Mestic MWC-120 (2016)

€ 21
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 21
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
63 keer
Plaats:
De Meern, UT
Adverteerder:
GIMEG NEDERLAND B.V.
Telefoon:
0306629505
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.07859,5.034786
GIMEG NEDERLAND B.V.
Mestic MWC-120 (2016)
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Mestic MWC-120 (2016)

Merk: Mestic
Model: MWC-120
Bouwjaar: 2016
Lengte: 0,24 meter

Opties:

We are Mestic

Mestic biedt een slim en uitgebalanceerd assortiment aan laag wattage huishoudelijke apparatuur. De apparatuur is speciaal ontwikkeld voor de kampeerder die opzoek is naar een uitgebreid assortiment van bij elkaar passende producten.
Mestic is fris en vernieuwend en omvat de meest gangbare huishoudelijke artikelen die we ook thuis veel in gebruik hebben. Apparaat categorieën die je terug kunt vinden in het assortiment zijn o.a. : koffiezetters, waterkokers, ovens, grill en bak apparatuur, wasmachines en stofzuigers.

Alle apparatuur van Mestic is uitgevoerd in laag wattage hiermee kan ieder apparaat onbezorgd worden gebruikt, ook op de laag af gezekerde campings. Waar een standaard waterkoker van thuis al snel 1700 watt verbruikt heeft een waterkoker van Mestic maar 800 watt nodig.
Neem bijvoorbeeld de Mestic MWC-120, dit is een compacte klassiek vormgegeven waterkoker met een inhoud van 0,8 liter. Hiermee schenk je met gemak vier koppen thee in, de waterkoker is namelijk draadloos en kan vanuit iedere hoek terug worden gezet op zijn powerstation. Ook extra functies zoals automatische afslag en een droogkookbeveiliging zijn te vinden in dit model.

In de categorie koken op de camping haalt de Mestic MC-500 zeker de camping kok in jezelf naar boven. Kies je voor snelheid, gemak en heerlijke gerechten dan is deze contactgrill die is uitgerust met een zwevende bovenplaat echt wat voor jou. De zwevende bovenplaat maakt de grill geschikt voor het bereiden van zeer uiteenlopende gerechten. Tosti’s bij de lunch, een panini gemaakt van vers Frans stokbrood of gegrilde kip spiesen tijdens de avondmaaltijd het kan allemaal. Omdraaien is ook niet meer nodig want ook de bovenplaat bevat een verwarmingselement. Vetresten die vrij komen tijdens het bakken worden opgevangen in de geïntegreerde vet opvangbak, schoonmaken van de bakplaten wordt hiermee een stuk gemakkelijker.

Mestic staat bekend om innovatieve toevoegingen van techniek en design aan haar producten. Het assortiment wordt met aandacht uitgezocht en is toepasbaar in zowel een modern als klassiek interieur van de caravan of camper. Kies je voor Mestic dan kies je voor betrouwbare slimme apparatuur waar je jarenlang plezier aan beleeft tijdens de vakantie.

0013491922Gimeg164226714.0Normal021falsefalsefalseNLJAX-NONE

Andere advertenties in deze rubriek

Link: