Vango Opblaasvoortent Varkala Connect Serie

€ 1.049,99
Provincie Drenthe
Prijs:
€ 1.049,99
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
755 keer
Plaats:
Nieuwe Buinen, DR
Adverteerder:
Te Velde Kampeershow
Telefoon:
0599613946
Activiteit:
10 maanden actief op Marktnet
Positie
52.95722,6.926528
Te Velde Kampeershow
Vango Opblaasvoortent Varkala Connect Serie
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Merk: Vango
Model: Opblaasvoortent Varkala Connect Serie

Opties:

Vango Opblaasbare caravanvoortenten:
Laat overige kampeerders jaloers op je zijn. Het opzetten van een Vango Opblaasbare voortent kost slechts enkele minuten. Geen stokken betekent geen verspilde kampeertijd. Met de Vango opblaasbare voortent brengt u gemak en luxe mee van thuis, naar de camping.

Vango opblaasvoortent Varkala connect serie
In 4 maten leverbaar, links en rechts uitbreidbaar

Mix van snelheid en eenvoud:
De laatste ontwikkeling in het revolutionaire Vango AirBeam systeem. Nooit meer stress bij het arriveren op de camping met deze opblaasbare caravanvoortent. Meer dan 12 jaar gingen vooraf aan ontwikkeling van het AirBeam systeem voordat wij eindelijk deze tent op de markt brachten. Nauwe samenwerking met experts op het gebied van caravans heeft geresulteerd in deze luxe caravantent die slechts in enkele minuten is op te zetten. Het gebruik van buizen in een uiterst robuuste, dubbelgevoerde mantel zorgt voor een bijzonder sterke constructie waarmee u zonder zorgen kunt kamperen. Een bijkomend voordeel van deze opblaasbare caravantent is dat er geen gebruik wordt gemaakt van metalen stokken en dat de constructie hierdoor dus ook niet beschadigd kan raken tijdens harde wind. Zoals alle Vango (caravanvoor-)tenten komt ook deze caravanvoortent met vele extra's zoals ritsgordijnen, een zee aan ruimte en een goede ventilatie, om er maar eens een paar te noemen. Wat te denken van de uitbreiding links en/of rechts. Met de extension maak je de tent een behoorlijk stuk groter. De caravanvoortent van morgen is vandaag al verkrijgbaar. Met dank aan de Vango AirBeam technologie.

Vango AirAwning® Constructie - Door de opblaasbare AirBeam® technologie makkelijk op te zetten, zonder tentstokken, en eenvoudig aan uw caravan te bevestigen
Deze voortenten zijn geschikt om op elk moment van het jaar te kunnen gebruiken.
Sentinel Comfort 420 Fabric - A 420D zeer Hogek waliteits polyester materiaal, met een lange levensduur. Door de PU coating is het zeer waterdicht en UV bestendig.

Inclusief AirBeams voor voorkant en dak.
Meegeleverd schuimrubber. Voor betere aansluiting aan de caravan en om tocht te verminderen. Gemonteerd op een spie om aan te kunnen passen aan hoogte en hoek.
Bevestigingspunten voor verstelbare stokken (meegeleverd).
Lussen aan het einde van de Kador strips vereenvoudigen het vastmaken van de voortent aan de caravan. De lussen kunnen worden bevestigd aan de meegeleverde zuignappen om verschuiven te voorkomen.

Inclusief PVC strip die de tocht buiten houdt en de wielkast afdekt.
Draught Cushion - Gemaakt van het doek van de luifel. Deze zachte foam bescherming sluit de verbinding tussen de caravan en de Vango luifel tochtvrij af.

AirSpeed® valve ventiel om AirBeams gemakkelijk op te pompen. Op handige hoogte gepositioneerd en blijft stevig vastzitten aan de pomp.

Vango oversized AirBeams sommige modellen en stoffen gebruiken AirBeams met een grotere diameter. Om nog meer van de voordelen van Airbeams te profiteren.
Schuine AirBeams - zorgen voor nog meer ruimte dan Airbeams met standaard curve. Beschermen bovendien tegen zijwind.
Stormbanden voor een stabiele afspanning aan de voor- en achterkant van de tent.
Verstelbare scheerlijnklemmetjes. Stevig vast, snel weer los; uitstekende prestaties in weer en wind.
PVC slikrand aan de onderkant van de voortent om makkelijker schoon te maken.

Verstelbare banden voor haringen.
SkyTrack II® - Een flexibel ophangsysteem waar u eenvoudig spullen aan kunt ophangen, zoals lampen, hangkasten of Vango Skyliners. Met het Skytrack systeem kunt u uw tent volledig naar uw wensen en behoeften indelen
Gordijnen met rits voor meer privacy. Eenvoudig en snel in

Meer advertenties van Te Velde Kampeershow

Link: