Dvd *** AMERICAN PIE 4-PLAY *** 4-DVD Boxset

Prijs:
Bieden
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
6 dagen
Gezien:
8 keer
Plaats:
Haarlem
Adverteerder:
*** JO GAMES & MOVIES ***
Activiteit:
2 maanden actief op Marktnet
Positie
0,0
*** JO GAMES & MOVIES ***
Dvd *** AMERICAN PIE 4-PLAY *** 4-DVD Boxset
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Dvd *** AMERICAN PIE 4-PLAY *** 4-DVD Boxset

Originele DVD's

* AMERICAN PIE 4-PLAY

4-DVD Boxset

* AMERICAN PIE

De ongecensureerde versie die je niet in de bioscoop zag!

Enkele schoolvrienden besluiten hun zielige reputatie van seksuele lozers vaarwel te zeggen en eindelijk eens actie te ondernemen. Gedreven door gierende hormonen, maar hopeloos onervaren, proberen ze te scoren bij de vrouwen. De klunzige Jim, de nerveuze Kevin, sportheld OZ en de mysterieuze Finch sluiten een pact: voor het eindexamenfeest moeten ze ontmaagd zijn

Met Jason Biggs Jennifer Coolidge Chris Owen Tara Reid Shannon Elizabeth Chris Klein Thomas Ian Nicholas Alyson Hannigan

* AMERICAN PIE 2

De knotsgekke types uit American Pie zijn weer terug!

Wereldwijd sloot het publiek de onstuimige personages van American Pie in de armen en nu komen ze voor een belangrijke gebeurtenis nog eenmaal bij elkaar; American Pie-The Wedding, Jim en Michelle gaan trouwen. Stifler organiseert een vrijgezellenfeest en uiteraard staat Jim's vader als altijd klaar met zijn waardevolle vaderlijke adviezen. De bende van American Pie is terug met hun onmiskenbare mix van reddeloos genante vertoningen en onovertroffen humor. Wil je weten wat je echt NIET moet doen tijdens een avondje uit in een homobar, waarom seks met oma NOOIT een goed idee is en waarom schaamhaar en bruidstaart absoluut GEEN goede combinatie is... dan ben je hier aan het juiste adres.

Met Jason Biggs, Chris Klein, Alyson Hannigan, Thomas Ian Nicholas, Sean William Scott e.a.

* AMERICAN PIE THE WEDDING

Deze keer gaan ze er helemaal voor...

Wereldwijd sloot het publiek de onstuimige personages van American Pie in de armen en nu komen ze voor een belangrijke gebeurtenis nog eenmaal bij elkaar: American Pie - The Wedding. Jim en Michelle gaan trouwen. Stifler organiseert een vrijgezellenfeest en uiteraard staat Jim's vader als altijd klaar met zijn waardevolle vaderlijke adviezen.

De bende van American Pie is terug met hun onmiskenbare mix van reddeloos genante vertoningen en onovertroffen humor. Wil je weten wat je echt niet moet doen tijdens een avondje uit in een homobar, waarom seks met oma nooit een goed idee is en waarom schaamhaar en bruidstaart absoluut geen goede combinatie is....dan ben je hier aan het juiste adres.

Met Eddie Kaye Thomas Alyson Hannigan Thomas Ian Nicholas Jason Biggs John Waldrip Eugene Levy Seann William Scott e.a.

* AMERICAN PIE BAND CAMP

Zak maar eens lekker onderuit voor de geheel nieuwe American Pie: Groter, grappiger en seksier

In AMERICAN PIE: BAND CAMP, moet Stifler, de jongere broer van Matt de zomer doorbrengen in het beruchte Band Camp waar hij weer allerlei vette stunts uithaalt met verborgen camera's en oversekste kampgenoten. Maar wanneer hij verliefd wordt op kampgenote Elyse, moet hij alles in de strijd gooien om zijn Stiffmeister-gedrag onder controle te houden. Ook de vader van Jim (Eugene Levy) zien we terug als eigenzinnige kampleider die het kleine broertje van Stifler weer op het goede pad moet zien te krijgen. Deze nieuwe hete film in de beruchte American Pie reeks garandeert non-stop humor op het randje.

Met Tad Hilgenbrinck Jason Earles Jason Earles Arielle Kebbel Jun Hee Lee Eugene Levy Tad Hilgenbrink e.a.

Regio 2

Ned Ondert

Komedie

96+106+99+87 min

12+

Verzendkosten € 4,15

Kijk bij mijn advertenties voor meer DVD's!

Advertentienummer: 37124542
Link: