Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot

Moderne schilderijen

Stanley Spencer. Penguin 1947 (1st ed.)

Stanley Spencer. Penguin 1947 (1st ed.)

Newton, Eric Stanley Spencer. The Penguin Modern Painters. With 32 illustrations, mainly in colour. Pristine state. Penguin, Harmonthsworth 1947, first print,, 36 pages. 17.5x21.5x0.4 cm. (oblong). Price: 5.00 euros.

€ 5 3 maanden+ Bovenkarspel, NH
40% korting op alle werken van P. Sinus!

40% korting op alle werken van P. Sinus!

Nu op alle werken van P. Sinus 40% korting! Alleen de hele maand juni wegens 3 jarig bestaan. Het minimale voordeel is: 78 euro! Kijk snel op onze website. http://www.dequelerij-art.com/index.php?p=gallerij&cid=18 U kunt ook de cd-rom van P. Sinus opvragen met een compleet overzicht van al zijn werken die te bestellen zijn. Deze cd-rom is gratis.! Simpel te bestellen door een mail te sturen met naam en adres naar: dequelerij@zeelandnet.nl of info@dequelerij-art. Tot ziens bij deQuelerij-art.

3 maanden+ Middelburg, ZL
Verdwenen
  • Bieden

Verdwenen

Encaustic schilderij 70x100 Voor het schilderij is een oude techniek gebruikt waarbij intuïtief geschilderd wordt met verschillende kleuren bijenwas. Het kan in alle richtingen neergehangen worden. Ieder schilderij is uniek, geen 2 die hetzelfde zijn. Telkens weer een ander gezicht. Het laat je fantasie tot leven komen Geeft u de voorkeur aan een persoonlijk schilderijzijn er nog vragenstuur een mailtje:

3 maanden+ Geleen, LB
Aquarellen van  kunstenaar  Ada van Zelm
  • Foto's

Aquarellen van kunstenaar Ada van Zelm

De bekende kunstenaar Ada van Zelm maakt al jaren prachtige aquarellen. Ze is mede bekend door haar aquarelboeken, waarvan reeds een groot publiek geniet. Zie voor meer info: www.adavanzelm.nl Ada van Zelm verkoopt haar aquarellen aan bedrijven en particulieren. Op haar website vindt u vele fraaie voorbeelden, maar dat is slechts een kleine greep uit haar collectie. Ook heeft Ada van Zelm zeer voordelig fraaie litho's te koop. Ook kunt u Ada van Zelm in opdracht een kunstwerk laten maken. Kunstenaar Ada van Zelm geeft het gehele jaar gezellige en inspirerende aquarelworkshops voor beginners en gevorderden. Tot ziens op www.adavanzelm.nl

n.o.t.k 3 maanden+ Obdam, NH
Groot, groter, groots op het internet
  • Bieden

Groot, groter, groots op het internet

foto: jelle de vries '77 matr: gem. techn. formaat: 61cm x 90cm prijs: euro 1500,= 19e, 20e en 21ste eeuwse kunst !!! kunsthandel henk van der kamp fine art gallery, voor het kopen van mooie kunst op het internet !!! kunstwerken voor bedrijven en particulieren !!! gunstige prijzen inclusief verzenden of bezorgen !!! bezoek onze website voor foto's en prijzen !!!

€ 1.500 3 maanden+ Zwolle, OV
Www.Kunstadviesbureau.Nl  een nieuwe link !!!
  • Bieden

Www.Kunstadviesbureau.Nl een nieuwe link !!!

KUNSTBEMIDDELING & ADVIESBUREAU HENK VAN DER KAMP, UW PARTNER ! Wat kunnen wij voor U betekenen. Door onze jaren lange ervaring op de nationale - en internationale kunstmarkt en de daaruit ontstane kontakten met o.a. Museale, particuliere en zakelijke clientèle bieden wij U onze diensten en goodwill aan. In het kort: de globale opzet van ons bureau is dat personen en instellingen ons kunnen inschakelen bij het bemiddelen, verwerven, verkopen en het geven van zoekopdrachten van kunst uit de 19e / 20ste en 21ste eeuw, van zowel nationale als internationale kunstenaars, wij opereren zowel in binnen als buitenland. Bij het overeenkomen van ee ...

3 maanden+ Zwolle, OV
Toon per pagina
1 ... 35 36 37 38 39 Volgende
Advertenties 761 t/m 766 van totaal 766
RSS Feed