Het vergeten seizoen

€ 4,95
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 4,95
Sinds:
4 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Boekenbalie
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.93245,4.481122
Boekenbalie
Het vergeten seizoen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
Het vergeten seizoen
Peter Delpeut, P. Delpeut
9789045700199
Leesvouw in de rug. Rug krom van het lezen. Naam, stempel of stikker voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.
Midden negentiende eeuw. De estheet pastoor Peters wordt door zijn bisschop verzocht een wonder te onderzoeken. In een Gelders gehucht ontvangt het jonge meisje Lidia de stigmata van Jezus: haar handen en voeten bloeden. De straatarme dorpsbewoners aanbidden het meisje, maar de plaatselijke arts vermoedt listige misleiding. Hij weet de pastoor over te halen Lidia op de proef te stellen. Tegen de wil van het hele dorp in, slechts gesteund door zijn huishoudster en haar zwakzinnige zoon, gaat pastoor Peters op zoek naar de waarheid. Delpeut weet in deze debuutroman een indringend beeld op te roepen van het plattelandsleven in de negentiende eeuw. Af en toe gruwelijk en afstotend, maar altijd hoogst fascinerend. historisch nieuwsblad De karakters zijn consistent en trefzeker uitgewerkt, de dialogen scherp en humoristisch en de natuurbeschrijvingen beeldend. En – niet onbelangrijk – het geheel is ook nog eens geschied- en natuurwetenschappelijk verantwoord. Delpeuts eersteling is er kortom een om in te lijsten. gert j. peelen in de volkskrant Naast al het andere dat Delpeut kan, kan hij dus ook nog eens heel goed kijken en weet hij wat hij voor zich ziet, om te zetten in overtuigend, beeldend proza. Vakwerk. arie storm in het parool Delpeut weet dit goed gedocumenteerde verhaal zo te vertellen dat het razend spannend is en je het boek nauwelijks kunt wegleggen. de morgen Het vergeten seizoen, de eerste grote roman van Peter Delpeut is inmiddels vier keer herdrukt en verscheen op de longlist van de Libris Literatuurprijs en werd bekroond met de Halewijnprijs 2007.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789045700199
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 141201098

https://shop.boekenbalie.nl/shop Advertentienummer: 35595995

Meer advertenties van Boekenbalie

Link: