Kambala mozaiek parket, 160x160mm, 8mm, parallel

€ 194,75
Provincie Flevoland
Prijs:
€ 194,75
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Lelystad, FL
Adverteerder:
Kwaliteitparket.nl
Telefoon:
0320-280665
Activiteit:
9 maanden actief op Marktnet
Positie
52.50584,5.439037
Kwaliteitparket.nl
Kambala mozaiek parket, 160x160mm, 8mm, parallel
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Speciale aanbieding op Marktnet.nl.

Koop nu deze unieke Marktnet.nl aanbieding.
Details

Kambala mozaiek parket, 160x160mm, 8mm, parallel nadonkerend naar goudbruin tot donkerbruin. Het lichtgekleurde spint is 50 tot 100 mm breed en duidelijk van het kernhout te onderscheiden. Door het voorkomen van draadafwijkingen en reactiehout kunnen vervormingen, ook na drogen, voorkomen. Typisch voor iroko is dat de houtkwaliteit tussen de aangevoerde partijen sterk kan variëren. Iroko vertoont in uiterlijk een vage gelijkenis met teak en wordt daarom wel eens met de naam iroko-teak, Afrikaans teak en kambala-teak aangeduid, wat onjuiste, misleidende benamingen zijn. De stammen bevatten soms zeer harde kalkachtige stoffen die in de vorm van flinke \stenen\ kunnen voorkomen en de bewerking zeer nadelig kunnen beïnvloeden.

Mozaïek parket bestaat uit kleinere, 8mm dikke strookjes die (meestal) in een blokpatroon worden gelegd. De standaardafmeting van een blok bestaat uit 7 strookjes en is 16x16cm. De blokken liggen om en om waardoor een blokpatroon gevormd wordt. Acht van deze blokjes zijn aan elkaar gemaakt om een netje om het leggen te vergemakkelijken.

Deze netten met 8 blokjes worden volledig verlijmd op de ondervloer maar, in tegenstelling tot Tapis en bourgogne, niet genageld. Dit komt omdat elk strookje een kleine afmeting heeft en daardoor niet extra in de lijm hoeft te worden aangedrukt. Op een houten ondervloer is eerst een hechtlaag noodzakelijk. Na het leggen wordt mozaïek ter plekke geschuurd, gestopt en afgewerkt.

Voordelen mozaïekvloer
  • Afwerking naar keuze
  • Lange levensduur
  • Bij aanbouw uit te breiden
  • Minimaal loopgeluid
  • Werkt niet of nauwelijks
Toepassingen

Iroko is een sterke, zeer duurzame houtsoort die weinig werkt. Het hout is daarom geschikt voor zeer veel doeleinden, zowel binnens- als buitenshuis. Bijvoorbeeld kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmeringen, parketvloeren, binnenbetimmeringen, trappen, traptreden, meubelen, laboratoriumtafels (bij voorkeur samengesteld uit kwartiers gezaagde delen), kuipwerk voor de chemische industrie, jacht- en scheepsbouw (spanten, dekken, huiden en betimmeringen), carrosserie- en wagonbouw, draaiwerk en beeldhouwwerk. Van iroko kan ook fineer worden gesneden en geschild.

Kambala mozaiek parket, 160x160mm, 8mm, parallel. Prijs va. Snel geproduceerd en geleverd. Op maat gemaakt. UniekWaarom Kwaliteitparket?
Uitgebreide webwinkel, Ophaalpunt, Magazijn en Showroom
CBW Erkend + Thuiswinkel Waarborg + tot 30 dagen retourrecht
Hoogste kwaliteiten tegen de scherpste prijzen.
Ruim 35 jaar ervaring in de parketbranche!
30.000+ tevreden klanten
Vele bijproducten: Voor 18.00 uur besteld, volgende dag in huis.
Gratis verzending vanaf €20,- (vloeren vanaf 400euro)
Meest uitgebreide FAQ klantenservice pagina
Meest uitgebreide parketwebsite van NL
Gemiddelde beoordeling 9.1 op 8000+ beroordelingen
Al 43.000+ volgers op Facebook!

100.000+ producten leverbaar
Parket, Laminaat, PVC, Kurk en Bamboe vloeren, Trappen, Ondervloeren, Lijmen, Plinten, Profielen, Afwerking, Onderhoud, Vloerbescherming, Vloeraccessoires, Gereedschap etc.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Type: Vloerdelen of -planken

http://www.kwaliteitparket.nl/ Advertentienummer: 32978938

Meer advertenties van Kwaliteitparket.nl

Link: