Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Software - pc games

PC Gaming - Runaway 2 the Dream of the Turtle

PC Gaming - Runaway 2 the Dream of the Turtle € 6,99

Brian Basco en Gina Timmins zijn lekker op vakantie in Hawaii. Een dagtripje naar een onbewoond eiland loopt echter helemaal verkeerd af. Ze vliegen net over een eiland als de piloot overlijdt aan ouderdom. Brian duwt Gina met een parachute het vliegtuig uit. Brian stort zelf met het vliegtuig neer in de jungle, maar overleeft dit wel. Hij moet op zoek naar Gina en die zoektocht leidt tot een zeer bizar avontuur waarin het leger, aliens, piraten en dronken apen voorkomen. Tijdens dit avontuur bezoek je bijna honderd verschillende locaties in onder andere Hawaii, Alaska en de diepten van de zee.

€ 6,99 4 dagen landelijk, ZH
PC Gaming - Transformers Revenge of the Fallen

PC Gaming - Transformers Revenge of the Fallen € 9,99

De game Transformers Revenge of the Fallen is gebaseerd op de gelijknamige film. Je strijd om de macht over de wereld. Speel als Autobots of Decepticons. Race, vlieg en vecht jezelf door levels vol actie. Spelers kunnen kiezen uit een zeer divers aanbod van speelbare Transformers. Elk met verschillende persoonlijkheden, vaardigheden en wapens.

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
PC Gaming - Alan Wake

PC Gaming - Alan Wake € 9,99

Jij speelt als Alan Wake, een succesvolle schrijver, die echter al jaren niets meer op papier krijgt. Zijn vrouw Alice wil hem proberen van dit writers block af te helpen door met hem op vakantie te gaan naar het schijnbaar idyllische stadje Brightfalls. Al snel gaat er van alles mis, Alice verdwijnt op mysterieuze wijze en vanaf hier wordt je als speler ondergedompeld in een intense en filmische wereld waar het mogelijk is om je vrij te verplaatsen in realistische, dynamische en interactieve omgevingen. Alan Wake is 'mission-based' met een uitermate spannende en uitdagende verhaallijn, die bol staat van overwachte wendingen. Het is aan jou a ...

€ 9,99 4 dagen landelijk, ZH
PC Gaming - Age of Wonders 3

PC Gaming - Age of Wonders 3 € 13,99

Age of Wonders III is een turn-based strategie game met rpg-elementen die zich in een fantasy setting afspeelt. De game zal zowel een singleplayer- als multiplayermodus bevatten. Triumph Studios maakte ook de eerste twee delen die wereldwijd gelauwerd werden. Na Age of Wonders 1 en 2 werkte de gamestudio aan de succesvolle Overlord games. De ontwikkeling van Age of Wonders III wordt financieel ondersteund door Markus Notch Persson. Markus Persson is het brein achter de populaire game Minecraft en bovendien groot fan van de Age of Wonders games.

€ 13,99 1 week landelijk, ZH
PC Gaming - Need for Speed Hot Pursuit

PC Gaming - Need for Speed Hot Pursuit € 9,99

De online racewereld veranderd voorgoed met de komst van Need for Speed, Hot Pursuit. De game introduceert de intensiteit en adrenaline van politie achtervolgingen in een revolutionaire sociale gameplay met talloze mogelijkheden om contact te onderhouden en samen of tegen elkaar te racen. Spelers kunnen samen racen of juist een intense rivaliteit ervaren door het online tegen hun vrienden op te nemen. De kern van deze sociale dimensie wordt gevormd door Need for Speed Autolog. Dankzij dit online netwerk kunnen spelers contact houden, statistieken vergelijken en het opnemen tegen hun vrienden.

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
PC Gaming - Euro Truck Simulator

PC Gaming - Euro Truck Simulator € 9,99

Euro Truck Simulator is een levensecht simulatiespel waarin vrachtvervoer binnen Europa centraal staat. Als speler kruip je in de huid van een trucker die onderweg opdrachten uit moet voeren. Ondertussen geniet je vanuit de cabine van mooie uitzichten. Euro Truck Simulator bevat immers ontzettend mooi beeldmateriaal. In plaats van die doorsnee flight simulator stap je nu voor de afwisseling eens in een stalen trekpaard.

€ 9,99 1 week landelijk, ZH
PC Gaming - XCom Enemy Within (Add-On)

PC Gaming - XCom Enemy Within (Add-On) € 13,99

XCOM: Enemy Within is de uitbreiding voor de Game van het Jaar 2012 winnende strategie game XCOM: Enemy Unknown. Enemy Within voegt een ongelofelijk reeks nieuwe abilities, upgrades en wapens toe om nieuwe vijandelijke en buitenaardse dreigingen te bestrijden. Deze uitbreiding bevat ook nieuwe kaarten, nieuwe tactische en strategische gameplay en nieuwe multiplayer content voor een geheel nieuwe gameplay ervaring.

€ 13,99 2 weken landelijk, ZH
PC Gaming - Devil May Cry 3 (Special Edition)

PC Gaming - Devil May Cry 3 (Special Edition) € 6,99

In Devil May Cry 3 zien we de mysterieuze held Dante terug in een meeslepend nieuw avontuur met complexe verhaallijnen, fraaie graphics en gelikte actie. Devil May Cry 3 gaat over een vroege periode in Dantes leven, nog voor het originele Devil May Cry. We zijn getuige van de onvermijdelijke confrontatie tussen de twee zonen van Sparda, die door hun levenskeuzes van elkaar gescheiden zijn geraakt. Op weg naar zijn broer komt hij ontzagwekkende vijanden en vreemde personages tegen, zoals de geheimzinnige Arkham en de vrouwelijk jager Lady, die alle demonen, inclusief Dante, wil vernietigen. Deze vroege gebeurtenissen verklaren de ingewikkelde ...

€ 6,99 2 weken landelijk, ZH
PC Gaming - The Great Escape

PC Gaming - The Great Escape € 6,99

The Great Escape videogame is gebaseerd op de gelijknamige film met Steve McQueen die in 1963 een Oscarnominatie in de wacht sleepte, een film die is geArnspireerd op de historische gebeurtenissen tijden WO2. De game speelt zich af op een aantal unieke locaties gaande van gevangenkampen tot kastelen op een bergtop.

€ 6,99 2 weken landelijk, ZH
PC Gaming - Far Cry 4

PC Gaming - Far Cry 4 € 13,99

Spelers van Far Cry 4 bevinden zich in Kyrat, een adembenemende, levensgevaarlijke en woeste regio van de Himalayas die onder druk staat van het regime van een zelfbenoemde, alleenheersende koning. Gebruik een uitgebreid aanbod van wapens, voertuigen en dieren om jouw eigen verhaal te schrijven in een exotische open wereld.

€ 13,99 2 weken landelijk, ZH
PC Gaming - Demigod

PC Gaming - Demigod € 13,99

Demigod is een unieke game die RPG elementen samenbrengt met traditionele RTS elementen. Demigod speelt zich af in een wereld waar goden tussen de mensen rondlopen. Kies je eigen halfgod en leid je slaven de oorlog in en ontketen de strijd tegen je rivalen. Jouw halfgod zal er alles aan doen om de status van echte god te krijgen.Door de revolutionaire en innovatieve mix tussen RPG en strategie is het mogelijk je karakter op te bouwen alsof het een RPG is, maar te vechten met andere volkeren als je een RTS aan het spelen bent. Vecht je een weg naar het pantheon van de goden in een singleplayer campagne of vecht tegen vrienden via de online mul ...

€ 13,99 2 weken landelijk, ZH
PC Gaming - Resident Evil 4

PC Gaming - Resident Evil 4 € 6,99

In Resident Evil 4 maak je opnieuw kennis met Leon S. Kennedy, het idealistische groentje van Raccoon City Police Department uit Resident Evil 2. Het is zes jaar na de vernietiging van Raccoon City. In die periode is de Amerikaanse regering erin geslaagd de misdadige Umbrella Corporation uit te schakelen.Het is inmiddels 2004 en je sluit je weer aan bij Leon, die nu een Amerikaanse agent is met een supergeheime missie. Het is zijn taak om de ontvoering van de dochter van de president te onderzoeken. Zijn onderzoek brengt hem naar een mysterieuze locatie in Europa. Terwijl Leon oog in oog komt te staan met onvoorstelbare gruwelijkheden, moet h ...

€ 6,99 2 weken landelijk, ZH
PC Gaming - Anno 2070 (Complete Edition)

PC Gaming - Anno 2070 (Complete Edition) € 13,99

Dit pakket bevat de originele game Anno 2070 en de uitbreiding Anno 2070 Deep Ocean. Als bonus ook nog 3 extra DLC pakketten. In het jaar 2070 dwingen klimaatveranderingen de mensheid om zich aan te passen aan het stijgende zeeniveau. Spelers krijgen in deze wereld te maken met ecologische problemen en nieuwe technieken bij het opbouwen van hun rijk. Daarbij kunnen ze kiezen om zich te scharen bij de industrile en efficinte Tycoons, of bij de duurzame en milieuvriendelijke Ecos.

