Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Antiek porselein

Wijsheid van Boeddha Ref; 1927 - Lladró Limited Edition
 • Bieden

Wijsheid van Boeddha Ref; 1927 - Lladró Limited Edition Bieden

Beeldhouwer: Salvador FurióAfmetingen: 52 cm x 31 cm x 19 cmBase opgenomenWordt geleverd met originele doos en documentenWorden toegezonden via Express Mail- en volledig verzekerde

Bieden 3 weken landelijk, UT
Dansers uit de Nijl Ref; 8591 - Lladró Limited Edition
 • Bieden

Dansers uit de Nijl Ref; 8591 - Lladró Limited Edition Bieden

Beeldhouwer: Juan Ignacio AlienaAfmetingen: 51 cm x 32 cm x 27 cmWordt geleverd met originele doos en documentenWorden toegezonden via Express Mail- en volledig verzekerdeHoud er rekening mee dat de foto met zowel dansers uit de cijfers van de Nijl alleen voor illustratie doeleinden alleen is.

Bieden 3 weken landelijk, UT
Lladro & Nao... gewijd koor van 4 cijfers.
 • Bieden

Lladro & Nao... gewijd koor van 4 cijfers. Bieden

Veel van de samengesteld van cijfergegevens uit de Lladró/Nao, porselein, zeer subtiel ontworpen, in een zogenaamde Matt WhiteNonnen en koor engelen in perfecte staat, hoogte 33 cm en 18 cm. Koor jongen en meisje beschadigd, hoogte 21,5 cm. Girl's rechterarm nogal ernstig gebroken, het hoofd van jongen afgebroken. Geregistreerd verzonden

Bieden 4 weken landelijk, UT
Een heleboel 2 Art Deco stijl Hollóháza Fishnet wilde
 • Bieden

Een heleboel 2 Art Deco stijl Hollóháza Fishnet wilde Bieden

Mark / Sign: Ondertekend Hollóháza Hongarije handbeschilderd. Voorwaarde: Uitstekend, geen Chips, geen scheuren of reparaties!Grootte CCA. Inch / centimeter1. Wild zwijnHoogte: 2,36"/ 6,0 cm. Lengte: 3. 54"/ 9,0 cm. Breedte: 1. 77"/ 4. 5 cm. 2. hippoHoogte: 2,36"/ 6,0 cm. Lengte: 3. 54"/ 9,0 cm. Breedte: 2. 09"/ 5,3 cm.

Bieden 4 weken landelijk, UT
Lladro - Stormy Sea, hand vervaardigd porseleinen beeld
 • Bieden

Lladro - Stormy Sea, hand vervaardigd porseleinen beeld Bieden

Een juweel uit de gres collectie. Dit grote natuurgetrouwe beeld verkeerd in perfecte staat. Het dateert uit 1982 en is ontworpen door Salvador Furio. Afmetingen: 54 hoog x 34 cm breed.

Bieden 4 weken landelijk, UT
Meissen: Grote wandplaat, blauwe UI, 32 cm
 • Bieden

Meissen: Grote wandplaat, blauwe UI, 32 cm Bieden

Originele Meissen porselein, blauw UI. 1870/90, gemarkt. Grote plaat met oude vering. Zwaard merk blauw aan de onderkant, met de ondertekening van nummer310mm, hoogte 60mm diameterKleine beschadigingen aan de voet van de voet,zijn niet te zien als de plaat op de muur. . . Anders mooi krijgen. Versichter verzendingen.

Bieden 4 weken landelijk, UT
Een set bestaat uit 17 kopjes + Porselein theepot, koffie
 • Bieden

Een set bestaat uit 17 kopjes + Porselein theepot, koffie Bieden

Een set bestaat uit 17 bekers + een theepot, een koffiepot en een suikerpot van witte keramische en zuiver goud decoraties aan de zijkanten. Frankrijk, late jaren 1800. Theepot hoogte 20 cm, cup hoogte 7 cm.

Bieden 1 maand landelijk, UT
Karl Ens Volkstedt, Duitsland - Parrot
 • Bieden

Karl Ens Volkstedt, Duitsland - Parrot Bieden

Prachtige porseleinen papegaaigemaakt door Karl Ens, VolkstedtGemaakt van rond 1930Groene windmolen mark. OnbeschadigdGrote beeldjeHoogte: 24 cmVoor verzamelaarsZal worden verpakt in onsplinterbaar materiële en verzonden met DHL.

Bieden 1 maand landelijk, UT
Vista Alegre - porcelein Valkparkiet - 23cm
 • Bieden

Vista Alegre - porcelein Valkparkiet - 23cm Bieden

Valkparkiet (n) [een kleine, nogal atypische kaketoe met een kenmerkende spitse gele kuif]Vista Alegre Valkparkiet - 23cm hoog, zeer moeilijk te komen door dit model, met name met deze dimensies. Gemarkeerd op de bodem - gebruikt tussen 1947 en 1968 - zeer zeldzaam!Opmerking: het stuk heeft een kleine restauratie op de top, maar heeft u kunt zien op de foto's helemaal niet storend en is heel moeilijk om het eens in de gaten. Met de grootste zorg verpakt en verzonden met track & trace.

Bieden 1 maand landelijk, UT
Rosenthal Studio Line Alladin veel - Björn Winblad - 3
 • Bieden

Rosenthal Studio Line Alladin veel - Björn Winblad - 3 Bieden

Rosenthal Studio Line Alladin door Bjorn Winblad - 1974. Dit zijn de 1e kwaliteit. Dit perceel omvat:1 kandelaar, 15 cm hoog1 kandelaar, 19 cm hoog1 bomboniere 8 cm hoog, doorsnede 9 cmDe stukken zijn in een nieuwstaat, kabinet display stukken. Verzonden zullen worden als een verzekerde pakketje met DHL. De koper is verantwoordelijk voor elke mogelijke douane- en invoerrechten voor leveringen buiten de EU.

Bieden 1 maand landelijk, UT
Lladró/Juan Huerta - porselein figuur/Esquimal jugando
 • Bieden

Lladró/Juan Huerta - porselein figuur/Esquimal jugando Bieden

ESQUIMAL JUGANDOReferentie: 01012097Jaar van lancering: 1978Jaar van de stopzetting: 2005Beeldhouwer: Juan HuertaAfmetingen: 23 x 26 cmLladró porselein figuur in perfecte staat. Afgestempeld en genummerd op de basis. Het zal goed worden verpakt en verzonden met een tracking-nummer.

Bieden 1 maand landelijk, UT
Twee vazen Royal Dux
 • Bieden

Twee vazen Royal Dux Bieden

2 mooie vazen Royal Dux, versierd met handgeschilderde bloemen en verguld. in uitstekende staat. Hoogte 28,5 cmverzorgde verpakkingverzending met track & trace

Bieden 1 maand landelijk, UT
KPM Berlijn - weelderige theekopje en schotel
 • Bieden

KPM Berlijn - weelderige theekopje en schotel Bieden

Heerlijk weelderige theekopje en schotelKoninklijke Pruisische PorseleinfabriekKPM BerlijnGemaakt tussen 1837-1844Op de basis is KPM met een scepter. In een uitstekende conditie voor haar leeftijd. Nauwelijks wrijven van het goud. Op basis van de schotel zijn 2 kleine afvuren scheuren;Deze zijn niet zichtbaar van boven. Miniatuurschilderijen van bloemen en geschilderd in goud. Inscriptie op de rand van de cup is:Kleine Gabe der Freundschaft(Kleine act van vriendschap)Zeldzame collector's itemVerpakt in veiligheidsmaterialen-proof materialen en geleverd met DHL

Bieden 1 maand landelijk, UT
Limoges porseleinen vaas
 • Bieden

Limoges porseleinen vaas Bieden

Vaas van "porcelaine de la Seynie" volgens merkteken op bodem. Geen schade, als nieuw. Wit met kleurrijke versiering en goudkleurige rand bovenaan en onderaan. Afmetingen:- hoogte: 37 cm. - maximum buikdiameter: 16 cm- bodem: 11 cm- bovenaan: 13 cm- gewicht: 2 kgUit privéverzameling.

Bieden 1 maand landelijk, UT
Goebel - twee vogels - Goudvink en goudhaantjes
 • Bieden

Goebel - twee vogels - Goudvink en goudhaantjes Bieden

Beide vogels zijn in uitstekende - nieuwstaat!Vogel aan de linkerkant:Goebel nummer: 38-145Titel: Dompfaff / GoudvinkHoogte: 11 cm/4 4/8 inchOmlooptijd: TMK-6 (1979-1991)Vogel aan de rechterkant:Goebel nummer: 38-040Titel: Goldhahnchen / VuurgoudhaantjeHoogte: 7 cm/2 6/8 inchOmlooptijd: TMK-6 (1979-1991)Openbaar vervoer: Zal worden goed verpakt + geregistreerd bij track & trace nummer.

Bieden 1 maand landelijk, UT
Meißen ceremoniële plaat met goud schilderij
 • Bieden

Meißen ceremoniële plaat met goud schilderij Bieden

Mooie Meißen ceremoniële plaatGoud schilderijOnbeschadigd, goede conditieGemaakt van rond 1920Diameter 23 cm1ste kwaliteitGeen schuren merkenIn het hoofdbeeld is een schaduw vanwege de kromming van de plaatEen must-have voor Meißen verzamelaars. Een paar woorden over mezelf; Ik verkoop de oude, vaak antieke stukken daterend uit 1750. Voor zover ik bezorgd ben, spreekt het vanzelf, dat deze stukken zijn niet nieuw en kunnen vertonen tekenen van slijtage. Als u deze stukken verwacht zijn in nieuwstaat, niet het plaatsen van een bod;echter, niet ik waardeloos stukken verkopen. Onsplinterbaar verpakking en verzending met DHL

Bieden 1 maand landelijk, UT
Goebel - twee vogels - distelvink en gele Hammer
 • Bieden

Goebel - twee vogels - distelvink en gele Hammer Bieden

Voorwaarde:Beide vogels zijn in uitstekende - nieuwstaat!Vogel aan de linkerkant:Goebel nr: 38-017Titel: Stieglitz / PutterHoogte: 7 cm / 2 ¾ inchOmlooptijd: TMK-6 (1979-1991)Vogel op het rechtGoebel nr: 38-063Titel: Goldammer / geel HammerHoogte: 9 cm / 3 ½ inchPeriode: TMK-6 (1979-1991)Openbaar vervoer: Zal worden goed verpakt + geregistreerd bij track & trace nummer.

Bieden 1 maand landelijk, UT
Grote Capodimonte porselein vaas met vergulde bronzen
 • Bieden

Grote Capodimonte porselein vaas met vergulde bronzen Bieden

Capodimonte porselein vaas met in-de-ronde hoog reliëf bloemen en bladeren decoraties, 40 cm hoog. De vaas is bewerkt in de vroege jaren 1900, toen een gat in de base werd gemaakt om de invoeging van een metalen vaas met een gelaste pin aan de basis, met kwik-verguld bronzen lijstwerk. De bovenste linker hendel brak en was reattached (zie foto), enkele blaadjes worden afgestoken. De achterkant van de tin binnenpot is gecoverd met hars, omdat het had een gat. Rand geschilderd in goud. Totale afmetingen: H 47 cm,basis 22 cm,rand van 20 cm. Porseleinen vaas uit het midden van de 19e eeuw, in het begin van de 20e eeuw bewerkt. Gegraveerde symbole ...

Bieden 1 maand landelijk, UT
Mooie engel Ref; 18235
 • Bieden

Mooie engel Ref; 18235 Bieden

Beeldhouwer: Ernest MassuetAfmeting: 20 x 14 cmWordt geleverd met originele doos en documentenWorden toegezonden via Express Mail- en volledig verzekerde

Bieden 1 maand landelijk, UT
Zsolnay eosine - eend drinken uit een plaat met kleine
 • Bieden

Zsolnay eosine - eend drinken uit een plaat met kleine Bieden

Zsolnay eosine eend plaat uit het Jugendstil-tijdperk. Mark is van 1925. Heeft marmeren glazuur. Het heeft kras als gevolg van gebruik. 21 cm * 13 cm * 7 cm de maatregel.

Bieden 1 maand landelijk, UT
Toon per pagina
1 2 3 4 5 ... 19
Advertenties 61 t/m 80 van totaal 370
RSS Feed