Vango Oppompvoortent Braemar II Serie

€ 784,99
Provincie Drenthe
Prijs:
€ 784,99
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
165 keer
Plaats:
Nieuwe Buinen, DR
Adverteerder:
Te Velde Kampeershow
Telefoon:
0599613946
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
52.95722,6.926528
Te Velde Kampeershow
Vango Oppompvoortent Braemar II Serie
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Merk: Vango
Model: Oppompvoortent Braemar II Serie

Opties:

Vango Opblaasbare caravanvoortenten:
Laat overige kampeerders jaloers op je zijn. Het opzetten van een Vango Opblaasbare voortent kost slechts enkele minuten. Geen stokken betekent geen verspilde kampeertijd. Met de Vango opblaasbare voortent brengt u gemak en luxe mee van thuis, naar de camping.

Vango oppompvoortent Braemar II serie
In 2 maten leverbaar

Mix van snelheid en eenvoud:
De Braemar is een opblaasbare caravanluifel die eenvoudig en binnen enkele minuten is op te zetten. Een luxe uitbreiding van de leefruimte van uw caravan. Gemaakt van het weelderige en robuuste Vango Sentinel Comfort 150 materiaal. Zoals al onze Vango luifels, heeft de Braemar vele extra's, zoals kristalheldere ramen, elegante gordijnen met rits en een ophanging voor de verlichting. Ook kan eenvoudig een extra voorraadruimte worden bevestigd. De Braemar heeft alles wat u maar wensen kan. Inclusief tochtstrook, foam beschermingkussens, steunpalen, wielbekleding en steunbalken voor extra stabiliteit!

SkyTrack II® - Een flexibel ophangsysteem waar u eenvoudig spullen aan kunt ophangen, zoals lampen, hangkasten of Vango Skyliners. Met het Skytrack systeem kunt u uw tent volledig naar uw wensen en behoeften indelen
Vango AirAwning® Constructie - Door de opblaasbare AirBeam® technologie makkelijk op te zetten, zonder tentstokken, en eenvoudig aan uw caravan te bevestigen

Sentinel Comfort 150 Fabric - A 150D Hogekwaliteits polyester materiaal, met een lange levensduur. Door de PU coating is het zeer waterdicht en UV bestendig.
Inclusief AirBeams voor voorkant en dak.
Meegeleverd schuimrubber. Voor betere aansluiting aan de caravan en om tocht te verminderen. Gemonteerd op een spie om aan te kunnen passen aan hoogte en hoek.

Bevestigingspunten voor verstelbare stokken (meegeleverd).
Lussen aan het einde van de Kador strips vereenvoudigen het vastmaken van de voortent aan de caravan. De lussen kunnen worden bevestigd aan de meegeleverde zuignappen om verschuiven te voorkomen.

Inclusief PVC strip die de tocht buiten houdt en de wielkast afdekt.
Draught Cushion - Gemaakt van het doek van de luifel. Deze zachte foam bescherming sluit de verbinding tussen de caravan en de Vango luifel tochtvrij af.

AirSpeed® valve ventiel om AirBeams gemakkelijk op te pompen. Op handige hoogte gepositioneerd en blijft stevig vastzitten aan de pomp.

Vango oversized AirBeams sommige modellen en stoffen gebruiken AirBeams met een grotere diameter. Om nog meer van de voordelen van Airbeams te profiteren.

Schuine AirBeams - zorgen voor nog meer ruimte dan Airbeams met standaard curve. Beschermen bovendien tegen zijwind.
Stormbanden voor een stabiele afspanning aan de voor- en achterkant van de tent.
Verstelbare scheerlijnklemmetjes. Stevig vast, snel weer los; uitstekende prestaties in weer en wind.

PVC slikrand aan de onderkant van de voortent om makkelijker schoon te maken.

Verstelbare banden voor haringen.
Gordijnen met rits voor meer privacy. Eenvoudig en snel in gebruik. Kunnen op verschillende hoogtes worden geopend. Netjes vast te maken aan de tent. Kunnen worden opgerold in een zakje.

Heldere ramen - voor maximale lichtinval en goed zicht.
Reflecterend band licht op als je er met een zaklamp op schijnt, zodat de plekken waar haringen moeten komen ook bij slecht licht gemakkelijk gevonden worden.

Flexibele deur kan half of helemaal open.
Makkelijk toegankelijke deuren voor rolstoelen en mensen die minder mobiel zijn.
Zware ritsen aan de deuren.
Strips over alle ritsen in de deuren om tegen weer en wind te beschermen.
Alle buitententen en grondzeilen zijn in de fabriek getapet voor volledige waterdichtheid.

Extra

Meer advertenties van Te Velde Kampeershow

Link: