Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Tweedehands audio, video en film

Blu-ray - Fame

Blu-ray - Fame € 4,99

Fame vertelt het verhaal van een groep jonge, getalenteerde muziek- en dans-studenten aan de prestigieuze School of Performing Arts in New York,die maar één doel voor ogen heeft: To become a star! De weg naar succes gaat echter niet over rozen en ieder van hen merkt op zijn eigen manier dat er altijd een prijs moet worden betaald voor de zo begeerde eeuwige roem.

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - The Son of No One

Blu-ray - The Son of No One € 4,99

Jonathan White groeide op in een getto in het New Yorkse stadsdeel Queens. Zijn verleden heeft hij jarenlang proberen te ontvluchten. Maar wanneer hij als politieman in zijn oude wijk wordt gestationeerd, wordt hij geconfronteerd met zijn duistere verleden. Als tiener was hij betrokken bij een dubbele moordzaak. De enige die dat weet, is de politieman die hem destijds een tweede kans gaf en het bewijs vernietigde. Maar er is nog iemand die Jonathans geheim kent. Iemand die op wraak zint. En wanneer een journaliste in de oude moordzaak duikt, kan Jonathan zijn duistere verleden, niet meer ontlopen. Een kat en muisspel vangt aan.

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - Rogue Assassin

Blu-ray - Rogue Assassin € 4,99

Jack Crawford is een verbitterde FBI-agent, compleet geobsedeerd door zijn werk. Jaren terug bonden hij en zijn partner Tom de strijd aan met de mysterieuze Rogue. Een strijd die Tom en zijn gezin moesten bekopen met de dood. Als Rogue na jaren opeens weer opduikt wil Jack maar één ding: zijn dode lichaam. Als een bezetene jaagt hij achter Rogue aan en komt terecht in een gigantische bendeoorlog…. Maar wie is Rogue? En is hij de gevreesde vijand… of toch een vriend?

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - Law Abiding Citizen

Blu-ray - Law Abiding Citizen € 4,99

Clyde Shelton is een wrak na de brute inbraak in zijn huis, waarbij zijn vrouw en kind in koelen bloede vermoord worden. Al zijn woede en frustratie komen pas echt naar buiten als de dader door een juridische deal met beginnend aanklager Nick Rice niet de straf krijgt, die hij verdient. Tien jaar later neemt Clyde het recht alsnog in eigen hand en belandt in de cel. Tot verbijstering van Nick Rice begint de wraak van Clyde dan pas echt. In hoog tempo worden aanslagen gepleegd op advocaten en rechters, die destijds bij de zaak betrokken waren. En stuk voor stuk worden ze opgeeist door Clyde, die nog steeds opgesloten zit in zijn cel.

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - The Debt

Blu-ray - The Debt € 4,99

'The Debt' vertelt het verhaal van drie Mossad-agenten die tijdens de jaren zestig jacht maken op een nazi-oorlogsmisdadiger. Met gevaar voor eigen leven sporen ze hem op in Oost-Berlijn, maar moeten hem dan nog zien te pakken. Tevens moeten ze hem nog over de grens zien te krijgen. Verteld vanuit het heden, door de ogen van de vrouwelijke agente, leren we hoe hun operatie verliep.

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - Paranormal Activity Tokyo Night

Blu-ray - Paranormal Activity Tokyo Night € 4,99

Dit officiële Japanse vervolg op Paranormal Activity combineert de HORROR ultra-realistische videohorror van het origineel met kippenvel veroorzakende horroreffecten die we kennen uit Aziatische horrorklassiekers als The Ring, The Eye en The Grudge. Haruka keert terug naar Japan na een rampzalig verlopen vakantie in Amerika. Ze kreeg daar een auto-ongeluk en moet nu thuis herstellen. Tot overmaat van ramp moet haar vader op zakenreis, waardoor ze met haar 19-jarige broer Koichi zit opgescheept. Wanneer ze merkt dat er 's nachts objecten op raadselachtige wijze verplaatst worden, denkt ze aanvankelijk dat haar broer een grap uithaalt. Maar nad ...

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - De Gelukkige Huisvrouw

Blu-ray - De Gelukkige Huisvrouw € 4,99

Lea Meyer is gelukkig, haar man Harry adoreert haar, brengt het geld met bakken binnen en is, net als Lea zelf, dol op seks. Kortom. Lea's leven is perfect, totdat Harry zegt dat hij een kind wil. De bevalling van Harry Junior is een uitputtingsslag. Lea's onverslaanbare humor en optimisme leggen het af tegen het natuurgeweld. Terwijl Harry een intens gelukkige vader is, voelt Lea geen enkele band met de baby. Ze krijgt waanvoorstellingen, zakt weg in een psychose en wordt verplicht opgenomen. Aanvankelijk steekt ze de draak met de psychiater, met de therapie en met 'de gekken' om haar heen. Maar gaandeweg ontdekt ze dat haar medepatiënten me ...

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - Spion van Oranje

Blu-ray - Spion van Oranje € 4,99

Als Nederland wordt bedreigd door de terroristische tweelingbroer van couturier Francois van Vliet, is Francois de enige die ons kan redden. Francois moet zich ontpoppen tot redder des vaderlands en de plaats van zijn broer Bruno innemen om hem te stoppen. Hij wordt in deze missie bijgestaan door geheim agenten Mustafa en Lena. Het is echter nog maar de vraag of de onhandige Francois zelf niet meer schade aanricht. Komische actiefilm met o.a. Paul de Leeuw en Najib Amhali.

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - Earthscapes Hawaii

Blu-ray - Earthscapes Hawaii € 4,99

Earthscapes brengt de exotische bestemmingen van onze aarde binnen handbereik, gewoon op je TV in High Definition kwaliteit. Earthscapes: Hawaii is gefilmd met High Definition camera's en brengt met de nieuwste technieken onze wereld haarscherp in beeld. Met deze Blu-ray zie je het schitterende eiland Hawaii in al haar schoonheid, de woeste natuur en de inheemse geheimen. Van de Haleakala krater tot uitbarstingen van verse lava die het mooiste eiland van de wereld uitbreiden. Zo haarscherp dat je er zelf bij bent!

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - Running Scared

Blu-ray - Running Scared € 4,99

Nadat een drugsdeal is uitgelopen op een bloedbad waarbij een corrupte smeris is neergeschoten, krijgt gangster Joey (Paul Walker) opdracht het gebruikte vuurwapen te laten verdwijnen. Het simpele klusje verandert in een nachtmerrie wanneer de buurjongen van Joey het pistool steelt en zijn agressieve stiefvader neerschiet. Voordat zijn maffiabazen er achter komen dat het pistool zoek is, moet Joey zijn buurjongen en het pistool terugvinden voordat de politie het in handen krijgt. Een race tegen de klok begint.

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - 16 Blocks

Blu-ray - 16 Blocks € 4,99

1 Witness.118 minutes. De ster van de Die Hard-films en de regisseur van de Lethal Weapon-reeks bundelen hun krachten in deze fantastische actiehit, waarin actiescènes en snedige dialogen elkaar in razend tempo afwisselen. Bruce Willis is Jack Mosley, een politieman die niet bekend staat om zijn fijnzinnige methodes. Zijn opdracht: begeleid een belangrijke getuige van het politiebureau naar de rechtbank. De afstand: 16 straatblokken. Maar er zijn mensen die niet willen dat Mosley en zijn getuige levend de rechtbank bereiken.

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - The Wicker Man (2006)

Blu-ray - The Wicker Man (2006) € 4,99

Motoragent Edward Malus (Nicolas Cage) ziet een moeder en haar dochter voor zijn ogen verongelukken en kan dit drama maar moeilijk verwerken. Op een dag ontvangt hij een brief van een vrouw die hem smeekt haar te helpen om haar vermiste dochter terug te vinden. Edward trekt zich de zaak enorm aan en vliegt naar het afgelegen eiland Summersisle. Hij treft hier een samenleving aan waar de tijd stilgestaan lijkt te hebben. De bevolking op dit ogenschijnlijk idyllische, mysterieuze eiland heeft het niet zo op vreemden en niemand wil zelfs maar toegeven aan Edward dat er een meisje is verdwenen. Niets is hier echter wat het lijkt. Edward bijt zich ...

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - The Killing Room

Blu-ray - The Killing Room € 4,99

Met het doel om wat meer geld te verdienen, melden vier vrijwilligers zich aan voor een betaalde psychologische onderzoekstudie. Maar het viertal gaat een van de slechtste nachten van hun leven tegemoet. Ze krijgen te maken met een dodelijk, ultrageheim overheidsprogramma dat 20 jaar geleden werd ingesteld en waarvan bijna niemand weet dat het bestaat. Er begint een psychologische nachtmerrie in een afgesloten ruimte van 25 vierkante meter.

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - The Dark Knight

Blu-ray - The Dark Knight € 4,99

Bruce Wayne, alias Batman, en Lt. James Gordon bundelen hun krachten met de nieuw aangewezen Officier van Justitie Harvey Dent. Samen proberen zij de chaos tegen te gaan die Gotham momenteel teistert, veroorzaakt door niemand minder dan Batmans ergste vijand, The Joker: een meedogenloze moordenaar met een vreemd soort humor en een talent voor het verstoren van de algemene orde.

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - The Cry of the Owl (The Watcher)

Blu-ray - The Cry of the Owl (The Watcher) € 4,99

Thriller based on the novel by Patricia Highsmith. Paddy Considine stars as Robert, a troubled young man in the throes of a difficult divorce who witnesses what he perceives to be scenes of marital bliss through a neighbour's kitchen window. When the woman, Jenny (Julia Stiles), catches him watching her, she invites him into her home and Robert becomes drawn into a relationship with her. When her ex-boyfriend Greg (James Gilbert) later goes missing, Robert becomes the obvious suspect, and a deadly game of jealousy and betrayal ensues.

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - The Book of Eli

Blu-ray - The Book of Eli € 4,99

In de nabije toekomst is Amerika een kaal en verlaten niemandsland geworden. Ooit majestueuze steden zijn nu gevaarlijke ruines en overal liggen criminelen op de loer. Gewapend met zijn jachtgeweer, samurai zwaard en natuurlijk instinct heeft Eli jarenlang in deze wereld rondgezworven, altijd alert voor gewelddadige bendes op zoek naar middelen om te overleven. Wanneer hij in een kleine gemeenschap in Californie aankomt, raakt hij in conflict met de zelfverklaarde dictator Carnegie.

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - Elysium

Blu-ray - Elysium € 4,99

We bevinden ons in het jaar 2159 en de mensheid is verdeeld in twee sociale klassen. De allerrijksten leiden een heerlijk zorgeloos leven op het ongerepte ruimtestation Elysium, terwijl de armen moeten zien te overleven op de overbevolkte en verwoeste Aarde. Secretaris Delacourt (Jodie Foster) is onverbiddellijk in haar opdracht om de luxueze levenstijl van de burgers van Elysium te vrijwaren, maar dat houdt de aardbewoners niet tegen om koste wat kost het ruimtestation te proberen binnen geraken. Max (Matt Damon) aanvaardt een levensgevaarlijke opdracht die het evenwicht tussen deze twee gepolariseerde werelden kan terug brengen.

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - Armored

Blu-ray - Armored € 4,99

Matt Dillon, Jean Reno en Laurence Fishburne spelen de hoofdrollen in deze explosieve actie- thriller. Beveiligers van een geldtransportbedrijf riskeren hun leven wanneer ze besluiten om een ultieme roofoverval te plegen. Namelijk die van hun eigen bedrijf. Met een waterdicht plan, willen ze er vandoor gaan met een fortuin, zonder dat er slachtoffers vallen. Maar als er onverwachts een getuige ten tonele verschijnt, valt hun plan in duigen en loopt alles uit de hand.

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - The Kennedys (Episode 1 - 4)

Blu-ray - The Kennedys (Episode 1 - 4) € 4,99

Blu-ray - The Kennedys (Episode 1 - 4)

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Blu-ray - The Banquet (steelbook)

Blu-ray - The Banquet (steelbook) € 4,99

China 907. Het ooit zo machtige keizerrijk wankelt onder paleisrevoluties en verraad. Na de plotselinge dood van de keizer valt de verdenking op zijn jaloerse en ambitieuze broer Li, die meteen de macht grijpt. Bovendien neemt hij de vrouw van zijn vermoorde broer, keizerin Wan, als zijn bruid. De enige die hem nu nog in de weg staat, is kroonprins Wu Luan. Li stuurt een bende moordenaars op hem af, waarna Wu nog maar één optie rest: wraak! Regisseur Xiaogang Feng liet zich inspireren door Hamlet en maakte een adembenemend martial arts spektakel vol intrige en actie, dat bekroond werd op festivals van Venetië tot Hongkong.

€ 4,99 3 maanden+ landelijk, ZH
Toon per pagina
1 ... 283 284 285 286 287 ... 340
Advertenties 5.681 t/m 5.700 van totaal 6.786
RSS Feed