Zoeken naar
Locatie
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Aardewerk & keramiek

Antiek/Brocante Petri Tegelen kannetje begin jaren 40
 • Bieden
 • Foto's

Antiek/Brocante Petri Tegelen kannetje begin jaren 40 € 19,95

Antiek/Brocante Petri Tegelen kannetje begin jaren 40 Sieraardewerkbedrijf Petri uit Tegelen bestond in de periode 1889 – 1950. Mooi kannetje uit begin jaren 40. Mooie pasteltint van groen, crème en bruin. Aan de onderzijde zijn de bakpunten nog te zien. Is een klein chipje af aan de rand van de schenkmond. Valt niet erg op omdat het in een gemêleerde ondergrond wegvalt. Hoog 15 cm. Verzendkosten zijn voor koper. Op irreële biedingen wordt niet gereageerd.

€ 19,95 Vandaag Zeist
Carlton ware kan begin 1900
 • Bieden
 • Foto's

Carlton ware kan begin 1900 € 19,95

Zeer mooie kan van Carlton ware. De kan is uit de begin periode 1900. De hoogte van de kan is 18 cm. De kan is gaaf als alleen het deksel ontbreekt. Dit is niet storend omdat de kan op zich een “plaatje” is. Verzendkosten voor koper. Op irreële biedingen wordt niet gereageerd.

€ 19,95 Vandaag Zeist
Friedrich Goldscheider - Beeld
 • Bieden
 • Foto's

Friedrich Goldscheider - Beeld Bieden

Ik wil niet dat de kat met mijn KNUFFEL speelt!!!!!Vervaardiging Friedrich GOLDSCHEIDER (La pleurnicheuse) polychrome terracottastuk dat een klein meisje zittend op een kussen speelt met haar knuffel, maar de kat wil ook spelen, de kleine wil niet dat het en maakt een gedoe. Als we kijken naar de Foto's goed, deze kleine meisjes is erg lief!!! en de kat heeft eigenlijk niets te maken met het meisje huilenKlein gebrek op de punt van de arm van de KNUFFEL en een klein stukje op de kat poot die aan de achterkant.Veel foto's.Hoogte 20 cm.Verzonden in een goed beschermd perceel met tracking.

Bieden Eergisteren landelijk, UT
Daum Nancy - Blank glazen vaas met opgesmolten kleurpoeders
 • Bieden
 • Foto's

Daum Nancy - Blank glazen vaas met opgesmolten kleurpoeders Bieden

Een mooie vaas met een prachtig decor in groene en oranje kleuren gemarmerd. De vaas is gesigneerd Daum Nancy met het Lotharingen Kruis.Een fraaie vaas met elegance vorm.Wordt aangetekend en verzekerd verzonden.

Bieden Eergisteren landelijk, UT
13e/14e eeuws dover - keramiek - kerfsnede- 1 - Keramiek
 • Bieden
 • Foto's

13e/14e eeuws dover - keramiek - kerfsnede- 1 - Keramiek Bieden

13e/14e eeuws dover van kookpotGeen restauratiesBodemvondst AardenburgKwaliteit zie foto'sVerzending met PostNL of DHL

Bieden Eergisteren landelijk, UT
Te koop Engels antiek wandbord 1887 € 249,00.
 • Bieden
 • Foto's

Te koop Engels antiek wandbord 1887 € 249,00. € 249

Antiek en Kunst Antiek Wandborden en Tegels Kenmerken: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Te koop prachtig antiek Engels wandbord uit 1887. Dit decoratieve wandbord komt uit een Engelse pub 'The Poseidon' en heeft daar tot 1963 gehangen. Een mooie docoratie voor een scheepvaart gerelateerd bedrijf of een horeca gelegenheid. Het zeilschip 'ligt' op het bord, dit is niet geschilderd. Afmeting: hoogte 0,84 m x breedte 0,68 m. Dit bord is c.a. 1893 geschilderd op een sleepsluik in Felixstowe/UK. Prijs € 249,00 incl. verzenden. Een net bod mag ook gedaan worden. Afhalen: Millingen aan de Rijn (bij Nijmeg ...

€ 249 Eergisteren Millingen Aan De Rijn, GE
Claire Weiss - Goldscheider - aardewerk
 • Bieden
 • Foto's

Claire Weiss - Goldscheider - aardewerk Bieden

Goldscheider, Made in Austria, Weiss Claire (Klàra), circa 1931: keramiekfiguur met daarop een dame met hoed.Gemarkeerd onder de voet en genummerd 650752, H 33 cm ca.Goldscheider-publicaties: Robert E. Dechant / Filipp Goldscheider, Goldscheider, Arnoldsche, p. 433.

Bieden Eergisteren landelijk, UT
Emile Gallé - Emile Gallé - Vaas
 • Bieden
 • Foto's

Emile Gallé - Emile Gallé - Vaas Bieden

Een vaas van Emile Gallé (1846-1904) gemaakt van meerlagig glas vóór 1904.Perfecte staat. Kameezuur-geëtstDe breedte is 5 cm, hoogte 16,5 cm, halsdiameter 2 cm.Internationale verzending met tracking, handtekening vereist na ontvangst en veilige verpakking.

Bieden Eergisteren landelijk, UT
Charles Catteau voor Boch Frères Keramis - Een paar
 • Bieden
 • Foto's

Charles Catteau voor Boch Frères Keramis - Een paar Bieden

Mooie kleurige set vazen van Charles Catteau, voor Boch Fréres Keramis, Louvière, België.De hoogte van de vazen is 32,5 cm, de diameter is 17 cm. Meerkleurig decor met florale motieven, blauw, geel en oranje met ivoorkleurige achtergrond. De gebruikte techniek is de bekende cloisonné techniek die Longwy als eerste ontwikkelde voor dit type keramiek. De vaas is gestempeld aan de onderzijde en heeft als decornummer D2762 en vormnummer 960. Mooie vazen in uitstekende conditie.

Bieden Eergisteren landelijk, UT
Emile Lombart - Emile Lombart St Ghislain - Aardewerk item
 • Bieden
 • Foto's

Emile Lombart - Emile Lombart St Ghislain - Aardewerk item Bieden

Prachtige vaas van Emile LombartFabriek St. GhislainDeze vaas is in een gebruikte staat met enkele tekenen van slijtage, zie foto’s Mooie kleurstelling met vliegende vogelsHoogte 29,7 cmGesigneerd E LombartLiteratuur Art Deco tentoonstelling in Stadtischen MuseumN Poulain & G Caesse Belgische art deco keramiekDe fabriek is door François en Antoine Dubois opgericht De fabriek deed ook mee aan de tentoonstelling in Parijs in 1937De ontwerpen van Emile Lombart zijn gezocht onder de art deco liefhebbers

Bieden 2 dagen landelijk, UT
Gustave Asch - Sainte Radegonde - vaas
 • Bieden
 • Foto's

Gustave Asch - Sainte Radegonde - vaas Bieden

Gustave Asch, Sainte Radegonde. Tours, Frankrijk.Smaragd groene kleur.Een waar wonder.Hoogte: 42 cm.Diameter bovenaan: 11 centimeter.Diameter onderaan: 30 centimeter.

Bieden 2 dagen landelijk, UT
René Lalique - R.Lalique - 'Ceylan - huit perruches' , Vaas
 • Bieden
 • Foto's

René Lalique - R.Lalique - 'Ceylan - huit perruches' , Vaas Bieden

Een René Lalique vaas 'Ceylan' huit perruches. 24 cm lang opalescent glas met 8 parkieten zittend op takjes als paar. Gesigneerd onderkant.De vaas werd door René Lalique geintroduceerd in 1924. Herkomst: Adellijke familie uit NederlandDe onderkant is beschadig met een gat aan de zijkant van de bodem. Zie bijgevoegde foto's. Verder in zeer goede staat.Wordt per track and trace verzonden; in overleg met de koper kan er een aanvullende transportverzekering worden afgesloten.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Charles Catteau - Keramis - Vaas
 • Bieden
 • Foto's

Charles Catteau - Keramis - Vaas Bieden

Mooie vaas in zeer goede staat met ontwerp van de bekende en befaamde keramist Charles Catteau (1880-1966) voor het Belgische Boch Freres Keramis. Getekend met stempel en nr.D2767.Ook in onderkant gekerfd : nr. 894Florale motieven, geglazuurd.Geen schilfers of herstellingen. In zeer goede staat, plaatselijk reliëf onder het glazuur (zie foto's).Foto's maken deel uit van de beschrijving!Verzending via DHL

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Zsolnay Budapest - Art Deco asbak met hertenvorm
 • Bieden
 • Foto's

Zsolnay Budapest - Art Deco asbak met hertenvorm Bieden

Zeer mooie en zeldzame art-deco asbak met prachtige groene en bruine coulé glazuur van Zsolnay Faience Factory Ltd. (Budapest) in zeer goede staat.Materiaal: hard aardewerkTechnieken: cast; met coulé-glazurenDe Zsolnay faience Factory Ltd. (Boedapest) was de productie-eenheid van de Zsolnay porseleinfabriek (Pécs) tussen 1902 en 1948. Meer stukken van deze eenheid zijn in de inzameling van het Museum toegepaste kunsten, Boedapest. Deze stukken zijn zeer zeldzaam!Gemarkeerd van binnen: ZSOLNAYAfmetingen: 18x9,5x16,5 cmUit particuliere collectie in Boedapest.De foto's maken deel uit van de beschrijving.Zeer kleine glazuur-chip op de basis. (Zie ...

Bieden 3 dagen landelijk, UT
OorVaas / Kruik Regina (Origineel Delfts Blauw)
 • Foto's

OorVaas / Kruik Regina (Origineel Delfts Blauw) € 40

Omschrijving: Een Origineel DelftsBlauwe OorVaas (Kruik), destijds gebakken in Batch-nr. 235, gesigneerd. Vaas heeft een Scheur in de Rand. Verder vrij van Beschadiging! Afm. (D x H) ca. 18 x 20 cm. We hebben meer Delfts-Blauw, maar ook Meubels, Witgoed, Lampen, enz.: bekijk meer advertenties. Prijs is vraagprijs, bieden vanaf €30. Zoektags: royal, delft, blauwe, delftsblauw, oorvaas, kruik, regina, 2, twee, oren Specificaties: Conditie: Gebruikt Levering: Ophalen of Verzenden

€ 40 3 dagen Delfgauw, ZH
2 Potjes Appel / Peer - Porceleyne Fles (Orig. Delfts Wit)
 • Foto's

2 Potjes Appel / Peer - Porceleyne Fles (Orig. Delfts Wit) € 35

Omschrijving: Set van 2 Origineel DelftsWitte Potjes met Deksel (Appel en Peer) van de Porceleyne Fles (Logo / Signatuur) . Eén deksel kleine beschadiging (foto 7), voor de rest zeer netjes! Afm. ( Bx D x H) ca. 10 x 15 cm. We hebben meer DelftsWit en -Blauw, maar ook Meubels, bruin-/ witgoed, enz.: bekijk meer advertenties. Prijs is vraagprijs, bieden vanaf €25. Zoektags: royal, delft, porceleyne, fles, delfts, wit, witte, delftswit, pot, appel, peer Specificaties: Conditie: Gebruikt Levering: Ophalen of Verzenden

€ 35 3 dagen Delfgauw, ZH
Vastagh György - Herend - Hazewindhond - Sculptuur
 • Bieden
 • Foto's

Vastagh György - Herend - Hazewindhond - Sculptuur Bieden

Prachtig, subtiel porseleinen sculptuur van een hazewindhond uit de late Art Deco.Gemaakt door Vastagh György voor Herend. Gedetailleerd en levendig!Gesigneerd: Vastagh György Budapest 1937 onder glazuur.Onderkant stempel Herend Hungary HandpaintedHerend in klei gedrukt en nummer 5359 3Geen craquelé, beschadigingen. Puntgaaf!Verzending via Bpost met track&trace.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Duitsland - Schierholz & Sohn - Kandelaar met putti - 1
 • Bieden
 • Foto's

Duitsland - Schierholz & Sohn - Kandelaar met putti - 1 Bieden

Kandelaar voor twee kaarsen rijk gedecoreerd met engeltje en bloemen en goud In zeer goede staat.

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Keramiek vaas uitvoeringBoch freres
 • Bieden
 • Foto's

Keramiek vaas uitvoeringBoch freres Bieden

Keramiek vaasNiet gesigneerduitvoering Boch Freres Belgieca 1925-1930Hoogte 35 cmin goede staat

Bieden 3 dagen landelijk, UT
Spode - Serveerschalen / Servies - Set van 2 - Porselein
 • Bieden
 • Foto's

Spode - Serveerschalen / Servies - Set van 2 - Porselein Bieden

Blauw en wit, Mint conditie ovengerechten/serving gerechten.Oven bewijs. Gemaakt door Spode, Engeland.De grote maatregelen 32cm x 26cm (binnen), de kleine maatregelen 24cm x 20cm (binnen). Beide zijn hoge cm hoog. Alle metingen zijn bij benadering.

Bieden 4 dagen landelijk, UT
Toon per pagina
Vorige 1 2 3 4 5 ... 59
Advertenties 1 t/m 20 van totaal 1.180
RSS Feed