€ 13,99 2 weken landelijk, ZH
PC Gaming - Guild Wars Nightfall

PC Gaming - Guild Wars Nightfall € 9,99

Guild Wars, Nightfall blijft de traditie hoog houden van het vragen van spelers om zichzelf te ontwikkelen in een epische verhaallijn. Guild Wars Nightfall speelt zich af in een fantasie setting. Strijd in man tot man gevechten tegen spelers van overal op de wereld en vind avontuur in missies zoals je dat nog nooit hebt gezien.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
PC Gaming - Bioshock 2

PC Gaming - Bioshock 2 € 9,99

Keer terug naar Rapture City, de mysterieuze stad onder de zeespiegel. In Bioshock 2 stap je opnieuw in een first person action game, waarin een spannend verhaal de draad door een schitterend avontuur vormt. 10 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste game, worden kleine meisjes door een monster, vanaf de Atlantische kustlijn ontvoert en naar Rapture gebracht. Jij bent de allereerste Big Daddy, het prototype waaruit alle andere exemplaren voortvloeiden, wanneer je door de onderwaterstad waart. Je bent op jacht naar een onbekende vijand, in antwoord op vele vragen en om zelf te kunnen overleven.

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
PC Gaming - Chicken Little Ace in Action

PC Gaming - Chicken Little Ace in Action € 9,99

Disneys Chicken Little: Ace in Action is gebaseerd op de film die te zien is in de film Chicken Little. Je speelt dan ook met Ace, het superhelden-alter ego van Chicken Little. De andere karakters in deze game zijn de Hollywoodversies van Chicken Littles vrienden Billy Big, Malle Abby en Vis-Uit-Het-Water. De groep moet het opnemen tegen Foxy Loxy en Goosey Loosey die een plan hebben om de aarde over te nemen. Je zult in De Avonturen van Ace tegen slechte buitenaardse robots vechten in meerder levels verspreid door het zonnestelsel. Dit vechten gebeurt in drie verschillende typen gameplay. Je vecht te voet als Ace, als Billy Big bestuur je ee ...

€ 9,99 2 weken landelijk, ZH
PC Gaming - Need for Speed Hot Pursuit (Limited Edition)

PC Gaming - Need for Speed Hot Pursuit (Limited Edition) € 13,99

De online racewereld veranderd voorgoed met de komst van Need for Speed, Hot Pursuit. De game introduceert de intensiteit en adrenaline van politie achtervolgingen in een revolutionaire sociale gameplay met talloze mogelijkheden om contact te onderhouden en samen of tegen elkaar te racen. Spelers kunnen samen racen of juist een intense rivaliteit ervaren door het online tegen hun vrienden op te nemen. De kern van deze sociale dimensie wordt gevormd door Need for Speed Autolog. Dankzij dit online netwerk kunnen spelers contact houden, statistieken vergelijken en het opnemen tegen hun vrienden.Extra inhoud Limited Edition:- Alfa Romeo 8c Compet ...

€ 13,99 1 maand landelijk, ZH
PC Gaming - Professional Farmer 2014

PC Gaming - Professional Farmer 2014 € 13,99

Voor het eerst in de wereld van boerderijsimulators is er sprake van vier seizoenen: spelers moeten zich aanpassen aan de natuur in de verschillende jaargetijden, die een rechtstreekse invloed hebben op het beheer van hun landbouwrijk. Met een gedetailleerde en uitdagende carrièremodus, biedt Professional Farmer 2014 verder alles wat simulatorfans mogen verwachten. Voor Professional Farmer 2014 is samengewerkt met beroemde merken, en het spel biedt realistische beelden en mechanismen voor een dynamische landbouwervaring. Een idyllische boerderij te midden van uitnodigende &. braakliggende landschappen in schitterende Europese omgevingen w ...

€ 13,99 1 maand landelijk, ZH
PC Gaming - Turtle Beach Ear Force P11 (White)

PC Gaming - Turtle Beach Ear Force P11 (White) € 46,99

The Ear Force P11 integrates premium stereo game sound with crystal-clear communication on the PlayStation Network (PSN) and PC/Mac to create an immersive audio environment for playing popular game titles. The P11 is two headsets in one. A stereo USB headset for chat sound and an amplified stereo headset for game sound. That means you can independently control chat and game sound from a single control box whether youre playing PS3 or PC games. Large, comfortable ear cups with a lightweight, rugged design provide the ultimate in comfort during extended game play. The P11 gives you a significant advantage because you can hear sound cues others ...

€ 46,99 1 maand landelijk, ZH
Dawn Of Magic 2 - PC DVD ROM Nieuw in seal
  • Foto's

Dawn Of Magic 2 - PC DVD ROM Nieuw in seal € 4,99

Spelcomputers en Games Games Pc Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Dawn Of Magic 2 - PC DVD ROM Nieuw in seal De onsterfelijke Modo is verslagen. Hij trachtte de aarde te vernietigen maar zijn monstrueuze plannen faalden jammerlijk en werden zijn eigen ondergang. Maar het kwaad geeft zich niet snel gewonnen . De onsterfelijke Modo is verslagen. Hij trachtte de aarde te vernietigen maar zijn monstrueuze plannen faalden jammerlijk en werden zijn eigen ondergang. Maar het kwaad geeft zich niet snel gewonnen. De fragiele balans van krachten is meer dan tien jaar in evenwicht geweest maar valt nu uiteen. De ...

€ 4,99 1 maand Burgum, FR
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 23
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 449
RSS Feed