Injectoren flushen / reinigen nieuwste Methode reiniging

€ 195
Provincie
Prijs:
€ 195
Sinds:
4 dagen
Gezien:
3 keer
Plaats:
Montferland, GE
Adverteerder:
Tunex
Telefoon:
0314667360
Activiteit:
7 jaar actief op Marktnet
Positie
51.87541,6.267692
Tunex
Injectoren flushen / reinigen nieuwste Methode reiniging
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Injectoren flushen / reinigen nieuwste Methode reiniging

Nieuw en uniek in Nederland, de injectoren van uw diesel, of het gehele inlaattraject van uw direct ingespoten benzine motor laten reinigen (flushen) zonder demontage.


Een van de meest essentiële punten van een verbrandingsmotor is de lucht / brandstof verhouding in de cilinder. De injectoren zorgen voor een goede verneveling, echter door de jaren en kilometers vervuilen de injectoren en zorgen deze voor een slecht mengsel. Hierdoor gaat de motor in eerste instantie onopgemerkt steeds slechter lopen, meer verbruiken, een hogere uitstoot en op termijn zelf kans op grote motorschade.

Of zoals bij de direct ingespoten benzine motoren met lean burn technologie waar koolafzetting aan de kleppen een groot probleem geeft zoals bij de tsi motoren.

Dit alles wordt met deze methode opgelost.

Werkwijze:
De brandstoftoevoer van de motor wordt afgesloten en wordt direct op een reinigingsapparaat aangesloten. (Innovativiteit prijs gewonnen in Duitsland)
De motor loopt daarna op een speciaal intensief hoog geconcentreerd reinigingsmiddel.
Deze reinigt bij de diesel motoren de injectoren en bij de direct ingespoten benzine motoren zelfs het gehele inlaattraject.

In de meeste gevallen zal na reiniging de motor weer een stuk rustiger lopen en een lager verbruik geven en meer pk's omdat de verstuivers weer optimaal vernevelen, dit zorgt voor een optimale verbranding en een schonere verbranding .

Optioneel kan men de auto vooraf laten meten op pk's op onze dynobank en na het reinigen.

Bijna alle auto's die meer dan 100.000km gelopen hebben geven aantoonbaar weer meer vermogen na het reinigen, vermogensstijgingen van 10pk of meer zijn geen uitzondering.

Injectorsproeibeeld, een vervuilde injector kan gaan stralen in plaats van te vernevelen het gevaar hierbij is dat door de hitte ontwikkeling op de zuiger een gat in de zuiger kan branden. Een slecht sproeibeeld zorgt ook voor minder pk's, een hoger verbruik en een verhoogde uitstoot.

Voordeel:
Doordat de injectoren niet meer gedemonteerd hoeven te worden, bespaard men veel arbeidstijd en is er ook geen risico meer aanverbonden.

Injectoren kunnen namelijk extreem vast zitten, het gebeurd dan ook regelmatig dat hierdoor bij demontage de injector in de cilinderkop afbreekt of het schroefdraad beschadigd. Gevolg een nieuwe cilinderkop en pakking moet dan gemonteerd worden een zeer dure reparatie.

Klaar terwijl u wacht, het gehele traject duurt ca. 1 tot 1,5 uur.
In de tussentijd kunt u plaats nemen in de wachtruimte koffie en thee is gratis. Vanuit de wachtruimte kunt u de werkplaats inkijken.

Kosten:
De kosten zijn afhankelijk van het aantal cilinders van de motor ivm benodigde hoeveelheid reinigingsmiddel en benzine of diesel.

Prijzen voor de diesel motoren,

  • 145,- euro 4 cilinder diesel

  • 160,- euro 5 cilinder diesel

  • 175,- euro 6 cilinder diesel

  • 200,- euro 8 cilinder diesel  • prijzen benzine motoren (alleen geschikt voor direct ingespoten systemen)

  • 195,- 4 cilinder

  • 275,- 6 cilinder

  • 355,- 8 cilinderContact:

Tunex Automotive bv
Industrieterrein het goor
Brede steeg 12
7041GV s-Heerenberg

tel, 0314-667360

http://www.tunex.nl/ Advertentienummer: 27160384

Meer advertenties van Tunex

Link: