Vonyx SBS50W karaoke set met echo en Bluetooth

€ 59,90
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 59,90
Sinds:
6 dagen
Gezien:
64 keer
Plaats:
Almelo, OV
Adverteerder:
MaxiAxi
Telefoon:
0546571934
Activiteit:
10 maanden actief op Marktnet
Positie
52.37129,6.65692
MaxiAxi
Vonyx SBS50W karaoke set met echo en Bluetooth
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Vonyx SBS50W karaoke set met echo en Bluetooth

Omschrijving:

Gratis verzending vanaf 50,- | Vandaag besteld, morgen al bezorgd | Gratis binnen 30 dagen te retourneren | LaagsteprijsgarantieVolledig mobiel zingen met deze Vonyx SBS50W met microfoon en lichteffect

Zingen waar je maar wilt is nu mogelijk door de Vonyx SBS50W. Deze Bluetooth karaoke speaker is voorzien van een ingebouwde accu waardoor hij overal gebruikt kan worden. Sluit simpelweg de meegeleverde microfoon erop aan en je hebt een volledige mobiele karaoke set. Vanwege het ingebouwde echo effect kan de zang voorzien worden van een echo voor een op en top professionele klank. Het lichteffect bovenop de speaker zorgt ervoor dat je bij een (zang)optreden direct in de schijnwerpers staat. 

Bluetooth

Om lekker te kunnen zingen is muziek natuurlijk onmisbaar. De SBS50W is voorzien van een Bluetooth module zodat het mogelijk is om een draadloze connectie te maken met bijvoorbeeld een tablet of telefoon. Na het maken van de verbinding zoek je bijvoorbeeld de instrumentale karaoke versie van jouw favoriete nummer op zodat je vervolgens kunt meezingen. Uiteraard beschikt de SBS50W ook over een AUX ingang om een externe audiobron aan te kunnen sluiten.

Geef optredens in de woonkamer, tuin of waar dan ook met deze complete karaoke set met microfoon en lichteffect.

Deze set bestaat uit:1x Vonyx SBS50W Witte Bluetooth speaker met accu en lichteffect1x Fenton DM100 Dynamische microfoon voor o.a. karaoke

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:

Vonyx SBS50W Witte Bluetooth speaker met accu en lichteffect

Met de Vonyx SBS50W Witte Bluetooth speaker met accu en lichteffectt kan je werkelijk overal een feestje geven. De SBS50W is namelijk niet alleen een mobiel te gebruiken speaker, hij is ook uitgerust met een RGB LED lichteffect. Zo heb je licht en geluid uit één speaker, ideaal toch? Het mooie van alles is dat de SBS50W voorzien is van een ingebouwde accu. Je kunt hem dus echt óveral gebruiken en je hebt er geen stopcontact voor nodig. Zodra de accu leeg is laad je hem eenvoudig weer op met de meegeleverde USB kabel. Met behulp van de USB aansluiting is het ook mogelijk om devices zoals een mobiele telefoon of laptop op te laden. Op die manier kan je de Vonyx SBS50W ook gebruiken als power bank.

De SBS50W is in de basis natuurlijk gewoon een speaker, een Bluetooth speaker. Je kunt er dus draadloos verbinding mee maken met bijv. je mobiele telefoon of tablet. Muziek die je dan op de telefoon of tablet afspeelt wordt dan draadloos door de speaker weergegeven. Een andere mogelijkheid is om de speaker te verbinden met een audiobron met behulp van de 3,5mm AUX ingang. Hiermee kan je andere audiobronnen die niet voorzien zijn van Bluetooth toch verbinden met de speaker. Als laatste is de SBS50W voorzien van een microfooningang. Je kunt dus niet alleen naar de muziek luisteren, je kunt ook nog eens lekker meezingen! De microfooningang is voorzien van een echo effect waarmee je je zang een extra boost kan geven en het allemaal nog nét even wat beter klinkt.

Het lichteffect in de SBS50W mobiele Partyspeaker is een zogenaamde 'Jelly Ball'. Meerdere LED's in de kleuren rood, groen en blauw schijnen door de lens waardoor er meerdere stralen ontstaan. Doordat de LED's op een gemotoriseerde print zitten en ronddraaien gaan de stralen bewegen voor een schitterende meerkleurig lichteffect. Vooral voor de beginnende zangers of zangeressen is dit een mooie toevoeging want met de Vonyx SBS50W mobiele bluetooth speaker ben je direct klaar voor het geven van een spetterend optreden. Het lichteffect kan geheel zelfstandig werken maar het is ook mogelijk om deze op geluid te laten reageren. Indien het lichteffect niet gewenst is kan deze uitgeschakeld worden.


Kenmerken
  • 50W Witte Partyspeaker met RGB LED lichteffect
  • RGB 'Jelly Ball' met

Meer advertenties van MaxiAxi

Link: