario Party 2 bevat zes volledig nieuwe multiplayer Avonturenborden, plus een speciale Quest Mode voor spelers die liever in hun eentje feesten. Er zijn 64 minigames vol actie in Mario Party 2. De meeste van deze spellen bieden splinternieuwe uitdagingen, andere zij ...

€ 60 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Robotron 64

Nintendo 64 - Robotron 64 € 19,99

Aan de perfecte combinatie tussen fantastisch gameplay, bliksemsnelle actie en een fenomenale soundtrack is het te danken dat robotron het meest verslavende spel voor de Nintendo 64 is. Spring in de rol van de professor en breng met krachtige wapens en power-ups je reddeloze medemensen in veiligheid van de meedogenloze aanvallen van het robotron leger. 200 Verbazingwekkende levels hectische vernietigingsactie die je gegarandeerd zullen blijven boeien.

€ 19,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Hexen

Nintendo 64 - Hexen € 29,99

Nintendo 64 - Hexen

€ 29,99 1 maand landelijk, ZH
Nintendo 64 - Lode Runner 3-D (losse cassette)

Nintendo 64 - Lode Runner 3-D (losse cassette) € 10

Jaren geleden werd Lode Runner geintroduceerd. Dat veranderde de puzzlegame voor altijd. Nu is de klassieker terug op de Nintendo 64. Nu in 3d. Los de puzzles op en versla de evil Emperor Monk.

€ 10 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - NFL Quarterback Club '99 (losse cassette)

Nintendo 64 - NFL Quarterback Club '99 (losse cassette) € 10

Nintendo 64 - NFL Quarterback Club '99 (losse cassette)

€ 10 2 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - F1 Racing Championship (losse cassette)

Nintendo 64 - F1 Racing Championship (losse cassette) € 10

Nintendo 64 - F1 Racing Championship (losse cassette)

€ 10 3 maanden landelijk, ZH
Nintendo 64 - Madden 64 (losse cassette)

Nintendo 64 - Madden 64 (losse cassette) € 10

Kan jij de verdediging doorbreek en je ploeg kampieon maken? Een waarheidsgetrouwe NFL-ervaring voor op je Nintendo 64.

€ 10 3 maanden landelijk, ZH
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 18
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 342
RSS Feed