Michail Gorbatsjov - Perestrojka

Provincie Noord-Brabant
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
2 maanden
Gezien:
10 keer
Plaats:
Berlicum, NB
Adverteerder:
leny
Activiteit:
6 jaar actief op Marktnet
Positie
51.6786,5.418112
leny
Michail Gorbatsjov - Perestrojka
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Michail Gorbatsjov - Perestrojka

Perestrojka is zowel voor de Sovjet-Unie als voor de rest van de wereld razendsnel een politiek begrip geworden met een bijna magische bijklank.
Staat Rusland op de drempel van een politieke ommezwaai, waarvan wij de omvang - ook internationaal op dit moment nog niet kunnen inschatten?
Wat bedoelt Gorbatsjov met perestrojka?
Michail Gorbatsjov geeft in PERESTROJKA het antwoord op alle speculaties omtrent zijn hervormingspolitiek, die een nieuw tijdperk in de geschiedenis zal inluiden.
Opvallend boeiend en leesbaar geschreven, met vermijding van politiek jargon en Koude- Oorlogsclichés, is Perestrojka een bewogen, persoonlijke boodschap van Gorbatsjov aan de wereld:
Quote :
Met het schrijven van dit boek heb ik mij rechtstreeks willen wenden tot de bevolking van de Sovjet-Unie, de Verenigde Stat en en alle andere landen.
Ik heb regeringsleiders en andere leiders van vele landen ontmoet en ook vertegenwoordigers van de bevolking van die landen, maar het doel van dit boek is om de wereldbevolking rechtstreeks, zonder tussenkomst van derden toe te spreken over zaken die ons allemaal zonder uitzondering aangaan.

Ik heb dit boek geschreven omdat ik vertrouwen heb in hun gezonde verstand. Ik ben ervan overtuigd dat zij, net als ik, zich zorgen maken over de toekomst van onze planeet. En daar gaat het om.

Paperback 299 blz. in prima staat, 4,50

Advertentienummer: 35595311

Meer advertenties van leny

Link: