Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Taal - Frans

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.15) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.15) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 15 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 1 week landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.72) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.72) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 72 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 1 week landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.10) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.10) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 10 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 1 week landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.13) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.13) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 13 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 1 week landelijk, UT
Molière - Oeuvres de Molière. Editie voor de
 • Bieden

Molière - Oeuvres de Molière. Editie voor de Bieden

Oeuvres de Molière. Edition voor de driehonderdjarige van het overlijden van Molière Avec privilège de la Comédie-Française - 9 volume (compleet) - Parijs-Michel de l'Ormeraie, 1972 - meer dan 3200 pagina's 196 vignetttes en eindstukken gegraveerd op staal door Laurent auto's en Joullain, 33 prenten en een portret na Boucher, Blondel en Oppenordt - vermelding van de uitgever over deze prachtige bindingen: "j'ai reconstitué la reliure blonde de l'époque avec ses transparences et ses modulaties dans la couleur que le seul traitement manuel permettait d'obtenir; Les gardes marbrées sont polychromie. J'ai reconstitué les fers anciens (eens à la b ...

Bieden 2 weken landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.27) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.27) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 27 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 2 weken landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.17) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.17) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 17 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 2 weken landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.14) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.14) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 14 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 3 weken landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.62) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.62) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 62 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 3 weken landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.61) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.61) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 61 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 3 weken landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.9) - Des
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.9) - Des Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 9 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 3 weken landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.46) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.46) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 46 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 3 weken landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.60) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.60) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 60 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 3 weken landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.82) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.82) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 82 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 3 weken landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.77) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.77) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 77 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 3 weken landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.79) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.79) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 79 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 3 weken landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.28) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.28) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 28 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 3 weken landelijk, UT
A. Sirven en A. Siegel - Ruy Blas. Historische roman uit
 • Bieden

A. Sirven en A. Siegel - Ruy Blas. Historische roman uit Bieden

A. Sirven en A. Siegel - Ruy Blas. Historische roman uit het beroemde drama van Victor Hugo - Parijs, Jules Rouff en co. , ongedateerd (1883)-2 grote octavo volumes - 1535 pagina's (doorlopende paginering) - halve rode schapenvacht bindend, terug met verhoogde bands. Terug met reliëfs, gouden titelZwarte illustraties in de tekst voltooid, zeldzame kopie van deze seriële roman. In goede conditie ondanks de tijdNette verzending met internationale tracking

Bieden 3 weken landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.44) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.44) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 44 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 3 weken landelijk, UT
Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.41) -
 • Bieden

Renaud (Denauw, Renaud) - originele illustratie (p.41) - Bieden

Originele tekening door Renaud, gemaakt voor het album "Des seins de Renaud"Gesigneerd in de tekening Pagina 41 uit het album98 erotische tekeningen werden door Renaud gemaakt voor dit album, en zij worden allen aangeboden in deze veiling. De winnaar van een kavel krijgt de kans om een luxe album, gelimiteerd en gesigneerd op 100 ex. (zwarte kaft) (zie vanaf foto 3) aan te schaffen voor 74,95 euro. Het boek telt 100 blz, is gekartonneerd is 23,5 op 23,5 cm. Na de veiling kan u als winnaar bevestigen of u het album wenst te bestellen. Hiervoor dient u rechtstreeks contact op te nemen met Stripwinkel Adhemar.

Bieden 3 weken landelijk, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 7
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 127
RSS Feed