Zorg Basisboek / Niveau 3 Ondersteun pers basiszorg

€ 3,15
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 3,15
Sinds:
1 maand
Gezien:
5 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Activiteit:
10 maanden actief op Marktnet
Positie
51.93245,4.481122
Boekenbalie
Zorg Basisboek / Niveau 3 Ondersteun pers basiszorg
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Zorg Basisboek / Niveau 3 Ondersteun pers basiszorg
Joke de Neef-Verspeek
9789006924213
Kaft of enkele pagina met kleine vouw. Enkele bladzijden met pen of marker bewerkt. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.
Zorg Basisboek / Niveau 3 Ondersteun pers basiszorg 1e druk is een boek van Joke de Neef-Verspeek uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006924213 De serie Zorg Basisboeken wordt al jarenlang veel gebruikt in het zorgonderwijs. Een deel van de boeken is geschikt voor het mbo (niveau 3 en 4) en een deel voor hbo-v (niveau 5). Zorg Basisboeken voor mbo De Zorg Basisboeken voor het mbo voldoen aan alle eisen van de kwalificatiedossiers voor de opleidingen verzorgende IG (niveau 3) en verpleegkunde (niveau 4). Ieder deel van de Zorg Basisboeken behandelt specifieke kerntaken en werkprocessen uit het kwalificatiedossier. Elk boek bevat meerdere thema s en ieder thema behandelt een onderwerp (bijvoorbeeld sondevoeding toedienen of wondverzorging ). De boeken sluiten aan bij de Body of Knowledge and Skills en bevatten actuele informatie over de belangrijkste zorgcategorie n. Didactiek Alle Zorg Basisboeken hebben dezelfde herkenbare opbouw. Ze bevatten theorie aangevuld met praktijkvoorbeelden, praktijkopdrachten en verwerkingsopdrachten. Ieder thema eindigt met een samenvatting, kennisopdrachten en samenwerkingsopdrachten. Studenten kunnen door deze herkenbare indeling gestructureerd en effici nt leren. Elk boek heeft dezelfde opbouw: * een introductie van de zorgsetting * de verpleegkundige taken en verantwoordelijkheden * een beschrijving van de zorgcategorie n
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789006924213
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Joke de Neef-Verspeek
  • SKU (eigen artikel code): 110200096

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 35501855
Link: