Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Antiek glaswerk

Loetz - glazen pot
 • Bieden

Loetz - glazen pot Bieden

Loetz, "Domino", decoratie tabel vaas. Hoogte: 15,5 cm. Diameter: 3. 3 cm. Glazen pot met groene versieringen. In zeer goede staat, zoals afgebeeld in foto's, zonder scheuren of gebreken. Gemarkeerd onder de base (zie foto's). Bijgehouden scheepvaart.

Bieden 6 dagen landelijk, UT
Gallé - Cameo vaasje
 • Bieden

Gallé - Cameo vaasje Bieden

Ziehier een prachtig en origineel vaasje in glaspasta van de wereldberoemde maker Emile Gallé. Mooi decor met geëtste bloemen in Art-Nouveau stijl. Perfecte toestand!Onderaan het vaasje zie je de handtekening: Gallé, zie foto 5 en 7. Hoogte: 6 cm. Diameter bovenaan: 4,6 cm. Dit is 100 procent zeker GEEN kopie!! Het is 100 jaar oud. Ik verstuur U het item heel goed verpakt en aangetekend.

Bieden 6 dagen landelijk, UT
Silvano Signoretto - olifant sculpture (uniek stuk, 42 cm)
 • Bieden

Silvano Signoretto - olifant sculpture (uniek stuk, 42 cm) Bieden

Hoogte: 42 cm. Breedte: 20 cm. Gewicht: 5100 gram. Gestileerde olifant sculptuur in Murano geblazen glas, blauwe kleur. Volledig handgemaakt door de populaire master glassmaker Silvano Signoretto in ca. 1970. De illustratie is ondertekend met een diamant gravure op de base: "S. Signoretto". Met certificaat van borgtocht. Uniek stuk. In uitstekende staat. Veilige en professionele verpakking.

Bieden 1 week landelijk, UT
De Mio Giuliano - paar collectable katten
 • Bieden

De Mio Giuliano - paar collectable katten Bieden

Grootte:Hoogte 6,5 cm. Breedte 6 cm. Gewicht 70 gramSculptuur beeltenis van een paar katten op een basis, maakte in Murano door meester De Mio Giuliano. Het item is ondertekend: De Mio G. Geleverd met certificaat van borgtocht. Het certificaat is ook uw persoonlijke garantie van de verkoper het object is origineel en authentiek in elk detail en de voorwaarde, zoals aangegeven in de beschrijving. Twijfel of de vraag over de authenticiteit van het object zal onmiddellijk worden aangepakt. In uitstekende staat.

Bieden 1 week landelijk, UT
Campanella glasfabriek - fles met Murrine
 • Bieden

Campanella glasfabriek - fles met Murrine Bieden

Grootte:Hoogte 11 cm. Breedte 8. 5 cm. Gewicht 130 gram. "Owl head" beeld, maakte in Murano door meester Livio Campanella - Campanella glasfabriek. Object niet ondertekend. Geleverd met certificaat van borgtocht. Het certificaat is ook uw persoonlijke garantie van de verkoper het object is origineel en authentiek in elk detail en de voorwaarde, zoals aangegeven in de beschrijving. Twijfel of de vraag over de authenticiteit van het object zal onmiddellijk worden aangepakt. In uitstekende staat.

Bieden 1 week landelijk, UT
Loetz - Vaasje decor Papillon
 • Bieden

Loetz - Vaasje decor Papillon Bieden

Vaasje Loetzdecor PapillonNiet gesigneerd. hoogte 9 cm diamtr 11 cm. de fabriek werd opgericht in 1839 en ging falliet in 1947perfecte staat.

Bieden 1 week landelijk, UT
René Lalique (1860-1945) - 'Gedichten' Art Deco vaas, model
 • Bieden

René Lalique (1860-1945) - 'Gedichten' Art Deco vaas, model Bieden

Authentieke gegoten glazen vaas door René Lalique vertegenwoordigen verweven bramble creepers. Elk gezicht is uniek, geen patroon is gereproduceerdCirca 1921Ondertekend onder de basis R. LALIQUEHoogte: 23 cmIn perfecte staatSnelle en veilige verzending per aangetekende post met tracking en verzekering.

Bieden 1 week landelijk, UT
André Delatte (1887-1953) - ondertekend ronde gevormde vaas
 • Bieden

André Delatte (1887-1953) - ondertekend ronde gevormde vaas Bieden

André Delatte (1887-1953) - ronde gevormde vaas in blauwe dubbele laag glasOndertekening van een Delatte - Nancy aan de randZeer weinig scheur in de nek (foto 4)Hoogte 22 cm / baseren 13 cm / 20 cm bal / nek 8,5 cmHet zal worden verzonden per aangetekende post met een verzekering tot de prijs van het laatste bod.

Bieden 1 week landelijk, UT
Legras - paar beschilderde glazen vazen uit de vroege jaren
 • Bieden

Legras - paar beschilderde glazen vazen uit de vroege jaren Bieden

Paar beschilderde glazen vazen ondertekend Legras (zie foto's)Franse SchoolOmlooptijd: vroege jaren 1900Grootte: 25,5 cm hoog x 11,5 cm basis x 7 cm openingGewicht: 69g - 65. 5gGoede algemene staat van bewaringVerzonden met verzekeringen en tracking

Bieden 1 week landelijk, UT
Set van 6 gekleurde Boheems kristallen wijnglazen, Tweede
 • Bieden

Set van 6 gekleurde Boheems kristallen wijnglazen, Tweede Bieden

Een set van 6 boheemse kristallen wijnglazen, in 6 verschillende kleuren. De glazen zijn mooi en rijkelijk geslepen en hebben een elegant gevormde en bewerkte stam. Hoogte 21. 5cm Correcte staat ( geen chips ect. )Voor juiste indruk - zie foto'sZorgvuldige verpakt, aangetekende verzending

Bieden 1 week landelijk, UT
Karl Palda - Vanity Set - Toilet instellen.
 • Bieden

Karl Palda - Vanity Set - Toilet instellen. Bieden

Toilet, Vanity set. Art DecoHet bestaat uit drie objecten: juwelendoosje, parfumfles met verstuiver, parfumfles met kurk. Gegraveerd door hand in twee tinten door Karl Palda in het noorden van Bohemen in de jaren 1930. 1. de fles met glazen stophoogte: 9. 05 cm. breedte: 6 cm. lengte: 11 cm. hoogte inclusief de stop: 11. 05 cm2. de juwelendoosjehoogte: 5 cm. lengte: 12 cm. breedte: 7. 04 cm. 3. parfum fles met verstuivermet inbegrip van de stop hoogte: 11 cm. breedte: 6 cm. lengte: 11 cm.

Bieden 1 week landelijk, UT
Set van 6 Art Deco ijscoupes van opaal glas met een floraal
 • Bieden

Set van 6 Art Deco ijscoupes van opaal glas met een floraal Bieden

Prachtige set van 6 opalescent persglazen schaaltjes voor het serveren van ijs, dessert. Onderzijde met 3 hazelnoten als voet en geheel in reliëf. De bowls zijn niet gesigneerd, maar zijn waarschijnlijk gemaakt door DeLatte of Arrers. Afmeting ca. :Diameter 11,5 cm. Hoogte 3 cm. Maximale lengte incl. handvat13 cm. Totaalgewicht 1. 081 gram. De coupes zijn in goede conditie. Wordt goed verpakt en aangetekend verzonden.

Bieden 1 week landelijk, UT
Degué voor David Guéron (1892-1950) glas artiest van de
 • Bieden

Degué voor David Guéron (1892-1950) glas artiest van de Bieden

Oude art deco smeedijzeren lamp, met een tulp in gesmolten glas ondertekend Degué voor David Guéron, rond 1925 in de kleuren: paars en oranje. Oude tulip in gesmolten glas ondertekend Degué: in perfecte staatLamp hoogte: 37 cm / 14,55 inch. Hoogte van de tulp Degué: 13 cm /5,15 inch. Breedte van de Degué tulp: 13,5 cm /5,30 inch. Gewicht 1,2 kg perfect stabiel. Perfecte staatPrivécollectieNette internationale Bpost verzenden met tracking

Bieden 1 week landelijk, UT
Paar kleurrijke art deco glazen potten
 • Bieden

Paar kleurrijke art deco glazen potten Bieden

Paar solitaire glazen potten gekleurde in blauw, art deco hand geschilderd en verguld decoratie, beide in goede conditie. Hoogte: 17 cm. basis diameter: 6 cm.

Bieden 1 week landelijk, UT
Blauw nacht servies- karaf met glas, Frankrijk, circa 1900
 • Bieden

Blauw nacht servies- karaf met glas, Frankrijk, circa 1900 Bieden

Mooie originele antieke set voor water of andere drank tijdens de nacht. Of voor dorstlessen of medicijngebruik. Het is een drinkglas met zijn bijbehorende karaf. Het drinkglas past precies over de karaf, zodat deze tevens als afdichting dient. De set heeft een bubbel reliëf. De karaf en het glas is mondgeblazen. Bij beiden is het pontil aan de onderzijde weggeslepen en gepolijst. Uit de periode eind 19e eeuw, begin 20e eeuw. Hoogte karaf met glas ca. 20 cm. Hoogte drinkglas is 9,5 cm en de diameter boven is 7 cm. Gewicht 630 gram. In gebruikte, doch goede staat. Wordt goed verpakt en aangetekend verzonden.

Bieden 1 week landelijk, UT
A.VE. M. (Arte Vetraria Muranese) - plaat uit de serie
 • Bieden

A.VE. M. (Arte Vetraria Muranese) - plaat uit de serie Bieden

Grootte:Hoogte 5 cm. Breedte 13 x 11 cm. 490 gram gewicht. Plaat uit de serie Bizantino, maakte in Murano door A. VE. M. glasfabriek in 1950. Collectible-object. Geleverd met certificaat van borgtocht. Het certificaat is ook uw persoonlijke garantie van de verkoper het object is origineel en authentiek in elk detail en de voorwaarde, zoals aangegeven in de beschrijving. Twijfel of de vraag over de authenticiteit van het object zal onmiddellijk worden aangepakt. Niet ondertekend. In uitstekende staat.

Bieden 1 week landelijk, UT
Lorenzo Ferro (Ferro glasfabriek) - bladgoud Boeddha met
 • Bieden

Lorenzo Ferro (Ferro glasfabriek) - bladgoud Boeddha met Bieden

Grootte:Hoogte 19 cm. Breedte 6 cm. Gewicht 175 g. Bladgoud Boeddha met base, maakte in Murano door meester Lorenzo Ferro. Onderdelen die niet ondertekend. Geleverd met het certificaat van borgtocht van Ferro glasfabriek. Het certificaat is ook uw persoonlijke garantie van de verkoper het object is origineel en authentiek in elk detail en de voorwaarde, zoals aangegeven in de beschrijving. Twijfel of de vraag over de authenticiteit van het object zal onmiddellijk worden aangepakt. In uitstekende staat.

Bieden 1 week landelijk, UT
Franz Welz - grote rozensteker
 • Bieden

Franz Welz - grote rozensteker Bieden

Fraaie bloemensteker in zeldzame kleur. Hoogte 16,5 cm. Diameter 11,5 cm. Conditie: in goede staat. Niet getekend, onmiskenbaar!Aangetekende verzekerde verzending.

Bieden 1 week landelijk, UT
Paolo Rubelli (Rubelli glasfabriek) - Collectible 'Gold'
 • Bieden

Paolo Rubelli (Rubelli glasfabriek) - Collectible 'Gold' Bieden

Grootte:Hoogte 18 cm. Breedte 18 cm. Gewicht 1770 g. Zeldzame collectible "Goud" fles maakte in Murano door Rubelli glasfabriek. Object niet ondertekend. Geleverd met certificaat van borgtocht. Het certificaat is ook uw persoonlijke garantie van de verkoper het object is origineel en authentiek in elk detail en de voorwaarde, zoals aangegeven in de beschrijving. Twijfel of de vraag over de authenticiteit van het object zal onmiddellijk worden aangepakt. In uitstekende staat.

Bieden 1 week landelijk, UT
Emile Gallé - Glazen vaasje/bekertje
 • Bieden

Emile Gallé - Glazen vaasje/bekertje Bieden

Ziehier een prachtig vaasje of bekertje met de hand beschilderd met Art-Nouveau decor. U voelt duidelijk met Uw vingers dat de verf er dik op ligt. Perfecte toestand!Onderaan de voet lees ik de handtekening: E. Gallé - Nancy, zie foto 10. Hoogte: 7,5 cm. Breedte bovenaan: 4,3 cm. Dit is 100 procent zeker GEEN kopie!! Het is 100 jaar oud. Ik verstuur U het item heel goed verpakt en aangetekend.

Bieden 1 week landelijk, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 14
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 277
RSS Feed