Tekstanalyse

€ 13,65
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 13,65
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.93245,4.481122
Boekenbalie
Tekstanalyse
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Tekstanalyse
H. Pander Maat
9789062833078
Leesvouw in de rug. Grote vouw in de kaft. Kaft of enkele pagina met kleine vouw. Veel bladzijden met pen of marker bewerkt. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2002. Taal: Nederlands.
Wat maakt teksten samenhangend? Die vraag valt alleen te beantwoorden wanneer we ons tegelijk afvragen: wat maakt sommige teksten ónsamenhangend? Deze twee kwesties staan in dit boek centraal. De hoofdgedachte is dat in een samenhangende tekst de zinnen een antwoord zijn op vragen die eerdere zinnen in dezelfde tekst hebben opgeroepen. Een tekst is dus eigenlijk een dialoog met een denkbeeldige lezer. Er zijn allerlei soorten vragen over eerdere zinnen denkbaar en de zinnen in een tekst kunnen dus allerlei soorten relaties met elkaar onderhouden. De tweede zin kan een argument of een toelichting geven bij de eerste, maar hij kan bijvoorbeeld ook een verkeerde conclusie daaruit tegenspreken. Behalve deze relaties tussen zinnen komen in dit boek ook het doel van de tekst aan de orde en de manier waarop die de opbouw van de tekst bepaalt.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789062833078
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 141001186

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 35595994

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: