Honda NSC 50 VISION (bj 2018)

€ 2.499
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 2.499
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden
Gezien:
162 keer
Bewaard:
1 keer
Plaats:
Hardinxveld-Giessendam, ZH
Adverteerder:
Korteland Motoren
Telefoon:
0184-611876
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
51.82415,4.841974
Korteland Motoren
Honda NSC 50 VISION (bj 2018)
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Honda NSC 50 VISION (bj 2018)

Honda NSC 50 VISION
Segment: Bromfiets
Bouwjaar: 2018
Nieuw: Ja
Kleur: Rood

Honda Vision 50
Zoek je een volwassen en comfortabele bromscooter dan moet je de Honda Vision 50scooter kopen. Dit technisch hoogstandje is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik en is zeer betrouwbaar. Hij is snel, bijzonder zuinig en rijdt voortreffelijk.
Sportief design

Sportief en modern kun je de Vision zeker noemen. Zijn gestroomlijnde design is helemaal van deze tijd. De sportieve lijnen verklappen al een beetje zijn prestaties want snel is deze scooter absoluut. In het stuur is de koplamp opgenomen en in de neus zitten de richtingaanwijzers. Deze units lopen een flink stuk door wat hem een extra sportief karakter geeft. Achterop is een spoiler welke tevens als handgreep gebruikt kan worden. Sportief en praktisch tegelijkertijd.
Prestaties en techniek

Honda heeft bij de Vision 50 bromscooter gekozen voor een supermodern motorblok. Het 4-takt motorblok is namelijk voorzien van Injectie-technologie. De benzine wordt rechtstreeks in de cilinder geïnjecteerd waardoor de prestaties aanzienlijk verbeteren. Normaal haalt een 4-takt motorblok een verbruik van 1 op 40 maar dankzij de Injectie-technologie van Honda is dit naar 1 op 55 gebracht! Met 1 liter brandstof leg je dus een afstand van 55 kilometer af. Ook de rijeigenschappen zijn dynamischer en vooral sneller geworden. In minder tijd behaal je de topsnelheid en bovendien start de motor razendsnel welke mede dankzij de brandstofpomp is. Al met al koop je een technisch hoogstandje.
Rijeigenschap en weggedrag

De Honda Vision 50 ligt uiterst stabiel op de weg. Van snel bochtenwerk is hij zeker niet vies. Dankzij zijn compacte afmetingen is hij bovendien zeer wendbaar in het drukke stadsverkeer. Smalle straatjes zijn een eitje. De vering kun je zeer comfortabel noemen omdat je nauwelijks iets van de oneffenheden van het wegdek waarneemt. Het voorwiel van de Vision heeft een doorsnede van 16 inch en het achterwiel een doorsnede van 14 inch. Dit geeft de Vision 50 niet alleen een sportieve look maar de afmeting van de wielen dragen ook bij aan de veiligheid en wegligging. Zoek je een betrouwbaar vervoersmiddel voor het dagelijkse woon- werkverkeer dan moet je zeker de Honda Vision kopen!

Rijklaarmaakkosten en op naam zetten inbegrepen.

45km/u uitvoering

http://www.kortelandmotoren.nl/ Advertentienummer: 32942558

Meer advertenties van Korteland Motoren

Link: