Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Antiek glaswerk

Murano - enorme bekerglas/cup door Arte Murano
 • Bieden

Murano - enorme bekerglas/cup door Arte Murano Bieden

Maat 42 x 24 x 16 cm (hxbxd); Gewicht 9. 100 gramGrote glas bekerglas/cup door Arte Murano. Arte Murano labelKleur blauw, donker roze en transparant. Mint conditie. Ondertekende murano, productie van de jaren 1980.

Bieden 2 dagen landelijk, UT
Legras glasfabriek - glazen vaas met geëmailleerde decoratie
 • Bieden

Legras glasfabriek - glazen vaas met geëmailleerde decoratie Bieden

Vaas uit de vroege 20e eeuw ondertekend been (Legras)Opaak glas, 13,5 x 20,5 cm ca. 700 glasZwarte en blauwe geëmailleerd verf, floral motief. Goede algemene conditie ondanks enkele tekenen van slijtage en een koken zeepbel aan de binnenkant die nauwelijks zichtbaar is en die doet niets af aan de charme of de schoonheid van de vaas. U kunt een idee krijgen door te kijken naar de foto's. Deze vaas is onderdeel van een particuliere collectie. Veilige verzending met tracking door bpost internationale.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Murano - set van 4 goti met veelkleurige murrine
 • Bieden

Murano - set van 4 goti met veelkleurige murrine Bieden

Afmeting: hoogte 10. 5-12 x breedte 9. De set bestaat uit 4 Venetiaanse goti (glazen) handgemaakte freehand door een bekwame meester van Murano-glas. Ze zijn gemaakt met een tapijt van veelkleurige murrine, verzameld met een transparante glazen massa. Vervolgens werden ze hardkanten in bos groen glas plakken. De glazen zijn perfect voor de dagelijkse en continu gebruik. Voorwaarde: nieuw en gecertificeerd. De bril wordt zorgvuldig verpakt en met een certificaat van echtheid worden geleverd.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Emmy Seyfried (1888-1969) - Art Deco vaas
 • Bieden

Emmy Seyfried (1888-1969) - Art Deco vaas Bieden

Miniatuur Art Deco vaas. Hoogte ca. 5 cm. Perfecte staat zonder enige schade!!! De laatste foto dient om te tonen van het decor in detail.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
6 baccarat wijn of port wijn glazen in geslepen kristal
 • Bieden

6 baccarat wijn of port wijn glazen in geslepen kristal Bieden

6 baccarat kristal witte wijn of port glazen, model Richelieu, baluster been. Model Richelieu is een klassieker van de cristallerie, eerst daalde met een rechte pijp, maar ook met een baluster been, zoals hier het geval. Oude productie, het glas hoeft niet de ondertekening van Baccarat (producties van vóór 1936 had een label dat achterliet in de wash in plaats van de stempel die we vandaag kennen), maar het model Richelieu enerzijds en de 62 vorm aan de andere kant goed is opgenomen in de Baccarat catalogi van servies vanaf het begin van de vorige eeuw (1907 op foto). In perfecte staat. Hoogte: 10. 9 cm

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Attr. Charles Graffart (Val saint Lambert)- Bowl/kom
 • Bieden

Attr. Charles Graffart (Val saint Lambert)- Bowl/kom Bieden

ronde bowl/kom van Val Saint Lambert in de magische kleur amber. In goede staat. 18 x 8 cm gesigneerd met val st lambertvan de Val Saint Lambert firma,gelegen in Seraing Belgié komt dit pronkstuk ,ontworpen door de kunstenaar Charles Graffart om 1950 vorige eeuwword goed verpakt verzonden met dhl parcel

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Angelo Ballarin (F & M Ballarin) - paar pezzato flessen
 • Bieden

Angelo Ballarin (F & M Ballarin) - paar pezzato flessen Bieden

Afmetingen: Hoogte 15. 5-26 cm x breedte 5-9 cm; gewicht 290 gram. Paar pezzato flessen maakte in Murano door meester Angelo Ballarin. De items zijn ondertekend A. Ballarin Murano op de basis. Geleverd met certificaat van borgtocht. Het certificaat is ook uw persoonlijke garantie van de verkoper het object is origineel en authentiek in elk detail en de voorwaarde, zoals aangegeven in de beschrijving. Twijfel of de vraag over de authenticiteit van het object zal onmiddellijk worden aangepakt. In uitstekende staat.

Bieden 5 dagen landelijk, UT
JOMA - opalen glazen vaas met kubistische motieven - Art
 • Bieden

JOMA - opalen glazen vaas met kubistische motieven - Art Bieden

Art Deco vaas gemaakt van opalen glas met kubistische motieven in reliëf JOMA ondertekend. Merk geproduceerd door Joseph Bourdieu en Max Durand tussen 1925 en 1940 in Montreuil, Parijs. Deze geblazen glazen vaas dateert uit het begin van hun creaties (1920s), de gegoten glas dateert uit de jaren 1930/1935. JOMA (Jo) seph en (Ma) x. Model in uitstekende conditie, geen hobbels of scheuren. Hoogte: 24 cm - Diameter aan de +: 14 cm - gewicht: 670 grVerzending via Mondial Relay voor Frankrijk, België en Luxemburg: €9. Thuisbezorging van het Mondial Relay voor Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië en Portugal: €15,50.

Bieden 6 dagen landelijk, UT
Livio Campanella (Campanella, Murano) - paar Murrina
 • Bieden

Livio Campanella (Campanella, Murano) - paar Murrina Bieden

Hoogte 9 cm en 13 cm x breedte 10,5 cm; gewicht 300 gram (per stuk). Paar fles vazen, ui-vormige en bal-vormige vazen in Murano glas, volledig handgemaakt met Murrina Millefiori geblazen. De fles vazen werden geblazen door meester glassmaker Campanella. Oorspronkelijk etiket en oorspronkelijke certificaat van borgtocht van de fabriek. Veilige en professionele verpakking. Voorwaarde: nieuw.

Bieden 1 week landelijk, UT
Artiest: Eros Raffael - beeldhouwkunst monoliet Sky
 • Bieden

Artiest: Eros Raffael - beeldhouwkunst monoliet Sky Bieden

Grootte: 32,3 X 32 X 3,5-inch; 9 kgMonoliet sculptuur gemaakt met in gesmolten glas techniek van de kunstenaar Eros Raffael, "masello" glas hand gegraveerd met diamant wielen, ondertekend, in zeer goede staat, met professionele verpakking.

Bieden 1 week landelijk, UT
Livio Campanella (Campanella) - 2 sculpturen, Millefiori
 • Bieden

Livio Campanella (Campanella) - 2 sculpturen, Millefiori Bieden

Afmetingen: Hoogte van de uil 9 cm x breedte 7 cm; gewicht 350 g. hoogte van de eend 8 cm x breedte 13 cm; gewicht 300 g. Paar sculpturen, hoofd van de uil en eend in Muranoglas handgemaakte met Murrina Millefiori en 24 kt bladgoud decoraties. De beeldhouwwerken werden gemaakt door meester glassmaker Campanella. Met certificaat van borgtocht. Oorspronkelijke etiket van de fabriek. In uitstekende staat, van een winkel in Venetië dat heeft gesloten. Veilige verpakking.

Bieden 1 week landelijk, UT
De Mio Giuliano - Veronese vaas
 • Bieden

De Mio Giuliano - Veronese vaas Bieden

Afmetingen: Hoogte 16 cm x breedte 8 cm; gewicht 65 gram. Collectible Veronese vaas maakte in Murano door meester De Mio Giuliano. Het item is ondertekend De Mio G. op het honk. Geleverd met certificaat van borgtocht. Het certificaat is ook uw persoonlijke garantie van de verkoper het object is origineel en authentiek in elk detail en de voorwaarde, zoals aangegeven in de beschrijving. Twijfel of de vraag over de authenticiteit van het object zal onmiddellijk worden aangepakt. In uitstekende staat.

Bieden 1 week landelijk, UT
Ozzaro – drie sierlijke kristallen harten
 • Bieden

Ozzaro – drie sierlijke kristallen harten Bieden

Deze mooie kleurrijke harten van Ozzaro zijn met de mond geblazen en verder met de hand gevormd. Zij zijn gemaakt van Boheems kristal. In het linker hart zijn de gebruikte kleuren groen, okergeel en blauw. In de middelste rood, bruin en roze; in de rechter blauw, groen en bruin. Ter verdere decoratie zijn kleinere druppels in de objecten aangebracht. De afmetingen van de harten zijn: hoogte:rond de 13 cm breedte: rond de 11 cm Totaal gewicht: 2,2 kgDe Harten zijn gelabeld en gesigneerd en zijn in zeer goede staat; ze worden aangetekend verzonden.

Bieden 1 week landelijk, UT
Theresienthaler kristal glasfabriek - Jugendstil stam glas
 • Bieden

Theresienthaler kristal glasfabriek - Jugendstil stam glas Bieden

Jugendstil glas. Goblet fijn beschilderd met gestileerde bloemen en bladeren in doorschijnende emaille verf. Hoogte: ca. 14,5 cmPerfecte staat zonder enige schade!!!

Bieden 1 week landelijk, UT
G. Campanella Murano - Sommerso vaas en asbak
 • Bieden

G. Campanella Murano - Sommerso vaas en asbak Bieden

Afmeting: Hoogte vaas 21 cm x breedte 9 cm; gewicht: 1. 1 kg. Hoogte asbak 7 cm x breedte 12 cm; gewicht: 0. 70 kg. Sommerso vaas en asbak in Murano-glas, ca. 1970. Vaas is in uitstekende staat, geen chips of gebreken. Asbak heeft een micro chippen op de rand, zoals in foto's. Oorspronkelijke etiket G. Campanella.

Bieden 1 week landelijk, UT
Art Nouveau wijn glas
 • Bieden

Art Nouveau wijn glas Bieden

Jugendstil glas. Stijlen École de Nancy. Emaille kleuren. Hoogte: ca. 18 cmPerfecte staat zonder enige schade. Hoogte: ca. 18 cmPerfecte staat zonder enige schade.

Bieden 1 week landelijk, UT
Waarschijnlijk Karl Palda, Haida of Ludwig Moser &
 • Bieden

Waarschijnlijk Karl Palda, Haida of Ludwig Moser & Bieden

Gekleurd glas, goblet visueel geblazen. Rode gesmolten kersen zijn op de goblet. Hoogte: ca. 17,3 cmPerfecte staat zonder enige schade.

Bieden 1 week landelijk, UT
Kristal van Sevres - eend in matte kristal, mat en helder
 • Bieden

Kristal van Sevres - eend in matte kristal, mat en helder Bieden

Eend in kristal van SevresHet lichaam met veren reliëf in mat Crystal en het hoofd in helder kristal. lengte 14 cm, breedte 7 cm, hoogte 8 cmDit stuk is in een nieuwstaat geen tekenen van slijtage. Ondertekend op bodem Cristal de Sevres FranceVervaardigd door Sèvres in de jaren 1960 en beperkt, zo zeer zeldzaam. Gewicht 600 gramVerzonden door Colissimo met tracking en verzekering. Zeer goede verpakking

Bieden 1 week landelijk, UT
Theresienthaler kristal glasfabriek - Jugendstil stam glas
 • Bieden

Theresienthaler kristal glasfabriek - Jugendstil stam glas Bieden

Jugendstil glas. Goblet fijn beschilderd met gestileerde bloemen en bladeren in doorschijnende emaille verf. Hoogte: ca. 14 cmPerfecte staat zonder enige schade!!!

Bieden 1 week landelijk, UT
Schneider (Frankrijk) - kaars houder / kandelaar
 • Bieden

Schneider (Frankrijk) - kaars houder / kandelaar Bieden

Kandelaar vier lichten in geblazen kristal ondertekend Schneider Frankrijk 20e. perfecte staat25cm breedte:20 cm hoogVerzending via Mondial Relay of Colissimo afhankelijk van het land.

Bieden 1 week landelijk, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 18
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 344
RSS Feed